Dodaj do ulubionych

Jagodowe pocałunki

IP: 195.117.68.* 16.05.07, 20:37
artykuł 1 klasa ;(
;(<no coments>
Obserwuj wątek
    • siostra.sister Jagodowe pocałunki 16.05.07, 21:23
      nawet nie przeczytałam artykułu, żeby sobie nie psuć przyjemności obejrzenia
      filmu! już się nie mogę doczekać. nawet tytuł brzmi niezwykle smakowicie :)
      • Gość: Mimi Re: Jagodowe pocałunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 21:28
        kiedy wreszcie bedzie mozna go zobaczyc ??
      • Gość: Jacek Re: Jagodowe pocałunki IP: *.cs.ubc.ca 17.05.07, 02:13
        no i masz racje, pan Sobolewski slynie ze streszczania akcji filmu i tym samym
        psucia przyjemnosci potencjalnemu widzowi

J.
        • Gość: st Re: Jagodowe pocałunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 10:14
          Zepsucie jest w Was! Artykuł prześwietny. Tylko podkręca atmosferę, szkoda, że
          Cannes tak daleko, bo chciałoby się jeszcze dziś zobaczyć nowego Kar-Waia.

Dygresja na temat komentarzy: ludzie, własnie trzeba czytać recenzje, krytyki,
          interpretacje, relacje itp, po to by odnieść je do siebie, do własnego punktu
          widzenia na film, opisywane dzieło. Aby we własnych myślach lub z przyjaciółmi
          popolemizować później o tym co się zobaczyło i jak o tym pisał p. Sobolewski.
          Jestem wdzięczny p. Sobolewskiemu, że jest i że zawsze tak pięknie pisze o tym
          co widział, o jego odczuciach. On dla mnie jest filtrem kina współczesnego. Nie
          zawsze się z nim zgadzam, ale byc może wynika to z różnic pokoleniowych,
          jednakże na punkcie wrażliwości jestem na tej samej linii. Pozdrawiam i czekam
          na kolejne relacje.
          • siostra.sister Re: Jagodowe pocałunki 18.05.07, 18:01
            e tam od razu zepsucie. lubię oglądać filmy bez żadnych uprzedzeń, nie znając
            opinii innych. uwielbiam wong kar waia i to mi wystarczy, a do artykułu mogę
            zawsze wrócić po obejrzeniu filmu aby skonfrontować go z moimi odczuciami.
    • Gość: ja Jagodowe pocałunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 00:19
      brawo!! czekamy na Pana w TVP Kultura!!
    • Gość: Judyta Re: Jagodowe pocałunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 10:14
      A moim zdaniem artykuł jest bardzo dobry. Nie da się zepsuć ogromnej
      przyjemności płynącej z ogladania filmów Kar Waia przez opowiedzenie
      fabuły.Przecież u niego tak naprawde nie o wersje fabularną chodzi. Bo czy np.
      nawet dokładnie streszczenie odda atmosfere "Spragnionych miłości"?
    • Gość: Sonali Abhi i Ash IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 14:43
      Tam powinno być napisane: Gwiazdy Bollywood Abhishek Bachchan i jego żona
      Aishwarya Rai.
    • Gość: wiechu27 Jagodowe pocałunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 19:22
      Tadeusz Sobolewski to nie autor streszczeń filmowych fabuł, to nie recenzent,
      ani nawet nie krytyk filmowy. To znakomity pisarz! Jeden z najlepszych polskich
      stylistów, cóż - nie pisze fabuł, ale nie to jest ważne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka