Gość: aa IP: 195.117.68.* 16.05.07, 20:37 artykuł 1 klasa ;( ;(<no coments> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siostra.sister Jagodowe pocałunki 16.05.07, 21:23 nawet nie przeczytałam artykułu, żeby sobie nie psuć przyjemności obejrzenia filmu! już się nie mogę doczekać. nawet tytuł brzmi niezwykle smakowicie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimi Re: Jagodowe pocałunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.07, 21:28 kiedy wreszcie bedzie mozna go zobaczyc ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Jagodowe pocałunki IP: *.cs.ubc.ca 17.05.07, 02:13 no i masz racje, pan Sobolewski slynie ze streszczania akcji filmu i tym samym psucia przyjemnosci potencjalnemu widzowi J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: st Re: Jagodowe pocałunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 10:14 Zepsucie jest w Was! Artykuł prześwietny. Tylko podkręca atmosferę, szkoda, że Cannes tak daleko, bo chciałoby się jeszcze dziś zobaczyć nowego Kar-Waia. Dygresja na temat komentarzy: ludzie, własnie trzeba czytać recenzje, krytyki, interpretacje, relacje itp, po to by odnieść je do siebie, do własnego punktu widzenia na film, opisywane dzieło. Aby we własnych myślach lub z przyjaciółmi popolemizować później o tym co się zobaczyło i jak o tym pisał p. Sobolewski. Jestem wdzięczny p. Sobolewskiemu, że jest i że zawsze tak pięknie pisze o tym co widział, o jego odczuciach. On dla mnie jest filtrem kina współczesnego. Nie zawsze się z nim zgadzam, ale byc może wynika to z różnic pokoleniowych, jednakże na punkcie wrażliwości jestem na tej samej linii. Pozdrawiam i czekam na kolejne relacje. Odpowiedz Link Zgłoś
siostra.sister Re: Jagodowe pocałunki 18.05.07, 18:01 e tam od razu zepsucie. lubię oglądać filmy bez żadnych uprzedzeń, nie znając opinii innych. uwielbiam wong kar waia i to mi wystarczy, a do artykułu mogę zawsze wrócić po obejrzeniu filmu aby skonfrontować go z moimi odczuciami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Jagodowe pocałunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 00:19 brawo!! czekamy na Pana w TVP Kultura!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Judyta Re: Jagodowe pocałunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 10:14 A moim zdaniem artykuł jest bardzo dobry. Nie da się zepsuć ogromnej przyjemności płynącej z ogladania filmów Kar Waia przez opowiedzenie fabuły.Przecież u niego tak naprawde nie o wersje fabularną chodzi. Bo czy np. nawet dokładnie streszczenie odda atmosfere "Spragnionych miłości"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sonali Abhi i Ash IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 14:43 Tam powinno być napisane: Gwiazdy Bollywood Abhishek Bachchan i jego żona Aishwarya Rai. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiechu27 Jagodowe pocałunki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.07, 19:22 Tadeusz Sobolewski to nie autor streszczeń filmowych fabuł, to nie recenzent, ani nawet nie krytyk filmowy. To znakomity pisarz! Jeden z najlepszych polskich stylistów, cóż - nie pisze fabuł, ale nie to jest ważne. Odpowiedz Link Zgłoś