Dodaj do ulubionych

uwiad forum filmowego

IP: *.acn.waw.pl 09.06.03, 11:48
Heloł filmojady,
ilosc postow ostra linia spada ostatnio do minus zera.
Polityka ,letnia sesja, dominacja obrazka-wyznania wiary pryszczatych
nastolatkow do trydziestki, czyli Matrixa czy wreszcie brak w kinach obrazkow
ktore burza w nas spokoj czy popcorn? BRW (Bóg Raczy Wiedziec) jaka jest
przyczyna.
Wiec moze jeszcze tylko zobaczymy hollywoodzka biografie Ghandiego,sorry
Andy`ego(Leppera)i z krainy snow wrocimy na zawsze orać nasze prawdziwe
zycia.
Nieeee........
Wiec piszce, prosze tak fajnie jak to dawniej robiliscie.Niech kazdy z was
bracia filmojady i siostry filmojadki uczci wyniki referendum czynem
produkcyjnym i wklepie choc dwa posty dziennie.
Tylko jesli moglbym prosic:NEO i jego wesolej gromadce dajmy odpoczac bo jego
czarny kubraczek zdaje sie byc juz z lekka wyswiechtany przez tak liczne
szargania :)
pozdro
m.
Obserwuj wątek
    • Gość: mxt to moj pierwszy post.... IP: *.lshtm.ac.uk 09.06.03, 13:04
      ja sie tam nie dam dlugo prosic!
    • Gość: mxt ... a to drugi! IP: *.lshtm.ac.uk 09.06.03, 13:05
      uffff ale sie zmeczylam...
      • Gość: NEospasmin Nie badz,prosze az tak wymowna bo mi sie komputer IP: *.acn.waw.pl 09.06.03, 13:21
        zawiesi!
        > uffff ale sie zmeczylam...

Czy sztuczne oddychanie usta-upackane popcornem i krwista a la Marlena
        D.szminka twe usta, to cos o czym marzysz po takim wysilku?
        Juz wyjmuje odkurzacz a raczej respirator,podlaczam do portu USB i .....

fajnie ze sie odnalazlas
        pozdro
        m.
        • Gość: mxt o to juz nadgodziny wyrabiam! IP: *.lshtm.ac.uk 09.06.03, 13:44
          > Czy sztuczne oddychanie usta-upackane popcornem i krwista a la Marlena
          > D.szminka twe usta, to cos o czym marzysz po takim wysilku?
          > Juz wyjmuje odkurzacz a raczej respirator,podlaczam do portu USB i .....

tempting... but, no jak powiadal Madmartigan, juz przyszlam do siebie po tym
          wysilku posilajac sie biszkopcikiem.

> fajnie ze sie odnalazlas

ja sie nigdy nie zgubilam! tylko moj dzien pracy ma proporcje 98% rabotaju - 2%
          fora (ze dwora) a nie odwrotnie JAK NIEKTORZY.
          • Gość: NIEKTORY twoje 2% to moje 98% madame! IP: *.acn.waw.pl 09.06.03, 16:24
            Gość portalu: mxt napisał(a):

> tempting... but, no jak powiadal Madmartigan, juz przyszlam do siebie po tym
            > wysilku posilajac sie biszkopcikiem.

Slinotoku anorektycznego dostalem myslac o tym biszkoptuniu.

> > fajnie ze sie odnalazlas
            >
            > ja sie nigdy nie zgubilam! tylko moj dzien pracy ma proporcje 98% rabotaju -
            2%
            >
            > fora (ze dwora) a nie odwrotnie JAK NIEKTORZY.

Niektoremu wewnetrzny Hindus( ICP =internal curry processor)ostatnio
            przypomnial o budowaniu nowej Polski stad koniec ple,ple tylko wzmozony
            wysilek,wytezona praca i odciski na polkulach.Stad jak sie zobowiazalem do
            dwoch postow/dniowka to beda dwa.
            To moje wzmozone forowanie wynikalo z poprzedniego zajecia tzn z testowania
            myszek, a ze szkoda klikac sobie a muzom wiec miedzy te kliknieca chargowane
            wstawialem jeszcze jakies literki.I tak to sie toczylo az przyszla Unia, w
            glowie mi zakrecila i myszke zabrala.Buuuu....
            pozdro
            m.
            • Gość: mxt Re: twoje 2% to moje 98% madame! IP: *.lshtm.ac.uk 09.06.03, 17:07
              no widzisz... jakby tak ten odkurzacz do USB podlaczyc to moze bys sie na
              okruszki biszkopcika zalapal? wirtualny biszkopcik przynajmniej...

> To moje wzmozone forowanie wynikalo z poprzedniego zajecia tzn z testowania
              > myszek, a ze szkoda klikac sobie a muzom wiec miedzy te kliknieca chargowane
              > wstawialem jeszcze jakies literki.I tak to sie toczylo az przyszla Unia, w
              > glowie mi zakrecila i myszke zabrala.Buuuu....

testowanie myszek!!!!! no niech tylko RSPCA sie o tym dowie, to beda klopoty oj
              beda!! przyjdzie Unia to sie skoncza takie okrutne procedery, zobaczycie! nie
              tylko nie bedzie wolno znecac sie nad myszkami, ale i kazdy bedzie musial po
              swoim Szariku kupy w parku zbierac!
              czyli co - od klikow z powrotem do tanca na rurze?
              • Gość: NEOś busy as usual IP: *.acn.waw.pl 09.06.03, 18:32
                >
                > testowanie myszek!!!!! no niech tylko RSPCA sie o tym dowie, to beda klopoty
                oj beda!!

Jesli te twoje ZSRRspca to ci od przyzwoitosci w kinie to powiedz im ze jestem
                (w zasadzie) niewinny. Klikalem zaledwie na strony polprzyzwoite.No dobra,
                najbardziej swinska to byla ta,no jak jej?!Mam! www.gazeta.pl.Polnaga prawde
                tam daja,czy moze naga polprawde,nie pamietam.

przyjdzie Unia to sie skoncza takie okrutne procedery, zobaczycie! nie
                > tylko nie bedzie wolno znecac sie nad myszkami, ale i kazdy bedzie musial po
                > swoim Szariku kupy w parku zbierac!

Tym nas unia nie zaskoczy.Ja po mojej Frytce,wyzlicy musze nawet pety sprzatac,
                bo szczeniara mimo ze ma dopiero 4 lata pali jak smok.Siedzi w parku na lawce i
                jesli za pierwszym razem do kosza petem nie trafi to potem nawet jej sie nie
                chce dropiatego tylka ruszyc.A ja sie wstydze i po niej sprzatam.
                Z EU mam tylko jeden problem; czy jak juz wejdziemy to sie u nas zrozplenia tak
                koszmarne rasy jak corgi czy bulldog angielski kanapowy?
                > czyli co - od klikow z powrotem do tanca na rurze?

No,nie przez sobote i niedziele pracowalem jako tajny agent sil
                prounijnych.Mialem dyskretnie acz staniowczo naklaniac do glosowania.
                Metode mialem wyborna: zobaczywszy na ulicy osobe co do ktorej moglem powziasc
                przeswiadczenie ze jeszcze nie glosowala, a wiek ma stosowny, wpijalem sie w
                nia wzrokiem.I nie odstepowalem az do urny.
                Bez slow dawalem jasno do zrozumienia ze inni zdaja sobie sprawe z tego ze dany
                delikwent/delikwentka nawet jesli spelnila ostatnio obowiazek malzenski to
                obywatelskiego jeszcze nie.Praca byla niebezpieczna i pelna pulapek.Nie
                zapomnie natrzaskania po paszczy jakiego doznalem od wystrojonego w dres made
                in UE absztyfikanta pewniej pani kiedy mi wzrok nieopatrznie spelz z oczu jej
                barbiowatych na dekolt bujny.Ledwo sie tez obronilem przed "mniejszoscia" ktora
                blednie zrozumiala moje spojrzenie("Inne spojrzenie") i miast udac sie do urny
                chciala zaciagnac mnie na manowce( czytaj:w bush).
                Ale gdyby wnuki cie kiedys(nawet i jutro) spytaly komu Polska zawdziecza taki
                wynik w referendum to mozesz stanowczo powiedziec :NEOsiowa to glownie
                zasluga.On ci tego dokonal!
                pozdro
                m.
                Tylko gdzie tu kino?
                A!Juz pamietam!Wzrokiem moim astygmatycznym przez okienko ktorym wydaje bilety
                wyciagnalem wprost do urny pewna pulchna kasjerke z kina Sawa.
                Nie opierala sie zbyt dlugo.Glos swoj oddala Ojczyznie milej a swa niewinnosc z
                lekka juz przeterminowana zaraz po tem mnie.Byla za Unia ale za mna jeszcze
                bardziej wiec teraz nie moge sie od niej opedzic.Pieszczac mnie namietnie
                dopytuje sie o termin nastepnego referendum bo ona by juz chciala, z cala EU do
                Kingsajzu.
                Och Ziuta.....
    • przemsw Re: uwiad forum filmowego 09.06.03, 13:25
      Gość portalu: NEOspasmin napisał(a):

> Tylko jesli moglbym prosic:NEO i jego wesolej gromadce dajmy odpoczac bo jego
      > czarny kubraczek zdaje sie byc juz z lekka wyswiechtany przez tak liczne
      > szargania :)
      > pozdro
      > m.

A tak a'propos, to jak skończyła się dyskusja nt. ubrania NEO :) ?
      • Gość: NEOspasmin suwak na ktory zasunalem NEO IP: *.acn.waw.pl 09.06.03, 16:30

> A tak a'propos, to jak skończyła się dyskusja nt. ubrania NEO :) ?

Dyskutantka oddalila sie gdzies do Szuflandii,sorry -Matrixa i nawet pary
        barchanowych stringow po niej nie zostalo.Ech te internetowe kostiumolozki.....
        Zamiast majac taki dar pisania zabrac sie za to, ta gdzies w Szawajcarii w te
        sreberka zawija....
        m.
        • Gość: ja? Re: suwak na ktory zasunalem NEO IP: *.catv69.balcab.ch 09.06.03, 21:57

>
          > > A tak a'propos, to jak skończyła się dyskusja nt. ubrania NEO :) ?
          >
          > Dyskutantka oddalila sie gdzies do Szuflandii,sorry -Matrixa i nawet pary
          > barchanowych stringow po niej nie zostalo.Ech te internetowe
          kostiumolozki.....
          > Zamiast majac taki dar pisania zabrac sie za to, ta gdzies w Szawajcarii w te
          > sreberka zawija....
          > m.
          halo, kto tak mowi, jestem, no nie bylo mnie ale w celu wielkim mnie nie bylo!
          udalam sie glosowac az do wawki i cos tam pozalatwiac, niespac bawic sie i
          innych. czy wybierasz sie Neo Wybawco Forum do Cieszyna na Nowe Horyzonty moze?
          ja bede:)
          • Gość: NEOspasmin pisac!nie czytac! IP: *.acn.waw.pl 09.06.03, 22:12
            halo, kto tak mowi, jestem, no nie bylo mnie ale w celu wielkim mnie nie bylo!
            > udalam sie glosowac az do wawki i cos tam pozalatwiac, niespac bawic sie i
            > innych. czy wybierasz sie Neo Wybawco Forum do Cieszyna na Nowe Horyzonty
            moze?
            > ja bede:)

Slonko! Ty juz nie masz sie co ladowac jakimis horyzontami(nowymi) ty zacznij
            wreszcie wypluwac to co sam ci siedzi w srodku.Na karteczki czy ekranik.
            Bo pozniej gdy ci sie juz cellulitis i rozstepy na mozgu tak jak mnie zrobia to
            bedzie za pozno.
            To bawic innych oznacza ze tak jak ja taniec na rurze uprawiasz?
            pozdro
            m.
            PS jesli juz mnie nazywac zaczelas to sugeruje z hiszpańska NEOspasmin El
            Salvador de Forum.Ugh!
            • Gość: ja? Re: pisac!nie czytac! IP: *.catv69.balcab.ch 09.06.03, 22:27

> halo, kto tak mowi, jestem, no nie bylo mnie ale w celu wielkim mnie nie
              bylo!
              > > udalam sie glosowac az do wawki i cos tam pozalatwiac, niespac bawic sie i
              >
              > > innych. czy wybierasz sie Neo Wybawco Forum do Cieszyna na Nowe Horyzonty
              > moze?
              > > ja bede:)
              >
              > Slonko! Ty juz nie masz sie co ladowac jakimis horyzontami(nowymi) ty zacznij
              > wreszcie wypluwac to co sam ci siedzi w srodku.Na karteczki czy ekranik.
              > Bo pozniej gdy ci sie juz cellulitis i rozstepy na mozgu tak jak mnie zrobia
              to
              >
              > bedzie za pozno.
              > To bawic innych oznacza ze tak jak ja taniec na rurze uprawiasz?
              > pozdro
              > m.
              > PS jesli juz mnie nazywac zaczelas to sugeruje z hiszpańska NEOspasmin El
              > Salvador de Forum.Ugh!
              uhmm poczulam sie wywolana przed ekran. a jak to mi starsza siostra dyktuje tu
              zza plecow? a dla mnie zawsze bedziesz Neo the One
              zygi zygi marcheweczka;)
              • Gość: NEOspasmin jak ja zwal ,tak zwal IP: *.acn.waw.pl 09.06.03, 22:42
                znaczy NEOn?
                Ja z kolei zupelnie nie wiem jak cie nazywać; Ja(dwisia)?Ja(ninka)?Ja(nosik)?Ja
                (bberwocky)?
                Wymyslilem ze ze wzgledu na nieprzyzwoita wrecz zwiezlosc form w jakich sie
                wypowiadasz Zwiazek Literatow Polskich nie przyjmie cie na swe lono omszale,
                wiec mozemy zalozyc ZsmsP.Skarbnikiem mi tam zostac, a tobie Ja(nina)Porazinska
                ponowoczesnosci siermieznej.Oki?
    • Gość: NEOprozac tylko dwa svp! n/txt IP: *.acn.waw.pl 12.06.03, 10:12
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka