Gość: Adelmus Re: Terminator 3: Bunt Maszyn IP: *.waw.cdp.pl 14.08.03, 10:39 Przepraszam ale jeśli Gazeta Wyborcza ocenia TO COŚ na cztery gwiazdki to nie pozostaje mi nic innego jak przestać czytać GW.Właśnie osiągnęliście dno Panowie, od którego ciężko będzie wam się odbić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marco Re: Terminator 3: Bunt Maszyn IP: *.mbk2.pl / 192.168.1.* 16.08.03, 23:16 dobry film trochę humoru wiele efektów moze być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oli Re: Terminator 3: Bunt Maszyn IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 18.08.03, 13:36 Całkiem niezły.Nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosa Re: Terminator 3: Bunt Maszyn IP: *.acn.pl / 10.68.4.* 18.08.03, 15:46 Nie rozumiem zachwytów nad T2??? Jedynka była świetna i wciąż jest jednym z moich ulubionych filmów, dwójka jakos do mnie nie trafiła i nie przepadam za nia natomiast T3 uważam za całkiem niezły film. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Terminator 3: Bunt Maszyn 18.08.03, 16:18 w końcu ktoś kto myśli podobnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ftblst Re: Terminator 3: Bunt Maszyn IP: *.local.pl / 172.16.202.* 18.08.03, 18:02 Nawet-nawet, w swojej klasie to niezły film. Miejscami zabawny, efektów specjalnych oczywiście dużo, ale bez przeładowania. Historyjka prosta, no ale chyba nikt rozsądny się nie nastawiał na więcej? Dodatkowy plus to dosyć zaskakujące zakończenie, jak na hollywoodzką produkcję. A wady? 1.Przyszły Wybawca Ludzkości- nawet bez cienia charyzmy. 2. No i jeszcze...jakby to powiedzieć...brak tej jakiejś specyficznej atmosfery, znanej z "1" i "2". Ale ogólnie to polecam. W pojedynku z Matriksem2 Arnold zdecydowanie górą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gonia Re: Terminator 3: Bunt Maszyn IP: 195.94.215.* 20.08.03, 11:47 Film niczym mnie nie zaskoczył.Niektóre sceny są wręcz identyczne z tymi z ,,Terminatora 2". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Saper Re: Terminator 3: Bunt Maszyn IP: 212.244.167.* 21.08.03, 16:25 film jest super pare nowych pomysłów (babka jako wróg szwarca - it's really coool) extra zwroty akcji zwłaszcza pod koniec no i text tak jak w jedynce było yes, no, fuck off w dwójce asta la vista baby i no problemo tak tu jest TALK TO HAND - naprawdę niezłe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinomaniak Re: Terminator 3: Bunt Maszyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.03, 22:21 jest całkiem niezła ale film do bani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Presedente Re: Terminator 3: Bunt Maszyn IP: *.gorzow.mm.pl 23.08.03, 11:23 Efekty specjalne super ale fabuła do bani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krytyk Terminator 3 - film roku IP: *.nd.e-wro.net.pl 28.08.03, 15:01 Jest to bezprzecznie najlepszy film roku 2003 i dzis juz warto zapisac do historii kina. Film ten dorownuje pierwszym czesciom , moze brakuje tu czegos - ale to film XXI- wieku , kino sie rozwija i zmienia . Ciekawy jestem jakom kariere zrobiom Nick Stahl i modelka Kristanna Loken , Arnold i Danes sa w formie . Basn ma Lem i jest ok! Moja ocena:***** - zadowolenie . ogl.02.08.2003. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ef Re: Terminator 3 - film roku IP: *.ipt.aol.com 28.08.03, 20:12 Gość portalu: Krytyk napisał(a): > Ciekawy jestem jakom kariere zrobiom Nick Stahl i modelka > Kristanna Loken , Arnold i Danes sa w formie . Zrobiom wielkom kariere, wielki znafco chistorji kina... Trafił "znafca" na odpowiedni dla siebie film. Taki umiał docenić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ef Co to za chała... IP: *.ipt.aol.com 28.08.03, 20:07 Jak tylko sie dowiedziałem, że kręcą trzeciego Terminatora, to mnie osłabiło.. Wiedziałem, że będzie to chała. Pewne grupy po prostu postanowiły zrobić reklamę Schwarzeneggerowi przed wyborami w Kaliforni. Już druga część była denna. A trzecia to już wybitne połuczyny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ef Wielbiciele Terminatora 3 i seriali brazylijskich IP: *.ipt.aol.com 28.08.03, 20:30 I jeszcze jedno... Terminator chyba pobije rekord "Isaury" albo "W kamiennym kręgu" czy nawet wszystkich brazylijskich seriali razem wziętych. Z filmu na film ten sam pomysł. W każdym robot chroni gościa przed maszynami. Ochroni, ale nie uchroni nas to przed następnym filmem. W następnym to samo. Nie skonczy sie to nigdy, bo zawsze znajdą sie tacy o umysłowosci dziecka, którzy taki serial będą chętnie oglądać. Ile będzie odcinków Terminatora? 100? 200? Ale chyba nawet seriale brazylijskie były mądrzejsze, bo chyba nie powtarzali tego samego schematu w każdym odcinku. Tak wiec wielbiciele Terminatora 3 są głupsi od wielbicieli seriali brazylijskich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krytyk ef , a moze Isaura IP: *.nd.e-wro.net.pl 28.08.03, 23:03 Nie jestem wielbicielem Terminatorow , to plaskie kino i moze malo orginalne . Ale porownywanie go do produktu telewizyjnego bez znaczenia i pocenia sie nad tekstem - to swiadectwo na swojisty serialowy trik . W kinie nie zawsze chodzi o iloraz inteligencji. To ze amerykanie obecnie robiom duzo sequeli , to cos mowi o ich showbizesie . Rada wiecej ksiazek czytac , a nie tylko telewizja !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Scorpion18 Re: ef , a moze Isaura IP: *.devs.ac-net.pl 31.08.03, 03:30 Ja się zaliczam do osób którzy uważają T3 za kiepski film. Pomysły, sceny, dialogi są wtórne ! kiepska kopia T2:Judgement Day. Dlaczego ? Arnold kilka krotnie wypowiadął kwestie I`m Back, She Will Be Back itp bez potrzebnie. Gdy John Connor spotyka poraz pierwszy T-800 cholernie się boi a jego oddech bardzo dobrze słychać (tak jak scena w spitalu w T2 tyle że chodziło o Sarę) John nie miał potrzeby się bać Arnolda ! przcież on nie znał T-800 jako mordercy. Film oczywiście ma lepsze sceny, takie jak pościgi tyle że lekko prze-bajerowane. Ogólna ocena, film bardzo średni mi się zrobiło przykro że tak świetny cykl tak kiepsko skończył. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Terminator 3: Bunt Maszyn 31.08.03, 13:37 Podobal mi sie.Gorszy niz 2 ale ok. I faktycznie zapowieda kolejny film. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinoman Tylko TERMINATOR 1 IP: *.org 31.08.03, 15:49 Sądząc po opiniach średnia wieku ich autorów to 15. Dzieci kochane, robią wam sieczke z mózgu , a wy nie jesteście niczego świadomi. Odsyłam was do jedynki Terminatora i do czasów , w którym kino naprawde opowiadało historię , a nie tylko prześcigało się w efektownych wybuchach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Virus Re: Terminator 3: Bunt Maszyn IP: *.ciechanowiec.sdi.tpnet.pl 03.10.03, 10:02 teżtak uważam Odpowiedz Link Zgłoś