pizmak31 09.07.03, 11:33 Ja tak sie na tym filmie smialam, jakbym sama sie napalila trawki. Wedlug mnie jedna z lepszych komedii, jakie widzialam, choc nie bardzo intelektualna. Dostalam zajadow ze smiechu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pizmak31 Re: Joint Venure/Saving Grace 09.07.03, 11:34 Oczywiscie Venture, a nie Venure. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ton Re: Joint Venure/Saving Grace IP: 81.210.22.* 09.07.03, 11:48 A ja sie wcale nie smialem, bo to nie bylo smieszne wcale. Słabo zagrane, słaby scenariusz, słaby dowcip. Dla mnie to kompletna pomylka i stracony czas. Lepiej sie upalic. Weselej przynajmniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brookie Re: Joint Venure/Saving Grace IP: *.tnt2.per1.da.uu.net 09.07.03, 12:15 Jak na angielska komedie to calkiem niezly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ton Re: Joint Venure/Saving Grace IP: 81.210.22.* 09.07.03, 12:23 Co to znaczy "jak na angielska komedie"? Angielskie komedie zazwyczaj nie sa smieszne? Ja bym tu polemizowal. Moim zdaniem sa najsmieszniejsze. I wlasnie tu jest problem. Oto przyklad angielskiej komedii, ktora w ogole nie jest smieszna. Coz zdarza sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brookie Re: Joint Venure/Saving Grace IP: *.tnt2.per1.da.uu.net 09.07.03, 12:42 Moze dla ciebie. Mnie osobiscie angielski humor niezbyt odpowiada. Saving Grace ogladalam w wersji oryginalnej i przypadl mi do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ton Re: Joint Venure/Saving Grace IP: 81.210.22.* 09.07.03, 13:07 A Monthy Python? A Full Monty, Przekręt, Porachunki, Trainspotting ( o ile komedia mozna to nazwac)? To jaki humor cie smieszy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brookie Re: Joint Venure/Saving Grace IP: *.tnt2.per1.da.uu.net 09.07.03, 14:38 A ogladales Analyse that? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ton Re: Joint Venure/Saving Grace IP: 81.210.22.* 09.07.03, 14:42 Tak i Analyze This także, ale nie jestem fanem tych filmow. Choc De Niro świetny jak zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brookie Re: Joint Venure/Saving Grace IP: *.tnt2.per1.da.uu.net 09.07.03, 14:52 Gość portalu: Ton napisał(a): > Tak i Analyze This także, > ale nie jestem fanem tych filmow. > Choc De Niro świetny jak zawsze. No widzisz sam, rozne sa gusta. A propos De Niro to on pokazal, ze moze byc bardzo dowcipny gdy zagral role Rubherta Pumpkina w filmie rezyserowanym przez jego kumpla z NY Martina Scorsese pt King of Comedy. Odpowiedz Link Zgłoś
shelter Re: Joint Venure/Saving Grace 22.07.03, 22:07 obejrzałam przed chwilą sąsiadka poprosiła zebym się śmiała ciszej bo zagłuszam jej telewizor to tyle i nikt mi nie powie ze babcie po wypiciu herbatki były słabe Odpowiedz Link Zgłoś