yelow 18.07.03, 22:55 o boze zrobili podobno druga czesc. czy ktos moze ma do sprzedania dwie laski trotylu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Xenomorph Re: The Ring - Krąg IP: *.isko.net.pl / 10.0.4.* 06.09.03, 16:36 Ja po tym spać nie moglem:) Odpowiedz Link Zgłoś
myshen82 Re: The Ring - Krąg 08.09.03, 11:15 ja mam w domu takie lustro jak z tego filmu... za każdym razem jak w nie patrzę przypomina mi się kobieta czesząca włosy, a potem, lawinowo - drabina i konie na plaży aaaaaaaa!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
the_neverhood Re: The Ring - Krąg 16.09.03, 09:32 >drabina i konie na plaży To ja proponuję obejrzeć japoński pierwowzór, bo w porównaniu z nim amerykański "Krąg" był po prostu śmieszny. A tak poważnie... to oryginalny pomysł jest dużo straszniejszy. Mozliwe że to przez aktorów, do których rysów twarzy nie jesteśmy przyzwyczajeni. W kazdym razie polecam ZAWSZE najpierw oglądać japońskie Ringu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYXK Re: The Ring - Krąg IP: *.swiebodzin.sdi.tpnet.pl 15.09.03, 13:58 fILM BARDZO MI SĘ BODOBAŁ. PUŚCIŁAM GO JAKO DOBRANOCKĘ DLA MOJEGO 7-LETNIEGO BRATA .NIE OGLĄDAŁ ŻADNYCH FILMÓW PRZEZ MIESIĄC . ZA POKAZANIE MU TEGO FILMU MIAŁAM KARĘ. MUSIAŁAM ODBIRAĆ KAŻDY TELEFON. TY JUŻ ZAWSZE BĘDZIESZ SIĘ BAŁ ODBIERAĆ TELEFONU TUŻ PO FILMIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryba_20 Re: The Ring - Krąg IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 27.09.03, 18:20 A ja na tym japonskim zasnelam .moze ja jakas ograniczona jestem ale on mi sie wcale nie podobal .Nudy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mlekota Re: The Ring - Krąg 27.09.03, 22:38 A ja dwa razy zrobiłem numer - po seansie (w domu z divx) puściłem kasetę z tym filmem o który się w "Ringu" rozchodzi, a potem dyskretnie zadzwoniłem z komórki na telefon domowy. Reakcja towarzystwa była warta zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudzina Re: The Ring - Krąg IP: *.root.pl 28.09.03, 20:01 Wersja japonska byla o wiele lepsza. Amerykanie przoduja we wgniataniu w fotel iloscia krwi i efektow specjalnych, za to w filmach japonskich jest swego rodzaju klimat... Fascynujacy i nie dla wszystkich zrozumialy. Wiem ze jesli chodzi o japonski Ring to istnieje czesc druga i jeszcze tzw. zerowka czyli to co sie wydarzylo przed Ringiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lj Re: The Ring - Krąg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.03, 20:16 yelow napisał: > o boze zrobili podobno druga czesc. czy ktos moze ma do > sprzedania dwie laski trotylu? Czesc druga jest jeszcze straszniejsza (jest juz w kinach), a jest jeszcze Ringu 0 - czyli wydarzenia przed czescia pierwsza. Schiza! Odpowiedz Link Zgłoś