Gość: ania Re: Filmy do popłakania IP: 77.223.200.* 24.12.07, 00:19 Bardzo malo "blokbasterow" ogladam, wiekszosc jest strasznie nudna. Ale na "Notebook" ryczalam jak dziecko, choc sam film wysokich lotow nie byl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Filmy do popłakania IP: 77.223.200.* 24.12.07, 00:23 Wzrusza mnie do lez rowniez jedna z bardziej znanych scen filmowych - tango w "Zapachu kobiety". To tango jest strasznie smutne. Ktos zna autora? To pewnie standard, ale ja sie nie znam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalosz Re: Filmy do popłakania IP: 195.85.230.* 07.03.08, 09:26 to tango było też w Prawdziwych kłamstwach...wpisz w wyszukiwarce Por una cabeza .pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: visitor Re: Filmy do popłakania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 00:47 zdecydowanie "Knockin' On Heaven's Door", w sumie to czarna komedia........... ale zawsze płacze jak oglądam ten film! Piękny film. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: im what iam Re: Filmy do popłakania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 14:53 Szkoła uczuc Titanic :P ;D stare, ale siekaczz łez:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabi Re: Filmy do popłakania IP: *.adsl.inetia.pl 03.01.08, 22:34 Gość portalu: im what iam napisał(a): > Szkoła uczuc > Titanic :P ;D stare, ale siekaczz łez:D:D Na Titanicu to akurat zasypiałam z nudów, a płakać to mogłam tylko ze szczęścia, ze to się wreszcie skończyło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolla162 Re: Filmy do popłakania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.07, 20:38 Polecam Green Card. Wspaniały film własnie do niego wróciłam i jest bezkonkurencyjny!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gzymsa Re: Filmy do popłakania 30.12.07, 12:39 ostatnio płakałam strasznie na "Za wszelką cenę" - ten to dopiero schwycił za gardło...nie mogłam się otrząsnąć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzech Re: Filmy do popłakania IP: 10.9.37.* 31.12.07, 13:19 Joe Black z Hopkinsem i Pittem, E. T., Tańcząc w ciemnościach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: catkins Re: Filmy do popłakania IP: *.l6.c3.dsl.pol.co.uk 01.01.08, 23:12 notebook ^-^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&M Osobiscie Goraco Polecam do plakania :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 23:01 Film ostatnio byl w TV. Ja poznalam go juz jakis czas temu, ogladalam go teraz chyba 5 raz i tak plakalam.... Zaznaczam, ze jak bóbr! Film to "Czasem slonce, czasem deszcz". Ogolnie wiekszosc filmow z bolywood'u jest bardzo poruszajaca i uczuciowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadabb Re: Osobiscie Goraco Polecam do plakania :) IP: 82.160.208.* 18.01.08, 21:56 jesli chcesz porzadnie poplakac polecam filmy bollywood np kal ho naa ho (gdyby jutra nie bylo) ,devdas , veer-zarra, asioka troche moze na granicy kiczu sa te filmy ale wyciskaja lezki i to porzadnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M&M Osobiscie Goraco Polecam do plakania :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.08, 23:02 Zapomnialam jeszcze o filmie "Malowany welon" Tez bardzo plakalam... Odpowiedz Link Zgłoś
baton.haker Re: Filmy do popłakania 04.01.08, 12:26 Co się wydarzyło w Madison County Miasto Aniołów Zielona Mila Cienista dolina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martooh Re: Filmy do popłakania IP: *.laczpol.net.pl 04.01.08, 12:35 Co Gryzie Gilberta Grape'a - niesamowita (zaskakujaco) rola Leonardo Dicaprio Odpowiedz Link Zgłoś
helter-skelter stowarzyszenie umarłych poetów 04.01.08, 12:34 na tym filmie zawsze mi się łezka w oku kręci... i blues brothers... ale to ze śmiechu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marc Re: Filmy do popłakania IP: 217.97.0.* 04.01.08, 12:47 Big Lebowski, Dorwać małego - do płakania ze śmiechu.... Marc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dalenne Re: Filmy do popłakania IP: *.miasto.gdynia.pl 04.01.08, 12:54 Stalowe Magnolie Odpowiedz Link Zgłoś
mama_motyla Re:Waleczne serce 04.01.08, 12:57 troche krwi sie leje, ale lez moich wiecej, film widziany ponad 15 razy i za kazdym razem wyje od pierwszych minut... cuda muzyka Odpowiedz Link Zgłoś
orangewhatever Re:Waleczne serce 04.01.08, 13:20 o tak, ja nie wiem, co jest w Braveheart, ale zawsze ostatnie 20 minut filmu beczę:D poza tym mam to samo na starej "La Bambie";) a z rzeczy, które mnie wciskają w fotel bardziej, niż wyciskają łzy, to Requiem dla snu, Godziny, Przełamując Fale, 9 1/2 tygodnia, Closer... zawsze mnie natomiast zastanawiało, co ludzie widzą w "tańcząc w ciemnościach", dla mnie to taki kompletny, przewidywalny smęt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beat22 Re: Filmy do popłakania IP: 83.238.100.* 04.01.08, 12:59 List w butelce z Costnerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Filmy do popłakania IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.01.08, 13:39 "Gdyby jutra nie było", "Requiem for a dream" "Forest Gump", "Filadelfia" ( o jak płakałam) i ogólnie cała reszta gdy ktorys z bohaterów umiera, typu "Gladiator", "Szkoła uczuc" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Filmy do popłakania IP: *.elblag.dialog.net.pl 04.01.08, 13:41 na "Beautiful mind" tez płakałam zreszta choc nikt nie umarł:) wiec w sumie to nie reguła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Siunia Re: Filmy do popłakania IP: 62.29.140.* 04.01.08, 13:27 "To własnie miłosć" ("Love Actually") - nie ma lepszego filmu do poplakania niż taki na którym płacze się na przemian, raz ze wzruszenia, raz ze śmichu. Gorąco polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość actually Re: Filmy do popłakania IP: *.piaseczno.robbo.pl 05.01.08, 17:44 Zgadzam się w 110%. Jak mam ochotę zapuścić krokodyla, to se puszczam Love Actually. Najbardziej wtedy, gdy Srary Rokmen wybiera między imprezą u Eltona, a Kristmasem ze swoim grubym menadżerem. Poza tym rzeczywiście na przemian płaczesz ze wzruszenia i ze śmiechu. Tylko mało się bzykają - wetdy płakałbym ze wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fg Re: Filmy do popłakania IP: *.chello.pl 04.01.08, 13:34 Tańcząc w ciemnościach - łzy niemal pewne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joannita Re: Filmy do popłakania IP: *.icpnet.pl 04.01.08, 13:37 21 gramm !!!!!! casablanka !!!!!!!!! niemoralna propozycja Odpowiedz Link Zgłoś
rrrmarek when a man loves a woman 04.01.08, 14:30 "kiedy mężczyzna kocha kobietę" - to film do połakania dla każdego. mamy tam piękną meg rajan, przystojnego andiego garsiję i jeszcze fajne dzieciaki. no nic tylko ryczeć jak bober ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asik2632 Re: Filmy do popłakania IP: *.171.73.82.crowley.pl 04.01.08, 14:39 Zagraniczne: Cienista dolina Okruchy dnia Russia House Łzy w deszczu (Harleqiun, ale jaki) Polskie: Wszystko, co najważniejsze i czarno-biala klasyka: Pozegnalny walc, Most Waterloo, Casablanka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edzia Co sie wydarzyło w Madison County IP: *.adsl.inetia.pl 04.01.08, 15:06 Najpiekniejszy film o miłości, zawsze w mężem wzruszamy sie do łez, ja zawsze ryczę jak bóbr. Clint Eastwood i Meryl Streep stworzyli nieprawdopodobne kreacje aktorskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Filmy do popłakania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 15:12 Ostatnio płakałam oglądając "Wszystko o mojej matce" Pedro Almodovara Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
malina_ja Re: Filmy do popłakania 04.01.08, 15:29 Pora umierać Zielona mila serial Dom (na pierwszym odcinku ryczę już od napisów początkowych aż do końcowych, na kolejnych rzadziej:)) Hair Amadeusz Odpowiedz Link Zgłoś
edzia100 Re: Filmy do popłakania 04.01.08, 16:44 a ja płaczę na filmach o zwierzętach - jak ludzi kroją to jeszcze pół biedy ;-) (twarda sztuka jestem, mogłabym być pielęgniarką pewnie..) Ale jak ktoś w filmie zrobi krzywdę zwierzęciu, to łzy się leją, więc przypominam sobie, że strasznie płakałam na filmach: - Niedźwiadek (reż. J.J. Annoud) - Goryle we mgle (z Sigourney Weaver) Ale też spłakałam się strasznie po filmie - Głową w mur (niemiecki, o parze Turków w Niemczech). Ten film na początku mnie śmieszył (Co za masochiści i frustraci - myślałam o głównych bohaterach!!). A potem jest parę twistów. I... zryczałam się strasznie, ale - co ciekawe - już po wyjściu z kina. Prawdziwe katharsis jakieś to było ;- No i fimy o boksie (sport, którego nie znoszę). Wspomniany Million Dollar Baby - jest rozwalający. Nie pamiętam, czy się poryczałam. Ale to film, który "długo trzyma"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Finka Re: Filmy do popłakania IP: *.acn.waw.pl 04.01.08, 22:19 - Głowa w mur! Oj dobry film! Też ryczałam - Spaleni słońcem - Dług...to dopiero było katharsis...tez gdy wyszłam! - Stalowe Magnolie ;) - Czułe słówka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aggolek Re: Filmy do popłakania IP: *.uscs.susx.ac.uk 04.01.08, 16:56 No to lecimy: MY GIRL (Moja dziewczyna) z Anna Chlumsky i Maculayem Culkinem - ogladalam juz ze sto razy i zawsze placze... HAIR - musowy placz na koncu filmy, gdy tylko zacznie sie Let the sunshine STALOWE MAGNOLIE WSZYSCY MOWIA: KOCHAM CIE - zwlaszcza gdy dzieciaki zegnaja sie z mama w szpitalu LABIRYNT FAUNA - koncowka LEON ZAWODOWIEC - jak wyzej ZYCIE JEST PIEKNE - takze jak wyzej KOLORY RAJU i tego rezysera takze DZIECI NIEBIOS - wyplakalam oczy ostatnio WIECZOR - w sumie to poplakalam sie dopiero pod koniec, i to w zwiazku z watkiem tej mlodej kobietki w ciazy aaa, i jeszcze HAWAJE, OSLO!!! POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Filmy do popłakania IP: *.nccglobal.com 04.01.08, 17:45 The Big Blue- Luca Beson-a Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia_s Re: Filmy do popłakania 05.01.08, 18:43 Gość portalu: gosc napisał(a): > The Big Blue- Luca Beson-a Mój ukochany film. I chociaż nie jestem płaczliwa na filmach przy tym ryczę niezmiennie. I jeszcze "Stowarzyszenie umarłych poetów", nie wiem czy ktoś tu wspomniał, nie widziałam go z 5 lat, odkąd nie mam magnetowidu, nie wiem czy jest na dvd, chętnie bym obejrzał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wardog1 Re: Filmy do popłakania IP: *.versanet.de 05.01.08, 19:42 Gość portalu: aggolek napisał(a): LEON ZAWODOWIEC - jak wyzej Mógłbyś to bliżej wyjaśnić?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aggolek Re: Filmy do popłakania IP: *.uscs.susx.ac.uk 06.01.08, 12:16 Moglabym :) Placze takze pod koniec filmu LEON ZAWODOWIEC, tak jak pod koniec filmu podanego wyzej, czyli wczesniej (LABIRYNT FAUNA). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trr Re: Filmy do popłakania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.08, 17:42 jestem twardym facetem,ale raz sie wzruszyłem: "Czułe słówka" Odpowiedz Link Zgłoś