Gość: oki32 Re: Filmy do popłakania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.08, 09:03 Zdecydowanie: "Zielona mila"-oglądałem go kilka razy i zawsze się wzruszam, "PASJA" Mela Gibsona - film szczególnie pozostawiający ślad w moim sercu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Filmy do popłakania IP: *.tkdami.net 31.01.08, 14:25 film z ostatnich wakacji z moim bylym, przez Niego nakrecony. Wystarczy mi pierwsze 5 minut zeby przeplakac reszte wieczoru... Odpowiedz Link Zgłoś
brettka Re: Filmy do popłakania 09.02.08, 22:38 zdecydowanie do poplakania polecam "Pokute", od zeszlego piatku w kinach. koncowka filmu gwarantuje krokodyle lzy, lejace sie nawet do 10 minut po wyjsciu z kina ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wishoflove Re: Filmy do popłakania 15.02.08, 01:11 A ja polecam "PS. Kocham Cię"... przez cały seans ryczałam jak bóbr ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troll30 Re: Filmy do popłakania IP: *.tampfl.fios.verizon.net 24.02.08, 05:26 Billy Eliot - jeden z bardziej wzruszajacych filmow jakie ogladalam,ale bez taniego sentymentalizmu, koncowa scena szczegolnie lapie mnie za gardlo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryzonik Re: Filmy do popłakania IP: 213.17.131.* 25.02.08, 14:32 zalezy w jakim jestes nastroju - na placz smutny czy wesoly;) na smutno polecam takie klasyki jak casablanca, przeminelo z wiatrem itd, na wesolo w kinach to najpierw strzelaj potem zwiedzaj,z colinem farrelem i ralphem fiennesem w rolach glownych. usmialam sie jak norka mimo ze ogladalam w wersji angielskiej, bez napisaow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NN Re: Filmy do popłakania IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.08, 23:05 Zawsze-Czułe słówka, czasem-Casablanca,Kundun-zdarzało się, Przeminęło z wiatrem ( wiem, żenada) no i któryś odc. Polskich dróg, kiedy umiera Kuraś-ktoś to zarejestrował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiokiokio Re: Filmy do popłakania IP: *.retsat1.com.pl 28.02.08, 16:35 COWBOY BEBOP odcinek 24 "hard luck woman". Dziewczyna, ktora spędzila 50 lat w kapsule hibernetycznej i utraciła całą pamięć o czasach sprzed wypadku odnajduje ruiny swojego domu i rysuje patykiem na piachu mury swojego pokoju, swoje łóżko. kiedy odzyskuje szczątkową pamięć wszysy jej bliscy już nie zyją, lub są starzy (ona sama ma 75 lat a wygląda na 23) a jej dom to kilka cegiel. straszne i piękne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiokiokio to jest tutaj IP: *.retsat1.com.pl 28.02.08, 16:42 jak ktos jest zaineresowany to odcinek znajduje się tu: www.veoh.com/videos/v1648733sd4FBE7y?c=cbenglish naprawdę, naprwdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agnieha Re: Filmy do popłakania IP: *.icpnet.pl 11.03.08, 09:44 A 'Wit' z Emma Thompson?? (polskie tytuly sa dwa 'Dowcip' albo 'Rozum') Odpowiedz Link Zgłoś
rodzynia Re: Filmy do popłakania 11.03.08, 11:53 z ostatnio obejrzanych Millionaire's First Love www.filmweb.pl/Baekmanjangja-ui+cheot-sarang,2006,o+filmie,Film,id=284997 August Rush www.filmweb.pl/August+Rush,2007,o+filmie,Film,id=224726 Chłopiec z latawcem www.filmweb.pl/Chłopiec+z+latawcem,2007,o+filmie,Film,id=174167 Pokuta pokuta.filmweb.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: Filmy do popłakania IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.08, 16:37 Lista Schindlera Czułe słówka Forrest Gump Piękny umysł Filadelfia Życie jest piękne ale chyba najbardziej to Forrest Gump... bo tam to nie tylko jakiś konkretny fragment, ale tak z pół filmu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcelka Re: Filmy do popłakania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.08, 22:34 "Pamiętnik" Odpowiedz Link Zgłoś
chloe111 Re: Filmy do popłakania 29.03.08, 19:02 ja zawsze placze na wzorzach nadziei, fabryce zla, czule słowka, stowarzyszenie uamrlych poetów (ale bardziej na ksiazce plakalam:P) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Geena Re: Filmy do popłakania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.08, 17:48 merlin.pl/Czas-ktory-pozostal_Francois-Ozon/browse/product/2,475552.html - świetny francuski film "Czas który pozostał". Polecam, bo to super rzecz, a i w promocji za 20 zł (zamiast 50). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beksa Re: Filmy do popłakania IP: 195.213.95.* 04.04.08, 14:12 Co jest? Nikt nie płacze na "Rozważnej i romantycznej"? Ja się zalewam łzami razem z Emmą Thompson, gdy dowiadujemy się, że to nie Hju się ożenił :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marsi Re: Filmy do popłakania IP: *.aster.pl 05.04.08, 23:02 Może "Życie jest piękne"? merlin.pl/Zycie-jest-piekne_Roberto- Benigni/browse/product/2,466202.html Piekny film, trochę śmiechu przez łzy, genialna rola Benini'ego... Odpowiedz Link Zgłoś
jadzias0 Re: Filmy do popłakania 11.08.08, 15:15 Ja jeszcze dodam "Skazany na bluesa" Polski film biograficzny opowiadający o życiu niezapomnianego wokalisty zespołu Dżem -Ryszarda Riedla. Odpowiedz Link Zgłoś
tynia "Godziny" 14.08.08, 19:53 Niezawodnie dostaję spazmów na jak w temacie, a oglądałam go z pięćdziesiąt razy. Zalewam się łzami już na początkowych napisach - gdy Virginia Woolf wkłada kamienie do płaszcza i wchodzi do rzeki a matowy głos boskiej Nicole Kidman czyta pośmiertny list do Leonarda - cudownie go czyta. Potem już tylko z przerwami mniejszymi płaczę dalej, nasila mi się jak Ed Harris żegna się z panią Dalloway. Odpowiedz Link Zgłoś