Gość: helen IP: *.netcom.ca 30.12.01, 23:27 widzieliscie juz lub slyszeliscie o tym filmie? nastepne wspaniale dzielo Cameron Crowe... zostawia slad w sercu i w umysle na dlugo.. jak pozostale jego filmy... polecam i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dummy Re: Vanilla Sky 02.01.02, 09:59 Niestety nie pojde na ten film ze wzgledu na Toma Cruise'a. Nie cierpie go za to, ze wyglada jak budyn z soczkiem i za jego przerosniete ego. Odpowiedz Link Zgłoś
yak-ona Re: Vanilla Sky 02.01.02, 20:05 film jest spoko-jak wychodzi sie z kina to jeszcze dlugo o nim myslisz! tom - no coz-nie lubie go! a zakonczenie filmu przypomina na chama "gre"- mysle ze mozna bylo wymyslic cos nowego!!! ale zobaczyc warto!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helen Re: Vanilla Sky IP: *.netcom.ca 04.01.02, 01:49 toma tez nie lubie ale musicie przyzanac ze w tym filmie jest niezly..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna27 Re: Vanilla Sky IP: *.90.28.121.Dial1.Washington1.Level3.net 05.01.02, 22:55 Szczerze mowiac jestem zaskoczyna waszymi pochlebnymi wypowiedziami na temat tego gniota. Dawno sie tak nie wynudzilam w kinie. Ten sam koncept co "The Others", re-make filmu hiszpanksiego "Abre su ojos". jestem tez znudzona Penelope Cruz, ktora po raz kolejny gra te sama role czyli "hot hispanic chiquita". Soundtrack byl za to super. Odpowiedz Link Zgłoś
dummy Re: Vanilla Sky 06.01.02, 21:35 Penelopa w ogole jest dla mnie pozbawiona wyrazu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABeCe Re: Vanilla Sky IP: *.unn.ac.uk 10.01.02, 19:36 a mi sie film podobal - jesli chodzi natomiast o the others to byl cienki jak nalesnik... Odpowiedz Link Zgłoś