Gość: Polaniecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 18:01 Zgadzam się w 200% z ta recenzją. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SYFelis Felis musi odejść. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.08, 14:53 Panie Felis, Jesteś Pan idiotą, nie mogę znieść Pana bełkotliwych recenzji. Każda, literalnie każda, jest wyszkolonym pseudointelektualnym narcystycznym samogwałtem. Rozkoszujesz się Pan konstrukcją sowich znań, zamiast skupić się na obiektywnej recenzji. Nie pamiętam takiej, która zawierałaby JAKIEKOLWIEK informacje o muzyce, zdjęciach, scenariuszu, grze aktorskiej. Ktoś lubi Felliniego, ktoś inny Park Jurajski i trzeba o tym pamiętać pisząc recenzje dla gazety. Pan nie masz o tym zielonego pojęcia. Gratuluje samozachwytu. Ja nie bronię TEGO filmu, ale obiektywizmy i konkretnych recenzji, których odkąd Pan się pojawiłeś w GW brak. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Felis musi odejść. IP: *.chello.pl 22.06.08, 15:09 "Każda, literalnie każda, jest wyszkolonym pseudointelektualnym narcystycznym samogwałtem." i ty chcesz kogoś pouczać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SYFelis Re: Felis musi odejść. IP: 168.224.160.* 24.06.08, 15:04 Tak chłopcze, chcę, dzięki za rzeczowa odpowiedź. To Ty Felis? Odpowiedz Link Zgłoś