dolores_p 11.10.03, 20:21 Prosze Was czy ktos ma może napisy do filmu Goodbye Lenin?! Moga być nawet po angielsku! Mam wielką ochotę go obejrzec..a jest po niemiecku:(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kubu Re: napisy do" goodbye lenin"?!!! IP: *.chello.pl 11.10.03, 21:51 biorac pod uwage fakt, ze to niemiecki film, to naprawde nie wiem czemu jest po niemiecku ;) sprawdz na stronach: www.napisy.info www.napisy.org www.napistrefa.px.pl viel SpaB :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolores_p Re: napisy do" goodbye lenin"?!!! IP: *.pk.edu.pl 12.10.03, 15:45 nie ma szans znaleźć polskie napisy do tego filmu...angielskich tez trudno:(( ale i tak dziekuje za pomoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
kardiolog Re: napisy do" goodbye lenin"?!!! 13.10.03, 15:19 dolores_p napisała: > Prosze Was czy ktos ma może napisy do filmu Goodbye Lenin?! > Moga być nawet po angielsku! > Mam wielką ochotę go obejrzec..a jest po niemiecku:(( Goodbey Lenin jest dystrybuowany WYLACZNIE z napisami w jezyku angielskim. Zwroc uwage przy zakupie, czy tez wypozyczaniu filmu (mowie o wersji oryginalnej, do ktorej dystrybutor posiada prawa autorskie). Jesli interesuje Cie podobna tematyka polecam jeszcze: Sonnenalee oraz Herr Lehmann k. Odpowiedz Link Zgłoś
minka Re: napisy do" goodbye lenin"?!!! 13.10.03, 15:37 hej, wlasnie mialam napisac - zobacz jeszcze herr lehmanna, ale mnie uprzedziles. super film, prawda? a wiesz moze czy haussmann ma jeszcze jakies inne filmy? Odpowiedz Link Zgłoś
cinek.f Re: napisy do" goodbye lenin"?!!! 13.10.03, 17:00 goraco polecam takze "Irgendwo in Africa"-czyli "nigdzie w Afryce" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michu72 Re: napisy do" goodbye lenin"?!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.03, 19:26 irgendwo znaczy gdzieś Odpowiedz Link Zgłoś
yenna34 Re: napisy do" goodbye lenin"?!!! 14.10.03, 15:46 sa na www.napisy.info - jako nowosc :) Odpowiedz Link Zgłoś