Gość: Piolo IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 15.01.02, 19:04 Czy ktoś wie może, czy ekranizacja tej fantastycznej książki Oty Pavla została kiedykolwiek wyemitowana w polskiej tv? A może ktoś jakimś cudem ma ją na kasecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mailer Re: IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.01.02, 03:07 Mogę to dla Ciebie sprawdzić u źródła, a kasetę z "Samotari" czyli "Samotnymi" mogę Ci kupić na pewno, oczywiście w wersji czeskiej. Jeśli chcesz, napisz na mój adres mailowy: mailer33@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
natt Re: 16.01.02, 10:35 byla, ale ostatnio jeszcze za starego rezimu. widea nie byly wtedy takie popularne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Re: IP: 212.187.240.* 16.01.02, 12:28 Byla i to wielokrotnie, ale wtedy nie bylo w tym wyjatkowym wypadku na szczescie zalewu szieczka made in USA. Mozna bylo obejzec "Pociagi pod specjalnym nadzorem", "Smierc pieknych saren", "Andrzeja Rublowa" i to w godzinach najwiekszej ogladalnosci tj. 0 20:00-tej, a nie jak teraz wszystkie lespze filmy emitowane sa o polnocy, zeby brn Boze ktos z polakow nie zaczal ogladac czegos "myslacego" i sam nie zaczal myslec. Odpowiedz Link Zgłoś