mallina 26.10.03, 23:46 moze ktos z Was zna jakies tytuly? i niekoniecznie musi to byc film fabularny, interesuja mnie wszystkie - dokumentalne, przyrodnicze.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Widz i czytelnik Re: filmy o Syberii IP: *.g-mt.bostream.se 27.10.03, 02:32 "Urga" Milchakowa Sam juz nie wiem jk sie pisze jego nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: filmy o Syberii 27.10.03, 13:59 dzieki:-))) moze ktos cos jeszcze dorzuci? Odpowiedz Link Zgłoś
the_reda Re: filmy o Syberii 27.10.03, 14:44 "JENIEC" reż. Hardy Martins "TRANS SYBERIA" reż. Kanerva Cederström - film dokumentalny - nie widziałąm, ale z tego co przeczytałam w necie opowiada o wywózkach na Syberię. Odpowiedz Link Zgłoś
homohedonistus Re: filmy o Syberii 27.10.03, 14:54 'Urga' dzieje się w Chinach przy granicy z Mongolią, ale i tak ten film warto obejrzeć. 'Syberiada' Andriej Konczałowski Odpowiedz Link Zgłoś
katolik.nie.z.wyboru Re: filmy o Syberii 28.10.03, 00:15 homohedonistus napisał: > 'Urga' dzieje się w Chinach przy granicy z Mongolią, ale i tak ten film warto o > bejrzeć. > > 'Syberiada' Andriej Konczałowski > Masz racje :) Moze Doctor Zivago?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcela Re: filmy o Syberii IP: *.alpha.sosnowiec.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.03, 17:19 może nie do końca o syberii, ale czesc akcji wlasnie tam sie rozgrywa- "cyrulik syberyjski"... piękny film! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Duncan Re: filmy o Syberii IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 27.10.03, 21:16 A "Gulag" Rogera Younga z Davidem Keithem ... Echo powieści Solzenicyna - to jest o Syberii, ale nie sama Syberia jest tam głównym tematem. Odpowiedz Link Zgłoś
bartek.m Re: filmy o Syberii 28.10.03, 08:24 "Rzeka posępna" (Угрюм-река), ZSRR'1969, reż. Jaropołk Łapszyn, czteroczęściowa adaptacja znakomitej powieści Wiaczesława Szyszkowa. Odpowiedz Link Zgłoś