Dodaj do ulubionych

Polska komedia pobiła Bonda

19.11.08, 14:46
A gdzie ideały narodowowyzwoleńcze? Gdzie mit walki z okupantem? Gdzie śmierć z rąk niemieckich/ruskich najeźdźców? Gdzie pamięć warszawskich powstańców? I to w czasach kiedy ojczyzna potrzebuje nas jak nigdy dotąd! O DUPIE MARYNI FILMY KRĘCICIE? WAM SIĘ W DUPACH POPRZEWRACAŁO!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: li-on Re: Polska komedia pobiła Bonda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.08, 15:45
      W sumie nic dziwnego - najnowsze wcielenie Bonda tak zepsuło ten film, ze stał się kolejnym zwykłym filmem sensacyjnym.
    • enskw Re: Polska komedia pobiła Bonda 19.11.08, 15:59
      standard.. albo glupie komedie romantyczne badz jak killer, albo lektury szkolne.

wszystko na co stac polskie kino rozrywkowe.
    • Gość: ołomuniec Re: Polska komedia pobiła Bonda IP: *.lodz.mm.pl 19.11.08, 18:45
      Bond to taka bajka dla dorosłych, osobiście jednego kiedyś widziałem.
      Większośc ludzi jednak lubi proste opowieści. I dla tego porównanie do Bonda.
      Ludzie kochają szmire i tak zostanie.
    • Gość: zuzu Re: Polska komedia pobiła Bonda IP: *.3s.pl 19.11.08, 18:50
      Kolejna badziewna polska komedia romantyczna blech. Ile mozna -_-
    • Gość: morda moja Re: Polska komedia pobiła Bonda IP: *.gprs.plus.pl 19.11.08, 19:19
      jaka komedia romantyczna?!!! Litości!!! Czy wszystkie komedie muszą być zaraz określane mianem romantycznych? To określenie pasuje do tego filmu jak pięść do oka. Świetny, bardzo zabawny film i zero romantyzmu. Można śmiało iść do kina i gwarantuje, że od nadmiaru słodyczy nikt pawia nie puści. Polecam :)
    • Gość: kosa Re: Polska komedia pobiła Bonda IP: *.forweb.pl 19.11.08, 19:30
      Typowy gniot dla fanów niejakiej Rutowicz, a takich w tym popier... kraju nie brakuje.
    • Gość: Aga Re: Polska komedia pobiła Bonda IP: 80.50.125.* 19.11.08, 20:28
      Ta komedia to niewypał, a porównanie, że jest odpowiedzią na "Nie kłam Kochanie" to obraza tego drugiego!!!!!
      Oprócz paru śmiesznych tekstów, film jest bezssensowny i nie ma żadnej akcji!!!
      Z przykrością po 2/3 filmu zasnełam na piątkowej premierze. Ha,ha,ha
    • Gość: rollo Re: Polska komedia pobiła Bonda IP: *.pgi.gov.pl 20.11.08, 09:01
      fakt: ta komedia to słabizna- 3 gagi na krzyż a reszta wieje nudą.pomysł dobry ale wykonanie beznadziejne.
    • Gość: leonek Re: Polska komedia pobiła Bonda IP: *.adsl.inetia.pl 20.11.08, 09:33
      Beznadziejny film. Kolejny gniot, płaski jak pustynia.
    • Gość: tjall zapalczywy Re: Polska komedia pobiła Bonda IP: 217.8.168.* 20.11.08, 09:35
      Jezeli porównać otwarcie Bonda i otwarcie Kotka to nie widzę nokautu, dodatkowo Bond w polskich kinach pojawił się na 108 kopiach, Kotek na 137. Przez pierwszy tydzień Bonda obejrzało prawie 500 tys. widzów, co za tym idzie znaczna czesc z nich Bonda po tygodniu nie bedzie powtórnie oglądać. Jestem ciekaw jak będą rozkładać sie wyniki po kolejnych tygodniach.
    • Gość: dsad Re: Polska komedia pobiła Bonda IP: 83.142.186.* 20.11.08, 10:08
      a to ciekawe bo na filmweb.pl ta szmira "kotku" jest poza top 10
    • Gość: patriota Re: Polska komedia pobiła Bonda IP: *.elb.vectranet.pl 20.11.08, 10:46
      Zgadzam sie z Toba norbertrabarbar.Ale co zrobić,nasze spoleczenstwo to banda pustaków bazująca na niskich instynktach.
    • kuballa Re: Polska komedia pobiła Bonda 20.11.08, 11:00
      Oczywiscie jak bede chcial kupic DVD to znowu nie bedzie na nim angielskich napisow/tlumaczenia. I to nazywam marnotrastwem takie mamy swietne filmy ale jak chce je poscic mojej dziewczynie to musze spedzic przynajmniej godzine na szukaniu napisow i ripowaniu dvd zeby te napisy podlaczyc. Moze w koncu byscie robili tlumaczenie wbudowane orginalnie na dvd to zaoszczedzilbym sobie klopotu
    • Gość: liner Re: Polska komedia pobiła Bonda IP: *.chello.pl 20.11.08, 20:49
      bylem w kinie, bardzo fajna komedia, polecam hehe

--
      www.youtube.com/watch?v=F8ioQd6Vqeg
    • Gość: nico Re: Polska komedia pobiła Bonda IP: *.eranet.pl 22.11.08, 01:25
      niskobudzetowa polska komedia. Dosc smieszna, ale cala akcja toczy sie w jednym budynku, jak na scenie w teatrze. Polskie kino kuleje i nic tego nie zmieni. Swietni aktorzy, ale bez rozmachu. polska rzeczywistosc.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka