Dodaj do ulubionych

Złota rączka Colin Farrell

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.09, 17:32
Autor scenariusza Infiltracji???
Przeciez to film japonski! Kolezka mógł co najwyzej dokonac przerobki dostosowujac do amerykanskich realiow. Roboty w sam raz na sredniej klasy wyrobnika.
Obserwuj wątek
    • Gość: maguda Re: Złota rączka Colin Farrell IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.01.09, 17:45
      nie japoński, tylko chinski- z Hong Kongu
    • Gość: Johny Walker Re: Złota rączka Colin Farrell IP: 213.92.134.* 23.01.09, 17:46
      Japoński film z Hong-Kongu. To dopiero ciekawostka.
    • Gość: Johny Walker Re: Złota rączka Colin Farrell IP: 213.92.134.* 23.01.09, 17:50
      Hongkong jest chiński tylko terytorialnie.
      Film z Hongkongu nie jest Chiński!
      Przynajmniej do 2047 roku tak będzie - do tego roku Hongkong zachowuje pozorną autonomię (szacuje się, że do 2047 roku reszta Chin dogoni gospodarczo Hongkong, w przeciwnym razie miasto by upadło).
    • Gość: bb Re: Złota rączka Colin Farrell IP: *.enterpol.pl 23.01.09, 23:13
      tyż mnie śmieszy ten oscar za scenariusz infiltracji
    • Gość: Harrhahhrarr Re: Złota rączka Colin Farrell IP: *.uilenstede.casema.nl 24.01.09, 04:08
      'Komediowa rola' w poyebanym tlymaczeniu tytulu 'In Bruges' ?!?!?! Jak to byla komedia to ja jestem Jego Niskosc Prezydent ! Czy pismak jest skonczonym ignorantem czy powiela tylko brednie dystrybutorow? WTF!!!!????
    • Gość: oddie Re: Złota rączka Colin Farrell IP: *.acn.waw.pl 24.01.09, 09:35
      no ale koleś napisał ten scenariusz i dostał Oscara za niego, i tyle. a polski tytuł filmu, za który Farrell otrzymał Złotego Globa (Best Performance by an Actor in a Motion Picture - Musical Or Comedy) to właśnie "Najpierw strzelaj...". To już nie wina autora newsa :)
    • Gość: ech Re: Złota rączka Colin Farrell IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 10:50
      zgarnął: kogo, co? a nie: kogo, czego? Czyli zgarnął Złoty Glob, a nie "Złotego globa", fu.
    • Gość: kapryśny Re: Złota rączka Colin Farrell IP: *.acn.waw.pl 24.01.09, 11:03
      racja ech, mój błąd. poprawione.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka