Gość: jangcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.09, 17:32 Autor scenariusza Infiltracji??? Przeciez to film japonski! Kolezka mógł co najwyzej dokonac przerobki dostosowujac do amerykanskich realiow. Roboty w sam raz na sredniej klasy wyrobnika. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maguda Re: Złota rączka Colin Farrell IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.01.09, 17:45 nie japoński, tylko chinski- z Hong Kongu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Walker Re: Złota rączka Colin Farrell IP: 213.92.134.* 23.01.09, 17:46 Japoński film z Hong-Kongu. To dopiero ciekawostka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johny Walker Re: Złota rączka Colin Farrell IP: 213.92.134.* 23.01.09, 17:50 Hongkong jest chiński tylko terytorialnie. Film z Hongkongu nie jest Chiński! Przynajmniej do 2047 roku tak będzie - do tego roku Hongkong zachowuje pozorną autonomię (szacuje się, że do 2047 roku reszta Chin dogoni gospodarczo Hongkong, w przeciwnym razie miasto by upadło). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Złota rączka Colin Farrell IP: *.enterpol.pl 23.01.09, 23:13 tyż mnie śmieszy ten oscar za scenariusz infiltracji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harrhahhrarr Re: Złota rączka Colin Farrell IP: *.uilenstede.casema.nl 24.01.09, 04:08 'Komediowa rola' w poyebanym tlymaczeniu tytulu 'In Bruges' ?!?!?! Jak to byla komedia to ja jestem Jego Niskosc Prezydent ! Czy pismak jest skonczonym ignorantem czy powiela tylko brednie dystrybutorow? WTF!!!!???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oddie Re: Złota rączka Colin Farrell IP: *.acn.waw.pl 24.01.09, 09:35 no ale koleś napisał ten scenariusz i dostał Oscara za niego, i tyle. a polski tytuł filmu, za który Farrell otrzymał Złotego Globa (Best Performance by an Actor in a Motion Picture - Musical Or Comedy) to właśnie "Najpierw strzelaj...". To już nie wina autora newsa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech Re: Złota rączka Colin Farrell IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 10:50 zgarnął: kogo, co? a nie: kogo, czego? Czyli zgarnął Złoty Glob, a nie "Złotego globa", fu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapryśny Re: Złota rączka Colin Farrell IP: *.acn.waw.pl 24.01.09, 11:03 racja ech, mój błąd. poprawione. Odpowiedz Link Zgłoś