Dodaj do ulubionych

[Rec] 2: przerażający i pomysłowy zwiastun

• Gość: ee, nic w tym pomy [Rec] 2: przerażający i pomysłowy zwiastun IP: *.argostranslations.com 09.06.09, 15:37
      ee, nic w tym pomysłowego, było już w kinie tysiąc razy
    • Gość: ee, nic w tym pomy [Rec] 2: przerażający i pomysłowy zwiastun IP: *.argostranslations.com 09.06.09, 15:37
      • Gość: autor Re: [Rec] 2: przerażający i pomysłowy zwiastun IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.09, 09:11
        Debilny spamerze, zaciął ci się układ copy/paste? Spieprzaj, dziadu!
    • Gość: inny spamer [Rec] 2: przerażający i pomysłowy zwiastun IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.09, 02:52
      • Gość: MarianDemoralizat- [Rec] 2: przerażający i pomysłowy zwiastun IP: *.pools.arcor-ip.net 25.06.09, 15:10
        -or

Rec 2? To już powstała druga część? Chodzi o ten hiszpański horror?
    • Gość: Florek [Rec] 2: przerażający i pomysłowy zwiastun IP: 80.48.254.* 05.07.09, 18:02
      Będę chciał obejrzeć ten film.
      Pierwsza część bardzo mi się podobała.
      Zwiastun REC 2 właśnie wyjaśnie w jaki sposób film się zacznie.
      Do objętej epidemią kamienicy (we wnętrzu której działa się akcja REC) wkroczy oddział antyterrorystyczny.
      Dalej akcja będzie podobna do tego co działo się w filmie "Obcy - decydujące starcie" - oddział komandosów vs potwory.
      Podejrzewam że w trakcie przeczesywania budynku, antyterroryści odnajdą i uwolnię Angelę Vidal (Manuela Velasco).
    • Gość: Florek [Rec] 2: przerażający i pomysłowy zwiastun IP: 80.48.254.* 05.07.09, 18:16
      I jeszcze uwaga techniczna.
      Idea zombie wywodzi się folkloru Haiti i oparta jest na tradycyjnych wierzeniach afrykańskich (które dotarły do Nowego Świata wraz z afrykańskimi niewolnikami).
      Według haitańskich podań ludowych, zombie były to osoby na które rzucono czar który pozbawiał je własnej woli i czynił niewolnikami czarownika.
      Osoby na które rzucono czar były w stanie czegoś w stylu narkotycznego snu ale - wbrew temu do czego przekonuje Hollywood - nie były "żywymi trupami", lecz żywymi ludźmi.
    • Gość: koks [Rec] 2: przerażający i pomysłowy zwiastun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.09, 19:56
      fajne :D
    • Gość: Florek [Rec] 2: przerażający i pomysłowy zwiastun IP: 80.48.254.* 21.07.09, 15:33
      Szczerze mówiąc to sam z chęcią bym wziął udział w takiej akcji.
      Oddział specjalny liczący 12 ludzi można podzielić na trzy grupy po 4 osoby.
      Każda grupa może działać w obrębie budynku niezależnie od siebie - na przodzie idzie osoba z bronią wycelowaną do przodu, za nią dwie osoby ubezpieczające boki, a na końcu funkcjonariusz pilnujący tyłów. Wszyscy blisko siebie.
      Podczas szturmowania budynków najlepiej moim zdaniem sprawdzają się karabinki typu HK MP5 - lekkie (2 kilogramy), poręczne (krótko lufa, składana kolba), duża siła ognia (15 strzałów na sekundę) - sprzężone z latarkami i laserowymi celownikami.
    • Gość: Florek [Rec] 2: przerażający i pomysłowy zwiastun IP: 80.48.254.* 02.09.09, 23:02
      Premiera "REC 2" odbędzie się 8 września na Międzynarodowym Festiwalu Filmowym w Wenecji.
      Podobnie jak część pierwsza, "REC 2" będzie dystrybuowany na terenie Polski przez Kino Świat. Data polskiej premiery nie została jeszcze ustalona.
    • Gość: aniasal [Rec] 2: przerażający i pomysłowy zwiastun IP: 188.33.27.* 25.10.09, 00:53
      mnie rec 1 zafascynowala tylko w 2 momentach i zwiastun tez byl obiecujący miałam isc na ten film do kina, ale dzieki losowi ze nie grali o tej porze i ze sciagnelam go sobie na kompa bo film jako horror byl fatalny ani nie trzymal w napieciu ani nie interesowal za bardzo, film jest dobry dla ludzi o slabych nerwach ktorzy nie ogladaja horrorow (nie chce nikogo obrazac swoja wypowiedzia) zwiastun drugiej czesci rec mozna powiedziec ze tez jest obiecujacy ale to co bylo w 1 czesci... niewiem czego sie spodziewac... wiem jedno na pewno nie pojde na to do kina bo (jak dla mnie) szkoda pieniedzy.
      • Gość: autor Re: [Rec] 2: przerażający i pomysłowy zwiastun IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.10.09, 15:25
        Dla mnie horrorem są takie właśnie wypowiedzi, jak Twoja, aniusal.
        Wróć do szkoły, dziecko, naucz się pisać, składać zdania, stosować interpunkcję.
        I nie oglądaj tyle razy "Piły".
    • peek.a.boo a ja na rec 2 nie pójdę 28.10.09, 22:32
      rec 1 oglądałam przy włączonym świetle, w pokoju, z osoba towarzyszącą, a i tak
      sie bałam.. do kina NA PEWNO na to nie pójdę :D
    • Gość: Corn3ll [Rec] 2: przerażający i pomysłowy zwiastun IP: *.ghnet.pl 29.10.09, 07:29
      poczekajcie z komentarzami az oglądniecie film;) rec1 miał kiepski zwiastun a bardzo mi się podobał, czuję że teraz też tak będzie;)
    • Gość: gośc [Rec] 2: przerażający i pomysłowy zwiastun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 20:51
      Kur** jeszcze raz mi ktoś napisze ee, nic w tym pomysłowego, było już w kinie tysiąc razy to kur** nie wiem co mu zrobie a tak na marginesie to jedynka była fajna wnosi coś innego do kin mam nadzieje że dwójka bedzie jeszcze lepsza a po trailerze jek na razie właśnie tak sie zapowiada :-)
    • Gość: kiko104 [Rec] 2: przerażający i pomysłowy zwiastun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.09, 15:55
      Ten film to jest "coś wspaniałego" :) Dla mnie to jest jeden z najlepszych !

Chociażby ten krótki zwiastun... 100 % satysfakcji z oglądania ^_^ POLECAM !!! :)
    • Gość: xD [Rec] 2: przerażający i pomysłowy zwiastun IP: *.chello.pl 03.11.09, 15:14
      Według mnie ten film jest strasnzie podobny do gry " Left 4 Dead" w sensie ze jest ten sam styl, ta sama choroba, itp.
    • Gość: olej [Rec] 2: przerażający i pomysłowy zwiastun IP: 94.254.181.* 03.11.09, 17:58
      Ja oglądałem jedynkę REC'a w słuchawkach stereofonicznych ok 23 przy zgaszonym świetle i powiem że jest to jeden z najlepszych horrorów jakie miałem okazje oglądać.Ktoś tam wyżej pisze,że film jest kiepski i dla ludzi o słabych nerwach. Jestem fanem horrorów od dawna i nie przypominam sobie filmu który byłby "mocniejszy" od rec'a. Może ten mądry Pan, który twierdzi że rec jest słaby, zaproponuje coś bardziej "horrorowatego". Chętnie obejrzę. A na marginesie dodam, że oglądanie dobrego horroru w słuchawkach i przy zgaszonym świetle potrafi mocno podnieść ciśnienie.
      Pozdrawiam prawdziwych fanów horrorów. A buńczuczne dzieciaki SPAĆ !
    • Gość: sdfdsa [Rec] 2: przerażający i pomysłowy zwiastun IP: *.tktelekom.pl 05.11.09, 17:34
      eee nic w tym nie ma pomyslowego
    • Gość: Gość Izaam [Rec] 2: przerażający i pomysłowy zwiastun IP: *.informel.pl 06.11.09, 21:12
      Nie jestem fanką horrorów,a mimo to dałam się wyciągnąć znajomym na pierwszą część do kina... Uwierzcie mi, do dziś pamiętam niektóre sceny, przez pewien okres czasu bałam się sama wyjść wieczorem:) Jedynka była naprawdę mocna, no i ten "urok" filmów kręconych kamerą z ręki....Znalazłam dziś trailer dwójki.... dotrwałam do 24 sekundy. Nie obejrzę reszty:) Nie sama. Czy pójdę do kina na drugą część? Pewnie tak, bo jednak pomimo tego, że już wiem jak bardzo będę się bała, to ciekawość wygra.... Ciekawe czy trzecia część w 2011 roku wniesie coś innego?
    • Gość: jaca [Rec] 2: przerażający i pomysłowy zwiastun IP: 213.25.178.* 06.11.09, 21:17
      zupełnie jak bym oglondal filmik FMV z 2 lub 3 czesci gry resident evil,badz silent hill'a tyle ze z perspektywy pierwszej osoby,prawda?
      niby nic w tym odkrywczego ale dobry patent,a jesli faktycznie dobrze wykonany to moze z tego byc calkiem przyjemna rozrywka.
      zaryzykowal bym wyjscie do kina.
    • pan_opticum [Rec] 2: przerażający i pomysłowy zwiastun 06.11.09, 23:10
      Podobny dynks z dźwiękiem był np. u Roba Zombiego w "House of 1000 Corpses".

----
      eatmyshit.blox.pl
    • Gość: olmc [Rec] 2: przerażający i pomysłowy zwiastun IP: *.man.bydgoszcz.pl 07.11.09, 02:39
      Właśnie wróciłem z kina z premier REC 2... Zdardzę tylko że z tą reporterką wyjaśnienie jest obleśne... obleśne!! Rekacja facetów to nie smak kobiety odwracały wzrok...
      Ale ogólnie publika zmiast się bać większość się śmiała wiec chyba coś nie wyszło!! Aż sam się dziwiłem!! Trochę przegieli z tą fabułą poszli za bardzo w fantazję... np. to że było widać niektóre rzeczy tylko w noktowizji a jak było światło to już nie!! OMG
    • Gość: Gość: REC [Rec] 2: przerażający i pomysłowy zwiastun IP: *.mtm-info.pl 07.11.09, 13:26
      Ja byłem na jedynce z dwoma kumplami w kinie i film nam się strasznie spodobał, cały czas siedzieliśmy jak wryci w fotele a po wyjściu z kina nie mogliśmy opanować emocji ciągle wymienialiśmy sie zdaniami co nam sie najbardziej podobała a co najbardziej przeraziło. Na drugą część pójdziemy na 100%. Czytałem też że prócz REC'a 2 mają być jeszcze 2 części.
    • Gość: michsklad [Rec] 2: przerażający i pomysłowy zwiastun IP: *.chello.pl 08.11.09, 18:17
      Mam do ciebie pytanie olmc: co się stało z tą reporterką, dlaczego niby była taka obleśna? Sam do kina nie pójdę bo się boję :D, ale czekam aż film pokaże się na stronie www.seans24.pl bo tam wszystko oglądam :p
    • Gość: anet [Rec] 2: przerażający i pomysłowy zwiastun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.09, 22:24
      chyba chodzi o to jak jej taką glizde do gęby wpuszczał...to faktycznie było obleśne.film był fajny ale szczerze mówiąc to spodziewałam sie czegoś straszniejszego:) mimo to polecam:)
    • Gość: Wadi [Rec] 2: przerażający i pomysłowy zwiastun IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.09, 22:57
      Dzieci nic neo nic dodac nic ujac.... Bylo tysiac razy , bylo tysiac razy, bylo tysiac razy. boZe
    • Gość: kuki [Rec] 2: przerażający i pomysłowy zwiastun IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.09, 16:18
      heh ale wy to macie nas.rane:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka