Dodaj do ulubionych

Harry Potter i więzień Azkabanu

• Gość: maciej Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.ekipa.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 07:45
      oglądałem 2 cześci hp po 10 razy.3-rójka będzie
      BOSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Przemo Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.czerwiensk.sdi.tpnet.pl 22.05.04, 18:25
      Film "Harry Potter i Więzień Azkabanu" jest to fajny film.
    • Gość: pupcia bedzie super IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 02.06.04, 19:00
      ten film jest exstra
      mozna sie bac, ale sa też fajne
      momenty, ocena 5/5
      • Gość: Adam 32 Re: bedzie super IP: *.chello.pl 04.06.04, 20:21
        Nie wiem ile lat ma autor tej oceny, ale nawet moja 9-cio letnia córka
        stwierdziła, że bardziej tego filmu nie można było popsuć !!!! Przeskoki akcji
        są zupełnie nie w tych momentach co potrzeba, brak wyjaśnień wielu wątków (np.
        w jaki sposób i po co tak naprawdę Syriusz uciekł z Azkabanu), brak ubiorów tak
        typowych dla szkoły w Hogwarcie itp. Napięcie, które w książce jest wyczuwalne
        nawet dla nieuważnego czytelnika, w filmie zniknęło wogóle. Reżyser próbował
        nadrobić to efektami spec., jednak z marnym skutkiem. Ogólnie rzecz biorąc,
        jeśli ktoś nie czytał dwóch pierwszych części Harrego Pottera, to po obejrzeniu
        filmów (pomimo, że film to streszczenie książki) rozumiał o co w nich chodzi. W
        tej części to nie przejdzie !!!!!!!!!!!!
        Film można ocenić co najwyżej na słabiutkie 3=/5.
        Z serdecznymi pozdrowieniami dla wszystkich Potteromaniaków.
    • Gość: Thonks Gdzie grają bez dubbingu???????????? IP: *.visp.energis.pl 04.06.04, 15:12
      Film się zapowiada superancko, tylko że wyświetlany z dubbingiem sprawia
      wrażenie bajki dla małych dzieci. Czy może ktos wie gdzie grają w Warszawie
      Harry'ego bez dubbingu??????????????????
      • Gość: Moncia Re: Gdzie grają bez dubbingu???????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 20:15
        Jeżeli ktoś jest już taki dorosły niech pojedzie do USA!!! Jak coś jest dobre
        to mi dubbling nie przeszkadza!!!
    • Gość: Kasia__ Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 04.06.04, 20:45
      Film jest SUPER, chociaż usuniętych zostało wiele iekawych wątków...BYŁAM NA
      NIM JUŻ 2 RAZY i zamierzam się wybrać po raz kolejny!......naprawdę polecam!!!!
      I do książki i do filmu!!!
      pozdrawiam!
    • Gość: żyrafka Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.zwieczyca.sdi.tpnet.pl 04.06.04, 22:31
      film zapowiada się ciekawie...... zobaczymy, zobaczymy..... chociaż czytałam,
      że: ".... po filmie nie będzie kolejek po zabawki w rodzaju małych, latających
      mioteł. Tutaj kolejka będzie po chusteczki do nosa." no cóż, wszystko się może
      zdarzyć........
    • Gość: otherside Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.06.04, 22:40
      Ja właśnmie wróciłam z kina. Film jest super, ale wszystko trochę za szybko się
      dzieje. Rozumiem, że i tak film jest dosyć długi i akurat na to nie można nic
      poradzić... Fajni są dementorzy!!
    • Gość: pomaranczka Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.skrzynka.wroc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 20:36
      Filmik jest SUUUUUUUUUUPEEEEEER te efekty a głos Daniela Radcliffe jest po
      prostu boski :D radze isc na film z napisami bo z dubingiem nie ma tych efektów
      • Gość: aga ale gdzie graja bez dubbingu??????chodzi mi o wawe IP: *.udn.pl 05.06.04, 22:29
    • Gość: nickname Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: 80.51.244.* 07.06.04, 16:16
      Film jest dobry, ale po obejrzeniu całości razem z napisami końcowymi i logo
      Warnera na samym końcu, może pozostać niedosyt (u mnie pozostał, oglądałem
      wersję zdubbingowaną, aż się skończyła taśma, a pracowniczka kina tuż przed
      samym końcem prawie wyprosiła mnie z kina, ale zdążyłem obejrzeć w całości).
      • Gość: Maciek Re: Czytajcie recenzje na www.film.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 14:49
        Byłem na nowym Harrym, podobał mi się. Ale w pełni zrozumiałem o co w nim
        chodzi po przeczytaniu świetnej recenzji w portalu www.film.pl. Polecam!
    • Gość: Arkadiusz Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.icpnet.pl 18.06.04, 08:59
      Ten film i jak jego dwa popszednie odcinki bardzo mi się podobały. Mam nadzieje
      że ta czenść bendzie mi sie też
      podobać.

Przyjdę na premiere lub do kina na Harego
    • Gość: betty Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: 62.233.183.* 22.06.04, 23:31
      Czy w Krakowie grają wersję z napisami? Poprzedni film był tylko z dubbingiem. Okropne!!!
    • Gość: Nester Harry to gowno ! ! ! IP: *.chello.pl 27.06.04, 22:28
      Film popsul mi caly weecked :/ Zero klimatu , film tylko i wylacznie dla ludzi
      napalonych na Harrego. DNO ! ! !
      • Gość: Moncia Re: Harry to gowno ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 20:17
        Jeśli tak to trzeba było zamknąć się w pokoju i opłakiwać stracony weekend :P!!!
    • Gość: stokrotka Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 10:15
      Jest SUPER EXTRA i kto na nim jeszcze nie byl po prostu MUSI isc!!!!!!!!!!!
    • Gość: Marzena Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.icpnet.pl 02.07.04, 22:50
      Trzeci film Harrego jest o wiele lepszy od poprzednich! Przy tamtych szło
      czasami przysnąć ale na Więżnia Azkabanu chciałabym iść jeszcze raz!!!!!!!!!!!
    • Gość: zizi Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 00:16
      coz, ksiazka jest dobra... a trzecia jej czesc jest najlepsza ze wszyskich do
      tej pory napisanych... a filmy, coz - kazda czesc zostawia jakis niedosyt, po
      kazdej, takze najnowszej czuje sie ciagle jakbym obejrzala jakis rozbudowany
      trailer. potworne przeskoki w trailerowym stylu wszystko psuja. ale w koncu zeby
      zmiescic ksiazkowa opowiesc w jednym filmie trzeba ja niezle pociac - efekt w
      przypadku hp jest nieciekawy
    • Gość: HERMIONA Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: 213.199.253.* 03.08.04, 13:06
      JA OSOBIŚCIE WOLE KSIĄŻKĘ. FILM NIE BYŁ ZŁY, ALE SPODZIEWAŁAM SIĘ CZEGOŚ
      LEPSZEGO. PIERWSZA I DRUGA CZĘŚĆ BYŁY DUŻO LEPSZE. WEDŁUG MNIE NOWY REŻYSER ZA
      DUŻO ZMIENIŁ NP. SCENERIĘ. PRZECIECIEŻ W HOGWARCIE NIGDY NIE BYŁO TAKICH
      SKALISTYCH GÓR A WILKOŁAK WYGLĄDAŁ JAK GOLLUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      MIMO TO NADAL UWIELBIAM HARREGO I KOCHAM DANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Luke Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 17:25
      Oglądalem i czytalem wszystkie czesci ale to jest do bani rezysera powinni
      powiesic
    • Gość: Tom Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 13:04
      Książek nie czytałem, ale filmy widziałem wszystkie i nie bede za bardzo
      oryginalny; "wiezień" daje wiecej niż mozna oczekiwać od kina tego rodzaju,
      jest oryginalny, genialnie mroczny i dość przerażający (nie za bardzo
      wprawdzie, ale efekt występuje). Do tego dobrze zagrany i świetnie
      zrealizowany.Jeśli takie są książki, to zaraz po nie sięgnę:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka