Gość: maciej Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.ekipa.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.04, 07:45 oglądałem 2 cześci hp po 10 razy.3-rójka będzie BOSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.czerwiensk.sdi.tpnet.pl 22.05.04, 18:25 Film "Harry Potter i Więzień Azkabanu" jest to fajny film. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pupcia bedzie super IP: *.aster.pl / 212.76.33.* 02.06.04, 19:00 ten film jest exstra mozna sie bac, ale sa też fajne momenty, ocena 5/5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam 32 Re: bedzie super IP: *.chello.pl 04.06.04, 20:21 Nie wiem ile lat ma autor tej oceny, ale nawet moja 9-cio letnia córka stwierdziła, że bardziej tego filmu nie można było popsuć !!!! Przeskoki akcji są zupełnie nie w tych momentach co potrzeba, brak wyjaśnień wielu wątków (np. w jaki sposób i po co tak naprawdę Syriusz uciekł z Azkabanu), brak ubiorów tak typowych dla szkoły w Hogwarcie itp. Napięcie, które w książce jest wyczuwalne nawet dla nieuważnego czytelnika, w filmie zniknęło wogóle. Reżyser próbował nadrobić to efektami spec., jednak z marnym skutkiem. Ogólnie rzecz biorąc, jeśli ktoś nie czytał dwóch pierwszych części Harrego Pottera, to po obejrzeniu filmów (pomimo, że film to streszczenie książki) rozumiał o co w nich chodzi. W tej części to nie przejdzie !!!!!!!!!!!! Film można ocenić co najwyżej na słabiutkie 3=/5. Z serdecznymi pozdrowieniami dla wszystkich Potteromaniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thonks Gdzie grają bez dubbingu???????????? IP: *.visp.energis.pl 04.06.04, 15:12 Film się zapowiada superancko, tylko że wyświetlany z dubbingiem sprawia wrażenie bajki dla małych dzieci. Czy może ktos wie gdzie grają w Warszawie Harry'ego bez dubbingu?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moncia Re: Gdzie grają bez dubbingu???????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 20:15 Jeżeli ktoś jest już taki dorosły niech pojedzie do USA!!! Jak coś jest dobre to mi dubbling nie przeszkadza!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia__ Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 04.06.04, 20:45 Film jest SUPER, chociaż usuniętych zostało wiele iekawych wątków...BYŁAM NA NIM JUŻ 2 RAZY i zamierzam się wybrać po raz kolejny!......naprawdę polecam!!!! I do książki i do filmu!!! pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żyrafka Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.zwieczyca.sdi.tpnet.pl 04.06.04, 22:31 film zapowiada się ciekawie...... zobaczymy, zobaczymy..... chociaż czytałam, że: ".... po filmie nie będzie kolejek po zabawki w rodzaju małych, latających mioteł. Tutaj kolejka będzie po chusteczki do nosa." no cóż, wszystko się może zdarzyć........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otherside Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.06.04, 22:40 Ja właśnmie wróciłam z kina. Film jest super, ale wszystko trochę za szybko się dzieje. Rozumiem, że i tak film jest dosyć długi i akurat na to nie można nic poradzić... Fajni są dementorzy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomaranczka Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.skrzynka.wroc.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 20:36 Filmik jest SUUUUUUUUUUPEEEEEER te efekty a głos Daniela Radcliffe jest po prostu boski :D radze isc na film z napisami bo z dubingiem nie ma tych efektów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga ale gdzie graja bez dubbingu??????chodzi mi o wawe IP: *.udn.pl 05.06.04, 22:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nickname Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: 80.51.244.* 07.06.04, 16:16 Film jest dobry, ale po obejrzeniu całości razem z napisami końcowymi i logo Warnera na samym końcu, może pozostać niedosyt (u mnie pozostał, oglądałem wersję zdubbingowaną, aż się skończyła taśma, a pracowniczka kina tuż przed samym końcem prawie wyprosiła mnie z kina, ale zdążyłem obejrzeć w całości). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Re: Czytajcie recenzje na www.film.pl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 14:49 Byłem na nowym Harrym, podobał mi się. Ale w pełni zrozumiałem o co w nim chodzi po przeczytaniu świetnej recenzji w portalu www.film.pl. Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arkadiusz Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.icpnet.pl 18.06.04, 08:59 Ten film i jak jego dwa popszednie odcinki bardzo mi się podobały. Mam nadzieje że ta czenść bendzie mi sie też podobać. Przyjdę na premiere lub do kina na Harego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betty Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: 62.233.183.* 22.06.04, 23:31 Czy w Krakowie grają wersję z napisami? Poprzedni film był tylko z dubbingiem. Okropne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nester Harry to gowno ! ! ! IP: *.chello.pl 27.06.04, 22:28 Film popsul mi caly weecked :/ Zero klimatu , film tylko i wylacznie dla ludzi napalonych na Harrego. DNO ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moncia Re: Harry to gowno ! ! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.04, 20:17 Jeśli tak to trzeba było zamknąć się w pokoju i opłakiwać stracony weekend :P!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stokrotka Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.04, 10:15 Jest SUPER EXTRA i kto na nim jeszcze nie byl po prostu MUSI isc!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.icpnet.pl 02.07.04, 22:50 Trzeci film Harrego jest o wiele lepszy od poprzednich! Przy tamtych szło czasami przysnąć ale na Więżnia Azkabanu chciałabym iść jeszcze raz!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zizi Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 00:16 coz, ksiazka jest dobra... a trzecia jej czesc jest najlepsza ze wszyskich do tej pory napisanych... a filmy, coz - kazda czesc zostawia jakis niedosyt, po kazdej, takze najnowszej czuje sie ciagle jakbym obejrzala jakis rozbudowany trailer. potworne przeskoki w trailerowym stylu wszystko psuja. ale w koncu zeby zmiescic ksiazkowa opowiesc w jednym filmie trzeba ja niezle pociac - efekt w przypadku hp jest nieciekawy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HERMIONA Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: 213.199.253.* 03.08.04, 13:06 JA OSOBIŚCIE WOLE KSIĄŻKĘ. FILM NIE BYŁ ZŁY, ALE SPODZIEWAŁAM SIĘ CZEGOŚ LEPSZEGO. PIERWSZA I DRUGA CZĘŚĆ BYŁY DUŻO LEPSZE. WEDŁUG MNIE NOWY REŻYSER ZA DUŻO ZMIENIŁ NP. SCENERIĘ. PRZECIECIEŻ W HOGWARCIE NIGDY NIE BYŁO TAKICH SKALISTYCH GÓR A WILKOŁAK WYGLĄDAŁ JAK GOLLUM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MIMO TO NADAL UWIELBIAM HARREGO I KOCHAM DANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luke Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.04, 17:25 Oglądalem i czytalem wszystkie czesci ale to jest do bani rezysera powinni powiesic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Harry Potter i więzień Azkabanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.04, 13:04 Książek nie czytałem, ale filmy widziałem wszystkie i nie bede za bardzo oryginalny; "wiezień" daje wiecej niż mozna oczekiwać od kina tego rodzaju, jest oryginalny, genialnie mroczny i dość przerażający (nie za bardzo wprawdzie, ale efekt występuje). Do tego dobrze zagrany i świetnie zrealizowany.Jeśli takie są książki, to zaraz po nie sięgnę:) Odpowiedz Link Zgłoś