quentinho 21.07.09, 17:57 Jakoś mnie gościu nie przekonuje. Ale może się mylę. quentinho.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lcs Re: Jake Gyllenhaal jako wirtualny heros - zobacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 08:44 Jake skończył się po Kill'DonnieDarko All. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dlugosh Re: Jake Gyllenhaal jako wirtualny heros - zobacz IP: *.chello.pl 22.07.09, 10:21 przypakował po Donnim;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziwka Re: Jake Gyllenhaal jako wirtualny heros - zobacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 12:32 dobrze pasuje taki twardziel z brokeodtyłu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Jake Gyllenhaal jako wirtualny heros - zobacz IP: *.telsten.com 22.07.09, 13:05 Logo DIsneya na plakacie właśnie zabiło we mnie uczucie oczekiwania na ten film. Szkoda, bo lubiłam gry z serii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalom Re: Jake Gyllenhaal jako wirtualny heros - zobacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 13:09 Zagrał geja ,a teraz księżniczkę ,czyli wszystko ok . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: Jake Gyllenhaal jako wirtualny heros - zobacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 13:32 disney=zero krwi zero akcji, film dla dzieci A tak bardzo czekałem na ten film Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlask Re: Jake Gyllenhaal jako wirtualny heros - zobacz IP: *.aster.pl 22.07.09, 14:19 Smakowicie wygląda, ale też się boję, że skoro Disney sponsoruje, to zero seksu, zero krwi, zero wykopu. Ot, bajeczka. Szkoda :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majsel Re: Jake Gyllenhaal jako wirtualny heros - zobacz IP: 193.33.124.* 22.07.09, 14:58 disney zawsze spartoli jakoś akcję.... poprawny politycznie się znalazł.... tinyurl.com/mjkocr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prezydenta Re: Jake Gyllenhaal jako wirtualny heros - zobacz IP: *.pools.arcor-ip.net 22.07.09, 15:15 Jakos mi sie facet nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Jake Gyllenhaal jako wirtualny heros - zobacz IP: 188.33.114.* 23.07.09, 10:55 To bedzie porazka...... i fabuła - wolałabym tę z gry. Świetny materiał na ekstra trylogie, mogliby na tym zarobic duzo kasy. Może wszyscy tak gadamy a tak naprawde bedzie super ale jakos ciezko mi w to wierzyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shaggy Re: Jake Gyllenhaal jako wirtualny heros - zobacz IP: *.ibd.gtsenergis.pl 23.07.09, 13:47 Robicie dramat ten aktor gra bardzo dobrze, wszyscy kojarza go z rola w "tajemnice ....", a moze wspomnicie jak zagral w filmie "jarhead"...wierze ze to bedzie dobry film tak samo jak gra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: Jake Gyllenhaal jako wirtualny heros - zobacz IP: *.flash-net.pl 23.07.09, 20:42 Gyllenhaal to bardzo dobry aktor. A nasza polska młodzież, niestety, ma bardzo zły gust:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Jake Gyllenhaal jako wirtualny heros - zobacz IP: *.acn.waw.pl 23.07.09, 23:35 Xena wojownicza księżniczka?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asd Re: Jake Gyllenhaal jako wirtualny heros - zobacz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.09, 18:49 Aktor dobry. Moim zdaniem pasuje. Dlaczego Logo Disneya na plakacie zabiło w Tobie uczucie oczekiwania na ten film? Na Piratach też widnieje a nie wydaje mi się, że byli słabi ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iris Re: Jake Gyllenhaal jako wirtualny heros - zobacz IP: 212.160.77.* 24.02.10, 16:11 Ależ on jest seksowny w tej roli....ahhhh schrupać można Odpowiedz Link Zgłoś