Gość: o. IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 31.12.03, 16:37 Trzy historie z teatru lalek ,smaczny wizualny popis i brak duchowych ognii. Czyli, kto to docenii lub kto to wytrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lucy Re: Lalki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.01.04, 19:12 Wspaniała gra kolorów, symboli i mistrzowskie ujęcia kamera.... film potrafi zachwycić i wyciszyć.. choć tak naprawdę nie wiem czy osoby nie majęce pojęcia o japońskiej kulturze wytrwają do końca tego filmu..kto lubi kino akcji i niewybredne dialogi to się rozczaruje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pokryfka Re: Lalki IP: *.Zamkowa.virt.pl 02.01.04, 19:30 > Trzy historie z teatru lalek ,smaczny wizualny popis i brak duchowych > ognii. Czyli, kto to docenii lub kto to wytrzyma. bardzo zgrabna (w swojej przekornosci) recenzja. na pewno sie przejde... zreszta jesli 'wizualny popis' bedzie tak dobry jak np w 'What Time Is It There' to jest w stanie nadrobic nawet brak tresci Odpowiedz Link Zgłoś
aceed Ładny, smutny i smaczny wizualnie 03.01.04, 23:46 Po lekturze filmu nasówa sie tylko jeden wniosek - miłośc to cierpienie i urdęka ale mimo wszystko piekna...... :/ Zasadniczo do obejrzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Tragedia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.04, 10:58 Umęczyliśmy sie niemiłosiernie, film bezsensu, żałujemy 19 zł za bilet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Przepiękny film IP: 213.17.133.* 06.01.04, 18:21 Bardzo japoński, a jednocześnie uniwersalny. Przepiękne kolory, muzyka, klimat. Przesłanie przygnębiające, ale tym bardziej warto obejrzeć. Nie mogłam przez te dwie godziny oderwać wzroku od ekranu. Odpowiedz Link Zgłoś
luper Re: Przepiękny film 07.01.04, 21:09 Bardzo ładny,fascynująca fabuła kolory też świetne,nie nudzilem sie napewno,ale pustka tego filmu jest przerazająca.mimo to polecam Gość portalu: sunny napisał(a): > Bardzo japoński, a jednocześnie uniwersalny. rzeczywiscie ten banal ,ktory robi za tresc jest uniwersalny,potworna pustka zieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sunny Re: Przepiękny film IP: 213.17.133.* 08.01.04, 17:31 Luper, nie rozumiem gdzie zobaczyłeś ten banał...Te historie o miłości na pewno nie były standardowe. Sposób ich przedstawienia tym bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki Re: Przepiękny film IP: 212.182.32.* 28.01.04, 13:26 Strasznie jestem zawiedziony Lalkami.Idac na film, który wygrał jeden z najlepszych festiwali filmowych w Polsce, oczekiwałem o wiele wiecej.Pustka tegoz dzieła jest nieogarniona a zdjecia wcale nie takie piekne.Warto jednak zobaczyc jak zrobic dlugi, nudny film o niczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Ładny, smutny i smaczny wizualnie IP: 213.146.57.* 09.01.04, 08:58 Pomyłka-miłość nie jest cierpieniem tylko musi być nim okupiona.Film optymistyczny-normalnie w życiu ta pani siedziała by na tej ławeczce i nigdy już ie ujrzała swojego kochanka. Co Ty na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Lalki IP: 213.146.57.* 09.01.04, 08:51 Mój mezczyzna-"wstrząsający", ja-"pięknie optymistyczny".Najlepszy film roku 2004 i więcej nie chcę oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
ceboolka Re: Lalki 11.01.04, 01:54 Film jest niesamowity i przepiękny. Zrobiony z niewiarygodną dbałością o szczegóły, bardzo wysmakowany, po prostu arcydzieło sztuki filmowej. Niewiarygodna gra kolorów, długie przykuwające uwagę ujęcia. P o p r o s t u c u d o! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
ceboolka Re: Lalki 11.01.04, 02:01 A może ktoś ma niepotrzebny plakat z tego filmu? Strasznie bym chciała go mieć, bo też mi się bardzo, bardzo podoba. Jeżeli ktoś ma plakat i chciałby dokonać transakcji, to proszę o kontakt: ceboolka@gazeta.pl Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarkee Lalki IP: 62.233.189.* 23.01.04, 12:34 Ja na ten film dopiero idę. Idę dlatego, ze jestem zachwycony filmami dalekigo Wschodu. "Spragnieni miłości", "Hero", większość filmów "Przeglądu filmów chinskich" to po prostu rewelacyjne, spokojne i piękne obrazy. Juz sie nie mogę doczekać tego uczucia jakie ogarnie mnie po wyjściu z kina :) PS Czy ktoś wie jak dostać plakat z filmu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mg plakaty filmowe IP: *.visp.energis.pl 12.02.04, 22:32 plakat mozna zmowic u wlasciciela kina Malta w Poznaniu - potrafi sprowadzic kazdy plakat i muzyke filmowa. pozdr mg Odpowiedz Link Zgłoś