Dodaj do ulubionych

spaRing z mistrzem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 10:24
Żenua... koncz pan pANIE rEDAKTORZE..... zachciewa sie sportu.. trzeba bylo isc na sportowca a nie marnego dziennikarzyne :-/ zallll...
Obserwuj wątek
    • Gość: Fred Re: spaRing z mistrzem IP: *.chello.pl 23.10.09, 10:42
      Popocacośtam...
      Musisz być strasznym frustratem. Fajny, jajcarski pomysł Redaktora, któremu udało się namówić Adamka na zabawę. Gratuluję Panu Redaktorowi odwagi swoją drogą. A Ty drogi Popo..., pewnie doskonały sportowcu czy inny perfekcyjny specjalisto w swojej dziedzinie, podaruj sobie rzucanie przykrych słów pod czyimś adresem zupełnie bezinteresownie. Napawaj się po prostu własną doskonałością
    • Gość: adam Re: spaRing z mistrzem IP: *.agora.pl 23.10.09, 11:10
      popopopo...
      zgadzam się w pełni z Fredem. Tekst jest super i na czasie. I na dodatek dobrze napisany. Skąd się takie popy jak ty popocośtam biorą?
    • Gość: arbeit Re: spaRing z mistrzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.09, 11:21
      Leniarski, bardzo fajny miałeś pomysł z tą serią (Adamek, Gollob) - tak trzymaj!!!
    • Gość: Andrew Re: spaRing z mistrzem IP: 193.109.123.* 23.10.09, 11:26
      Bardzo fajnie sie czyta ten tekscik
    • Gość: arg Re: spaRing z mistrzem IP: *.nplay.net.pl 23.10.09, 11:29
      oj cos chyba z tymi wymiarami troszke sie pomieszalo trzeba raczej przestawic rozmiar bicepsu choc w Adamka 43 jakos srednio wieze... no i nazwiska wtedy to moze byc prawda
    • Gość: krogulec Re: spaRing z mistrzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 11:39
      Super tekst. Popo sam nie wiesz co to boks to po co się odzywasz. Z Adamkie nie wytrzymałbyś nawet 3 sek. Z rok trenującym bokserem (tak jak np. ja) może 10 sek, może maks.30 sek. Także oszczędź drętwych tekstów. Sam na pierwszych treningach czułem się jak Pan Redaktor. Tak trzymać, może teraz football amerykański na pozycji Tigth enda ;-). Chyba tylko to jest czymś porównywalnym lub gorszym od boksu.
    • Gość: gość Re: spaRing z mistrzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.09, 11:49
      Świetny tekst. Czytając go uśmiałem się do łez. Pozdrawiam odważnego redaktora.
    • Gość: belmondo Re: spaRing z mistrzem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.09, 13:34
      fajny artykuł :)
      popocatepetle to dzieciak... "żenua, żal"... takich słów dorośli nie używają.
    • Gość: Zibi Re: spaRing z mistrzem IP: 212.75.127.* 23.10.09, 17:08
      Witam,

Ekstra artykuł i świetne zdjęcia. Gratuluję odwagi redaktorowi Leniarskiemu. Nie ma to, jak iść na żywioł:)

Pozdrawiam.
    • kiczkis Re: spaRing z mistrzem 23.10.09, 17:27
      belmondo:

"popocatepetle to dzieciak... "żenua, żal"... takich słów dorośli nie używają"
      ----------------------------------------------------------------------------------------------------

Bardzo słuszna uwaga i warto zwracać uwagę na formę i słownictwo wypowiedzi.. To najwięcej mówi o wieku, wykształceniu i poziomie intelektualnym oraz umiejętnościach (najczęściej żadnych lub mizernych..) tych niedorosłych "dyszkutantow"..

- Tekst jest świetny.. Również omalże nie popłakałem sie ze śmiechu..

- Leniarski wyrósł u mnie na rasowego dziennikarza - mimo wcześniejszych moich "ans" wobec niego..
      A przecież jeśli chodzi o boks to pamiętam i Kukiera i Kazimierza Paździora.. Władzia Jędrzejewskiego.. Dampców.. Gugniewicza.. Braci Olechów.. Adamskiego.. Bendiga.. Leszka Błażynskiego.. Szczepańskiego.. - ledwie pamiętam Chychłe, ale pamiętam! - Pamiętam tez takich bokserów jak Lasek.. Żydaczek.. Gutman z niesamowitymi unikami.. Gałązka.. Rybski.. Skrzypczak Gortat.. bracia Skrzecz.. etc.itd.. - nie mówiąc nawet o Drogoszu, Pietrzykowskim, Tadeuszu Walasku, Kuleju, Grudniu, Kasprzyku.. Rybickim.. Rudkowskim.. - którzy byli narodowymi bohaterami..
      Pamiętam narodowy triumf kiedy Andrzej Biegalski pokonał w Katowicach jakiegoś Ruskiego i został jedynym naszym mistrzem Europy w wadze ciężkiej i pamiętam doskonale jak malutki Lucek TRELA(172cm) nokautował olbrzyma niemieckiego Hussinga..

- Leniarski - trzeba przyznać - dobrze się przysłużył tym artykułem polskiemu boksu.. Brawo! :))))
    • Gość: Gość Re: spaRing z mistrzem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.09, 10:31
      Rok trenowania to za mało na ulicę - napatoczysz się na dobrze kopiącego to koniec. A jeszcze jak się bokser znajdzie na ziemi to robi w majtki, bo tam już nic nie potrafi.
    • corpus_delicti Re: spaRing z mistrzem 19.01.10, 21:33
      Panie Redaktorze, tez rozładowywałem 20 tonowy wagon węgla w Przasnyszu:). Nie pamietam zebym się tym zbytnio zmęczył, ale też był to chyba najdłuzej rozładowywany wagon w Układzie Warszawskim:))) i nie za pyskowanie kapralowi, ale za lewiznę:)))
    • Gość: wierzbak Re: spaRing z mistrzem IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.10, 09:37
      Można potrenować z medalistą mistrzostw Europy Bogdanem Jakubowskim www.sunnyhotel.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka