dzikoozka 05.02.10, 12:15 objawia się upierdliwością, złośliwym czepialstwem i marudzeniem, dokopywaniem, podgryzaniem i uszczypliwością, cynizmem oraz wstrętem do jazdy na rowerze. Prawda to czy fałsz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiunia311 Re: Przerost prostaty 05.02.10, 12:20 Mam wrażenie, że to objaw starokawalerstwa. Mentalnego. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Przerost prostaty 05.02.10, 12:25 zaobserwowałam te cechy także u zonatych i rozwiedzionych przyczyny musza leżeć gdzieć indziej??? moze zdrowie i (sic!) siada. Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: Przerost prostaty 05.02.10, 12:39 Właśnie dlatego twierdzę, że to MENTALNE starokawalerstwo. Wrodzone. Trzeba im głęboko współczuć, bo nie potrafią inaczej, biedactwa. Odpowiedz Link Zgłoś
wil-li Re: Przerost prostaty 05.02.10, 12:25 Ciekawe czym się objawia przerost głupoty... bo jak inaczej nazwać powyższy post Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Przerost prostaty 05.02.10, 12:29 ja sie swoją mądroscia nie chwale, ale niektórzy bardzo sie obnosza a WRACAJAC DO MERITUM: Życzę powrotu do zdrowia :) Odpowiedz Link Zgłoś
wil-li Re: Przerost prostaty 05.02.10, 12:33 Za to głupotą zdążyłaś się pochwalić... wszem i wobec :D. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Przerost prostaty 05.02.10, 13:07 masz prawo dwo swojej oceny do objawów dopisuję: brak poczucia humoru... Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Przerost prostaty 05.02.10, 12:33 wil-li napisała: > Ciekawe czym się objawia przerost głupoty... bo jak inaczej nazwać powyższy post Bez przesady. To tylko lusterko tłumaczenia zachowań kobiet ich pms, hormonami, okresem, brakiem chłopa, staropanieństwem, brakiem dzieci, brakiem lania przez chłopa, ... Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Przerost prostaty 05.02.10, 13:44 No niestety, jak mawiał klasyk: filozofia Kalego króluje na tym forum!! A feeeee.... Odpowiedz Link Zgłoś
t_flavio Re: Przerost prostaty 05.02.10, 12:35 wil-li napisała: > Ciekawe czym się objawia przerost głupoty... generowaniem ambitnych inaczej tematów :-) Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Przerost prostaty 05.02.10, 13:41 Kolejny objaw: "patologiczny brak poczucia humoru" :))) Zdrówka życzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Przerost prostaty 05.02.10, 19:08 A tobie co się stało, że nicka zmieniłeś nagle? Zbananowali cię forever, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: Przerost prostaty 05.02.10, 12:44 Rozumiem, że już nie wolno popełnić sarkastycznego posta, żeby nie być oskarżonym o głupotę? O pardon, to tyczy li i jedynie kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Przerost prostaty 05.02.10, 12:52 asiunia311 napisała: > Rozumiem, że już nie wolno popełnić sarkastycznego posta, żeby nie > być oskarżonym o głupotę? O pardon, to tyczy li i jedynie kobiet. > > Tutaj tak. Może tubylcy są wrażliwsi od innych i przez to nie zauważają ironii.;) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: Przerost prostaty 05.02.10, 12:55 Nie było mnie tu ze trzy lata, ale widzę, że drastycznie się obnizył wiek inicjacji forumowej;) Odpowiedz Link Zgłoś
t_flavio Re: Przerost prostaty 05.02.10, 12:59 asiunia311 napisała: > Rozumiem, że już nie wolno popełnić sarkastycznego posta, żeby nie > być oskarżonym o głupotę? O pardon, to tyczy li i jedynie kobiet. > no co ty powiesz droga Kali, detektory sarkazmu masz zorientowane płciowo ? Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia311 Re: Przerost prostaty 05.02.10, 13:08 A, to ten, co ma prblemy z komunikacją werbalną i niewerbalną... Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Przyrost prostaty 05.02.10, 13:46 dzikoozka napisała: > objawia się upierdliwością, złośliwym czepialstwem i marudzeniem, > dokopywaniem, podgryzaniem i uszczypliwością, cynizmem oraz wstrętem > do jazdy na rowerze. > Prawda to czy fałsz? Sam sie nie bede ocenial, ale w jezdzie na rowerze mi nie przeszkadza :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Przyrost prostaty 05.02.10, 15:06 dzikoozka napisała: > Pan wygląda na zdrowego :)) moze i wygladam, ale akurat to mnie dopadlo i to juz dawno :) pa. Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: Przerost prostaty 05.02.10, 14:03 jaka akcja taka reakcja. jak baby sa uierdliwe, zlosliwe itd to wybacz ale nikomu sie nie bedzie chcialo po mordzie zbierac za friko tylko sie odwinie i oddali sie za czyms do wypicia. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Przerost prostaty 05.02.10, 14:10 dopisuję kolejny objaw: wzmożone pragnienie ;)) oraz zawijanie się Odpowiedz Link Zgłoś
pyzz Re: Przerost prostaty 05.02.10, 14:31 Nie wiem. Wydawało mi się, że przerost prostaty objawia się trudnościami z oddawaniem moczu, ew. problemami seksualnymi. Natomiast "upierdliwością, złośliwym czepialstwem i marudzeniem, dokopywaniem, podgryzaniem i uszczypliwością, cynizmem" to się objawia zespół napięcia przedmiesiączkowego (aka "choroba wściekłych krów"). Tylko jak do tego dokleić wstręt do jazdy na rowerze, nie mam pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
dzikoozka Re: Przerost prostaty 05.02.10, 14:40 Creutzfelda Jacoba do tego nie mieszaj :)) Badam źródła męskiej złośliwości i nienawisci do kobiet :) a nie jakieś PMSy, które wszyscy znają... Odpowiedz Link Zgłoś
pyzz Re: Przerost prostaty 08.02.10, 11:37 > Badam źródła męskiej złośliwości i nienawisci do kobiet :) No to hipoteza akurat wyszła dość karkołomna. jak chcesz szukać źródeł "męskiej złośliwości i nienawiści do kobiet" (choć to sformułowanie sugeruje, jakoby istniała jakaś ogólnomęska nienawiść do kobiet) poszukiwałbym raczej przyczyny w krzywdach doznawanych przez mężczyzn od niektórych kobiet. Tak to już ludzka natura ma, że jak człowiek dozna krzywdy ze strony kogoś załóżmy seledynowego, to znienawidzi wszystkich seledynowych. Zwróć uwagę, że nienawiść do mężczyzn niektórych kobiet też miewa takie podłoże. Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Przerost prostaty 05.02.10, 20:59 > objawia się upierdliwością, złośliwym czepialstwem i marudzeniem, > dokopywaniem, podgryzaniem i uszczypliwością, cynizmem oraz > wstrętem do jazdy na rowerze. Mam to wszystko, ale nie mam problemow ze szczaniem. No ale moze implikacja nie jest dwustronna. Odpowiedz Link Zgłoś
showmessage Ale... 06.02.10, 00:35 masz na myśli jakąś konkretną głowę państwa? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmasnki-reaktywacja-d Re: Przerost prostaty 08.02.10, 16:27 Nie wiem czy to prawda czy fałsz, ale jak juz ustalisz co jest przyczyną to napisz Odpowiedz Link Zgłoś