Dodaj do ulubionych

jak to zinterpretować?

12.01.11, 15:12
jeśli mężczyzna po randce wysyła mi smsa, że "dziękuję za miły wieczór" itp.
- to chyba znaczy, że nie było tak zupełnie najgorzej...czy może tylko, że jest zwyczajnie uprzejmy?

jeśli natomiast po dwóch dniach wysyła kolejnego smsa w stylu "co u Ciebie, jak tam..." itp.
- czy to znaczy, że jest zainteresowany?
bo jeśli by nie był, to chyba nie próbowałby nawiązać kontaktu? ...bo po co...?

dziś mija trzeci dzień, nie mogę jeść, nie mogę spać.... normalnie mnie trafia....
ok, niewykluczone, że jestem głupia

ale co mam o tym myśleć?

Obserwuj wątek
    • urko70 Re: jak to zinterpretować? 12.01.11, 15:32
      > ale co mam o tym myśleć?

Że nie umiesz interpretować prostych sygnałów.
      Nie szukaj otworu w całym, zjedz coś, napij sie herbaty i nie przestępuj tak z nogi na nogę. :)
      • scalla Re: jak to zinterpretować? 12.01.11, 16:05
        ...ależ pocieszające :/
        tak, nie potrafie interpretować prostych sygnałów, tak bardzo obawiam się odrzucenia i zawodu
        • urko70 Re: jak to zinterpretować? 13.01.11, 09:21
          scalla napisała:

> tak bardzo obawiam się odrzucenia i zawodu

O! I w moim odczuciu tu napisałaś o swoim PRAWDZIWYM problemie. Problemie, który może Ci bardzo popsuć życie - jesli się go nie pozbędziesz. Dobrze Ci radzę skup się na przyczynach tego strachu.
    • bmwracer Re: jak to zinterpretować? 12.01.11, 18:06
      scalla napisała:

> jeśli mężczyzna po randce wysyła mi smsa, że "dziękuję za miły wieczór" itp.
      > - to chyba znaczy, że nie było tak zupełnie najgorzej...czy może tylko, że jest
      > zwyczajnie uprzejmy?
      >
      To zalezy jak to byla randka - spacer, kino kolacja czy randka bardzije intymna
      Tak, S-V nakazuje podziekowac za mily wieczor - po randce intymnej powinien zadzwonic i osobiscie podziekowac.

> jeśli natomiast po dwóch dniach wysyła kolejnego smsa w stylu "co u Ciebie, jak
      > tam..." itp.
      > - czy to znaczy, że jest zainteresowany?
      > bo jeśli by nie był, to chyba nie próbowałby nawiązać kontaktu? ...bo po co...
      > ?
      >
      Sprawdza czy jestes ciagle zainteresowana. Na razie nie ma czasu - inne randki zabieraja mu mnostwo czasu, ale jak sie cos zwolni to wolbay miec "zaklepane" i Ciebie gotowa.

> dziś mija trzeci dzień, nie mogę jeść, nie mogę spać.... normalnie mnie trafia.
      > ...
      > ok, niewykluczone, że jestem głupia
      >
      >

Ciagle jest "zajety" - odrobine cierpliwosci - w koncu ktoras tam zawali i bedzie mial "okienko"

A tak wogole to czego Ty bys oczekiwala?
      • madame_c Re: jak to zinterpretować? 12.01.11, 18:16
        "Na razie nie ma czasu - inne randki
        > zabieraja mu mnostwo czasu, ale jak sie cos zwolni to wolbay miec "zaklepane" i
        > Ciebie gotowa."

Jasne - z całą pewnością NIE pracuje, NIE remontuje łazienki, NIE pomaga rodzicom, NIE dokształca się itp itd. Tylko - w rzeczy samej - się seksi.
        Dzizas krajst
        • bmwracer Re: jak to zinterpretować? 13.01.11, 00:17
          dokladnie...poniewaz gdyby to robil to nie znalazlby 5 minut na SMSa czy krotki telefon..... to zajmuje 24/7 i pochlania mozg w 100%...
    • la_extranjera Re: jak to zinterpretować? 12.01.11, 18:34
      facet, który nie jest zainteresowany laska nie będzie się trudził żeby wysyłać smsy, a już na bank nie bedzie tracił czasu na umawianie się z nią
      • spacey1 Re: jak to zinterpretować? 12.01.11, 18:55
        ooo, to jest jakaś nadzieja i dla mnie? Czyli jak facet się ze mna umawia, gada na skypie i to nie powiem, czasem o sprawach intymnych i czasem dzwoni, to na bank znaczy, że czuje miętę? Bo żadnych kolejnych kroków nie robi i już mnie szlag trafia. Czyli wg ciebie niemożliwe, aby chciał się ze mną po prostu przyjaźnić?
        • la_extranjera Re: jak to zinterpretować? 13.01.11, 15:28
          ----Czyli wg ciebie niemożliwe, aby chciał się ze mną po prostu przyjaźnić? -----

Zacznij sie przyjaźnić z facetem to się szybko przekonasz.
    • mearuless Re: jak to zinterpretować? 12.01.11, 18:47
      tz że cdn...:D
      • scalla Re: jak to zinterpretować? 12.01.11, 20:36
        tzn., że lepiej będzie, jesli sama z własnej inicjatywy się do niego nie odezwę, bo wyjdę na idiotkę?...
        to chyba pójdę się upić :(((
        • madame_c Re: jak to zinterpretować? 12.01.11, 20:55
          Ale dlaczego tak przeżywasz? Przecież NIC się złego nie dzieje. Ma Twój nr telefonu, pisze - więc wyluzuj; zamiast się upijać pomaluj ładnie paznokcie, a potem coś mądrego poczytaj.
          Musisz się sama toksycznie biczować?
        • bmwracer Re: jak to zinterpretować? 13.01.11, 00:19
          a nastpnym razem umawiaj sie na kawe - jak po tym nie zadzwoni to skresl z listy zanim sie umowisz na randke ze sniadaniem....
          • scalla Re: jak to zinterpretować? 13.01.11, 02:45
            ależ my byliśmy tylko na kawie... no jeszcze na drinku

a czego ja bym chciała?

aby facet mnie czcił, wielbił i padł do stóp rzecz jasna ; )
            • madame_c Re: jak to zinterpretować? 13.01.11, 08:55
              A na co Ci taki pajac?
              • jeriomina Re: jak to zinterpretować? 13.01.11, 09:52
                miałam takiego...trochę to była przesada...traktował mnie jak "boską" istotę - nie dość, że mi było głupio to jeszcze rozpuścił mnie tym romantycznym podejściem;-)
            • bmwracer Re: jak to zinterpretować? 14.01.11, 17:37
              no wiesz, aby pies tak sie zachwowywal musilalabys go piescic, czesac, drapac za uchem i po brzuchu, dobrze karmic, wyprowadzac na spacery i od czasu do czasu rzucic pachnaca i miesna kosc.... nie sadzisz ze facet moze oczekiwac co najmniej tyle samo zanim padnie do stop?
    • yoko0202 oł dżizas 14.01.11, 16:51
      scalla napisała:

> jeśli mężczyzna po randce wysyła mi smsa, że "dziękuję za miły wieczór" itp.
      > - to chyba znaczy, że nie było tak zupełnie najgorzej...czy może tylko, że jest
      > zwyczajnie uprzejmy?

dobrze myślisz, nie dość, że jest uprzejmy, to jeszcze pewnie nie było tak najgorzej

> jeśli natomiast po dwóch dniach wysyła kolejnego smsa w stylu "co u Ciebie, jak
      > tam..." itp.
      > - czy to znaczy, że jest zainteresowany?
      > bo jeśli by nie był, to chyba nie próbowałby nawiązać kontaktu? ...bo po co...
      > ?

i znowu dobrze myślisz, nie widzę sensu tracenia czasu nawet na wysłanie sms-a, jeżeli nie jestem zainteresowana

> dziś mija trzeci dzień, nie mogę jeść, nie mogę spać.... normalnie mnie trafia.
      > ...

ale o co chodzi w tym miejscu?

> ok, niewykluczone, że jestem głupia
      >
      >
      no ja myślałam, że rozumiem kobiety, ale tutaj się poddaję...
      • zapach.kobiety1 Re: oł dżizas 14.01.11, 18:07
        Ja mu na Tobie zależy to sam zadzwoni...wyluzuj, bo głupio by pułapka goniła mysz;)
    • lolcia-olcia Re: jak to zinterpretować? 14.01.11, 22:56
      No to szybka jesteś
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka