02.10.11, 21:12
piwne czy niebieskie?
Obserwuj wątek
    • meid Re: oczy 02.10.11, 21:14
      kobiety oczywiscie. jakie wolicie?
    • poly_gamer Re: oczy 02.10.11, 21:33
      > piwne czy niebieskie?

Piwne, piwne, piwne!!!

Browar rulez!

Upss, przepraszam. Ja nie baba...
      • e-no-kolego Re: oczy 02.10.11, 21:51
        popieram.
        • poly_gamer Re: oczy 02.10.11, 22:01
          Dzięki.
      • ferro2 Re: oczy 04.10.11, 09:12
        poly_gamer napisał:

> > piwne czy niebieskie?
        >
        > Piwne, piwne, piwne!!!
        >
        > Browar rulez!
        >
        > Upss, przepraszam. Ja nie baba...
    • mysherey Re: oczy 03.10.11, 10:23
      SZARE!!!!!!
      • istotazwenus Re: oczy 03.10.11, 11:16
        a zielono-piwne ...?
        • poly_gamer Re: oczy 03.10.11, 11:22
          > a zielono-piwne ...?

Jak najbardziej.

Pogoda jest ładna i piwo na świeżym powietrzu,
          wśród drzew i krzewów, na pewno nie zaszkodzi.
          Tylko na policję trzeba uważać...
          • istotazwenus Re: oczy 03.10.11, 11:30
            > Jak najbardziej.
            >
            > Pogoda jest ładna i piwo na świeżym powietrzu,
            > wśród drzew i krzewów, na pewno nie zaszkodzi.
            > Tylko na policję trzeba uważać...

taa......superrr....powalające......:)
            • poly_gamer Re: oczy 03.10.11, 11:41
              > taa......superrr....powalające......:)

Prawda? ;)
              • istotazwenus Re: oczy 03.10.11, 11:50

> Prawda? ;)
                Oczy-wiście.......pewna doza żartu wskazana.......:)
                • poly_gamer Re: oczy 03.10.11, 12:15
                  > Oczy-wiście.......pewna doza żartu wskazana.......:)

Żeby tylko za dużo żartu nie zakrop(l)ić ... :)
                  • istotazwenus Re: oczy 03.10.11, 12:29
                    poly_gamer napisał:
                    > Żeby tylko za dużo żartu nie zakrop(l)ić ... :)
                    hmm...tak z tym "zakraplaniem " tez trzeba uważać .....żeby nie zgubić smaku....:)
                    • poly_gamer Re: oczy 03.10.11, 20:05
                      > hmm...tak z tym "zakraplaniem " tez trzeba uważać .....żeby nie zgubić smaku...

I tu właśnie widzę problem subtelny. :)
                      • istotazwenus Re: oczy 04.10.11, 07:58
                        > I tu właśnie widzę problem subtelny. :)
                        widzisz czy wyczuwasz...patrząc w oczy-wiście...:)
                        ale lepiej zawsze jest bezproblemowo......delikatnie.....;)
                        • poly_gamer Re: oczy 04.10.11, 08:26
                          > widzisz czy wyczuwasz...patrząc w oczy-wiście...:)
                          > ale lepiej zawsze jest bezproblemowo......delikatnie.....;)

Patrząc Wiśce w oczy widzę i wyczuwam
                          głębię najsubtelniejszą o delikatnym
                          zielono-piwnym posmaku.

A ta głębia oczy-wista może nie być już
                          taka bezproblemowa, bo utonąć w niej
                          łatwiej niż w piwie. :)
                          • istotazwenus Re: oczy 04.10.11, 10:19
                            poly_gamer napisał:

> Patrząc Wiśce w oczy widzę i wyczuwam
                            > głębię najsubtelniejszą o delikatnym
                            > zielono-piwnym posmaku.
                            >
                            > A ta głębia oczy-wista może nie być już
                            > taka bezproblemowa, bo utonąć w niej
                            > łatwiej niż w piwie. :)

pięknie napisane..........i tu następuje zupełna zgodność........myślowa......na szczęscie....:)
                            hmmm...wyczuwam oczy-wiście romantyczną "duszę"...:)
                            • poly_gamer Re: oczy 04.10.11, 10:37
                              > pięknie napisane..........i tu następuje zupełna zgodność........myślowa......
                              > na szczęscie....:)
                              > hmmm...wyczuwam oczy-wiście romantyczną "duszę"...:)

Oczy-wiście chodzi o zgodność myślowo-piwno-romantyczną? :)
                              • istotazwenus Re: oczy 04.10.11, 10:47

> Oczy-wiście chodzi o zgodność myślowo-piwno-romantyczną? :)

Yes........zgodność bez słów......;)
                                • poly_gamer Re: oczy 04.10.11, 11:17
                                  > Yes........zgodność bez słów......;)

To ta zgodność zgodna jest. ;)
                                  • istotazwenus Re: oczy 04.10.11, 11:40

> To ta zgodność zgodna jest. ;)
                                    Zgodna.......tylko nie znam koloru oczu oczywiście.. i głębi...:)
                                    • poly_gamer Re: oczy 04.10.11, 12:01
                                      > Zgodna.......tylko nie znam koloru oczu oczywiście.. i głębi...:)

Zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami
                                      kolor to może być tylko piwny na zielonej trawce
                                      pod niebem błękitnym/szarym/czarnym*.

A w głębi są drzewa i krzewy. :)

*zależnie od pory dnia i pogody
                                      • istotazwenus Re: oczy 04.10.11, 12:35
                                        taa...wszystko wskazuje na to ze to park.......:)
                                        • poly_gamer Re: oczy 04.10.11, 13:03
                                          > taa...wszystko wskazuje na to ze to park.......:)

Leśna polana też wchodzi w grę. :)
                                          • istotazwenus Re: oczy 04.10.11, 13:19
                                            > Leśna polana też wchodzi w grę. :)
                                            Jednak zieleń górą...:)
                                            ale polana to dla tych co nie lubią tłumu...:)
                                            • poly_gamer Re: oczy 04.10.11, 13:31
                                              > Jednak zieleń górą...:)

Zieleń jest dobra na wszystko.

> ale polana to dla tych co nie lubią tłumu...:)

A do czego tu tłum potrzebny?
                                              Piwo wypiją.
                                              Polanę zadepczą.
                                              I jeszcze gapić się będą! :)
                                              • istotazwenus Re: oczy 04.10.11, 13:44
                                                > Zieleń jest dobra na wszystko.
                                                > A do czego tu tłum potrzebny?
                                                > Piwo wypiją.
                                                > Polanę zadepczą.
                                                > I jeszcze gapić się będą! :)

....zieleń to kolor nadzieji........
                                                oooo...widzisz nie pomyślałam......jednak trzymajmy sie słów "szanuj zieleń"..:)
                                                czyli co...?...nie lubisz sie dzielić.......piwem ;)

• poly_gamer Re: oczy 04.10.11, 14:05
                                                  > ....zieleń to kolor nadzieji........
                                                  > oooo...widzisz nie pomyślałam......jednak trzymajmy sie słów "szanuj zieleń"..: )

Jest jeszcze: "gra w zielone" i "Zielono mi".

> czyli co...?...nie lubisz sie dzielić.......piwem ;)

Nigdy w życiu. ;)
                                                  • istotazwenus Re: oczy 04.10.11, 14:21
                                                    Najbardziej podoba mi sie "zielono mi"...:)
                                                    czyli jesteś egoistą ?...tak?
                                                    ale ze mną chyba sie podzielisz jakby co.......;)...w końcu znamy się nie jeden dzień....;)
                                                  • poly_gamer Re: oczy 04.10.11, 22:09
                                                    > Najbardziej podoba mi sie "zielono mi"...:)
                                                    > czyli jesteś egoistą ?...tak?

Egoizm jest zdrowy. Dobrze robi na korzonki,
                                                    co może być przydatne po spożyciu piwa na polanie.

> ale ze mną chyba sie podzielisz jakby co.......;)...
                                                    > w końcu znamy się nie jeden dzień....;)

Z niejednodniowymi przyjaciółmi podzielę się
                                                    łykiem najostatniejszym ... ;)
                                                  • istotazwenus Re: oczy 05.10.11, 07:51
                                                    > Z niejednodniowymi przyjaciółmi podzielę się
                                                    > łykiem najostatniejszym ... ;)
                                                    oooooooo to miłe..........;)...czyli jesteś dobrą istotą.......;)
                                                    tylko jest jeden problem....ja lubię piwo tylko z sokiem......wiem że to profanacja ale inne nie przejdzie i już.......;)
                                                  • poly_gamer Re: oczy 05.10.11, 08:47
                                                    > oooooooo to miłe..........;)...czyli jesteś dobrą istotą.......;)

Rany mną leczyć można.

> tylko jest jeden problem....ja lubię piwo tylko z sokiem......
                                                    > wiem że to profanacja ale inne nie przejdzie i już.......;)

Tak mnie zatknęło z oburzenia, że aż nie wiem,
                                                    co powiedzieć.
                                                    To nawet nie profanacja.
                                                    To morderstwo poprzedzone torturami.

Ale wybaczam Ci. Nikt nie jest przecież doskonały.
                                                    Być może nawet ja. ;)
                                                  • istotazwenus Re: oczy 05.10.11, 09:02
                                                    > Rany mną leczyć można.
                                                    O to możesz byc lekiem na.......całe zło.......albo bodaj opatrunkiem ;)
                                                    o Bossshhheeee wiedziałam.......ale to nie miała być "męka" tylko przyjemność......;)

> Tak mnie zatknęło z oburzenia, że aż nie wiem,
                                                    > co powiedzieć.
                                                    > To nawet nie profanacja.
                                                    > To morderstwo poprzedzone torturami.
                                                    > o Bossshhheeee wiedziałam.......ale to nie miała być "męka" tylko przyjemność......;)

> Ale wybaczam Ci. Nikt nie jest przecież doskonały.
                                                    > Być może nawet ja. ;)
                                                    Hmmm.....dzięki za wybaczenie...;)
                                                  • poly_gamer Re: oczy 05.10.11, 09:18
                                                    > O to możesz byc lekiem na.......całe zło.......albo bodaj opatrunkiem ;)

Ciekawa koncepcja ...

> ale to nie miała być "męka" tylko przyjemność..

Dla spożywającego to zapewne JEST przyjemność.
                                                    Męczy się tylko nieszczęsne piwo. ;)

• istotazwenus Re: oczy 05.10.11, 09:35
                                                    > Ciekawa koncepcja ...
                                                    raczej domniemanie...;)

> Dla spożywającego to zapewne JEST przyjemność.
                                                    > Męczy się tylko nieszczęsne piwo. ;)
                                                    lepiej niech męczy się piwo niz ja...;)
                                                  • poly_gamer Re: oczy 05.10.11, 09:42
                                                    > > Ciekawa koncepcja ...
                                                    > raczej domniemanie...;)

W takim razie - ciekawe domniemanie ...

> lepiej niech męczy się piwo niz ja...;)

Pewnie, że tak!
                                                    Piwo to w końcu martwa natura. ;)
                                                  • ferro2 Re: oczy 05.10.11, 09:47
                                                    poly_gamer napisał:

> > > Ciekawa koncepcja ...
                                                    > > raczej domniemanie...;)
                                                    >
                                                    > W takim razie - ciekawe domniemanie ...
                                                    >
                                                    > > lepiej niech męczy się piwo niz ja...;)
                                                    >
                                                    > Pewnie, że tak!
                                                    > Piwo to w końcu martwa natura. ;)

nie wiem czy piwo taka martwa natura, niektorym robi lekkie zamety w glowie, kreciolki a nawet rece lataja:)))
                                                  • poly_gamer Re: oczy 05.10.11, 09:53
                                                    > nie wiem czy piwo taka martwa natura, niektorym robi lekkie zamety w glowie,
                                                    > kreciolki a nawet rece lataja:)))

Nie wierzę, to straszne!
                                                    Zwłaszcza te zamęty! :)
                                                  • istotazwenus Re: oczy 05.10.11, 09:59
                                                    ...raczej zawirowania...;)
                                                    ale to zależy co na kogo jak działa.......na jednych piwo na innych szampan..;)
                                                  • poly_gamer Re: oczy 05.10.11, 10:07
                                                    > ...raczej zawirowania...;)
                                                    > ale to zależy co na kogo jak działa.......na jednych piwo na innych szampan..;)

I jedno, i drugie się pieni.
                                                    Wszystkiemu winne są te bąble.
                                                    I krasnoludki oczy-wiście. :)
                                                  • istotazwenus Re: oczy 05.10.11, 10:11

> I jedno, i drugie się pieni.
                                                    > Wszystkiemu winne są te bąble.
                                                    > I krasnoludki oczy-wiście. :)
                                                    ale wiesz jakie działanie ma połączenie tych dwóch trunków.....
                                                  • ferro2 Re: oczy 05.10.11, 10:11
                                                    poly_gamer napisał:

> > nie wiem czy piwo taka martwa natura, niektorym robi lekkie zamety w glow
                                                    > ie,
                                                    > > kreciolki a nawet rece lataja:)))
                                                    >
                                                    > Nie wierzę, to straszne!
                                                    > Zwłaszcza te zamęty! :)

serio, jak nie wierzysz, musisz koniecznie kiedys wyprobowac, odlocik:)))
                                                  • istotazwenus Re: oczy 05.10.11, 09:53
                                                    Oczy-wiście zgodna dzis jestem.....;)
                                                  • poly_gamer Re: oczy 05.10.11, 09:58
                                                    > Oczy-wiście zgodna dzis jestem.....;)

No to zgadzamy się wspólnie
                                                    i należy nam się piwo. :)
                                                  • istotazwenus Re: oczy 05.10.11, 10:06
                                                    > No to zgadzamy się wspólnie
                                                    > i należy nam się piwo. :)

zaczynam się gubić..;)
                                                    dobra.....tylko nie jesteśmy zgodni co do ...smaku...;)
                                                  • poly_gamer Re: oczy 05.10.11, 10:09
                                                    > zaczynam się gubić..;)
                                                    > dobra.....tylko nie jesteśmy zgodni co do ...smaku...;)

A co do bąbli i krasnoludków?
                                                  • istotazwenus Re: oczy 05.10.11, 10:14
                                                    >
                                                    > A co do bąbli i krasnoludków?
                                                    Krasnoludków chyba jeszcze nie widziałam...;)
                                                  • poly_gamer Re: oczy 05.10.11, 10:17
                                                    > Krasnoludków chyba jeszcze nie widziałam...;)

Nie?!
                                                    To trzeba nad tym popracować koniecznie! ;)
                                                  • istotazwenus Re: oczy 05.10.11, 10:24
                                                    > Nie?!
                                                    > To trzeba nad tym popracować koniecznie! ;)
                                                    Ale chyba w samotności sie nad tym nie pracuje.....
                                                  • poly_gamer Re: oczy 05.10.11, 10:34
                                                    > Ale chyba w samotności sie nad tym nie pracuje.....

W żadnym wypadku!
                                                    W samotności nie ma najmniejszych szans
                                                    na krasnoludka. ;)
                                                  • istotazwenus Re: oczy 05.10.11, 10:46
                                                    > W samotności nie ma najmniejszych szans
                                                    > na krasnoludka. ;)
                                                    O masz.....czyli ja nie mam szans.......kurcze szkoda....przezyc zycie i nie zobaczyć.....;)
                                                  • poly_gamer Re: oczy 05.10.11, 10:53
                                                    > O masz.....czyli ja nie mam szans.......kurcze szkoda....przezyc zycie i nie zo
                                                    > baczyć.....;)

A tak a propos...
                                                    Skąd Ty masz na Wenus dostęp do Internetu?! ;)

• istotazwenus Re: oczy 05.10.11, 11:14
                                                    Na Wenus nie ma internetu....tam jest wszystko w zasięgu.....a teraz jestem na Ziemi...:)
                                                    czasem muszę tu lądować.........taka praca.....;)
                                                    >
                                                    > A tak a propos...
                                                    > Skąd Ty masz na Wenus dostęp do Internetu?! ;)
                                                    >
                                                  • poly_gamer Re: oczy 05.10.11, 11:34
                                                    > Na Wenus nie ma internetu....tam jest wszystko w zasięgu.....

To ciekawe!

> a teraz jestem na Ziemi...:)
                                                    > czasem muszę tu lądować.........taka praca.....;)

Czyli jesteś w delegacji. Teraz rozumiem,
                                                    dlaczego nie masz z kim krasnoludków oglądać.
                                                    Po prostu nikogo tu nie znasz. ;)
                                                  • istotazwenus Re: oczy 05.10.11, 11:41
                                                    Właśnie tak Ziemianinie ...;)
                                                  • poly_gamer Re: oczy 05.10.11, 11:56
                                                    No to jak to jest z tym nie-Internetem na Wenus? :)
                                                  • istotazwenus Re: oczy 05.10.11, 12:21
                                                    Wenusjanki nie znają pojęcia "internet".....a ja dopiero sie ucze jak tu sie poruszać....
                                                    ale juz wiem ze jest to "wirtualność".......;)
                                                    Wenusjanki wolą realnośc w każdym wydaniu.........:)
                                                  • poly_gamer Re: oczy 05.10.11, 12:39
                                                    > Wenusjanki nie znają pojęcia "internet".....

To bez Internetu da się żyć?!

> a ja dopiero sie ucze jak tu sie poruszać....

Bez piwa to niemożliwe.
                                                    Może być i z sokiem. ;)

> ale juz wiem ze jest to "wirtualność".......;)

Wirtualność od realności nie różni się nazbyt wyraźnie. :)

> Wenusjanki wolą realnośc w każdym wydaniu.........:)

Znaczy Wenusjanki realistki są w każdym calu. :)
                                                    Trzeba przyznać, że realność miewa niekiedy
                                                    nad wirtualnością pewną przewagę. ;)
                                                  • istotazwenus Re: oczy 05.10.11, 13:01
                                                    > To bez Internetu da się żyć?!
                                                    Oczy-wiście że da !!!

> Bez piwa to niemożliwe.
                                                    > Może być i z sokiem. ;)
                                                    wyczuwam że jestes wielbicielem ...piwa......bez soku..;)
                                                    >
                                                    > Znaczy Wenusjanki realistki są w każdym calu. :)
                                                    > Trzeba przyznać, że realność miewa niekiedy
                                                    > nad wirtualnością pewną przewagę. ;)
                                                    ...zawsze ma przewagę......realność..;)
                                                  • poly_gamer Re: oczy 05.10.11, 13:21
                                                    > Oczy-wiście że da !!!

Da?! I do tego oczy-wiście?
                                                    No, może na Wenus to możliwe.
                                                    Nie byłem tam jeszcze.

> wyczuwam że jestes wielbicielem ...piwa......bez soku..;)

Znakomite wenusjańskie wyczucie! ;)

> ...zawsze ma przewagę......realność..;)

Powiedzmy, że przeważnie... :)
                                                  • istotazwenus Re: oczy 05.10.11, 14:05
                                                    ;)
                                                  • poly_gamer Re: oczy 05.10.11, 14:13
                                                    > ;)

Mogę prosić o rozwinięcie
                                                    tej skondensowanej myśli? :)
                                                  • istotazwenus Re: oczy 05.10.11, 14:25
                                                    czasem lepiej może pomilczeć.......żeby pózniej ktos nie wykorzystał przeciw....słów...;)
                                                    nie wolno przekrop(l)ic z...dozą żartu...;)
                                                    i tego sie trzymajmy......przyziemnie.....:)
                                                  • poly_gamer Re: oczy 05.10.11, 21:33
                                                    > czasem lepiej może pomilczeć.....

Słusznie. Milczenie jest srebrem a rozmowa złotem.
                                                    (A może odwrotnie - nie pamiętam.)

> .......żeby pózniej ktos nie wykorzystał przeciw...
                                                    > .słów...;)

Też słusznie. Wszystko, co oskarżony powiedział,
                                                    może być użyte przeciwko niemu.

> nie wolno przekrop(l)ic z...dozą żartu...;)

I to racja. Przedawkowanie żartu grozi
                                                    niekontrolowanym atakiem dobrego humoru.

> i tego sie trzymajmy......przyziemnie.....:)

Nie wiem, jak jest na Wenus, bo nigdy tam nie byłem,
                                                    ale na Ziemi niektórzy mówią:
                                                    "Na zielonej polanie pod błękitnym/szarym/czarnym niebem
                                                    siedział sobie krasnoludek wgapiony w drzewa i krzewy,
                                                    żłopiąc piwo zmieszane bardzo niezdrowo z szampanem."

A później się rozgadał skubaniec ... ;)
                                                  • istotazwenus Re: oczy 06.10.11, 08:47
                                                    > Słusznie. Milczenie jest srebrem a rozmowa złotem.
                                                    ....chyba jednak odwrotnie....;)

> Też słusznie. Wszystko, co oskarżony powiedział,
                                                    > może być użyte przeciwko niemu.
                                                    oczy-wiście...;)

> I to racja. Przedawkowanie żartu grozi
                                                    > niekontrolowanym atakiem dobrego humoru.
                                                    zgodność totalna..;)
                                                    > Nie wiem, jak jest na Wenus, bo nigdy tam nie byłem,
                                                    > ale na Ziemi niektórzy mówią:
                                                    > "Na zielonej polanie pod błękitnym/szarym/czarnym niebem
                                                    > siedział sobie krasnoludek wgapiony w drzewa i krzewy,
                                                    > żłopiąc piwo zmieszane bardzo niezdrowo z szampanem."
                                                    ale nie mieszaj nigdy szmana z piwem bo wtedy ......Wenusjanek może byc więcej......oczy-wiście w róznych kolarach tęczy.......;)
                                                    Hmm...na Wenus jest "nieziemsko"........;)
                                                    >
                                                    > A później się rozgadał skubaniec ... ;)
                                                    lubię to Twoje gadanie.......;)
                                                    więc zawsze można uprzedzić żeby się obronić ........że"Post ten wyraża opinie autora w dniu dzisiejszym. Nie może on być wykorzystany przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny"
                                                  • poly_gamer Re: oczy 06.10.11, 09:19
                                                    > > Słusznie. Milczenie jest srebrem a rozmowa złotem.
                                                    > ....chyba jednak odwrotnie....;)

Teraz jest tak. Odwrotnie było kiedyś.

> ale nie mieszaj nigdy szmana z piwem bo wtedy ......Wenusjanek może byc więcej.
                                                    > .....oczy-wiście w róznych kolarach tęczy.......;)

Co da ciekawe doznanie. :)

> Hmm...na Wenus jest "nieziemsko"........;)

Nie wątpię. ;)

> więc zawsze można uprzedzić żeby się obronić ........że"Post ten wyraża opin
                                                    > ie autora w dniu dzisiejszym. Nie może on być wykorzystany przeciwko niemu w dn
                                                    > iu jutrzejszym, ani innym następującym po nim dniu. Autor zastrzega sobie prawo
                                                    > do zmiany poglądów, bez podawania przyczyny"

Proponuję niewielką modyfikację.
                                                    "Post ten wyraża opinie autora w przybliżeniu i nie na pewno.
                                                    Nie może on być wykorzystany przeciwko niemu w żadnym wypadku.
                                                    Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyny,
                                                    jak również do niezgadzania się z nimi."

• istotazwenus Re: oczy 06.10.11, 10:20

> Teraz jest tak. Odwrotnie było kiedyś.
                                                    i widzisz jestem do tyłu....:)
                                                    albo starej daty....;)

> Co da ciekawe doznanie. :)
                                                    no nie wiem bo może byc obraz niewyrażny...;)

> "Post ten wyraża opinie autora w przybliżeniu i nie na pewno.
                                                    > Nie może on być wykorzystany przeciwko niemu w żadnym wypadku.
                                                    > Autor zastrzega sobie prawo do zmiany poglądów bez podawania przyczyny,
                                                    > jak również do niezgadzania się z nimi."

Taa...co do opinii to na pewno...:) bo w końcu piszesz/my to chyba wiemy co ......piwa nie piliśmy więc nie jestesmy pod wpływem.......;)
                                                    Lubisz modyfikować?

• poly_gamer Re: oczy 06.10.11, 10:25
                                                    > > Co da ciekawe doznanie. :)
                                                    > no nie wiem bo może byc obraz niewyrażny...;)

Niewyraźny, ale kolorowy.

> Taa...co do opinii to na pewno...:) bo w końcu piszesz/my to chyba wiemy co ...
                                                    > ...piwa nie piliśmy więc nie jestesmy pod wpływem.......;)

Niewątpliwie.

> Lubisz modyfikować?

Nie. Bo to wymaga myślenia.
                                                    A myślenie jet męczące i szkodliwe. :)
                                                  • istotazwenus Re: oczy 06.10.11, 10:34
                                                    > A myślenie jet męczące i szkodliwe. :)
                                                    dobre......dobre......ale to chyba opinia w dniu dzisiejszym...;)
                                                    a myślałam ze patrzysz......sluchasz ...myślisz....wiesz.....;)
                                                  • poly_gamer Re: oczy 06.10.11, 11:11
                                                    > to chyba opinia w dniu dzisiejszym...;)

Masz wrażenie, że dzień jutrzejszy ją unieważni?
                                                    Ja już teraz zaczynam się z nią nie zgadzać.
                                                    Dochodzę do przekonania, że myślenie jest
                                                    męczące, szkodliwe i zbędne. ;)
                                                  • istotazwenus Re: oczy 06.10.11, 11:31

> Masz wrażenie, że dzień jutrzejszy ją unieważni?
                                                    > Ja już teraz zaczynam się z nią nie zgadzać.
                                                    > Dochodzę do przekonania, że myślenie jest
                                                    > męczące, szkodliwe i zbędne. ;)
                                                    Oczy-wiście.....ze tak.....
                                                    a o jutrze to raczej nie myśle bo ono podobno nie wie nawet ze istniejemy...:)
                                                    ale dziś wyczuwam w Tobie same sprzeczności.....w pisaniu..;)
                                                    ..zastanawiam sie tylko że jak "wyłączysz" myslenie...co wtedy możesz napisać.....:)
                                                  • poly_gamer Re: oczy 06.10.11, 11:42
                                                    > a o jutrze to raczej nie myśle bo ono podobno nie wie nawet ze istniejemy...:)

Skąd może wiedzieć, jak jeszcze się nie urodziło?
                                                    A jak się urodzi, to też go nie będzie,
                                                    bo od razu stanie się dzisiem. :)

> ..zastanawiam sie tylko że jak "wyłączysz" myslenie...
                                                    > co wtedy możesz napisać.....:)

Też mnie to męczy.
                                                    Czyli jednak myślenie JEST męczące. :)
                                                  • istotazwenus Re: oczy 06.10.11, 11:51
                                                    Hej tam Ziemia .......;)
                                                    co tam dziś sie dzieje.........w związku z powyższym zabraniam sie "meczyć".....;)
                                                    zarzadzam relaks w pracy.......bez myslenia......przy kawie bo piwo mogłby ktos wyczuć...;)
                                                  • poly_gamer Re: oczy 06.10.11, 12:22
                                                    > co tam dziś sie dzieje.........w związku z powyższym zabraniam sie "meczyć"...
                                                    > ..;)
                                                    > zarzadzam relaks w pracy.......bez myslenia......przy kawie bo piwo mogłby ktos
                                                    > wyczuć...;)

Jak rozkaz, to rozkaz!
                                                    Niestety... (tu nastąpiło głębokie westchnienie)
                                                    na tej obskurnej Ziemi można za piwo
                                                    na zbity pysk z roboty wylecieć... :(
                                                  • istotazwenus Re: oczy 06.10.11, 12:40
                                                    Zapomnij o piwie.......;)
                                                    włącz radio w.wa...posłuchaj muzyki i odrazu Ci sie humor poprawi........;)
                                                    no chyba że lubisz.......ciszę...;)
                                                  • poly_gamer Re: oczy 06.10.11, 13:20
                                                    > włącz radio w.wa...posłuchaj muzyki i odrazu Ci sie humor poprawi........;)

Świetny plan. Tylko z tym humorem nie bardzo,
                                                    bo mam wyśmienity. Chyba, że ... wiem! ... najpierw
                                                    go sobie zepsuję!

> no chyba że lubisz.......ciszę...;)

Uwielbiam. :)
                                                    Ale jedno drugiemu nie przeszkadza ... ;)
                                                  • istotazwenus Re: oczy 06.10.11, 13:43
                                                    Taaa......Ty juz lepiej nic nie psuj.......;)
                                                    a z planami to wiesz jak to jest?......jeśli jakiś szczegół jest nie dopracowany to na pewno sie nie uda.....

• poly_gamer Re: oczy 06.10.11, 13:52
                                                    > Taaa......Ty juz lepiej nic nie psuj.......;)

Tak mówisz? No dobrze...

> a z planami to wiesz jak to jest?......jeśli jakiś szczegół jest nie dopracowan
                                                    > y to na pewno sie nie uda.....

No nie. Nie ma perfekcyjnych planów.
                                                    Często niezbędna jest improwizacja.

Nie uda się tylko wtedy, gdy tych szczegółów jest mnóstwo
                                                    albo jest tak, jak w naszym "świetnym planie".
                                                    W nim niedopracowany jest rzeczywiście tylko jeden szczegół:
                                                    nie mam tu pod ręką radia! ;)
                                                  • istotazwenus Re: oczy 06.10.11, 14:00
                                                    > Nie uda się tylko wtedy, gdy tych szczegółów jest mnóstwo
                                                    > albo jest tak, jak w naszym "świetnym planie".
                                                    > W nim niedopracowany jest rzeczywiście tylko jeden szczegół:
                                                    > nie mam tu pod ręką radia! ;)
                                                    o kurcze.......to musisz zacząc nucić........;)
                                                    hmmm.......jednak pracujesz w ciszy.......to chyba dobrze wtedy można sie najlepiej skoncentrować na........pracy ;)
                                                  • poly_gamer Re: oczy 06.10.11, 14:19
                                                    > o kurcze.......to musisz zacząc nucić........;)

Ale Ty masz dzisiaj dobre pomysły! ;)

> hmmm.......jednak pracujesz w ciszy.......to chyba dobrze wtedy można sie najle
                                                    > piej skoncentrować na........pracy ;)

Na pracy też.
                                                    Czasami ... ;)

Niedługo finisz a za oknem
                                                    niebo ani błękitne, ani czarne, ani nawet szare,
                                                    tylko granatowe jakieś takie.
                                                    Granatowo to widzę ... :)
                                                  • istotazwenus Re: oczy 06.10.11, 14:34
                                                    > Ale Ty masz dzisiaj dobre pomysły! ;)
                                                    zazwyczaj takie zeby się nie nudzić....;)

> Na pracy też.
                                                    > Czasami ... ;)
                                                    dobre...dobre.....uważaj bo dostaniesz do wypełnienia "kalkulator"..;)
                                                    >
                                                    > Granatowo to widzę ... :)
                                                    a u mnie za oknem oczy-wiście zielono......czyli las.....:)
                                                    ale polany nie widzę........w zasięgu wzroku...;)
                                                    a w "chmury" nie patrzę bo potem trudno się z nich schodzi.......bynajmniej tu na Ziemi..:)
                                                    miłego finiszu..:)
                                                  • poly_gamer Re: oczy 06.10.11, 20:21
                                                    > > Ale Ty masz dzisiaj dobre pomysły! ;)
                                                    > zazwyczaj takie zeby się nie nudzić....;)

I o to chodzi!

> dobre...dobre.....uważaj bo dostaniesz do wypełnienia "kalkulator"..;)

A co to jest "kalkulator"?

> a u mnie za oknem oczy-wiście zielono......czyli las.....:)

To Ty masz las za oknem?!
                                                    Szczęściara.

> ale polany nie widzę........w zasięgu wzroku...;)

Jak jest las, to i polana się znajdzie.
                                                    Z wszystkimi konsekwencjami. ;)

> a w "chmury" nie patrzę bo potem trudno się z nich schodzi......
                                                    > bynajmniej tu na Ziemi..:)

Oj tak, oj tak. Dobrze jest w chmurach.
                                                    A zejść z nich trudno, łatwiej zlecieć na łeb, na szyję.

> miłego finiszu..:)

Finisz był miły i czas na rozgrzewkę do startu. :)
                                                  • istotazwenus Re: oczy 06.10.11, 21:03
                                                    > A co to jest "kalkulator"?
                                                    To taki test pracownika od szefa..;)

> Finisz był miły i czas na rozgrzewkę do startu. :)
                                                    Na czym polega rozgrzewka do startu?
                                                    ....pewnie...wanna ...do łózeczka i w kimono?...:)
                                                  • poly_gamer Re: oczy 06.10.11, 21:07
                                                    > To taki test pracownika od szefa..;)

Domyślam się, ale na czym polega?

> Na czym polega rozgrzewka do startu?
                                                    > ....pewnie...wanna ...do łózeczka i w kimono?...:)

Jak na grzecznego chłopca przystało. :)

A co stosują grzeczne dziewczynki?
                                                  • istotazwenus Re: oczy 06.10.11, 21:15
                                                    > Domyślam się, ale na czym polega?
                                                    Polega na .....postawieniu do pionu w sposób dośc orginalny ;)
                                                    > Jak na grzecznego chłopca przystało. :)
                                                    >
                                                    > A co stosują grzeczne dziewczynki?
                                                    to samo.....tylko moze czasem z dodatkiem.....;)
                                                  • poly_gamer Re: oczy 06.10.11, 21:22
                                                    > Polega na .....postawieniu do pionu w sposób dośc orginalny ;)

No to powiedz, jaki?! :D

> to samo.....tylko moze czasem z dodatkiem.....;)

Chłopcy też lubią różne dodatki,
                                                    bo dodatki są miłe. :)
                                                  • istotazwenus Re: oczy 06.10.11, 21:27
                                                    > No to powiedz, jaki?! :D
                                                    Tego sie opisac nie da......może kiedys Ci wyślę.....to opiszesz swoje odczucia...:D

> Chłopcy też lubią różne dodatki,
                                                    > bo dodatki są miłe. :)
                                                    Hmmm....myslałam o ..........szampanie...:D ....do tej wanny oczy-wiście...;)
                                                  • poly_gamer Re: oczy 06.10.11, 21:37
                                                    > Tego sie opisac nie da......może kiedys Ci wyślę.....
                                                    > to opiszesz swoje odczucia...:D

To zaczyna być naprawdę ciekawe.
                                                    Wyślij!

> Hmmm....myslałam o ..........szampanie...:D ....do tej wanny oczy-wiście...;)

Hmm ... noo ... tak ...
                                                    Szampan w wannie może być. Oczy-wiście.
                                                    Piwo poza wanną też. Bez soku oczy-wiście.
                                                    No i różne inne dodatki wannowo-pozawannowe
                                                    też mogą być oczy-wiście. ;)
                                                  • istotazwenus Re: oczy 07.10.11, 08:08

> To zaczyna być naprawdę ciekawe.
                                                    > Wyślij!
                                                    Nie wiem czy ciekawe...raczej śmieszne......:D ale na finisz piątkowy może sie przydać....;)

> No i różne inne dodatki wannowo-pozawannowe
                                                    > też mogą być oczy-wiście. ;)
                                                    usnełam bez...szampana i dodatków........oczy-wiście :)
                                                  • poly_gamer Re: oczy 07.10.11, 14:07
                                                    > Nie wiem czy ciekawe...raczej śmieszne......:D ale na finisz piątkowy może sie
                                                    > przydać....;)

Jak śmieszne, to tym bardziej wyślij! :)

> usnełam bez...szampana i dodatków........oczy-wiście :)

W wannie? ;)

Ja się dzisiaj za robotę wziąłem (jak widać),
                                                    bo i bez spożywania piwa by mnie wylali. ;)
                                                  • istotazwenus Re: oczy 07.10.11, 14:40
                                                    Taa....jak wypełnisz to może przestaniesz sie włóczyc po necie....:)
                                                    szef sie ucieszy....:)

> W wannie? ;)
                                                    w wannie mozna robic wiele rzeczy ale chyba do sapnia jest niewygodna...;)
                                                    >
                                                    > Ja się dzisiaj za robotę wziąłem (jak widać),
                                                    > bo i bez spożywania piwa by mnie wylali. ;)
                                                    nio......a praca ważna rzecz.......z racji piatku pracuje sie zawzięciej.........oczy-wiście..:)
                                                  • poly_gamer Re: oczy 07.10.11, 22:19
                                                    > Taa....jak wypełnisz to może przestaniesz sie włóczyc po necie....:)
                                                    > szef sie ucieszy....:)

Wypełniłem i wyciągnąłem wnioski.
                                                    Sprawdź. :)
                                                  • kalllka Re: koczyn 05.10.11, 13:16
                                                    Gramar, a gdybys tak wzial i zaczal flirtowac z wieksza werwa z Wena?
                                                    troche rozmachu i podbudowy kobiecosci, kraglych slow w biodrach oraz tam i owdzie.
                                                    bez niemrawego markowania oczoplasu, na widok oczu korlewskich.
                                                  • poly_gamer Re: koczyn 05.10.11, 13:27
                                                    To do mnie?

> troche rozmachu i podbudowy kobiecosci,
                                                    > kraglych slow w biodrach oraz tam i owdzie.

Wystarczy, że krągłe są biodra i inne takie ...

> Gramar, a gdybys tak wzial i zaczal flirtowac z wieksza werwa z Wena?

Eee tam.
                                                    Ja ziemska pierdoła jezdem a nie amant jakiś. :)
                                                  • kalllka Re: koczyn 05.10.11, 13:50
                                                    uhym do Cie. i w zwiazku z Wena ( we wspolzyciu) bo pie... byc to super ziemska propozycja
                                                    ( na poczatek)

:)
          • aroden pivo 03.10.11, 14:31
            poly_gamer napisał:

> Tylko na policję trzeba uważać...

To chlaj jakies ciemne mocne
            (np. portera) przelewajac go uprzednio do butelki po coca-coli
            zawsze tak robilem i problem ze straza miejska mam z glowy.
            • poly_gamer Re: pivo 03.10.11, 20:09
              > To chlaj jakies ciemne mocne
              > (np. portera) przelewajac go uprzednio do butelki po coca-coli
              > zawsze tak robilem i problem ze straza miejska mam z glowy.

Teraz już po kłopocie, bo ogólnie ciemno.
              Straż miejska poszła spać a policja po krzakach nie łazi.
              Można zbrodniczy płyn spożywać w spokoju,
              delektując się pieśnią słowików czy innych pelikanów.
    • aroden tylko 03.10.11, 14:29
      tylko czarne, lub zielone.
    • grzeszna_marta Re: oczy 03.10.11, 16:00
      zawsze zwracałam na oczy piwne wręcz czarne u faceta ale ostatnio wzięlo mnie tak jakoś i jak widzę bruneta o niebieskich oczach to najnormalniej wymiękam i zaznaczam nie chodzi tu bynajmniej o soczewki to nie ten efekt
      • grzeszna_marta Re: oczy 03.10.11, 16:02
        no może szatyna z tym bunetem to przesadziłam lekko :-) ale szatyni zdarzaja sie o niebieskich oczach mmmmmmm
    • jedwabnymajdanek zielone lub niebieskie 03.10.11, 16:48
    • fieldsofgold Re: oczy 04.10.11, 10:42
      tylko i wylacznie zielone. na drugim miejscu szare lub niebieskie. piwne nie zrobily mi jeszcze nigdy.
    • bury_111 Re: oczy 04.10.11, 20:45
      Piwne. Ale bywają też tak niebieskie jak woda w oceanie – latem są jak krynica, patrzysz i jakbyś do źródła wpadł. Znałem też fiołkowe, niesamowite jak u czarodziejki.
      Kolor nieważny, grunt żeby od nich serce mocniej biło. Kardiologiczne.
      • ferro2 Re: oczy 04.10.11, 21:16
        ja mam od urodzenia zielone jak by co..... czy te oczy moga klamac... chyba nie czy ... lalalala
        • poly_gamer Re: oczy 04.10.11, 23:01
          > ja mam od urodzenia zielone jak by co..... czy te oczy moga klamac... chyba nie
          > czy ... lalalala

Nie mogą. Nie ma takiej opcji. :)
          • ferro2 Re: oczy 05.10.11, 09:45
            poly_gamer napisał:

> > ja mam od urodzenia zielone jak by co..... czy te oczy moga klamac... chy
            > ba nie
            > > czy ... lalalala
            >
            > Nie mogą. Nie ma takiej opcji. :)

oj tak, jest zawsze nawet kilka opcji do wyboru:)))
            • poly_gamer Re: oczy 05.10.11, 09:50
              > > > ja mam od urodzenia zielone jak by co..... czy te oczy moga klamac.
              > .. chy
              > > ba nie
              > > > czy ... lalalala
              > >
              > > Nie mogą. Nie ma takiej opcji. :)
              >
              > oj tak, jest zawsze nawet kilka opcji do wyboru:)))

Czy chodzi o wspomnianą wyżej opcję: "lalalala" ? :)
              • ferro2 Re: oczy 05.10.11, 10:10
                poly_gamer napisał:

> > > > ja mam od urodzenia zielone jak by co..... czy te oczy moga k
                > lamac.
                > > .. chy
                > > > ba nie
                > > > > czy ... lalalala
                > > >
                > > > Nie mogą. Nie ma takiej opcji. :)
                > >
                > > oj tak, jest zawsze nawet kilka opcji do wyboru:)))
                >
                > Czy chodzi o wspomnianą wyżej opcję: "lalalala" ? :)

no wiesz, kobieta zmienna jest:))) ale mysle, ze nie tylko ona. A pospiewac kazdy moze.
                • poly_gamer Re: oczy 05.10.11, 10:16
                  > no wiesz, kobieta zmienna jest:))) ale mysle, ze nie tylko ona.

Ciekawi mnie, jaka formuła matematyczna zmienność tę opisuje.

> A pospiewac kazdy moze.

Trochę lepiej lub trochę gorzej ... :)
                  • ferro2 Re: oczy 06.10.11, 11:06
                    poly_gamer napisał:

> > no wiesz, kobieta zmienna jest:))) ale mysle, ze nie tylko ona.
                    >
                    > Ciekawi mnie, jaka formuła matematyczna zmienność tę opisuje.
                    >
                    > > A pospiewac kazdy moze.
                    >
                    > Trochę lepiej lub trochę gorzej ... :)
    • tow.ortalion Duże muszą być, 04.10.11, 22:50
      ale też i nie zbyt.
    • nanana_2 Re: oczy 14.10.11, 02:30
      czy te oczy mogą kłamać....

chyba trzecie najmocniejsza broń kobiety
      • ferro2 Re: oczy 14.10.11, 10:20
        nanana_2 napisała:

> czy te oczy mogą kłamać....
        >
        > chyba trzecie najmocniejsza broń kobiety

trzecie oczy????????????nie kumam jakos.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka