Dodaj do ulubionych

chłopaki!

20.01.12, 13:22
wodzianka cycki pokazuje, lecimy popatrzeć?
namonciaku.pl/3miasto/51,113053,10925328.html?i=0
Obserwuj wątek
    • nudzimisie_strasznie Re: chłopaki! 20.01.12, 13:33
      Ja cie, ale akcja!!! Cycki! Wodzianka!
      Lećcie, lećcie, tylko na wytryski z oka uważajcie.
      • wersja_robocza Re: chłopaki! 20.01.12, 13:35
        Moze nigdy nie mogli pomacać to i na fotoszopa polecą.
        Dziewczyna pozycje zmienia a cycki jak kołki w płocie: ni o mm.:D
        • nudzimisie_strasznie Re: chłopaki! 20.01.12, 13:42
          Eheś, zwłaszcza na tym ostatnim, leżącym zdjęciu. Widocznie to takie specjalne cycki, co to grawitacji nie podlegają.
          • wersja_robocza Re: chłopaki! 20.01.12, 15:07
            Ona może zakłada te cycki tylko na specjalne okazje. Więc takie mało używane, niewygniecione sterczą jak kolce.:cool:

Dobra, już nie będę. Graficy kolejnej lasce zrobili kuku.
            • s.romeczek Re: chłopaki! 20.01.12, 15:10
              a może śpi na plecach?
              • wersja_robocza Re: chłopaki! 20.01.12, 15:17
                Albo wcale nie śpi. Ty to masz wyobraźnię. :P
                • s.romeczek Re: chłopaki! 20.01.12, 15:20
                  no leży na plecach bo jakby stała to też by było nie tak
            • nudzimisie_strasznie Re: chłopaki! 20.01.12, 15:13
              O no jesteś, czułam się tak nieswojo z Romkiem sam na sam.
              Czytałam dziś, że producenci celowo robią protezy piersi w taki sposób, żeby zachowywały się jak normalne, czyli np. opadały jak kobieta leży na boku. Ciekawe ile takich protez się sprzedaje, skoro ideałem jest "betonowa" pierś?
              • wersja_robocza Re: chłopaki! 20.01.12, 15:16
                Po ślubie są, a wciąż taka nieśmiałość.:P

Betonowa pierś.:D Pięknie.
                Moze te naturalniejsze protezy są delikatniejsze a przez to droższe?
                Albo... jeśli któraś sobie chce powiększyć biust, to robi to tak, by każdy go potem zauważył. Jak u vizira: raz a dobrze.
                • nudzimisie_strasznie Re: chłopaki! 20.01.12, 15:28
                  Wygląda na to, że jesteśmy w trójkącie. Na dobre i na złe.
                  • wersja_robocza Re: chłopaki! 20.01.12, 15:32
                    zastanówmy się: na co nam kapryśny Roman?:cool:
                    • nudzimisie_strasznie Re: chłopaki! 20.01.12, 15:39
                      I to jest pytanie? Jeszcze nam każe zrobić sobie cycki. A żeby było taniej, to betonem (czytałam na plotku - tak, tak wstydzę się - o facecie co wstrzykiwał beton w tyłki)!
                      • s.romeczek Re: chłopaki! 20.01.12, 15:41
                        którędy?
                      • wersja_robocza Re: chłopaki! 20.01.12, 15:45
                        Se może. Ja sobie nic nie mam zamiaru powiększać. Ani zmniejszać
                        • nudzimisie_strasznie Re: chłopaki! 20.01.12, 15:52
                          Wersja, jak już jesteśmy w trójkącie, który za chwilę będzie bez jednego wierzchołka, to czy mogę sobie po znajomości kogoś od czasu do czasu wyciąć? :)
                          Pradon, pardon, żartowałam, wiem, że drażliwy temat.
                          • wersja_robocza Re: chłopaki! 20.01.12, 17:54
                            Mozna każdego.Jeśli przeskrobie.:cool:
        • s.romeczek Re: chłopaki! 20.01.12, 13:44
          postanowiłem, że opócz uczynności z mojej strony to w tym roku nikomu niczego nie będę zazdrościł
          • kalllka Re: chłop 20.01.12, 13:58
            hej somek,
            a:jakie to u czynnosci ( z twojej www) planujesz;
            byloby milo zawczasu sie przygotowac

( uhym, zazdroscic - brzydka rzecz, wiec powspolczuje ci troche dla wsparcia)
            • s.romeczek Re: chłop 20.01.12, 14:00
              a popatrzeć nie styknie?
              • kalllka Re: chłop 20.01.12, 15:21
                nie, nie styknie.
                bo uwazam, ze czynnosciami na u ( ktora z powodzeniem tu propagujesz)
                jest uzaleznianie od upozycjonowania - vide ugruntowywania ( bazowania tylko na pamieci podrecznej- cash) wybranych przez ciebie lub [ kogo, co] slow kluczowych.
                wprowadzanie tego rodzaju te k stow jest degradowaniem jezyka- ergo dzialaniem na szkode systemow operacyjnych.

jeszcze jakies cmentarne pytanie, sdi rom?

• s.romeczek Re: chłop 20.01.12, 15:32
                  propaguję tylko swobodne patrzenie i nic więcej
                  • kalllka Re: klop 20.01.12, 15:42
                    pro pagine rose ( propagujesz)

bardzo grzecznie cie wiec poprosze bys nie stawial sobie i w wgodnej pozycji oraz jako parawan wypowiedzi pan ( o kontrowersyjnych co do pelnionych rol oraz znaczenia, nickach)
                    • s.romeczek Re: klop 20.01.12, 15:46
                      a co, pro vagine rose miało byc?
                      a z nicki )kontrowersyjne) nie odpowiadam to nie ja
                      • kalllka Re: klop 20.01.12, 16:14
                        wiec prosto- somek, nie mozesz propagowac zadnych.

mowisz wiec, ze nie odpowiadasz na{ nudzi sie jej strasznie} ?
                        • nudzimisie_strasznie Re: klop 20.01.12, 16:20
                          Czuję się wywołana do tablicy. Czy ja Ci w czymś przeszkadzam?
          • jan515 Re: chłopaki! 20.01.12, 19:47
            Ciekawy news
      • s.romeczek Re: chłopaki! 20.01.12, 13:42
        mieć kupiłaś?
        • nudzimisie_strasznie Re: chłopaki! 20.01.12, 13:49
          naczynia pozmywałeś?
          • s.romeczek Re: chłopaki! 20.01.12, 13:50
            zmywa ten kto się ostatni odezwie
            • nudzimisie_strasznie Re: chłopaki! 20.01.12, 13:54
              Tak się z mamusią bawicie? W sumie fajno.
              • s.romeczek Re: chłopaki! 20.01.12, 13:59
                z mamusią to inaczej, kto przeklina to musi wyszorować kibel
                • nudzimisie_strasznie Re: chłopaki! 20.01.12, 14:08
                  Też fajnie. A z kim się bawisz w to zmywanie? Z Wodzianką?
                  • s.romeczek Re: chłopaki! 20.01.12, 14:12
                    ze zmywarką,
                    mieć kupiłaś? skoczyła 4%
                    • nudzimisie_strasznie Re: chłopaki! 20.01.12, 14:17
                      Człowiek da się poznać jako wytrawny inwestor giełdowy i ciągle go tylko o interesa pytają. Pieniądze i pieniądze. Mam też uczucia, wiesz?
                      • s.romeczek Re: chłopaki! 20.01.12, 14:19
                        w związku z moją uczynnością udzieliłem bezpłatnie porady no i zostało to olane to jak ja mam sie czuć z moimi uczuciami?
                        a co 4 % to za mało? z domu jesteś kulczyk?
                        • nudzimisie_strasznie Re: chłopaki! 20.01.12, 14:32
                          Dzięki za drugą demaskację. Tata będzie ze mnie dumny.
                          Czekam teraz z niecierpliwością jak kallka w końcu rzuci tym adresem bloga czy coś, zobaczysz jak to miło.

Nie wiem jak masz się czuć ze swoimi uczuciami (dobrze?), ale porada została pochwalona,więc się czepiasz po prostu.
                          • s.romeczek Re: chłopaki! 20.01.12, 14:41
                            tata? myślałem, że jesteś jego drugą żoną?
                            a w donosy to się nie bawię więc luz-nie będę czytał
                            się czepiam?? tyle kasy przeleciało, no że 2 bańki przychytrzyłaś to się dziwię???
                            • nudzimisie_strasznie Re: chłopaki! 20.01.12, 14:49
                              Tyle razy mówiłam przecież, że jestem panną na wydaniu!
                              Ja przeczytam :) Wspominała już, że jestem również stalkerem? Wiesz, co te pieniądze robią z człowieka.
                              • s.romeczek Re: chłopaki! 20.01.12, 14:55
                                panną w pełnym tego słowa znaczeniu?
                                stalkerem na forum to chyba w gruncie każdy jest, nawet kanary? a może głównie?
                                nie wiem, a co robią?
                                • nudzimisie_strasznie Re: chłopaki! 20.01.12, 15:10
                                  A jakie jest pełne znaczenie tego słowa?
                                  Mnie tam moderacja kompletnie nie przeszkadza. Fora gazety to nie jest publiczna,mająca spełnić jakieś wolnościowe idee demokratyczna instytucja, tylko prywatny biznes mający na celu nabijanie kasy. Spoko, akceptuję to. Ale Ciebie to chyba drażni, czemu nie założysz wątku na ten temat, zamiast o cyckach (narzekałeś,że tu ciągle o dupie)?
                                  Miałam na myśli inny stalking, wiedziona nachalną promocją (o to temat na watek dla mnie, ciekawe czy miałby ze dwa komentarze) skończyłam właśnie pierwszą część millennium i mam nabitą głowę hakerstwem, prześwietlaniem, inwigilowaniem. No tylko tego rzeczonego adresu mi brakuje...
                                  • s.romeczek Re: chłopaki! 20.01.12, 15:18
                                    pełne to nie wiem i nikt pewnie nie wie, ale podchody podpatrywanie albo uciążliwe nachodzenie
                                    a mnie tam przeszkadza jak są równi i mniej równi i tylko wtedy a instytucja jest jak najbardziej publiczna i fak że chodzi o kase bo jakby publiczna nie była to ne byłaby nawet toaletą.
                                    Pisanie o moderatorach i stwie to nie to forum i zwsze wywalają jak jest krytyka no to po co pisać?
                                    a co ma dupa do cycków?
                                    jak będziesz przy 2giej to powiedz to powiem jak się skończy:)
                                    • nudzimisie_strasznie Re: chłopaki! 20.01.12, 15:25
                                      pytałam o słowo "panna" i jego znaczenie :)
                                      Publiczne nie w sensie ogólnodostępne tylko w sensie służące publicznemu dobru, albo państwowe raczej (że niby zasady dla wszystkich takie same). No ale słowo nie najszczęśliwsze.
                                      Dziś będę przy drugiej, ale nawet się nie waż.

Tą puentę z cyckami i dupą to podałam Ci jak na talerzu. Oj nie pokombinowałeś.
                                      • s.romeczek Re: chłopaki! 20.01.12, 15:39
                                        a panna to taki znak zodiaku..
                                        a nie służy ogólnemu dobru? zło tu się jakieś dzieje?
                                        druga najlepsza jest, może zamiast czytać to w kinie zobacz jak sie kończy to się zaczyna jak se na takim urlopie niby siedzi:)
                                        W sumie przekombinowanie nieraz też nie jest za dobre, proste rozwiązania są najlepsze,
                                        o.k czuję się obsłużony
                                        • nudzimisie_strasznie Re: chłopaki! 20.01.12, 15:47
                                          Mi się nie dzieje. Mi się tylko nudzi.
                                          Cichooooooooo. Sam se idź do kina na coś czego nawet jeszcze nie nakręcili, ja jestem intelektualistka i sobie przeczytam, ot co.
                                          Ale, ale za wcześnie się pochwaliłam intelektem, co to znaczy, że "czuję się obsłużony", bo nie chwytam.
                                          • s.romeczek Re: chłopaki! 20.01.12, 15:51
                                            a podobno człowiek inteligentny to się nie nudzi??
                                            nie nakręcili? a to co teraz leci w kinach? szkoda czasu na czytanie
                                            jak ktoś komuś cos podaje na tależu znaczy go obsługuje - tak to widzę
                                            mamusia mnie dopadła przy kompie i twierdzi, że już za długo i z karę muszę iść wyczesać kota sąsiadce
                                            • nudzimisie_strasznie Re: chłopaki! 20.01.12, 15:56
                                              Tata mi tak całe życie mówi (o tym nudzeniu), ale mu nie wierzę.
                                              No w kinach to chyba pierwsza część?
                                              Aaaaaa
                                              Ok, pozdrów mamusię i miłego weekendu.
    • dangerous.mistress Re: chłopaki! 20.01.12, 14:09
      No ładne, ładne. Następna Jola Rutowicz, tyle, że troszkę ładniejsza.
      Swoją drogą jak fajnie by było facetem, zobaczyć cycki na zdjęciu i od razu świat jest piękny. Jakże musicie być szczęśliwi w dzisiejszych czasach :)
      • s.romeczek Re: chłopaki! 20.01.12, 14:13
        myślę, że u joli to od cycków mózg jest seksowniejszy - fajnie by go było podpatrzeć
      • stra-ight Re: chłopaki! 20.01.12, 20:01
        mi się mniej podoba...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka