onlyania 27.12.01, 01:21 zeby ci nie bylo przykro ze lezio troche z pozno twoje watki czyta, dzis przeczyta je przd snem.... Witaj wiec maryjko, oczka przemyj, wloska poczesz i do pracusi.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: onlyanka Re: DZIEN DOBRY KITKU....... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 06:20 poniewaz znajac twoje sklonnosci do uroczej maryjki wiem ze sie tu pojawisz, witam cie serecznie i zycze wam obu jeszcze snu milego - tj i tobie i twojemu nieodzownie dzis towarzyszacemu kacykowi - a jak wstaniesz juz spod tego biurka to moze juz z powrotem bede na forum, choc momencikowo..... Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: DZIEN DOBRY ŚLICZNE....... 27.12.01, 08:09 witajcie sliczne, tylko sie nie rzucajcie od razu na mnie za to, popracujcie milo, a potem wam przejdzie, Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: DZIEN DOBRY ŚLICZNE....... 27.12.01, 08:14 a czyja ty dzis czaszke moczyles??? to w przedpokoju nie wszystkie na swieta odkurzyles??? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: DZIEN DOBRY ŚLICZNE....... 27.12.01, 08:16 swoja, co by zmierzwiony ostatni wlos jakos wygladal, Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: DZIEN DOBRY ŚLICZNE....... 27.12.01, 08:24 wkrotce nie bedziesz sie musial o ten ostatni wlos martwic - bo go nie bydzie... sama go ci wyrwe............. Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: DZIEN DOBRY ŚLICZNE....... 27.12.01, 08:26 za co Ty taka dzisiaj zla na mnie, Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: DZIEN DOBRY ŚLICZNE....... 27.12.01, 08:39 bo sie za innymi ogladasz, i nie mnie pierwsza witasz tylko jakies dziewuszki... i ze ty sobie mozesz tykac spokojnie, a mnie typowy odruch odstepu od komputera bierze. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyanka Re: DZIEN DOBRY SWIETEJ OD INTERNETU I ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 06:22 wiernemu towarzyszowi jej, mistrzowi od leczenia smiechem, niejakiego lezia, choc znajac zycie i tak przeczyta to dopiero za jakies 18 godzin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyanka Re: DZIEN DOBRY wszystkim, co o nich nie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 06:24 wspomnialam jeszcze...... i zycze dnia milego............ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyanka Re: DZIEN DOBRY ....... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 06:27 calemu pozostalemu zwierzyncowi i trzodzie chlewnej, szarym, burym i pstrokatym, co fruwaja i skakaja - pojawiajacej sie na tym oto forum, a w szczegolnosci miaucacym rozwydrzonym kocurom i myszkom, jakiegokolwiek sa one koloru... Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: DZIEN DOBRY ....... 27.12.01, 06:41 Czesc, kochana Only :)).Już wstałam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyanka Re: DZIEN DOBRY ....... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 06:46 Wiedzialam, he....... ze na ciebie kochana Maryjko zawsze liczyc mozna.... no to dzis znowu gdzies tak od jedenastej bedziemy blisko..... tylko ty mnie dzis zadnej klienteli nie podsylaj, bo to swieta przeca, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: DZIEN DOBRY ....... 27.12.01, 06:50 Only- ja się modlę,żeby i moja klientela nie dopisała. Chcę mieć święty spokój w pracy, kurde, bo mi się od czasu do czasu chyba też coś nalezy od życia, nie? Nikogo Ci podsyłać nie mem zamiaru :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: onlyanka Re: DZIEN DOBRY ....... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.12.01, 06:56 no to jak klienteli nie chcesz ani u siebie, ani mnie podsylac, podeslij wszystkim tym ktorym na mysl przyjdzie nam dzis blogi spokuj zechca zasklucac, wszelki plagi egiskie, i tylko sie nie pomyl, i nas forumowe plemie, wrogow wszelkiej pracy, osczedz, bo my naszego forum sie trzymamy..... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: DZIEN DOBRY ....... 27.12.01, 07:00 Forumowe plemię mam w wielkiej atencji, łącznie z niejakim kolegą Leziem. Niech sobie nie myśli... Odpowiedz Link Zgłoś