Dodaj do ulubionych

Kim i jaki może być koles tak ubrany....

12.02.12, 13:11
Gościu lat ok. 25.
Samochód marki BMW model któryś z E36 lub E34 E32 koloru czarnego, w skórze, klimatyzacją, elektryką i innymi dodatkami.
Wygląd: włosy niemal na łyso, jakieś 3mm, ciemne.
Ubrany w czarną koszulkę i w czarną skórę (oryginalną)
Do tego na szyi dosyć gruby srebrny łańcuch , na prawej ręce srebrna gruba bransoleta, natomiast na lewej srebrny zegarek.
Spodnie dżinsowe, ciemne.
Buty normalne, czarne.
Rękawice z prawdziwej skóry, czarne.

Chciałabym się dowiedzieć na podstawie wyglądu faceta który przedstawiłam powyżej abyście napisali o swoich odczuciach i założeniach kim może być i jaki może być?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • qqbek Kuśnierz! 12.02.12, 13:25
      wioletkaa43 napisała:

> Ubrany [...] w czarną skórę (oryginalną)
      To jeszcze nie naprowadza nas na właściwy trop.
      > Rękawice z prawdziwej skóry, czarne.
      To też nie...

ale to:
      > Samochód marki BMW model któryś z E36 lub E34 E32 koloru czarnego, w skórze

Skoro całe BMW obszył skórą, nie ma bata, kuśnierz... nikt inny by się w to nie bawił ;)

Słownik Poprawnej Polszczyzny to tak niedoceniana ostatnio rzecz :(
      • wersja_robocza Re: Kuśnierz! 12.02.12, 13:27
        Forumowy Monk.:D
      • m-kow Re: Kuśnierz! 12.02.12, 13:41

Kuśnierz oryginalny!
        Nie zapominaj tego wielokrotnie użytego przymiotnika.
      • shymoons Re: Kuśnierz! 12.02.12, 13:45
        qqbek napisał:

> wioletkaa43 napisała:
        >
        > > Ubrany [...] w czarną skórę (oryginalną)
        > To jeszcze nie naprowadza nas na właściwy trop.

a jeżeli nie kusnierz to pewnie garbarz ewentualnie kaletnik :)

-----------------------------------------------
        Od urodzenia umieram i jakoś z tym żyję.
        • miau_weglowy Re: Kuśnierz! 12.02.12, 14:17
          a moze grabarz
          bo czarny
        • m-kow Re: Kuśnierz! 12.02.12, 14:23
          Albo tapicer skoro całe BMW ma obszyte skóra...
          • kalllka Re: Kuśnierz! 12.02.12, 14:25
            na moje oko panie z fk, dostaly szalu.

mysle, ze admin powienien porozmawiac wreszcie z panna wersja,,, ochocza.
            • miau_weglowy zamknij oko i chill out/nt 12.02.12, 14:30

• kalllka Re: zamknij oko i chill out/nt 12.02.12, 14:41
                nie kotku,nie ma wiecej mruzenia oczu na wasze czadowe zagrywki.
                I dobra rade, dla ciebie, wioletki i calej rzeszy kolezanek mozesz przekazac;
                sprawdzcie swoj soft czy abby wam nie piraciii ci ci,,
                • miau_weglowy Re: zamknij oko i chill out/nt 12.02.12, 14:50
                  kazdy sadzi po sobie
            • maly.jasio dawaj je ! 12.02.12, 14:42
              kalllka napisała:
              na moje oko panie z fk, dostaly szalu.

dawaj je !
              pasjami uwielbiam szalone kobiety
              • kalllka Re: dawaj je ! 12.02.12, 15:03
                sa na tacy.

bez pasji janku potraktuj i raczej naklon by (byly laskawe) sprawdzic softwer, bo beda nieprzyjemnosci.

• koham.mihnika.copyright albo skórysyn nt 13.02.12, 07:09

• facettt Po co mielibysmy o kolesiach/szpanerach pisac ? 12.02.12, 13:29
      Nie rozumiem sensu pytania.
      podoba ci sie ?
      To bierz, a nie pytaj niepotrzebnie innych.
    • koham.mihnika.copyright gdyby nie wiek, to wypisz wymaluj 12.02.12, 13:35
      omc detektyw Rutkowski :-{)
      • wioletkaa43 Re: gdyby nie wiek, to wypisz wymaluj 12.02.12, 13:54
        No chodzi o to, że chciałam się dowiedzieć co myślicie i jak widzicie tak wyglądającą osobę.
        Wiem, że niby się nie ocenia po wyglądzie i ubiorze no ale prawda jest taka, że każdy z nas widząc kogoś po raz pierwszy ma jakieś odczucia i jakieś tam myśli o takiej osobie.

Ja mam kilka myśli itp. ale nie chce jeszcze on ich pisać, chce poznać Wasze zdanie.

• kalllka Re: gdyby nie wiek to mozna by pomyslec- kobieta 12.02.12, 14:12
          pozwol nim wyraze opinie, zapytam jednak,:

na coz ci opinie nieznanych osob,
          z jakiej przyczyny zapytujesz o prywatne odczucia nakierowujac na negatywne skojarzenia,j
          jaki cel sobie wyznaczylas opisujac nieznajomego,
          i wreszcie ostatnie mysle ze najwazniejsze,
          z ktorego z polskich portal korzystasz przekierowujac swoja poczte- na guglowa?

• jedwabnymajdanek Re: Kim i jaki może być koles tak ubrany.... 12.02.12, 14:12
      .
    • jedwabnymajdanek pewnie jakiś rumun aka. cygan 12.02.12, 14:12
      .
      • m-kow Re: pewnie jakiś rumun aka. cygan 12.02.12, 14:25
        Rom, do k...y nędzy Rom, albo pójdziesz siedzieć...
    • headvig Re: Kim i jaki może być koles tak ubrany.... 12.02.12, 14:18
      a pytałaś, czy jest z Prószkowa? ;D bo żeby po wyglądzie prześledzić faceta, to mamy za mało danych :)
      • wioletkaa43 Re: Kim i jaki może być koles tak ubrany.... 12.02.12, 14:31
        Czemu negatywne?
        Opisałam jak wyglądał czym jeździ i w co jest ubrany.
        Czemu go negatywnie oceniacie? Uzasadnijcie to, przyznam, że sama mam podobne myśli ale nie umie ich uzasadnić.

Powiem tak sama rozmyślam sobie kim może być i tak dalej.

Z tydzień temu minęłam się z nim na targowisku, puścił mi oczko...
        Wczoraj znów się z nim mijałam i kolejne oczko i zapytał się czy nie chcę na kawę i ciasto i tak sobie myślę czy może by się z nim zapoznać.

Tam ktoś pytał o jakąś pocztę, ja nie wiem bo ja się nie znam na komputerze i Internecie za bardzo, pisze bo pisze, z poczty nie korzystam tu czy w Google.
        • maly.jasio to nie jest ladne 12.02.12, 14:45
          wioletkaa43 napisała:

z poczty nie korzystam tu czy w Google.

to nie jest ladne - miec nicka i nie miec poczty.
          w koncu sa sprawy, ktorych nie wypada poruszac publicznie.
          zawsze to pachnie manipulacja.
          • wioletkaa43 Re: to nie jest ladne 12.02.12, 14:50
            Bez przesady....

Pamiętajmy, z resztą wróćmy do tematu i dyskusji na temat, bo już zjechaliśmy i tak z tematu,a przecie nie o tym temat.

Co więc myślicie o tym gościu?
            Co byście zrobili na moim miejscu?
            • maly.jasio nadal to nie jest ladne 12.02.12, 14:52
              wioletkaa43 napisała:

> Bez przesady....
              >
              > Pamiętajmy, z resztą wróćmy do tematu i dyskusji na temat, bo już zjechaliśmy i
              > tak z tematu,a przecie nie o tym temat.
              >
              > Co więc myślicie o tym gościu?
              > Co byście zrobili na moim miejscu?

nadal to nie jest ladne.
              o tym panu nie ma co myslec.
              a tematy na tym forum (i nie tylko)
              okreslam JA.
        • lospecchio A ile masz lat Wioletka? 12.02.12, 15:16
          wioletkaa43 napisała:
          > Z tydzień temu minęłam się z nim na targowisku, puścił mi oczko...
          > Wczoraj znów się z nim mijałam i kolejne oczko i zapytał się czy nie chcę na ka
          > wę i ciasto i tak sobie myślę czy może by się z nim zapoznać.

Gościu lat ok. 25, a ty ile masz lat, jeśli można wiedzieć?
    • bosa_stokrotka Re: Kim i jaki może być koles tak ubrany.... 12.02.12, 14:53
      i co ? zwrócłaś na niego uwagę ?

>Do tego na szyi dosyć gruby srebrny łańcuch , na prawej ręce srebrna gruba bransoleta

bleeeee to już u mnie dyskfalifikuje faceta i nawet nie ma szans na kawę pomijając fakt że zdecydowanie za młody z takimi lanserami nie umawiam się nawet na niezobowiązującą kawę

--
      "pójdę boso , pójdę boso , pójdę boso ..."
      • wioletkaa43 Re: Kim i jaki może być koles tak ubrany.... 12.02.12, 14:59
        Czemu?
        Fajnie prezentuje się taka biżuteria, fajnie wyglądało te srebro na tle czarnego ubioru.

Wiecie co widać, że zadbany gość, a no i jeszcze pachniał perfumami, pewnie jakieś oryginalne.
        • koham.mihnika.copyright jak juz bedziecie sobie patrzec gleboko w oczy, to 13.02.12, 07:18
          zaproponuj zeby sie przesiadl na platyne, w ostatecznosci tytan. Ze srebrem jest od cholery roboty przy czyszczeniu. Skad taki zadbany bajerant sie wzial na targu? Ma kiosk czy z gazety handluje?
      • josef_to_ja Większość na takich leci. 12.02.12, 22:47
        Jak ma fajną furę to znaczy, że zaradny
        • koham.mihnika.copyright Ziutek, google is your friend 13.02.12, 07:21
          www.anyairportcarhire.com/Airports/Poland-Car-Hire/Warsaw-Airport-Car-Hire.aspx
    • facet_on_line Re: Kim i jaki może być koles tak ubrany.... 12.02.12, 15:39
      wioletko43 czyżbyś miała ochotę na ostrą zabawę ?

czy liczba w Twoim nicku to liczba lat ?
      • m-kow Re: Kim i jaki może być koles tak ubrany.... 12.02.12, 15:47

IQ raczej...
      • koham.mihnika.copyright orifice size nt 13.02.12, 07:24

• swinka_finka tak mi się kojarzy . 12.02.12, 15:41
      gościu z firmy pogrzebowej ?
      • wioletkaa43 Re: tak mi się kojarzy . 12.02.12, 15:59
        Ja mam 27, więc przepaści nie ma.

Ogólnie to nie wiem co zrobić, trochę jakbym była nie pewna czy chcę z nim iść na kawę, wzbudza we mnie trochę jakby nie pokój, lęk. No i jest też kwestia taka, że mam obecnie narzeczonego, niby jest w naszym związku wszystko ok, bo niby gość ciepły, opiekuńczy, kochający, kulturalny ale jakoś tak wieje nudą, tzn. ciągle jest takie życie od 10 do 10, bo tyle co on zarobi to starczy na opłaty i żarcie.
        Obiecywał, że w zimę wyjedziemy sobie gdzieś w góry,a koniec końców nie wyjechaliśmy, bo ani kasy nie uzbierał ani mu urlopu nie dali w pracy. Po świeca si.ę dla tej pracy, a zarabia tylko 2400zł miesięcznie. Trochę mało jak na faceta w dzisiejszych czasach...

No i właśnie tak życie leci nudnie, sami rozumiecie jestem jeszcze młoda, chciałabym gdzieś pojechać, zwiedzić trochę Europy no i żeby takiej nudy nie było.

No,a z tym z targowiska bym się raczej nie nudziła :-)
        Ale mam mętlik w głowie, idę zaparzyć kawusie.
        Z/W
        • lospecchio Re: tak mi się kojarzy . 12.02.12, 16:57
          wioletkaa43 napisała:

> Ja mam 27, więc przepaści nie ma.

Nie chcę cię rozczarować, ale ty dla tego gościa, sorry za wyrażenie, stara dupa już jesteś. Tacy jak on wożą się z osiemnastkami.
          Lajf is brutal.

www.youtube.com/watch?v=GKbTC8Z_EGc
        • bosa_stokrotka Re: tak mi się kojarzy . 12.02.12, 19:11
          >zwiedzić trochę Europy no i żeby takiej nudy nie było

heheh to może cię do Amsterdamu zawiezie :D
        • corgan1 a ty sama pracujesz? jeśli tak to za ile? 14.02.12, 18:55
          > Po świeca się dla tej pracy, a zarabia tylko 2400zł miesięcznie. Trochę mało jak na faceta w
          > dzisiejszych czasach...

Jak masz wię ksze po trzeby to sama idź do pracy, a jak masz pra cę to za rób więcej niż te 2400 zł miesię cznie. Jak ma ko bietę w dzisie jszych czasach nie jest to nie osiągalne wręcz bym po wiedział że to banal ne skoro jesteście po dobno lepiej wykształ cone od facet ów.

> Ogólnie to nie wiem co zrobić, trochę jakbym była nie pewna czy chcę z nim iść
          > na kawę, wzbudza we mnie trochę jakby nie pokój, lęk.

Czyli chcesz się pu ścić z tym w skló rze i BMW ale nie masz opory, tak?
    • potworski hahahaha!!! 12.02.12, 16:08
      Nie wiadomo z czego bardziej się śmiać=z autora/autorki-debila, który założył wątek-podpuchę, czy też z nicków powyżej, które mu uwierzyły.
      • wioletkaa43 Re: hahahaha!!! 12.02.12, 16:21
        No tak pewnie teraz macie mnie za taką co leci na kasę, nie prawda taka nie jestem ale uważam, że jestem jeszcze za młoda na wiązanie się w stały i "do końca życia " związek, zwłaszcza, że mam szanse
        • lospecchio Re: hahahaha!!! 12.02.12, 16:36
          Z tym opisanym przez ciebie gościem, puszczającym oczka, masz wielkie szanse nie stworzyć stałego związku do końca życia, chyba, że wygladsz jak miss świata, to może wytrzyma z tobą dłuzej niż 9 i pół tygodnia.

Ty się lepiej zamiast pytać na forum popytaj na mieście, kto to. Ludzie wszytsko wiedzą.
      • lospecchio Re: hahahaha!!! 12.02.12, 16:37
        potworski napisał:

> Nie wiadomo z czego bardziej się śmiać=z autora/autorki-debila, który założył w
        > ątek-podpuchę, czy też z nicków powyżej, które mu uwierzyły.

Uwierzyli, nie uwierzyli, problem życiowy do obgadania jest, panie potworski.
        • miau_weglowy ale zaraz, kto uwierzyl? :D 12.02.12, 17:38
          no, moze ta jedna, ktorej sie klawiatura zacina ;P
    • shymoons Re: Kim i jaki może być koles tak ubrany.... 12.02.12, 17:02
      prześwietl go na portalach społecznościowych :) one wszystko wiedzą
    • six_a Re: Kim i jaki może być koles tak ubrany.... 12.02.12, 20:04
      grabarz hobbysta
      zapewne

no i ta elektryka w automobilu byłaby wisienką na torcie.
      nie trzeba korbką kręcić przynajmniej.
    • puszysta_gimnazjalistka Re: Kim i jaki może być koles tak ubrany.... 12.02.12, 20:15
      Lubię gościa.

P.S.
      Kocham E32 :)
      • qqbek Re: Kim i jaki może być koles tak ubrany.... 12.02.12, 22:38
        puszysta_gimnazjalistka napisał:

> Lubię gościa.
        >
        > P.S.
        > Kocham E32 :)

Ja też go chyba lubię... a E32 zdecydowanie podziwiam :)
        (sam mam E36 z ostatniego miesiąca produkcji - wrzesień 1998 - ale żona chce, żebym, pomimo tego, że twierdzę, że to jeden z ostatnich samochodów przez duże "S" pisanych... go pozbył).
        Gość jeżdżący dziś E32 (pod warunkiem, że nie została poddana "wieśtiuninkowi") to pasjonat marki... bez dwóch zdań.
    • lolcia-olcia Re: Kim i jaki może być koles tak ubrany.... 12.02.12, 20:37
      przeczytałam gościu i odechciało mi się dalej czytać
    • konikmorski1976 Re: Kim i jaki może być koles tak ubrany.... 14.02.12, 18:45
      Zdecydowanie jakiś pracownik naukowy, doktor habilitowany, tylko te czarne buty "normalne" mnie martwią. Ale myślę, że pracuje w jakims ważnym laboratorium i niebawem dostanie Nobla. Jest z pewnością miły, delikatny, szanuje kobietę i wie jak sprawić jej przyjemność.Wegetarianin, pacyfista, praktykujący buddysta. Znam się na ludziach.
    • corgan1 modele BMW E36 lub E34 E32 - wozy kilkunastoletnie 14.02.12, 19:26
      Dobrze podałaś modele BMW? Bo te o których piszesz były produkowane do lat 90tych czyli wygląda na to, że obiekt Twoich westchnień jeździ powiedzmy 15 letnim wozem.

Ile może kosztować taki wóz? 15tys-20tys zł?

Jeśli kupił ten wóz na kredyt to 20tys. zł kredytu na 6 lat daje 400 zł raty miesięcznie. Dużo? mało? tak sobie?

Koleś mieszka sam czy z rodzicami? jeśli z rodzicami to pewnie nie musi płacić czynszu czy dokonywać innych opłat tak jak inni nudni i nieciekawi faceci pracując za te beznadziejne 2400 zł/mies. którzy nie jeżdżą po Europie.

Więc taki ktoś może całą swoją zarobioną kasę przeznaczyć na BMW (niech będzie że spłaca raty), na paliwo, na skóry prawdziwe i na bransoletki srebrne lub nawet na dżinsy i czarne buty.

Myślisz że chciałby zamienić swoje życie na życie z Tobą? Jesteś tego warta? :)

Z czego koleś żyje, z czego się utrzymuje? z kim mieszka? dowiedz się tego jak Cię to tak bardzo ciekawi...
      • wersja_robocza Re: modele BMW E36 lub E34 E32 - wozy kilkunastol 14.02.12, 19:32
        Korki wrócił. Cześć Korki.;) Pomieszasz trochę na forum?:>
      • six_a Re: modele BMW E36 lub E34 E32 - wozy kilkunastol 14.02.12, 21:54
        ojniemaruć, pszynajmniej go matka na pekaes nie odprowadza na smyczy:)
        • corgan1 matka mnie podwozi na PKS 14.02.12, 22:47
          bo od domu na dworzec jest ok 8 km i zwykle w niedzielę/święta nie ma tam czym dojechać.
          zapamiętałaś?
          • six_a Re: matka mnie podwozi na PKS 14.02.12, 23:03
            ale czy beemką?
    • lonely.stoner Re: Kim i jaki może być koles tak ubrany.... 14.02.12, 23:30
      jak jezdzi BMW to na bank albo jest z Polakiem albo Wegrem, albo obywatelem ktoregos z krajow Europy Wschodniej, gdzie auta nadal sa dosc drogie i czesto BMW nadal jest popularne i nawet uznawane za auto ktore dodaje nie tylko prestizu ale i splendoru hehe.
      Poza tym skora i lancuchy oraz niewymyslna fryzura wskazuja na to ze pewnie jest kims kogo potocznie mozna nazwac 'kark'. Chociaz nie napisano nic o posturze pana- 'karki' bowiem zazwyczaj sa dosc rozbudowane, chodza na silke, wypijaja conajmniej 15browarow dziennie, szanuja swoja mamusie i kolegow.
      • josef_to_ja Sterotypy 18.02.12, 18:38
        Nie każdemu pasuje dłuższa fryzura, siłka jest OK, BMW jest dobrym samochodem, skórzana kurtka nie jest zła. Koleś nie musi być od razu dresiarzem albo koksiarzem. Sam bym wolał jednak Mercedesa albo Lexusa
        • wersja_robocza Re: Sterotypy 18.02.12, 19:16
          I ko to mówi? Koleś którego cały światopogląd to jeden wielki stereotyp.
          • josef_to_ja Re: Sterotypy 18.02.12, 19:35
            Ja nie ulegam żadnym stereotypom. Myślę nieszablonowo. Natomiast mam swoje uprzedzenia i nie jest mi z nimi źle. Np. jako prawiczek z góry nie lubuję się w paniach po przygodnym analu
            • wersja_robocza Re: Sterotypy 18.02.12, 19:50
              josef_to_ja napisał:

> Ja nie ulegam żadnym stereotypom. Myślę nieszablonowo. Natomiast mam swoje uprz
              > edzenia

Dostrzegasz tu gdzieś błąd?
              • josef_to_ja Re: Sterotypy 18.02.12, 20:03
                Uprzedzenia celowe i niezwiązane ze stereotypami. Coś mnie np. obrzydza i już
                • wersja_robocza Re: Sterotypy 18.02.12, 21:06
                  Uprzedzenie niezwiązane ze stereotypami.:D:D
                  Matko na kogo ja marnuję swój czas...
                  • josef_to_ja Re: Sterotypy 18.02.12, 21:31
                    To nie marnuj, nikt Ci nie każe. Mam swoje uprzedzenia i dobrze mi z nimi, nie zamierzam się przekonywać np. do pań, które w odbyt przyjmowały prącia obcych facetów
    • patriszkaa Re: Kim i jaki może być koles tak ubrany.... 15.02.12, 00:02
      wsiur pierwsza klasa
      • wykolejeniec Re: Kim i jaki może być koles tak ubrany.... 15.02.12, 00:13
        e tam, e tam, parapetam
        • onann Re: Kim i jaki może być koles tak ubrany.... 15.02.12, 07:59
          chcesz miec kłopoty zamiast nudy, bierz go. tylko że on za jakiś czas będzie miał nudę i sobie wymieni a ty będziesz miała i nudę i kłopoty. Baby jednak są durne
    • s.romeczek Re: Kim i jaki może być koles tak ubrany.... 15.02.12, 10:07
      a to na zaliczenie czy do pracy doktorskiej?
    • wioletkaa43 Re: Kim i jaki może być koles tak ubrany.... 16.02.12, 10:04
      Dzięki za wszystkie odpowiedzi i Wasze opinie.

Musze się Wam przyznać, że wczoraj go znów spotkałam jak przechodził przez targowisko i podszedł do mnie i zaprosił mnie na obiad do drogiej restauracji, oczywiście jechaliśmy jego samochodem, wiem przynajmniej jaki to jest już dokładnie, a mianowicie BMW serii 3 E36.
      No i tak trochę sobie pogadaliśmy, najlepsze jak się mnie pytał jak mam na imię, ja odpowiadam, że Janina ale na drugie mam Wioleta i tak też na mnie wszyscy mówią, on powiedział, że Wioleta to ładniejsze imię i tak będzie mi mówił.

No i ogólnie fajnie było, dziś też był ubrany tak jak ostatnio czyli koszulka czarna + skóra czarna + spodnie dżinsowe (ciemne) + buty czarne +rękawice czarne ze skóry, no i miał dziś okularki przeciw słoneczne no i oczywiście te piękne srebro bransoletę i łańcuch oraz zegarek.

Naprawdę mi się on podoba.

Ogólnie gadałam z nim trochę pytałam czym się zajmuje i co robi to tak trochę nie chciał powiedzieć ale w końcu powiedział, że jest biznesmenem.
      Później już gadaliśmy tylko o mnie.
      Powiedziałam mu, że mam obecnie narzeczonego i jesteśmy zaręczeni ale on powiedział, że mu to nie przeszkadza i zaręczyny to nie ślub i można to zerwać w 3 minuty, no i pokusił się też o skomentowanie pierścionka który mi dał mój narzeczony, powiedział, że to zwykły szklany za 10 zł z Chin.

Powiedział, ze na tyle widocznie mnie ceni mój narzeczony.

Trochę w sumie mi się przykro zrobiło, no ale jeśli on ma racje?

Ale mam teraz mętlik w głowie, którego miłość wybrać?
      Ogólnie powiedział, że myślał o zagranicznym wypadzie w jakieś ciepłe miejsce i się zapytał czy bym nie chciała z nim się wybrać?
      Oczywiście on wszystko funduje.
      Zawsze marzyłam o wakacjach w ciepłych krajach...

Co mi podpowiecie?
    • bumer83 Re: Kim i jaki może być koles tak ubrany.... 17.02.12, 10:42
      Nie wierzę, no rzesz kur...cze nie wierzę. Albo prowokacja - za tą obstawiam, albo kobita ma siano w głowie.
      • wioletkaa43 Re: Kim i jaki może być koles tak ubrany.... 17.02.12, 11:19
        Odpowiem tak, jeśli chodzi o o jego ciuchy to na pewno to nie są ze ciuch budy, tylko ze sklepu i na pewno nie kosztowały mało.

Nie wiem ale wszyscy co tu piszą już na wstępie skreślają Bogusia tylko dlatego, że ma fajny samochód i nosi się na bogato.

To, że ma elegancji dosyć gruby łańcuch to nie wiem od razu musi źle o nim świadczyć?

Mi się naprawdę podoba jego styl ubioru, ten łańcuch, bransoleta i zegarek naprawdę pasują do takiego ciemnego ubioru, a tym bardziej do czarnej skóry.

Dla mnie to jest coś, ze taki oryginalny facet zwrócił na mnie uwagę.
        Powiem Wam szczerze, że też choć dopiero jestem z moim narzeczonym zaręczona to już wieje nudą w naszym związku, jak już pisałam gdzieś wcześniej to jest takie zwykłe życie od 10 do 10, on tylko ma czas na pracę, jak przyjdzie z pracy to zawsze mówi, że jest takkiiiii zmęczony, bo się narobił w pracy, że nawet nie zabierze mnie na żadna imprezę czy zabawę.
        Wcześniej obiecywał, że zimą wyskoczymy w góry i co ? Teraz gada, że nie da rady bo nie ma kasy i w pracy mu urlopu nie dadzą.
        Napisze krótko mnie chyba jakoś nie rajcuje taka wegetacja od jego wypłaty do wypłaty. Co ja mam rozrywki, zarabia nędznie ponad dwa tysiące to ledwo starcza na utrzymanie domu.
        Ja mam tylko tyle rozrywki co sobie w dzień z koleżankami gdzieś pójdę, a przeważnie to siedzę w domu i mu jeszcze zawsze obiad coś zrobię.
        Pytam się jaki sens ma takie życie?
        A Bogdan, to od razu, druga randka,a on mnie zaprasza na zagraniczna wycieczkę, a sadząc po jego ubiorze zarabia więcej niż dwa tysiące z groszami.
        Nie wiem, nie wiem ale chyba bez kitu wywalę ten szklany pierścionek mojego do kosza i odejdę do Bogusia. Choć jeszcze jakiś czas poczekam, dziś mam kolejne spotkanie z Bogusiem. Tym razem idziemy do kina , a później na obiad w restauracji.
        Fajnie tylko trochę mnie denerwuje to, że muszę się z nim jak jestem rozglądać czy ktoś znajomy nas nie widzi, no i muszę wymówki wymyślać dla mojego.
        • bumer83 Re: Kim i jaki może być koles tak ubrany.... 17.02.12, 12:13
          To ja odpowiem tak i to całkiem serio, więc usiądź, wczytaj się dokładnie i słuchaj mądrzejszego:
          Jeżeli ma komórkę Nokia albo HTC a już iPhone to bajka - bierz się za niego bo znaczy że jest mądry wartościowy i będzie dobrym mężem dla Twoich farbowanych w niedługim czasie dzieciaków, a jeżeli ma, nie daj Bóg Samsunga albo Alcatela - uciekaj dziewczyno - znaczy, że niewierny, lekkoduch i do tego będzie gruby za 2 -3 lata, a no i jeszcze brwi mu się zrosną. Kieruj się tymi wytycznymi a zaznasz w życiu wiele szczęścia i przyjemności. AVE
          • wioletkaa43 Re: Kim i jaki może być koles tak ubrany.... 18.02.12, 00:13
            Czytając Wasze komentarze już sama nie wiem co myśleć.
            Nic Wam nie pasuje i Bogdana, a to fryzura, a to że nosi elegancką skórę,a to że ma fajne srebro na sobie, a to że jeździ jak dla mnie fajnym samochodem.
            Może ten BMW E36 nie jest jakimś super autem za 100 tys. ale mi się podoba te autko, wygodne z fajnym wyposażeniem no i ładnie się prezentuje.
            A to, że rocznik z lat 90 tych, co z tego? Samochód ten wygląda lepiej niż nie które obecnie z salonu.
            Nazywacie go "wieśniakiem" i takie tam, dlaczego? Na jakiej podstawie się pytam?
            Do jego postury też się mylicie, nie jest na pompowany misiu, jest normalnej postury,a nie jakiś mięśniak.

Dobrze mi się z nim rozmawiało, co prawda używa trochę słów nie cenzuralnych ale gada z sensem i mądrze, ma dobre poczucie humoru.

Nic Wam w nim nie odpowiada, pasuje.

A to zła fryzura, a to srebro nie takie, a to zły ubiór, samochód nie taki.
            Oceniacie go strasznie negatywnie, nie uzasadniając ani nie argumentując swoich wypowiedzi, większość opiera się o stereotypy.
    • lidka449 Re: Kim i jaki może być koles tak ubrany.... 18.02.12, 19:04
      mlody wilczek
      chce byc wazny w stadzie ;)
    • mearuless Re: Kim i jaki może być koles tak ubrany.... 18.02.12, 23:20
      pewnie jest prawnikiem
      albo neurochirurgiem
      w ostatecznosci sedzia sadu najwyzszego

innych pomyslow nie mam...chociaz najbardziej mi pasuje sedzia bo to by tlumaczylo ten lancuch- po prostu sie spieszyl do ciebie i zapomnial zdjac ...
    • triismegistos Re: Kim i jaki może być koles tak ubrany.... 19.02.12, 23:20
      Dobreee, dodaję wątek do ulubionych :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka