Dodaj do ulubionych

"Kochający piekniej" zamiast "kochający inaczej"

IP: 193.0.117.* 10.03.02, 19:57
zwracam się z pytaniem do sznownych internautów, a może z pewną propozycją, aby
nie nazywac osób o skłonnościach erotycznych do własnej płci "kochjącymi
inaczej" - brzmi to i homofobicznie i niezrozumiale i niedorzecznie. Poza tym
słowa inaczej sugeruje, że nie tak jak kocha wiekszość - czyli normalnie - o
zgrozo! Wobec tego rzucam nowy termin "kochający piekniej"! Bo i ta miłośc jest
piękniejszą od heteryckiego pzrzeżytku, i geje to chodzące po naszych ulicach
greckie bogi i brak kobiet powoduje że długo są młodzi. Tak więc od dzisiaj ten
kto jest chłopakiem i lubi chłopaków kocha pięknej! Nigdy pzrzecież nie sex z
kobietą nie dorówna niemal kosmicznemu obcowaniu między dwoma
mężczyznami. "Jeśłi chcesz mieć miłość zaproś kurtyzane. Jeśli chcesz miec
rozkosz zaproś kuzyna - powida stare przysłowie arabskie.
Obserwuj wątek
    • lena8 Re: 10.03.02, 20:08
      Rozumiem, że na forum Mężczyzna są sami "kochający piękniej"cha cha cha .
      Naprawdę nic nie miałam do homo ale czytając niektóre listy muszę stwierdzić,
      że Wy jesteście idioci. Brawo tylko tak dalej a potem nie dziwcie się, że
      ludzie was traktują jak odmieńców sorka "kochających piękniej" cha cha cha. I
      tacy ludzie mogliby adoptować dziecko? cha cha cha cha cha. Tylko tak dalej
      pedałki, tylko tak dalej cha cha cha
      • Gość: Belfer Re: IP: *.BMJ.net.pl 10.03.02, 21:31
        lena8 napisała:

| cha cha cha

Może warto zajrzeć czasem do słownika ortograficznego?
        Radzę robić to częściej, zwłaszcza przed używaniem nowych dla siebie wyrazów.

| cha cha cha

j.w.

| cha cha cha cha cha

j.w.

| cha cha cha

j.w.

Boże, ale ta baba musi być tępa. Ha, ha, ha.
        • lena8 Re: 10.03.02, 21:48
          tak rzeczywiście mózg mi się stępił jak czytam wasze pedziowskie wywody a może
          być chi chi chi chi chi chi chi chi "kochający piękniej" chi chi chi chi pewnie
          też do nich należysz chi chi chi chi
          • sloggi Myślę leno8, że................................... 11.03.02, 12:27
            Myślę leno8, że kłamiesz pisząc o tolerancji. Skoro używasz słowa zabarwionego
            silną ironią tzn. "pedałki", znaczy, że nic o tolerancji nie wiesz.
            Swoją drogą idiotów poszukaj wśród swoich bliskich, albowiem dobrze ich znasz i
            umiesz ocenić ich cechy psychiczne.
            Obcych ludzi się nie ocenia po lekturze przypadkowych wypowiedzi, których
            autorzy są Ci zupełnie nieznani. Myślę Droga leno8, że Twoja zjadliwość jest
            wynikiem zbyt ciasnej bielizny, a zatem wrzuć na luz. Rozmiar XXXXXL to jeszcze
            nie tragedia.
            • lena8 Re: Myślę leno8, że................................... 11.03.02, 14:56
              Z przykrością muszę Ciebie rozczarować ale jestem osobą bardzo tolerancyjną.
              Uważam, że każdy może robić to na co ma ochotę jeżeli to nie szkodzi innym.
              Dotyczy to także miłości. Jeżeli dwoje ludzi chce być ze sobą to innym nic do
              tego. Nie potępiam związków homoseksualnych. Nie narzucam innym własnego zdania
              i nie lubię jak mi się narzuca. Mój mężczyzna jest osobą, która delikatnie
              mówiąc nie toleruje homoseksualistów. Oboje szanujemy swoje zdanie i nikt
              nikogo do niczego nie przekonuje. Jednak to co się wypisuje na tym forum
              przechodzi ludzie granice. Oczekujecie od nas tolerancji ale to wy "kochacie
              piękniej" to wy nie śmierdzicie. Piszę to nie jako osoba hetero ale jako
              kobieta, która poczuła się urażona waszymi wypowiedziami. Niedługo to kobiety
              będą musiały zejść do podziemi bo przecież są takie obleśne i śmierdzą i
              jeszcze są konkurencją dla was bo podrywają facetów. Dlaczego to kobiety są
              przez homo tak upokarzane? Podoba nam się ta sama płeć więc o wam chodzi? Nie
              spotkałam jeszcze kobiety, która by nienawidziła homo, za to bardzo dużo znam
              mężczyzn, którzy niezbyt pochlebnie wyrażają się o takich związkach. Jest mi
              bardzo przykro,że homoseksualiści ośmieszają kobiety, ich miłość do mężczyzn.
              Mój mężczyzna jakoś nie narzeka na to że śmierdzę, czy nie sprawiam mu
              rozkoszy, jeszcze nie robił tego z kuzynem. Przepraszam za określenie pedałki.
              Co do luzu to jestem osobą aż za bardzo wyluzowaną. Co do rozmiaru to o ile
              dobrze pamiętam noszę 36. Pozdrawiam wszystkim homo i hetero ale przede
              wszystkim KOBIETY, którym najwięcej się dostaje od was.
              • sloggi Re: Myślę leno8, że................................... 11.03.02, 15:39
                Mam prośbę - nie pisz "wy", ponieważ uogólniasz wówczas i niektórych porządnych
                gejów kwalifikujesz razem z podszywających się za nich homofobami, piszącymi
                pod publiczkę, oraz z mizoginami mającymi patologiczny wstręt do kobiet.
                Cieszę się, że tak szybko zareagowałaś :)
                Czy pytałaś kiedyś swojego chłopa skąd mu sie ten brak tolerancji wziął ?
                • lena8 Re: Myślę leno8, że................................... 11.03.02, 16:13
                  Wydaje mi się, że akceptacja związków homoseksualnych zależy od charakteru,
                  przekonań człowieka. Z pewnością jest to temat trudny i nikogo nie należy
                  przekonywać do swoich racji. Mój facet, podobnie jak mój ojciec mają na ten
                  temat wyrobioną opinię, niezbyt pochlebną. Co do mnie to nie mam nic przeciwko
                  gejom, w towarzystwie takiego faceta kobieta jest pewna,że facet nie ma jakiś
                  zboczonych myśli, może być swobodna i traktować go jak kumpla. Parę razy
                  naciełam się na tzw. przyjaźń damsko- męską nigdy nie wiadomo co tak naprawdę
                  facet chce od ciebie a tu sprawa jest jasna. On na Ciebie nie leci, a Ty na
                  niego:)))Przyznaję rację, że wypowiedzi na tym forum to nie jest opinia ogółu.
                  Tylko przykro czytać, że kobiety śmierdzą czy coś tam innego mają.
                  Pozdrowionka:)))
      • nancyboy Re: 11.03.02, 10:45
        Po prostu dalas sie sprowokowac poprzednim postem, a
        przeciez trudno jest go odebrac powaznie.
        Milosc to milosc - nie ma "piekniejszej" ani "innej".
    • sloggi Co Ty chlopcze wypisujesz za androny 11.03.02, 12:22
      Powiem Ci Drogi Kolego, że jako gej nie uważam abym kochał piękniej, ładniej
      czy inaczej.
      Kocham tak samo mojego chłopa, jak mój kumpel swoją dziewczynę, jak miliony
      kobiet kochają mężczyzn, kobiety etc.
      W czyim imieniu wypowiadasz słowa o przeżytku związków heteroseksualnych ?
      Pleciesz androny, alienując w swoich słowach homo- od heteroseksualnych.
      Pewna pani kiedyś śpiewała:
      "Każda miłość jest pierwsza, najgorętsza, najszczersza,
      która każdą poprzednią usuwa w mrok"
      Miłość jest piękna, obojętnie jakiej płaci są partnerzy - bo miłość to cud.
      I nie różnicuj skoro nie umiesz.
    • Gość: ja Re: IP: 192.168.0.* 11.03.02, 21:18
      Gość portalu: Blue_boy napisał(a):

> ta miłośc jest piękniejszą od heteryckiego pzrzeżytku,

Teraz to juz nie wiem na czym polega homosexualizm. Zawsze myslalam, ze jest
      to "przypadlosc" wrodzona, a tym czasem coraz czesciej dochodze do wniosku, ze
      jednak najzwyczjniej w swiecie MODA na bycie innym.
      Mi ten "przezytek" sprawia mega kosmiczna przyjemnosc i dlatego bez wzgledu na
      popularnosc nowych tredow, pozostane mu wierna.
    • mikmik Re: 12.03.02, 08:43
      Gość portalu: Blue_boy napisał(a):

> Jeśłi chcesz mieć miłość zaproś kurtyzane. Jeśli chcesz miec
      > rozkosz zaproś kuzyna - powida stare przysłowie arabskie.

Bardzo ładne, nie znałem tego :)))
      Ale żeś chłopie zamieszał na obu frontach jednocześnie, trzymaj tak dalej albo
      zmień nicka :)))
    • Gość: ebo chyba cie pojebalo IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.03.02, 16:32
      na poczatku podkresle ze jestem gejem
      ale takiego debilnego wywodu nigdzie dawno nie czytalem
      ktos tu juz napisal ze nie ma milosci piekniejszej lub brzydszej.
      zawsze jest najwspanialsza

duzo na tym forum dyskusji o byciu gejem
      wiekszosc z nas (gejow) wzywa o tolerancje itd.
      natomiast jak np. moze ciebie tolerowac chlopak leny (pozdrowienia dla ciebie
      lena - musisz byc fajna laska), skoro ty nie tolerujesz jego i osoby, ktora
      kocha.

poza tym po co wymyslac okreslenia "kochajacy jakos tam"
      kocha albo nie kocha
      kazdy tak jak potrafi
      sa slowa na okreslenie faceta kochajacego facetow: gej, pedal (przy okazji -
      to slowo lubie, mysle ze jest w porzo). dlaczego ich nie uzywac?
      • Gość: @# INWAZJA CIEMNOGRODU I FASZYZMU!!! IP: 193.0.117.* 12.03.02, 20:05
        Nigdy nie przypuszczałem, że wsród użytkowników Internetu (bąź co bądź tylko
        10% społeczeństwa, ludzie młodzi, wykształceni, z wielkich miast etc.)siedzi
        tyle ciemnogrodu, nietolerancji, zawiści i musze użyć to słowo - faszyzmu!
        Opinie, może raczej ścieki niektórych internautów przyprawiają o zawrót głowy.
        Katolicko - prowincjonalna konkwista przeciwko "kochającym piękniej" jak się
        widzi trwa w najlepsze. I jak tu tolerancja - również niestety - ze strony
        kobiet. To przerażające. Nie wyobrażam sobie, żeby z taką postawą wobec
        mniejszości sexualnych ten kraj czuł się pełnoprawnym człownkiem narodów
        europejskich. Nie wiem jak zaradzić głupocie homofobów i homofobek. Chyba mają
        aż tak beznadziejne zycie w swoich heteryckich pzreżytkach?
        • Gość: $ Zwolennicy LPR w natarciu! IP: 193.0.117.* 12.03.02, 20:53
          To proste. Te wszytkie ścieki są dziełem ludzi, którzy kochają "ojca
          dyrektora", itd. Jak widać wcale nie ma ich mało, a nawet krążą po sieci...
          • Gość: ja Nietolerancja? IP: 192.168.0.* 12.03.02, 21:22
            Jestem osoba bardzo tolerancyjna i dlatego wkurza mnie strasznie kiedy zarzuca
            mi sie, ze tak nie jest. Czytajac Wasze wypowiedzi dochodze jednak do wniosku,
            ze to wlasnie Wy na tego typu przypadlosc cierpicie. Poza tym stwierdzilam, Ze
            Wasze zyciowe motto brzmi "najlepsza obrona jest atak", a powinno byc
            raczej "zyj i daj zyc". Mnie nie interesuje Wasze zycie prywatne a tym
            bardziej erotyczne i dlatego nie wpieprzajcie sie w moje krytykujac je, badz
            prawiac moraly. A! Nie robcie sie tez na takich inteligentow i myslicieli, bo
            kieeepsko Wam to wychodzi.
            • Gość: Muflon A ja proponuje, IP: 170.28.16.* 13.03.02, 19:39
              ....by pedalow nazywac pedalami lub ciotami.
              • Gość: msciciel Muflon muflonem pozostanie IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 13.03.02, 23:48
                jak w temacie. cecha wspolna z wymienionym zwierzeciem jest nie tylko nazwa.
                intelekt rowniez.
        • Gość: Muflon A ja sobie nigdy nie wyobrazalem... IP: 170.28.16.* 13.03.02, 19:41
          ze facet moze drugiemu facetowi wsadzic chuja w dupe. A potem osranego
          wyciagnac i ze obaj maja z tego radosc i satysfakcje.
          • Gość: Eryk Re: A ja sobie nigdy nie wyobrazalem... IP: 213.76.59.* 13.03.02, 23:04
            Gość portalu: Muflon napisał(a):

> ze facet moze drugiemu facetowi wsadzic chuja w dupe. A potem osranego
            > wyciagnac i ze obaj maja z tego radosc i satysfakcje.

A jak to robisz ze swoją panienką, to co sobie wtedy wyobrażasz (a może zamykasz
            oczy, żeby nie widzieć, co wyjmujesz? :-) )...
            • Gość: Muflon Re: A ja sobie nigdy nie wyobrazalem... IP: *.proxy.aol.com 13.03.02, 23:18
              Gość portalu: Eryk napisał(a):

> Gość portalu: Muflon napisał(a):
              >
              > > ze facet moze drugiemu facetowi wsadzic chuja w dupe. A potem osranego
              > > wyciagnac i ze obaj maja z tego radosc i satysfakcje.
              >
              > A jak to robisz ze swoją panienką, to co sobie wtedy wyobrażasz (a może zamykas
              > z
              > oczy, żeby nie widzieć, co wyjmujesz? :-) )...
              Nie wale panienki w dupe, nawet to byloby dla mnie zbyt kojarzace sie z
              pedalstwem. A nie znam zadnej, co sra pizda, przynajmniej na razie ;-))))

• Gość: Ninja Kochajacy po arabsku zamiast kochajacy inaczej IP: 202.42.183.* 14.03.02, 07:48
      > "Jeśłi chcesz mieć miłość zaproś kurtyzane. Jeśli chcesz miec
      > rozkosz zaproś kuzyna - powida stare przysłowie arabskie.

Gratuluje wpisania sie w, modna ostatnio, kulture arabska! Tam jest twoje miejsce
      Blue_boyu. Pamietaj o wasach oczywiscie, pewnie przyjemnie laskocza w pachwiny.
      No i smak niemytego przez tydzien chuja tez pewnie ci podejdzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka