Dodaj do ulubionych

ile partnerow seksualnych

06.03.12, 10:43
Ostatnio moja kobieta (28 lat) powiedziała mi ze uprawiała seks 22 facetami. Popadłem w lekką konsternacje, gdyz stałych facetów- tak min 3miesiace związku- miala tylko 3-5. Dodam ze mój wynik można policzyć na palcach jednej ręki- nie wliczając w to kilku lodzików.To dużo waszym zdaniem?
Obserwuj wątek
    • s.romeczek Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 10:51
      w sumie jak nie masz demencji to nawet do policzenia swojego wyniku palców nie potrzebujesz
      • wersja_robocza Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 10:52
        I jeden w pamięci.
        • s.romeczek Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 10:57
          czy aby zawsze?
          • wersja_robocza Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 10:58
            Nie zawsze. Mozna się rozwinąć matematycznie i w pamięci mieć nawet trzech.
            • s.romeczek Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 11:01
              jak się jest stolarzem to nieraz tylko dwóch:P
              albo "podnosić" do potęgi 0 i zawsze będzie jeden:P
              • wersja_robocza Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 11:05
                Romek, po tej matematycznej odsłonie zacznę Ci mówić docencie Romanie.:P
                • s.romeczek Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 11:08
                  docenimy:)
    • mal5gosia Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 10:52
      czy dużo?
      pytasz o wynik twojej kobiety?Czy o twoj wynik?
      • mustafa81 Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 10:55
        o kobiety! wiem, że mój jest bardzo kiepski, większość swojego życia seksualnego poświeciłem jednej partnerce , niestety.
        • wersja_robocza Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 10:57
          Czemu niestety? Żałujesz?
        • mal5gosia Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 11:03
          twoj jest kiepski? To do jakiego ty wyniku dązysz?A tak na serio to twoj wynik miesci sie w normach ale jesli chodzi o twoja partnerke to jak dla mnie to przesada, ale co kto lubi..
          a i jeszcze cos ...brawo za to ze poswieciles wiekszosc swojego zycia jednej partnerce.
          Bo ilosc kompletnie nie swiadczy o jakosci
          • anna_sla Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 11:24
            mal5gosia napisała:

> twoj jest kiepski? To do jakiego ty wyniku dązysz?A tak na serio to twoj wynik
            > miesci sie w normach ale jesli chodzi o twoja partnerke to jak dla mnie to prze
            > sada, ale co kto lubi..
            > a i jeszcze cos ...brawo za to ze poswieciles wiekszosc swojego zycia jednej pa
            > rtnerce.
            > Bo ilosc kompletnie nie swiadczy o jakosci

o i ja się też pod tym podpisuję.. nieco mnie zszokowała ta liczba partnerów tej pani. Zaproponowałabym jej najpierw przebadanie się zanim jako facet wskoczyłabym jej do wyrka :D
            • wojna71 Re: ile partnerow seksualnych 24.03.12, 10:38
              Im dłużej żyję tym bardziej przekonuję się by przed znalezieniem tej jedynej bzykać , rozstawać się i nie przejmować się biedaczkami.
          • wersja_robocza Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 11:33
            mal5gosia napisała:

> Bo ilosc kompletnie nie swiadczy o jakosci

Tak z ciekawości: tylko względnie wysoka liczba nie świadczy o jakości, czy ta względnie niewielka również?
            Czytałam dzisiaj Okazuje się, że osoby mające wielu kochanków operują podobnymi schematami, którymi posługują się ludzie z ograniczonym doświadczeniem seksualnym.
    • nudzimisie_strasznie Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 11:22
      Sorry, sorry. Muszę dopytać. Znaczy, że miałeś kilka lodzików. Samych golusieńkich lodzików, bez dalszego ten teges? I nie była to płatna miłość?
      Ej, ja tego nigdy nie ogarnę.
      • mustafa81 Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 11:27
        tak . kilka w pełni darmowych samych lodzików , a coż to wielkiego?Dokładdnej ilości nie pamietam moze 5-6 zalezy jak liczyc 2 razy byly to podwojne lodziki( znaczy 2x ta sama kobieta w ten sam wieczor, noc).
        Ale 20 facetów? Czy wy kobiety uwazacie ze dawane pupy dobrze rokuje na zwiazek?
        • nudzimisie_strasznie Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 11:31
          A tam, rokuje, nie rokuje, to mnie nie interesuje. Mnie interesuje skąd Ty wziąłeś 5-6 kobiet, które były zainteresowane zrobieniem Ci po prostu laski.
          • mustafa81 Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 11:42
            Uwierz, ze ani razu żadnej kobiecie nie powiedziałem na kolana i do buzi, a żałuje.W sumie to sam nie wiem ,jakieś prywatki , alkohol, nastrój. Zazwyczaj byly to dobre koleżanki, raz panna z którą zamienilem dwa zdania. Sam sie dziwie bo żaden ze mnie podrywacz, wygadany w obecności babeczek tez nie jestem , ani przystojny , nawet gębę mam taką jakąś dziwna :)
            • nudzimisie_strasznie Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 11:44
              Dobra, jaki Ty jesteś to bez znaczenia. Jak byś był adonisem z odjazdową gadką to w dalszym ciągu nie ogarniam. Coś mi się zdaje, że fantazjujesz.
              • mustafa81 Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 11:48
                Naprawde mniejsza o mnie pytanie było czy 20 byly raczej przypadkowych parnerów dla kobiety 28 letniej to dużo? Bo na razie Nikt nawet nie próbował odpowiedziec
                • mal5gosia Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 12:08
                  no to miala 20 czy 22 ?
                  Zreszta mniejsza oto .. to duzo - jak dla mnie o wiele za duzo
                  A Tobie to nie przeszkadza? Chyba ze budujesz swoje "zwiazki" wylacznie na fascynacji seksualnej.. i chyba twoja kobieta tez skoro miala tylu (o ile to prawda-tego sam nie wiesz).
                  Wogole to ciezko mi wyobrazic sobie czy twoja kobieta byla kiedykolwiek w dłuzszym zwiazku emocjonalnym nieopartym przede wszystkim na seksie
                • slottka.ja Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 12:13
                  Chłopie, to Ty musisz sobie odpowiedzieć czy to dużo czy mało
                  widać rozrywkowa jest dziewczyna
                  było poprosić o zrobienie badań
                • nudzimisie_strasznie Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 12:21
                  Oj nie mniejsza, dla mnie większa. No zaciekawiłeś mnie, no. Znaczy nie Ty, tylko twoje koleżanki.
                  • vinkamina Re: ile partnerow seksualnych 12.03.12, 23:00
                    ale że co? że nie możemy tego robić czy jak?:D dziwisz się jak 12-latek:P
            • lepian4 Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 12:19
              No wiesz, jesli umiales misia wlozyc kobiecie do buzi, to czemu nie udalo ci sie wlozyc go do jej pochwy? Faktycznie, cos z toba jest nie tak!
        • slottka.ja Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 11:43
          mustafa81 napisał:

> tak . kilka w pełni darmowych samych lodzików , a coż to wielkiego?
          nie no nic wielkiego, rzekłabym nawet że to słabe

Dokładdnej ilości nie pamietam moze 5-6 zalezy jak liczyc 2 razy byly to podwojne lodziki(
          > znaczy 2x ta sama kobieta w ten sam wieczor, noc).
          aha pochwalił się pan, ok doceniamy buaahahaha

> Ale 20 facetów? Czy wy kobiety uwazacie ze dawane pupy dobrze rokuje na zwiazek
          > ?
          oczywiście, rokuje tak samo jak i nie dawanie albo robienie loda ups podwójnego lodzika
          rozumiem, że to strasznie frustrujące jeśli kobieta ma lepszy wynik od Ciebie?
          • mustafa81 Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 11:51
            o tyle frustrujące że miałem trochę obawy przed seksem z nią , czy aby moje doświadczenie jest dla niej wystarczające... Ale okazało sie z dużej burzy mały deszcz. Najgorzej nie jest ale bywało lepiej. M lubi klasycznie a ja wole eksperymentować w łóżku.
            • mal5gosia Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 12:22
              nie wiesz czy twoje doswiadczenie jest dla niej wystarczajace?.. chlopie kompletnie Cie nie rozumiem a uwazasz ze jej dowiadczenie jest ogromne bo miala tylu partnerow ?
              Wolisz eksperymentowac, to znaczy ze obecnie twoj eksperyment polega na uprawianiu seksu z kobieta, ktora (pozwol ze nie bede jej okreslac..bo niestety same negatywy cisna sie na usta)
              a Ty kochany... to wracaj do starego sposobu zycia i znow poswiec swoje zycie seksualne jednej kobiecie
      • i.am.girl Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 20:05
        nudzimisie_strasznie napisała:

> Sorry, sorry. Muszę dopytać. Znaczy, że miałeś kilka lodzików. Samych golusieńk
        > ich lodzików, bez dalszego ten teges? I nie była to płatna miłość?
        > Ej, ja tego nigdy nie ogarnę.

Bleeeeeee gdzie w takie szczegóły 'wchodzić', wstydź się! :) Chyba nudzicisie_strasznie :))
    • leserka0 Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 12:11
      Kobieta daje AŻ dupy, a facet TYLKO wykorzystuje okazje...Słodkie podejście.

Chłopie porzuć swoje zainteresowanie opinią obcych Tobie ludzi z forum i SAM zastanów się, czy Tobie to przeszkadza. Jeśli tak, to zastanów się dlaczego. Piszesz, że niestety poświęciłeś życie seksualne jednej kobiecie (a tak na marginesie, ile Ty masz lat, że piszesz tak, jakby ono dobiegało końca), a żałujesz innemu człowiekowi (tak kobieta też człowiek i ma prawo do przyjemności), że zabawiał się z 22 osobami?? Śmierdzi hipokryzją. No ale świat ludzi umiera właśnie na taką chorobę.
      Boisz się, że trafił się któryś lepszy? Powiem Ci, że prawdopodobieństwo jest duże, że tak.
      To z iloma facetami ona spała nie jest najważniejsze, najważniejsze jest to, że Ty czujesz się słaby. Popracuj nad sobą i potem zawracaj głowę innym (tej Twojej dziewczynie).
      A tak, jako kobieta dodam tylko, że ta dziewczyna wykazała się dużą odwagą, że Ci się przyznała z iloma spała. Więc albo jej zależy, albo wydaje jej się, że jest to powód do dumy- wtedy tez zonk:).
      Powodzenia i pozdrawiam
      • mustafa81 Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 12:26
        nie jestem sfrustrowany, zycie przede mna. Zadałem proste pytanie a wiekszosc osob doszukuje sie tu jakiegos drugiego dna., nadinterpretuje moje wypociny np: poświecilem..moglem napisac ze bylem z jedna kobieta przez 8 lat.. mea kulpa...Nie czuje sie słaby , chory sfrustrowany w przeciwnienstwie do niektorych tu piszacych.
        • mal5gosia Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 12:37
          a jakiej reakcji sie spodziewales?
          zadales proste pytanie i co oczekujesz prostej odpowiedzi?
          pytanie:Duzo? odpowiedz:DUZO!. Krotka pilka. Oto Ci chodzilo? To w jakim celu Nas pytales?
          • leserka0 Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 12:44
            Też uważam, że dużo. Ale co z tego?
            • mustafa81 Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 12:51
              a świadczy to o czymś?
              • mal5gosia Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 12:56
                czy to ze miala 2o, 22 czy ilus tam swiadczy o czyms?
                no swiadczy.. na prosty rozum- swiadczy o tym, ze nie jest "trudna" i taka jest niestety prawda
                • leserka0 Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 13:00
                  A znasz ją, że tak mówisz? Może po prostu lubi seks i przy braku zobowiązań w postaci rodziny/faceta chciała się dobrze bawić? Od razu, że łatwa...Ja bym osobiście nie zaryzykowała chociażby tak dużego zagrożenia załapania czegoś, ale jeśli ona była wyzwolona od obciążeń tego typu?
                  Kolega sam wie czy łatwa, czy nie. W końcu to on ją "zdobywał".
                  • lepian4 Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 13:20
                    Dorzuc jeszcze, ze tylko z nim przezyla orgazmy i to sklonilo ja do zamazpojscia.
                    Poplaczemy sie wszyscy ze wzruszenia
                    • leserka0 Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 13:46
                      A tu mowa o małżeństwie jest?
                      Uważasz, że jeśli orgazm miała tylko z nim, to jakoś można jej wybaczyć? Jak miała ze wszystkimi, to puszczalska? Uważam, że to jest jej sprawa z kim miała i ile tych orgazmów i jeśli autorowi wątku to nie przeszkadza, to "nie ma sprawy".
                  • mal5gosia Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 13:23
                    nie powiedzialam, ze "latwa" tylko "nie trudna"
                    • leserka0 Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 13:47
                      Jakoś nie widzę różnicy:D
                • korelacja_1 Re: ile partnerow seksualnych 12.03.12, 09:23
                  > no swiadczy.. na prosty rozum- swiadczy o tym, ze nie jest "trudna" i taka jest
                  > niestety prawda

Równie dobrze może świadczyć, że miała dużo fajnych okazji i akurat ochotę na seks. Czy to coś złego Twoim zdaniem?
              • anna_sla Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 14:40
                ano świadczy... że nie umie lub nie chce utrzymać związku na dłużej. Jest duże prawdopodobieństwo, że będziesz kolejnym numerem i to nie ostatnim. No i świadczy o tym, że ma większe prawdopodobieństwo na zachorowanie choroba przenoszoną droga płciową :) Już pisałam, każ jej się przebadać zanim jej wskoczysz pod kołderkę.
        • mal5gosia Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 12:52
          no w sumie tak zycie przed Toba.. nie ta to inna.. prawda?
          najwyzej bedziesz numerem 23 na jej liscie ;p
          wtedy sobie powiedz: nie czuje sie slaby,chory czy sfrustrowany, zycie przede mna
          • nudzimisie_strasznie Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 13:01
            Ty, a co Cię to boli? Ty z nią masz być? Napisz, że Ty nie akceptujesz dużej liczby partnerów seksualnych i tyle, zamiast udowadniać w 10 postach, że to samo ZUO.
            • maly.jasio I temu ZUO... 06.03.12, 14:45
              nudzimisie_strasznie napisała:

> Ty, a co Cię to boli? Ty z nią masz być? Napisz, że Ty nie akceptujesz dużej li
              > czby partnerów seksualnych i tyle, zamiast udowadniać w 10 postach, że to samo
              > ZUO.

I temu ZUO to juz do ZOO niedaleko :)
    • maly.jasio wziales Panne z wyzszej polki 06.03.12, 14:32
      wiec tez mialbym na Twoim miejscu dola.

chyba pora obnizyc loty ?
    • a_nonima Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 14:36
      Moja przyjaciółka w wieku 27 lat miała 46 na koncie. Prowadziła notesik w kt zapisywała imiona owych szczęśliwców.
      • spawacz.drewna Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 14:41
        No to już przesada chyba.
        Ten notesik znaczy.
        • maly.jasio dlaczego ? 06.03.12, 14:51
          spawacz.drewna napisał:

> No to już przesada chyba.
          > Ten notesik znaczy.

dlaczego ? kumpel, ktory doszedl do 50-tki, tez taki prowadzil.
          powiedzial mi, ze gdy ma czasem kiepski nastroj, bo zab go boli,
          albo Stara mu marudzi, to dla poprawy humoru sobie go przeglada...

• spawacz.drewna Re: dlaczego ? 06.03.12, 15:11
            No to kumpel się chyba powinien nad sobą zastanowić, bo podbijanie swojej wartości ilościa bzyknięć nie wydaję mi się do końca normalne.
            Ale mogę się nie znać, nie miałem 50 kobiet, może to jakiś przełom w myśleniu ;).
            • maly.jasio Re: dlaczego ? 06.03.12, 15:15
              spawacz.drewna napisał:

> No to kumpel się chyba powinien nad sobą zastanowić, bo podbijanie swojej warto
              > ści ilościa bzyknięć nie wydaję mi się do końca normalne.
              > Ale mogę się nie znać, nie miałem 50 kobiet, może to jakiś przełom w myśleniu ;
              > ).

Nie chodzi o ilosc, tylko kazda byla inna, wiec wspominasz poszczegolne osoby, a nie wszystkie na raz. Ja notesu nie prowadzilem i dlatego kilka ulecialo mi z pamieci, a szkoda...
              • spawacz.drewna Re: dlaczego ? 06.03.12, 15:17
                A dlaczego Ci uleciało z pamięci?
                • maly.jasio Re: dlaczego ? 06.03.12, 15:34
                  spawacz.drewna napisał:
                  > A dlaczego Ci uleciało z pamięci?

gdy nabierzesz 20-to letniego dystansu do pewnych zdarzen, to zobaczysz ,
                  ze niektore ulatuja, lub zaczynaja nakladac sie na siebie :)

pamietasz wszystkie kolezanki, z ktorymi bawiles sie w piaskownicy ?
                  pewnie tez nie.
                  • spawacz.drewna Re: dlaczego ? 06.03.12, 15:53
                    No mam tak ale raczej sie to wiąże z jakimiś wydarzeniami lub działaniem innych osób . Znaczy musiało ich być dużo ;)
                    Swoją droga to być straszne ch...owa jak spotykasz taka Baśke i nie wiesz czy ją dmuchałeś czy nie ;)
                    No chyba że seks traktujemy konsumpcyjnej to szacun nie ma tezy .
      • maly.jasio de_nomina ? 06.03.12, 14:49
        a_nonima napisała:

> Moja przyjaciółka w wieku 27 lat miała 46 na koncie. Prowadziła notesik w kt za
        > pisywała imiona owych szczęśliwców.

ja bym byl rzekl, ze kazdy z nich byl - de_nomina :)
      • riki_i Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 14:52
        Pewien mój spasły obrzydliwy kolega prezes wyjawił że ma kochankę w pracy. Taką przed 30stką. Trochę mię to zdziwiło, bo atrakcyjny to on nie jest. Ale wyjawił, iż owa kochanka przyznaje się , uwaga, do ponad SETKI partnerów. Hmmm, w tej sytuacji nawet 46 jest jeszcze lightowe :)
    • spawacz.drewna Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 14:41
      Trzeba było powiedzieć, że miałeś 234 kobiet i dwa anale ale anale się nie liczą, bo były po pijaku.
    • 8n Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 15:01
      100 to dużo. 20 to norma.

powiedzmy, że zaczęła uprawianie szaleńczej miłości, nie jako malutkie dziecko, tylko jako 18l-atka. przez dziesięć lat 20 chłopców daje nam 2 chłopców w roku.

jesli, ludzie, nie zyją od związku do związku, to tak to później wygląda. nie wiedziałam, tylko, że mówi sie o tym swoim partnerom,
      mimo, że takie wyniki wśród kobiet są normą, wiem, że nie wolnoo nich mówić chłopcom, bo potem się krzywią, i biegają na fora albo do mamy.

nie martw się proszę pana.
      • 8n Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 15:06
        przepraszam, że tak dużo przecinków, ale ostatnio byłam w innej interpunkcyjnej krainie, muszę sie teraz podleczyć.
      • koham.mihnika.copyright 8n > 6a? 07.03.12, 08:20

• spawacz.drewna Re: 8n > 6a? 07.03.12, 08:54
          banał

n < a*3/4
          • koham.mihnika.copyright Re: 8n > 6a? 07.03.12, 14:05
            siadaj dwa. ale mozesz dalej probowac ;-{)
            • spawacz.drewna Re: 8n > 6a? 07.03.12, 14:29
              dwa to zdane wiec luz moge juz isc na jabola :)
              • koham.mihnika.copyright sorki, to jest porzadna prywatna uczelnia z 08.03.12, 07:38
                ocenami od 2 do 5.
                Dwa - ja decyduje, czys zdal.
                Przynies wino, to ci wytlumacze.
                • spawacz.drewna Re: sorki, to jest porzadna prywatna uczelnia z 08.03.12, 09:15
                  haha tak jest psorze :)
                  to zabiore mamie z barku i przyniose wszystko, lacznie z kura w siatce :)
                  • koham.mihnika.copyright za wlasciwa postawe i chec nauki zaliczam 08.03.12, 13:35
                    warunkowo (w zaleznosci od zawartoscli soli wypadowej w drobiu).
                    • spawacz.drewna Re: za wlasciwa postawe i chec nauki zaliczam 10.03.12, 18:11
                      https://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/2012/02/807e38a145de1f88c884d86fe0e71308.gif?1328436751
                      • wersja_robocza Re: za wlasciwa postawe i chec nauki zaliczam 10.03.12, 18:17
                        ahahahaha super filmik.:D:D
                      • koham.mihnika.copyright dokladam PLUS 11.03.12, 00:48
                        ladne :D
    • sibeliuss Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 15:33
      Na dyskusje o seksie, zapraszamy na fora tylko dla dorosłych.
      forum.gazeta.pl/forum/f,11113,Erotica_Nova.html
    • moonogamistka Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 18:11
      Notesik ma? Karby robi na wyrku? I po co sie chwali durna ?;-)
    • szybiarz Re: ile partnerow seksualnych 06.03.12, 21:56
      żeby uzyskać ten sam poziom zeszmacenia, musisz po ślubie zaliczyć tyle samo towaru
    • qqbek Ani wyniki imponujące... 06.03.12, 22:04
      ...ani prowokacja zbyt cienkimi nićmi nie uszyta.
      Czy wy nie widzicie, drodzy forumowicze, że to kalka dylematów moralnych bohatera z filmu "Sprzedawcy" (ang. "Clerks") Smith-a?
      Nie miał czym zabłysnąć, to pochwalił się kilkoma niezobowiązującymi "lodzikami".

Nie wiem, może to nie to pokolenie, ale mi łatwiej było zawsze kobietę wprost zachęcić do "całości" niż do "niezobowiązującego l.".
      • mustafa81 Re: Ani wyniki imponujące... 07.03.12, 16:22
        hmm . bardzo mnie sie ten motyw podoba :) w sumie ktos wyzej pisal ze 22 facetow na tyle lat to nie duzo :) ale z panna troche przystopuje nie moge rozgryzc czy lubi ten sport czy tez oczekuje jakis korzysci z samego dawania pupy, nie wiem co gorsze:0
    • walid68 Re: ile partnerow seksualnych 07.03.12, 11:01
      nie wiem czy można po ilości partnerów mierzyć sukces czy porażkę kogoś. ja sądzę ze te osoby które zaliczają po kolej partnerów nie bedą umiały żyć z kimś jednym na stałe bo psychka ich już jest skrzwiona. :(
      • spawacz.drewna Re: ile partnerow seksualnych 07.03.12, 11:29
        Powiedzialbym ze jest takie prawdobodobienstwo. Wystarczy wspomniec tutaj kolege jednego z forumowiczow, ktory przeglada notes z zaliczonymi panienami jak go zona/partnerka zdenerwuje.
        • spawacz.drewna Re: ile partnerow seksualnych 07.03.12, 11:30
          handel seksem jest starszy od handlu niewolnikami
          • koham.mihnika.copyright dokladnie, nawet Biblia o tym mowi 08.03.12, 07:41
            szlo jakos tak - ...eta nastajaszczaja blad' uze pierwowo dnia ukrala iz zaprieszczienowo dierewa tri kilograma jablok pierwowo sorta....
            • spawacz.drewna Re: dokladnie, nawet Biblia o tym mowi 08.03.12, 09:16
              rzadka to sztuka wladania tym narzeczem, naprade mi psorze zaimponowales ;)
    • abes79 Re: ile partnerow seksualnych 10.03.12, 21:14
      Wiesz. Zależy jak na to spojrzeć. Jak ktoś potrafi seks oddzielić od miłości to liczba nie ma znaczenia.
      Ja nie potrafię tego oddzielić i myślę że i twoja liczba jest spora.
    • pomimo1 Re: ile partnerow seksualnych 14.03.12, 13:22
      w jednym czasie? jezu, co za debilne wyznania.
    • mirabelll Re: ile partnerow seksualnych 23.03.12, 17:04
      bardzo dużo :-P
    • lonely.stoner Re: ile partnerow seksualnych 23.03.12, 20:21
      najgorsze co sie moze trasfic to takie porownania...w Twojej lepetynie juz niestety powstale- ona miala 20stu parnterow, ja mialem 5, w tym kilka lodzikow (nawet opisales ze 2x z ta sama pania jeden z nich byl), ale ze poswieciles na jedna 8 lat to masz taki zanizony wynik, bo tak to pewnie mialbys 40 i 10 niezobowiazujacych lodzikow... hahahahaahaha :) chlopie - tu sie najpierw powinienes za leczenie kompleksow brac, ALBO skoro ten niedostatek tak ci przeszkadza to nadrobic szybko wynik i juz nie bedziesz sie musial z nikim porownywac :D
    • sowa_46 Re: ile partnerow seksualnych 24.03.12, 04:48
      No cóż, trafiłeś na qrwiszona.
    • stary.dziadyga Re: ile partnerow seksualnych 24.03.12, 17:05
      a Keith Richards spał z tysiącem kobiet i żyje, a Wy tutaj dziewczynie 22 facetów żałujecie.

Ktoś tu już wyżej napisał że to wychodzi mniej więcej 2 facetów na rok...normalnie rozpusta w biały dzień!
      • josef_to_ja Re: ile partnerow seksualnych 24.03.12, 17:16
        Dla mnie to sporo i już. Ja bym w życiu takiej nie chciał. Sorry, ale lepiej byś samemu niż z taką kobietą. Żeby taka chociaż była prezesem spółki akcyjnej i miała doktorat z medycyny, ale zapewne jest zwykłą laską, do tego mającą za sobą wiele knyg w waginie
        • josef_to_ja Re: ile partnerow seksualnych 24.03.12, 17:21
          A Keith Richards jest gitarzystą jednego z najsłynniejszych zespołów rockowych. O czym my to mówimy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka