talllar 06.09.12, 15:10 mezczyzna moze byc zaangazowany uczuciowo w jednym czasie? jest w stanie byc zaangazowany. ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maly.jasio Czuje tu Oddech Miszcza... 06.09.12, 15:18 Bo ja to skromnie - tylko z dwoma. Z tym ze zawsze jedna mniej, a druga bardziej. I kazda po swojemu. I to jest i skromnosc i coloryt zycia... Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: Czuje tu Oddech Miszcza... 06.09.12, 15:26 chyba z dwiema? czy ta druga to facet? Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Czuje tu Oddech Miszcza... 06.09.12, 15:27 six_a napisała: > chyba z dwiema? czy ta druga to facet? Nie, ale czasami ta druga - to obojnak. Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: Czuje tu Oddech Miszcza... 06.09.12, 15:45 mariuszg2 napisał: > i sztywna pewnie ;) Zgadza sie. Czasami mozna sobie z taka nie tylko zeby polamac, ale i Dobre Imie (w oczach wlasnych) To jest dopiero poruta. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Czuje tu Oddech Miszcza... 06.09.12, 16:08 o Tak Dobre Imie zsazrganę przez sztywną kobietę to chyba najgorsze co może skotkac prawdziwego mężczyznę Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Tez tak mysle. 06.09.12, 16:18 mariuszg2 napisał: > o Tak Dobre Imie zszarganę przez sztywną kobietę to chyba najgorsze co może sko > tkac prawdziwego mężczyznę. Tez tak mysle. Bo jak mi jaka kobieta zszarga moje Dobre Imie w moich oczach to mi - zusammen do kupy EGO i AlterEGO podupadaja - i biore sie potem za kobiety takie jak ja - czyli NIC NIE WARTE. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: Tez tak mysle. 06.09.12, 16:35 > EGO i AlterEGO podupadaja - i biore sie potem za kobiety takie jak ja - czyli N > IC NIE WARTE. Kobiety są cudowne.... Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: z iloma kobietami? 06.09.12, 17:58 To zależy ile z nich ma odpowiedni obwód biustu. Plus należy pamiętać o matce (bo każdy kocha swoją mamusię) oraz króliku z sierpnia.:cool: Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: z iloma kobietami? 11.09.12, 00:04 wersja_robocza napisała: > To zależy ile z nich ma odpowiedni obwód biustu. Plus należy pamiętać o matce ( > bo każdy kocha swoją mamusię) oraz króliku z sierpnia.:cool: Myślisz że męska pojemność emocjonalna jest ściśle ograniczona do np. 300 cm obwodu w klatce? Interesująca teoria... Dobrze że mam słabość do szczupłych... choć z drugiej strony - może za bardzo się rozdrabiniam? :D Odpowiedz Link Zgłoś
voxave Re: z iloma kobietami? 06.09.12, 19:05 talllar napisała: > mezczyzna moze byc zaangazowany uczuciowo w jednym czasie? > jest w stanie byc zaangazowany. ? Cześc Kalllka--z wieloma,kobieta zresztą też :) Odpowiedz Link Zgłoś
zuza_m_zuza_m Re: z iloma kobietami? 10.09.12, 20:22 wszystko zależy od umiejętności zarządzania sobą w czasie Odpowiedz Link Zgłoś
yoko0202 Re: z iloma kobietami? 11.09.12, 01:27 talllar napisała: > jest w stanie byc zaangazowany. ? to zależy od indywidualnych predyspozycji i od wieku, w pewnym momencie to nawet raz dziennie nie jest w stanie Odpowiedz Link Zgłoś