Dodaj do ulubionych

Forumowa Wigilia

23.12.12, 12:52
Ponieważ jak widze wiele osób żyje forum bardziej niz swoim wlasnym a i są tacy co tesknia bo daleko od domu....jutro bede w porze wieczerzy na forum okolo...i zapraszam do wzajemnego skladania sobie zyczen forumowo....nie czeba byc wirzacym trzeba byc dobry czlowiek i chciec sie podzielic cieplem...jutro...w wigilie wiczorwm....wirtualne dzielenie sie opaltkiem.....zapraszam....bede....
Obserwuj wątek
    • masqara Re: Forumowa Wigilia 23.12.12, 12:57
      nie obchodze swiąt i mi z tym dobrze
    • headvig Re: Forumowa Wigilia 23.12.12, 13:44
      a co, masz bunt jednostki i postanowiłeś nie zasiadać do stołu z teściową? :)
      • mariuszg2 Re: Forumowa Wigilia 23.12.12, 13:58
        hahaha...do stolu z tesciowa nie zasiadam juz od paru ladnych lat.... wychudzone toto jest...pomarszczone....70 lat skonczyla a sie scierwo czymna...ona mnie przezyje żmija jadowita paskudna jedna....:)
        • agios_pneumatos Re: Forumowa Wigilia 23.12.12, 13:59
          Czy ta miłość jest odwzajemniona? :)
          • mariuszg2 Re: Forumowa Wigilia 23.12.12, 14:03
            może inaczej....moja do niej jest odzwzajemniona...to ona zaczeła.... kazała sobie mówić per "Pani"...idiotka, chamra, wieśniara jedna..... tak spotkajmy się jutro i złóżmy sobie serdeczne świąteczne życzenia ....hahahah
            • headvig Re: Forumowa Wigilia 23.12.12, 14:06
              moją teściową byś polubił, z matką gorzej :D
              • mariuszg2 Re: Forumowa Wigilia 23.12.12, 21:15
                a czemuż to? czyżby matka sądziła, że wychowała Cie na porządną Ślązaczke i horol co rogi jej zieciowi potencjalnie może dorobic nei wchodzi w gre? to powiedz jej że mój dzid w 3 powstanich śląskich walczył.... w tym w jednym po stronie wehrmahtu....może jej przejdzie...
                • headvig Re: Forumowa Wigilia 24.12.12, 15:12
                  nie o to chodzi. chodzi o to jeśli ktoś nie robi tego, co ona sobie wymyśli, bądź ma inne zdanie - od razu jest zły i jeszcze wiele innych spraw, ale przy okazji świąt pewne rzeczy trzeba puścić w niepamięć
                  • mariuszg2 Re: Forumowa Wigilia 24.12.12, 22:32
                    Droga Jadziu....Obyśbyła szczęsliwa i znalazła to czego szukasz...
                    • headvig Re: Forumowa Wigilia 25.12.12, 09:33
                      mariuszg2 napisał:

> Droga Jadziu....Obyśbyła szczęsliwa i znalazła to czego szukasz...

znalazłam :) drogi Mariuszu, tobie też wszystkiego dobrego i spełnienia marzeń :)
                      • mariuszg2 Re: Forumowa Wigilia 25.12.12, 20:20
                        cud świąt...
    • rb2012 Re: Forumowa Wigilia 23.12.12, 15:45
      jak się uda to też bedę i złożę w-kim życzenia :)
    • maly.jasio Wszystkiego Dobrego , Mario 23.12.12, 18:27
      w przeddzien Rozdjenija...

ale jutro, to spotykam sie z Towarzyszem Smirnovem (w koncu oplatek przeplukac jakos trzeba...). Po solidnym plukaniu zoladka sokiem ogorkowym I. go dnia Swiat,
      wieczorem (za dwa dni) zyczenia odwzajemnie.
      • mariuszg2 Re: Wszystkiego Dobrego , Mario 23.12.12, 21:12
        cóż zatem....niezmiennej jurności, milosci do kobiet narodowości polskiej ze wzajemnoscią i mlodości co nad poziomy ulata....hej
        • kalllka Re: Wszystkiego Dobrego , Mario 24.12.12, 08:20
          Od lat największym dla mnie problemem było wymyślenie
          Życzeń Właściwych
          pieszczacych serdecznie dusze,bezpretensjonalnych
          Siły sprawczej
          dzięki za pomysł forumowego stółu
          Niechze słowo ciałem sie stanie

• mariuszg2 Re: Wszystkiego Dobrego , Mario 24.12.12, 22:33
            Kajuś....niechże się stannie CI ciałem to co marzysz i to takim ciasteczkowym co przyprawia o słodycz, drzenie, rozkosz i szczeście...czego Ci życzę w ten wjeczór
    • rb2012 Re: Forumowa Wigilia 24.12.12, 15:09
      Wszystkim forumowiczom a także autorowi wątku życzę wszystkiego naj naj na te Święta niech będą piękne radosne i niezpomniane. Panom życzę także cierpliwości do kobiet i zrozumienia a choruszkom dużo zdrowia :D
      • mariuszg2 Re: Forumowa Wigilia 24.12.12, 22:34
        pikena B miseczkowa zielonooka mieszkanko puszczy nadnoteckiej....oby Ci przecinki nie robili i nie zrabali pnia....przeciez bezeń ani tlenu ani świergotu ptaków ani schronienia dla zwierzyny dzikiej..... darz bór ...i udanych łowów ...cmok...
        • rb2012 Re: Forumowa Wigilia 24.12.12, 23:07
          :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka