Dodaj do ulubionych

nc+ a polsat

12.04.13, 08:34
Mam n-kę i coraz mniej mi się podoba (świruje mi pilot przez nich i nawet przełączać kanałów nie mogę).
Niespecjalnie jest w czym wybierać, bo w grę wchodzi tylko Polsat.
No i co mam zrobić? Zostać przy jednych złodziejach, czy zamienić na Polsat?
Doradźcie:)
Obserwuj wątek
    • gyubal_wahazar Re: nc+ a polsat 12.04.13, 12:29
      Wywal jedno i drugie. Za 3 tygodnie rusza lato z radiem
      • kalllka Re: nc+ a polsat 13.04.13, 14:37
        jesli radio by telefon to lato tez przez satelite
    • allerune Re: nc+ a polsat 12.04.13, 13:06
      to nie to forum
      • easyblue Re: nc+ a polsat 12.04.13, 23:18
        No wiesz, myślałam, zę przeciętnego faceta nie przerasta ten temat. Widać sie myliłam. Zapytam na e-matce:)
        • allerune Re: nc+ a polsat 15.04.13, 11:44
          przeciętnych facetów tu nie ma, a nieprzeciętni nie zawracają sobie dupy telewizją, to domena zasiedziałych, roztytych kur domowych - czyli nie to forum
          • kalllka Re: nc+ a polsat 15.04.13, 12:38
            rozsmieszyles mnie opo ranku,
            bo forum_m. jak najbardziej jest roztyta -kura domestika, ktora od dawna zamiast glowy ma autopilota

na innych forach sytuacja podobna,
            na palcach jednej reki mozna policzyc 'specyjalstow' opiekunow, uzerow ( obuplci zreszta) ktorzy rzeczowo -profesjonalnie (bez kryptoreklamy) potrafia odpowiedziec na zadane pytania
    • qqbek Do 19 kwietnia... 15.04.13, 15:17
      ...masz szansę rozstać się z NC+ bez konsekwencji.
      Ja skorzystałem.
      Z resztą jak w miejsce 58 zeta abonamentu zażyczyli sobie nagle 89 (z tego 10 za nowy dekoder, który miałem wymienić), do tego umowę przedłużając o ponad pół roku (poprzednia była na 12 miesięcy)... w dwa tygodnie po podpisaniu tej poprzedniej umowy (którejś z rzędu, bo ładne parę lat miałem n-kę), to niech się gonią.

Bardziej rzeczowo:
      nc+ jest droższa w wersji podstawowej, ale tańsza przy większej ilości pakietów, ma więcej kanałów HD i ciekawą ofertę kanałów premium. No i jak ktoś lubi piłkę kopaną (ja akurat nie), to chyba jedyny wybór.
      Polsat jest bardziej przaśny, tańszy przy mniejszej ilości kanałów, droższy przy większej.

Ja rezygnuje całkowicie, zostaje przy naziemnej cyfrówce, bo nie chcę, żeby mi córa się od telewizji uzależniała.

Gdybym nie poczuł się dymany przez n, to pewnie do końca umowy bym ich jeszcze wytrzymał, bo i tak ofertę mają lepszą niż Polsat (a stałych, wieloletnich abonentów to w ogóle rozpieszczali do momentu połączenia się z c+).
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka