giuliettax 20.07.13, 23:06 być zaczepiani przez swoje kobiety? Wolicie by to one przejmowały inicjatywę czy raczej zostało wam coś z jaskiniowych przyzwyczajeń-za kudły i do izby:-) Oczywiście chodzi mi o sferę intymną a nie o domowe sprzeczki.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hansii jak lubicie - lubimy roznie. 21.07.13, 00:03 raz poprzecznie - raz podluznie. rzuc na tapete jeszcze inny ogolny temat: - czy bardzej lubicie lato - czy zime. glosy tez sie jakos podziela, a niektorzy stwierdza, ze wola jesien, ew. wiosne i wylamia sie z szeregu. Odpowiedz Link Zgłoś
giuliettax Re: jak lubicie - lubimy roznie. 21.07.13, 00:06 hansii napisał: > raz poprzecznie - raz podluznie. > > rzuc na tapete jeszcze inny ogolny temat: - czy bardzej lubicie lato - czy zime > . > glosy tez sie jakos podziela, a niektorzy stwierdza, ze wola jesien, ew. wiosne > i wylamia sie z szeregu. Temat nie gorszy od "o czym rozmawiać z kobietami" nie sądzisz? Poza tym to mi potrzebne jest riserdz robię .... Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: jak lubicie - lubimy roznie. 21.07.13, 00:25 ale to jest wlasnie oszustwo. gdybys napisala od razu o tym riserczu - to i od razu polecialabys na smietnik Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszg2 Re: jak lubicie 21.07.13, 00:14 giuliettax napisał(a): > być zaczepiani przez swoje kobiety? za kudły i do izby..... Odpowiedz Link Zgłoś
hansii Re: jak lubicie 21.07.13, 00:26 mariuszg2 napisał: > za kudły i do izby..... ale to idzie tylko z tymi ponizej 175 cm. powyzej to odradzam i koszykarki to lepiej brac dobrym slowem. Odpowiedz Link Zgłoś
babciajadzienka Re: jak lubicie 22.07.13, 00:33 za kudly i do izby? Ale sie potem odgryziemy :). Odpowiedz Link Zgłoś
hansii nie lubimy 22.07.13, 08:14 babciajadzienka napisał(a): > za kudly i do izby? Ale sie potem odgryziemy :) no niestety. znam z autopsji. Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: jak lubicie 22.07.13, 15:33 fifty fifty....ale ja to nie wiem...nie ma na kim ćwiczyć i wogle.. co do kudeł..hmm podoba mi się Twoje podejście do życia! Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: jak lubicie 22.07.13, 16:50 o rany julek, pociaga cie coffeinko jakoby zabawne podejscie do zyci i wciagania do '...' za tzw wlosy? ps poprosze jeszcze o tlumaczenie na slaski Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: jak lubicie 22.07.13, 17:04 kalllka napisała: > o rany julek, > pociaga cie coffeinko jakoby zabawne podejscie do zyci i wciagania do '...' > za tzw wlosy? > ps > poprosze jeszcze o tlumaczenie na slaski Pieronowe dziołszysko ze Cia!!! No jako Ci to godom inaczy to ni ma warte i fertig!Tako gotka ku szkubaniu... połosprawiej se z kerym co to wijy kiedy tym łonym połonaczyć,bo cały śwjot na francku stoji!! p.s.proszę o duchowe wsparcie w dniu jutrzejszym!!!bo jak niy to ciulniesz ynta i rypniesz ło gelynder a tego Ci nie życza..... Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: jak lubicie 22.07.13, 17:32 mysla, ze w dobrej sprawie prosisz, dej cynka o ktorej trza to zrobia co w mojej mocy (nie zwazaja na grozby otrzymania w ynta i rypniecia w gelyndra) Odpowiedz Link Zgłoś
coffei.na Re: jak lubicie 22.07.13, 19:32 kalllka napisała: > mysla, ze w dobrej sprawie prosisz, dej cynka o ktorej trza > to zrobia co w mojej mocy (nie zwazaja na grozby otrzymania w ynta i rypniecia > w gelyndra) Dobre,dobre....ale żeby się spełniło to proszę byś już skoro świt rączki zacisnęła i trzymała,trzymała,trzymała...i tak do 19 stej.... Wierzę w Ciebie kalllllllllllla-nie zawiedz Ślązoczki,bo Ci ślepy los wyklupie micha! ( nie można otrzymać ynta-to znaczy przewrocić sie ;-) a gelynder to poręcz Dam znać czy Twoje czymanie pomogo! Odpowiedz Link Zgłoś