Gość: Obolaly IP: *.vc.shawcable.net 04.08.04, 23:05 Nie wiecie coz za przyczyna jest.Strasznie mnie-BOLA JAJA-???????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: -POMOCY-!!!!!!!!! 05.08.04, 09:57 Gość portalu: Obolaly napisał(a): > Nie wiecie coz za przyczyna jest.Strasznie mnie-BOLA JAJA-???????? moze masz stan zapalny. idz do urologa. odpusc sobie mysli o nowotworach, bo te z eguly nie bola;) Odpowiedz Link Zgłoś
stuprocentowa.woman Re: -POMOCY-!!!!!!!!! 05.08.04, 10:54 .....dłuższe przetrzymywanie materiału genetycznego, grozi zapaleniem moszny... zastanów się nad tym Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: -POMOCY-!!!!!!!!! 05.08.04, 12:16 Gość portalu: Obolaly napisał(a): > Nie wiecie coz za przyczyna jest.Strasznie mnie-BOLA JAJA-???????? To proste - zwal konia albo idz na baby. Dziwne swoja droga. ja ten problem mialem jak mialem 16 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: -POMOCY-!!!!!!!!! IP: *.vc.shawcable.net 05.08.04, 19:44 No niestety z jajami jak z pipami sa-POTRZEBUJACE-!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do-Obolalego- Re: -POMOCY-!!!!!!!!! IP: *.vc.shawcable.net 06.08.04, 20:17 No jak -Jaja-jeszcze -Bola-moze to-KALAFIOR-Zyga- Odpowiedz Link Zgłoś
rozdarta_sosna Re: -POMOCY-!!!!!!!!! 16.09.04, 14:28 stary, przestan nosic tak wąskie spodnie... na bank przejdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
ob.wies Re: -POMOCY-!!!!!!!!! 16.09.04, 14:32 jak sie po nich gryziesz to potem bola! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_halford Re: -POMOCY-!!!!!!!!! 16.09.04, 14:34 Gość portalu: Obolaly napisał(a): > Nie wiecie coz za przyczyna jest.Strasznie mnie-BOLA JAJA-???????? Nie wkrecaj wiecej w imadlo ! Odpowiedz Link Zgłoś
kohinor Re: -POMOCY-!!!!!!!!! 16.09.04, 14:44 Gość portalu: Obolaly napisał(a): > Nie wiecie coz za przyczyna jest.Strasznie mnie-BOLA JAJA-???????? Sa DWIE najprawdopodobniejsze przyczyny: 1) masz zapalenie najądzrza (nic groznego) 2) na wskutek dlugotrwalego i nierozladowanego napiecia seksualnego bola, nie wiedziales? (to nie zart!) Odpowiedz Link Zgłoś
kuba_halford kohior 16.09.04, 14:58 kohinor napisał: > 2) na wskutek dlugotrwalego i nierozladowanego napiecia seksualnego bola, nie > wiedziales? (to nie zart!) Ty to z autopsji znasz napewno bo tak sie ciskasz hehe. 3 tyg temu widzialem we wloskiej knajpie takiego kretynka co zgrywal przez 5 min keepera (chyba w telewizji widzial) i niuchal kielona z jakims sikaczem z 8 zyli wpedzajac w zachwyt swoja chyba wybranke kolo z uszami odstajacymi, na krotkich nozkach jak Jagger, czerwona malpia morda, zakolami, w bialym sweterku (takie "trendy" nie ?) i tenisowkach co sie przed jakas lasia popisywal ze cala knajpa slyszala (chyba czul ze wreszcie umoczy i zobaczy jak to jest) i kelnerce takie komplementy prawil przy tej pannie (ona tez miala ryj jakby czolg jej przejechal - to twoja siostra czy matka ?) "slicznie Pani dzisiaj wyglada czy mowilem juz to Pani ?, prawda porzadny komplement na dobry poczatek dnia" a panna malo sie ze smiechu nie posrala jak go zobaczyla, potem widzialem jak z pozostalymi kelnerkami jeszcze sie zarykiwala w wejsciu z tego debila. To napewno ty musiales byc, po tym co tu bakasz to tak mi sie skojarzyles odrazu z takim Bolkiem co wszyscy w sredniej mu karczycho walili i sobie nie radzil, strasznie krzyczysz no i jeszcze te doswiadczenia z nierozladowanym napieciem (dala ci wtedy po tym obiedzie czy sie nazarla i uciekla jak wszystkie ? ) :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuba_kalafior Re: kohior IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 17:50 kuba_halford napisał: > 3 tyg temu widzialem we wloskiej knajpie takiego kretynka co zgrywal przez 5 > min keepera Chyba chodziło ci o "kipera", prostaczku. :-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalafior Re: kohior IP: *.acn.waw.pl 16.09.04, 17:53 chyba "Ci" prostaczku :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burunduk Re: -POMOCY-!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 18:01 jak zaczna jeszcze tykać to utnij i odrzuć jak najdalej... pamietajcie - terroryzm sie szerzy ;) a na poważnie to może do lekarza chłopcze, a nie na forum??? Odpowiedz Link Zgłoś