Dodaj do ulubionych

Z D A Ł A M ;)))

16.09.04, 18:01
ufff zdalam ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: tony Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 18:02
      ołjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
      gratuluje :)
    • Gość: katinka Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 18:09
      cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok
      cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok
      :* super!
    • boston5 Re: Z D A Ł A M ;))) 16.09.04, 18:09
      gratuluje. ehh, studenckie czasy

swoją drogą stefan też zdawał swego czasu, ale trzech mu nie przyjęli, bo były
      wyszczerbione...
      • Gość: burunduk Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 19:41
        diastemie gratulujemy zdania
        bostonowi gratulujemy trafnego wyboru
    • gomory Re: Z D A Ł A M ;))) 16.09.04, 18:59
      A nie mowilem, ze tym razem miala opcje na zdanie ;).
      Gratuluje.
      • Gość: katinka Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 19:17
        jak dziewczyna zdolna to wybierze najlepsza opcje ;) sie mi wydaje, czy Gomory
        taki zlosliwiec maly jestes, co? :P
        • gomory Re: Z D A Ł A M ;))) 16.09.04, 19:25
          > maly jestes, co? :P

Zupelnie nie mam takich kompleksow dzieciaku 8-).
          • Gość: burunduk Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 19:42
            gomoremu gratulujemy rozmiarru
            • Gość: katinka Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 19:48
              a burundukowi poczucia humorku ;) a gomory mnie nie lubi, wiem to!
              • gomory Re: Z D A Ł A M ;))) 16.09.04, 19:52
                Zebym mogl powiedziec ze Ciebie nie lubie, musialbym sprobowac. Wiec sama
                rozumiesz ze nie musisz sie przejmowac - nie nielubie Ciebie :).
                • Gość: katinka Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 19:54
                  w moim slowniku nie ma slowka" nielubie", wiec lubisz czy nie? ;) wybacz, ale
                  ostatnio mam dosc smetne dni, to i myslenie nie takie ;)
                  • Gość: Zosia Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 16.09.04, 20:01
                    Gość portalu: katinka napisał(a):

> w moim slowniku nie ma slowka" nielubie", wiec lubisz czy nie? ;) wybacz, ale
                    > ostatnio mam dosc smetne dni, to i myslenie nie takie ;)

ale tak ci zalezy na tym lubieniu??

• Gość: katinka Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 20:02
                      nie, nie zalezy mi
                      • Gość: tony Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 20:04
                        oj Katinka,kazdy chce byc lubiany:P kwestia tylko kto cie ta luboscia obdarza:)
                        • Gość: katinka Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 20:06
                          no wlasnie, nie zalezy mi na lubieniu gomorego :)
                      • Gość: Zosia Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 16.09.04, 20:09
                        Mi tez nie zalezy :)))

a komu zalezy ????
                  • gomory Re: Z D A Ł A M ;))) 16.09.04, 20:05
                    Wybaczam. Jestes kobieta wiec to moze stad "myslenie nie takie" ;).
                    Lubie Cie jak kabanosy, teraz OK :)?
                    • Gość: Zosia Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 16.09.04, 20:06
                      Ale nie wiemy jak bardzo lubisz te kabanosy :)))
                    • Gość: katinka Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 20:09
                      no jestem kobieta, na dodatek smutna, ze sobie tak pochlipam, ale na ogol
                      myslenie mam w porzadku, naprawde! ale tych kabanosow nie kumam, wiem wiem,
                      westchniecie ciezkie, no ale kurde co znaczy: lubic jak kabanosy? :))
                      • Gość: tony Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 20:10
                        :DDD
                        • Gość: katinka Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 20:12
                          cos smiesznego napisalam?? :P
                          • Gość: tony Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 20:13
                            nie
                            usmiecham sie szeroko do ciebie:P
                            • Gość: katinka Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 20:15
                              ufff :P
                    • Gość: burunduk Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 20:23
                      widzisz gomory, babka, jakby równa i normalna nie byla to zawsze babka -
                      najpierw ci powie że jesteś złośliwy i że masz małego, potem zarzuci, że jej
                      nie lubisz, by potem stwierdzić, że wcale jej na tym nie zalezy, a jak w końcu
                      dostanie komplement swojego zycia to nie zrozumie ;)
                      • Gość: katinka Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 20:27
                        thaaaa... a gdzie ja powiedzialam, ze ma malego?? ;) za ten komplement mojego
                        zycia to masz u mnie landrynka :P
                • Gość: burunduk Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 19:57
                  nie tłumacz sie - to prowokacja - czuje to...
    • Gość: katinka no dobra... IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 20:18
      my tu gadu-gadu, a gdzie nasza studentka? bo ja tu z szampanem czekam ;)
      • diastema Re: no dobra... 16.09.04, 20:37
        jestem:D
        • jill5 Re: no dobra... 16.09.04, 20:41
          A to ja tez pogratuluje diastemie, a co;)
          Przeczytalam cale nastrojowe forum i tak jakos zapalalam sympatia do
          uczestnikow rozmowy:) Pozdrawiam, moge sie przylaczyc?
          • Gość: mms Re: no dobra... IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 20:47
            czekamy na progu chaty :))
            • Gość: katinka Re: no dobra... IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 20:48
              ups, to ja pisalam: katinka :)
      • jantoni.jajcorz Re: no dobra... 16.09.04, 20:38
        Czeka na forum nastrojowym:))) W stanie wskazującym - i nie dziwota
    • leff Re: Z D A Ł A M ;))) 16.09.04, 22:19
      moje gratulacje :-)
      ale czy jeszcze 3masz się na nogach po tym sukcesie ?
      • pauli7 Re: Z D A Ł A M ;))) 16.09.04, 22:23
        ja tez! ja tez!
        tzn ja tez gratuluje:)))
    • Gość: rayback Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 16.09.04, 22:30
      Gratulacje! I musze,no musze to powiedziec : WIEDZIALEM! :)))
      PS1.Z opcja "pod stolem" czy bez ???????
      PS2.Tak wiem,juz wracam do projektu...
      • Gość: czerwony kapturek Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 22:44
        Gratulacje! :)

--
        cześć panie rayback - Марш до проекта. ;)
        • Gość: rayback Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 16.09.04, 22:45
          Czesc Towarzyszko! No juz mnie nie ma! :)
          • Gość: katinka Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 22:50
            Rayback, jestes! sie stesknilam za Toba, wiesz? :* zartowalam z tym
            projektem ;))
            • Gość: rayback Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 16.09.04, 23:03
              To strasznie mile,chyba dawno nie slyszalem takich slow!Dzieki! :)))))))))))

Ale niestety,projekt to projekt.Pisze czekajac na wyrok od dziekanki...Ehhh...
              • Gość: katinka Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 23:13
                ja to biore na siebie, a nawet sprawdzilam gdzies tam w horoskopie i wyszlo, ze
                ZALICZYSZ, to co: mala przerwa? ladnie prosze... czekamy w chatce ;)
      • diastema Re: Z D A Ł A M ;))) 17.09.04, 08:58
        z opcja bez ;))
        • gomory Re: Z D A Ł A M ;))) 17.09.04, 11:32
          rozumiem ";)"
    • Gość: lady Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 16.09.04, 22:42
      jakże się cieszę SIOSTRO:)))))))))))
    • diastema Re: Z D A Ł A M ;))) 17.09.04, 08:59
      dziekuje wszystkim i przperaszam za sowja niebytnosc wczoraj na forum ale
      poszlam spac bo mi sila zabraklo jak stres odpuscil ;)))
    • Gość: Irla Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 10:40
      gratulacjeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      dzielna dziewczynka :)) brawoooooooooo brawooooooo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka