Gość: tony Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 18:02 ołjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... gratuluje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 18:09 cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok cmok :* super! Odpowiedz Link Zgłoś
boston5 Re: Z D A Ł A M ;))) 16.09.04, 18:09 gratuluje. ehh, studenckie czasy swoją drogą stefan też zdawał swego czasu, ale trzech mu nie przyjęli, bo były wyszczerbione... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burunduk Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 19:41 diastemie gratulujemy zdania bostonowi gratulujemy trafnego wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Z D A Ł A M ;))) 16.09.04, 18:59 A nie mowilem, ze tym razem miala opcje na zdanie ;). Gratuluje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 19:17 jak dziewczyna zdolna to wybierze najlepsza opcje ;) sie mi wydaje, czy Gomory taki zlosliwiec maly jestes, co? :P Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Z D A Ł A M ;))) 16.09.04, 19:25 > maly jestes, co? :P Zupelnie nie mam takich kompleksow dzieciaku 8-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burunduk Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 19:42 gomoremu gratulujemy rozmiarru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 19:48 a burundukowi poczucia humorku ;) a gomory mnie nie lubi, wiem to! Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Z D A Ł A M ;))) 16.09.04, 19:52 Zebym mogl powiedziec ze Ciebie nie lubie, musialbym sprobowac. Wiec sama rozumiesz ze nie musisz sie przejmowac - nie nielubie Ciebie :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 19:54 w moim slowniku nie ma slowka" nielubie", wiec lubisz czy nie? ;) wybacz, ale ostatnio mam dosc smetne dni, to i myslenie nie takie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 16.09.04, 20:01 Gość portalu: katinka napisał(a): > w moim slowniku nie ma slowka" nielubie", wiec lubisz czy nie? ;) wybacz, ale > ostatnio mam dosc smetne dni, to i myslenie nie takie ;) ale tak ci zalezy na tym lubieniu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 20:02 nie, nie zalezy mi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 20:04 oj Katinka,kazdy chce byc lubiany:P kwestia tylko kto cie ta luboscia obdarza:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 20:06 no wlasnie, nie zalezy mi na lubieniu gomorego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 16.09.04, 20:09 Mi tez nie zalezy :))) a komu zalezy ???? Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Z D A Ł A M ;))) 16.09.04, 20:05 Wybaczam. Jestes kobieta wiec to moze stad "myslenie nie takie" ;). Lubie Cie jak kabanosy, teraz OK :)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 16.09.04, 20:06 Ale nie wiemy jak bardzo lubisz te kabanosy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 20:09 no jestem kobieta, na dodatek smutna, ze sobie tak pochlipam, ale na ogol myslenie mam w porzadku, naprawde! ale tych kabanosow nie kumam, wiem wiem, westchniecie ciezkie, no ale kurde co znaczy: lubic jak kabanosy? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 20:12 cos smiesznego napisalam?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tony Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.04, 20:13 nie usmiecham sie szeroko do ciebie:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 20:15 ufff :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burunduk Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 20:23 widzisz gomory, babka, jakby równa i normalna nie byla to zawsze babka - najpierw ci powie że jesteś złośliwy i że masz małego, potem zarzuci, że jej nie lubisz, by potem stwierdzić, że wcale jej na tym nie zalezy, a jak w końcu dostanie komplement swojego zycia to nie zrozumie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 20:27 thaaaa... a gdzie ja powiedzialam, ze ma malego?? ;) za ten komplement mojego zycia to masz u mnie landrynka :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burunduk Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 19:57 nie tłumacz sie - to prowokacja - czuje to... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka no dobra... IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 20:18 my tu gadu-gadu, a gdzie nasza studentka? bo ja tu z szampanem czekam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jill5 Re: no dobra... 16.09.04, 20:41 A to ja tez pogratuluje diastemie, a co;) Przeczytalam cale nastrojowe forum i tak jakos zapalalam sympatia do uczestnikow rozmowy:) Pozdrawiam, moge sie przylaczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mms Re: no dobra... IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 20:47 czekamy na progu chaty :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: no dobra... IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 20:48 ups, to ja pisalam: katinka :) Odpowiedz Link Zgłoś
jantoni.jajcorz Re: no dobra... 16.09.04, 20:38 Czeka na forum nastrojowym:))) W stanie wskazującym - i nie dziwota Odpowiedz Link Zgłoś
leff Re: Z D A Ł A M ;))) 16.09.04, 22:19 moje gratulacje :-) ale czy jeszcze 3masz się na nogach po tym sukcesie ? Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: Z D A Ł A M ;))) 16.09.04, 22:23 ja tez! ja tez! tzn ja tez gratuluje:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayback Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 16.09.04, 22:30 Gratulacje! I musze,no musze to powiedziec : WIEDZIALEM! :))) PS1.Z opcja "pod stolem" czy bez ??????? PS2.Tak wiem,juz wracam do projektu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony kapturek Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 22:44 Gratulacje! :) -- cześć panie rayback - Марш до проекта. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayback Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 16.09.04, 22:45 Czesc Towarzyszko! No juz mnie nie ma! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 22:50 Rayback, jestes! sie stesknilam za Toba, wiesz? :* zartowalam z tym projektem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayback Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 16.09.04, 23:03 To strasznie mile,chyba dawno nie slyszalem takich slow!Dzieki! :))))))))))) Ale niestety,projekt to projekt.Pisze czekajac na wyrok od dziekanki...Ehhh... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 16.09.04, 23:13 ja to biore na siebie, a nawet sprawdzilam gdzies tam w horoskopie i wyszlo, ze ZALICZYSZ, to co: mala przerwa? ladnie prosze... czekamy w chatce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lady Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.spray.net.pl / *.spray.net.pl 16.09.04, 22:42 jakże się cieszę SIOSTRO:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Z D A Ł A M ;))) 17.09.04, 08:59 dziekuje wszystkim i przperaszam za sowja niebytnosc wczoraj na forum ale poszlam spac bo mi sila zabraklo jak stres odpuscil ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irla Re: Z D A Ł A M ;))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.04, 10:40 gratulacjeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dzielna dziewczynka :)) brawoooooooooo brawooooooo Odpowiedz Link Zgłoś