gomory 13.10.04, 18:10 Sie macie dziewczyny ktore tu raczylyscie zerknac :). Tak sie z ciekawosci spytam (nadmieniam ze w ogole nie pytam sie o wynik!), robilyscie sobie w ogole "olowkowy" test biustu? To taka powszechna zabawa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sunsilk Re: Dziewczyny, testowalyscie sie? 13.10.04, 18:15 ja nie robilam :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Dziewczyny, testowalyscie sie? 13.10.04, 18:41 A kumpela mi powiedziala, ze to kobieca odmiana mierzenia penisa ;). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimi Re: Dziewczyny, testowalyscie sie? IP: *.unregistered.net.telenergo.pl 13.10.04, 18:45 Pewnie,że robiłam:)a wynik,no cóż dobrze,że Ty taki kulturalny jestes i go nie wymagasz:)pozdro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Dziewczyny, testowalyscie sie? 13.10.04, 18:57 ze co ze jak? jak mi powiesz co to to i jak sie robi to pomysle czy zrobic:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: Dziewczyny, testowalyscie sie? IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 13.10.04, 19:36 hmmm, a co to? ;) zajrzalam tu ze wzgledu na autora watku, a nie tytul, zeby potem nie bylo :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baha Re: Dziewczyny, testowalyscie sie? IP: *.netron.pl / 213.17.241.* 13.10.04, 19:43 to ja też czekam z ciekawości na odp, jak się robi ten test , hmmmmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: Dziewczyny, testowalyscie sie? 13.10.04, 19:59 no ja tez coraz bardziej a tu odpowiedzi brak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tamara_t domysły domysły domysły... 13.10.04, 19:59 Ja się tam tylko domyślam - kiedyś słyszałam że trzeba włożyć ołówek pod pierś żeby sprawdzić czy są na odpowiednim miejscu i odpowiednio jędrne hi hi :)) jeśli o to chodzi to myślę że ja wypadłabym rewelacyjnie hi hi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikumiku Test polega na ..... IP: *.crowley.pl 14.10.04, 08:09 włożeniu pod nagą pierś ołówka - jeśli wypadnie - super, jeśli pierś go przytrzyma - hmmmm wtedy biustonosz okazuje się niezbędny. Robiłam. Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Test polega na ..... 14.10.04, 09:00 Fikumiku mnie wyreczyla obrazowo test przedstawiajac. Coby tu dodac, hmmm... olowek wklada sie poziomo ;). Kumpela twierdzi ze w szkole sredniej wszystkie taki test sobie wykonywaly (He he he po paru latach ochota im pewnie samoistnie przechodzi. Nota bene zawsze wiedzialem ze dziewczece szatnie sa o wieeele fajniejsze niz meskie ;). Studiujac w Centralnej Polsce byla troche zadziwiona ze nikt takowego nie zna. Jak sie okazuje wcale nie jest to takze az takie powszechne jak mi usilowala wmowic :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bn Re: Test polega na ..... IP: *.devs.futuro.pl 14.10.04, 09:39 co prawda ja nie jestem z centralnej Polski, ale testu też nie znałam. I jakoś nigdy o czymś takim z koleżankami nie rozmawiałam. Ale juz wiem.:) Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: domysły domysły domysły... 14.10.04, 12:31 hmmm no to tak mowicie.... ale tak podejrzewam ze przy moich cycach to nie jest dobry pomysl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
burrunduk Re: domysły domysły domysły... 14.10.04, 20:57 nie martw dia :) ołówek musi byc dopasowany do rozmiaru piersi - dla nas odpowiedni będzie np. wałek do ciasta ;) na pewno wypadnie hihi :) Odpowiedz Link Zgłoś
diastema Re: domysły domysły domysły... 14.10.04, 21:03 Burru kochana wlasas nadzieje w moje serce ze zdam i ten test;)tak walek do ciasta biore i ide probowac ;D Odpowiedz Link Zgłoś
macicaxxx Re: domysły domysły domysły... 15.10.04, 05:43 no i jak, przytrzymalas? Odpowiedz Link Zgłoś
pinia38 Re: Dziewczyny, testowalyscie sie? 14.10.04, 12:16 Natychmiast test wykonałam ;)) dobrze że szefa nie ma he he ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Dziewczyny, testowalyscie sie? 14.10.04, 14:01 Nie swiruj, w pracy?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fikumiku A co tam w pracy ..... IP: *.crowley.pl 14.10.04, 14:19 My to z dziewczynami na zajęciach na studiach, a śmiechu było .... Odpowiedz Link Zgłoś
pinia38 Re: Dziewczyny, testowalyscie sie? 14.10.04, 14:27 gomory napisał: > Nie swiruj, w pracy?????? Why not??? :) Dla Ciebie wszystko... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Dziewczyny, testowalyscie sie? 14.10.04, 16:06 Wiedzialem :-(. Jak Was slucham to wiem ze pracuje w beznadziejnie nudnej firmie, zajecia na studiach byly jeszcze nudniejsze, a i wczesniej szatnie na wf takze byly nieciekawe. Zazdroszcze Wam :)))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwony kapturek Re: Dziewczyny, testowalyscie sie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.04, 14:33 Sie ma guru, ja sie spytam z ciekawosci,a guru próbował wykonac "olowkowy" test, skoro taka powszechna zabawa?? ;DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Dziewczyny, testowalyscie sie? 14.10.04, 15:54 Zabawna historia, ale przystąpując wczoraj do próby, nieoczekiwanie znalazłem ołówek z poprzedniego testu... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
pauli7 Re: Dziewczyny, testowalyscie sie? 15.10.04, 00:23 hehehehehe oxycort, ty to mnie zawsze rozbawisz:))) Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
password01 Re: Dziewczyny, testowalyscie sie? 14.10.04, 20:41 A po co tutaj ołówek? Ładne piersi od brzydkich odróżnia się po tym ,że między ładnymi jest wisorek a między brzydkimi pępek :) Odpowiedz Link Zgłoś
gomory Re: Dziewczyny, testowalyscie sie? 14.10.04, 21:04 Ale to nie jest test na to czy sa ladne czy tez nie. Kazde [no dobra - prawie ;- )] moga byc na swoj sposob urocze :). Odpowiedz Link Zgłoś
password01 Re: Dziewczyny, testowalyscie sie? 14.10.04, 22:06 Mnie taqm tylko interesuje czu są ładne czy nie. Zgadzam się że każde mogą być na swój sposób urocze. Dobrze że nie jestem kobietą bo cały czas bawiłbym się piersiami :)) Odpowiedz Link Zgłoś
macicaxxx No dobra, wlozylam sobie olowek 15.10.04, 05:46 i wypadl. Wlozylam sobie walek i tez wypadl :( Co mam terez sprobowac wlozyc zeby test byl.... o, cholewka wlasnie szef wszedl i az zaniemowil jak zobaczyl ten walek przy moich udach... Odpowiedz Link Zgłoś