Dodaj do ulubionych

Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 09:46
Spotkałem już kilku facetów,ktorzy w zimie zakładają pod spodnie rajstopy.
Sam też spróbowałem i było fajnie, ciepło i miło.Teraz i ja tak chodzę.
Obserwuj wątek
    • laurka-1 Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? 27.10.04, 09:49
      a co zrobiliście z kalesonami? mój facet je nosi w zimie le rajtuzy heheh może
      jeszcze podwiązki z czerwoną kokardką i pod kolor czerwony krawacik hihi (na
      małym)
      • Gość: WielkiBlondyn pewnie! IP: 62.148.92.* 07.01.05, 22:00
        normalnie w zime nosze rajstopy.. jak przychodzi wiosna przerzucam sie na
        ponczoszki.. a jak sie dobrze wczuje to potem juz ponczoszki a na to zgrabne
        mini. stringi sa oczywiscie obowiazkowe w tym sezonie dla kazdego pana ktory
        chce byc trendy.
        • rosaliza Re: pewnie! 07.01.05, 22:06
          Cześć,
          jeszcze musisz mieć broszkę, broszka jest very trendy :)

Rosaliza
        • Gość: Kot [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 15:28
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • kisielt Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? 01.03.05, 12:25
        Krawacików mam kiż kilka w różnych kolorach, tylko problem jest taki, że trzeba
        je zamawiać i krawca, który tak przy pierwszych trzech dziwnie patrzy na
        klienta... później już jest spoko. Co najważniejsze: Jeżeli na co dzień chodzisz
        w koszuli pod krawatem to oba muszą być z tego samego materiału.
    • Gość: Gapa Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? IP: *.babinski.pl / 212.244.190.* 27.10.04, 15:28
      To zależy, mój facet kupił sobie ciepłe gacie z polaru i o żadnych rajstopach
      nie marzy. Ale widziałam kiedyś w sklepie męskie rajtki - takie jak ciepłe
      damskie, prążkowane, tyle, że bez stóp a ze skarpetkami osobno.
    • jszafranski Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? 27.10.04, 16:14
      Gość portalu: nowy napisał(a):

> Spotkałem już kilku facetów,ktorzy w zimie zakładają pod spodnie rajstopy.
      > Sam też spróbowałem i było fajnie, ciepło i miło.Teraz i ja tak chodzę.

a czego jeszcze z nimi sprobowales? pozyczyli podklad? tusz do rzes? wkladki do
      biustonosza?
    • cyberfiut45 jestes na dobrym tropie 27.10.04, 16:59
      wazne aby tylko teraz dupa urosla.
      • kuba_halford Re: jestes na dobrym tropie 27.10.04, 17:09
        Tylko teraz pomysl jak bedziesz mial wypadeki cie do szpitala zabiora, jakas
        zabojcza lekarka zaczna ci sciagac ciuchy a tam babskie rajstopy masz
        zalozone :))))))). Lepiej juz w tym wypadku zginac albo jak armia napoleonska -
        z zimna ale w meskich gaciach.
    • Gość: czerwony kapturek Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 18:23
      hop! podrzucam Tobie link z tego forum podobną tematyką ;DDDDDDDDDDDDDDD

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=16379956&v=2&s=0
      • Gość: baba w rajtkach Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? IP: *.pcmedia.com.pl / *.pcmedia.com.pl 27.10.04, 22:58
        dzieki za przywolanie tego watku. Splakalam sie ze smiechu czytajac te
        wypowiedzi.
        • Gość: czerwony kapturek Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.04, 23:21
          przyznaje, mi nieraz łzwaią oczy ze śmiechu ;))))))
    • Gość: walek Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 09:27
      Ja tak chodzę i nie widzę w tym nic dziwnego. Czy rajstopy są zarezerwowane
      wyłącznie dla kobiet?
      • Gość: as Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 13:01
        tak rajstopy TYLKO dla kobiet!!
        dla facetow kalesony!!
        • Gość: c.kapturek Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 13:05
          tia, ale kalesony sa mniej strech'owe, wiec sie niekiedy funflają w
          spodniach ;DDDDD
          • girlfrompoland Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? 15.02.05, 05:01
            ze sie co robia? mamusku, aaaaaaa:)
    • Gość: katinka Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 29.10.04, 13:12
      ciesze sie ;)
      • Gość: Spider Man Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? IP: *.dip.t-dialin.net 30.10.04, 14:38
        Tak ja chodze ale w meskich rajstopach

www.rajstopy.6x.to/
        Sa o wiele lepsze w noszeniu jak kalesony
        KALESONY sa OUT !!!!
        te rajstopy meskie mozna kupic w duzych sklepach na zachodzie (niemcy)
        home.arcor.de/levee-man/karstadt.JPG
        I pamietajcie jak kobiety moga nosic krawaty to my bedziemy nosic rajstopy

home.arcor.de/levee-man/krawat.JPG
        Nawet sa reklamy rajstop meskich w TV

home.arcor.de/bmw2000/Werbung%20-%20Woolworth%20-%20Strumpfhosen.zip
        A wiec nosic nosic nosic !!!!!!

SuperMan i SpiderMan tez nosili rajstopy !!!!!!

• Gość: vanilla_tea Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? IP: *.238.101.143.adsl.inetia.pl 30.10.04, 14:44
          ale jazda... :))))
          no coz...zycze mezczyznom wszystkiego cieplego ;)
        • Gość: Jamez Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? IP: 81.219.103.* 31.10.04, 12:20
          Cóż, pozostaje zastanowić się nad dwiema kwestiami, 1) Dlaczego te rajstopy
          nazywają się WoMan - czy nie jest to jakiś swoisty żart ze wszystkich
          bezkrytycznie przyjmujących wszelkie "metrosexualwise novelties", oraz 2) czy
          kiedy pojawią się na rynku gorsety i biustonosze dla mężczyzn, czy również
          będziecie sobie wmawiać że są wygodniejsze i bardziej trendy od podkoszulek ?
          Litości, ludzie...
          • Gość: magda Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 13:44
            jejkuu ... ale macie problemy, faceci tez marzna, a czy nosza kalesony czy
            rajstopy co za róznica(?!?!!?), wazne ze jest im ciepło. A skoro jestescie tak
            przeciwko noszenia przez facetow rajstop, to moze kobiety niech zrezygnuja z
            noszenia spodni!!! przeciez to nie wypada- bo spodnie,były zarezerwowane tylko
            dla mezczyzn.
        • Gość: Foxy Spider IP: *.emu.int.pl / 80.51.176.* 07.01.05, 17:59
          Ty masz chyba na tym p. schiza- robic zdjecia w sklepie rajtkom- to chyba
          fetysz?
    • tony82 Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? 30.10.04, 15:02
      A czy inne damskie ciuszki też zakładasz??:D
    • yvona73pol Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? 31.10.04, 13:27
      superman, spiderman, robin hood, kurcze, jedno sie nasuwa: rajstopy rulez!!!!
      ;)))
      nie mam nic przeciwko ;)))
    • Gość: Jamez Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? IP: 81.219.103.* 31.10.04, 19:36
      > nawet duzo ludzi nie wie ze istnieja rajstopy meskie
      > sa juz od dawna sprzedawane w sklepach na zachodzie

Nędzny przykład z życia.

> i jak chcesz wiedziec sa sprzedawane rajstopy dla calej rodziny !!!!

Dla psa też ?

> Ale widze ze duzo ludzi nie ma pojecia co sie na swiecie dzieje

Wybacz, moje zainteresowania geopolitycznie nie obejmują męskich rajstop z
      lycry.

> A SuperMan tez nosil rajstopy
      > www.midatlantic.net/8x10/chris-reeve-superman.jpg

LOL

> A poza tym to chyba zdecydowanie wygodniej jest chodzić w rajstopach niż w
      > kalesonach. Zresztą jak się nakłada rajstopy, to można wybrać odpowiednią
      > grubość, a z kalesonami nie jest tak dobrze. Są tylko jednej grubości.
      > No, chyba, że ty w ogóle nic nie nosisz pod spodniami (poza slipkami), to
      wobec
      >
      > tego po co w ogóle się wypowiadasz?

Niech zgadnę: jesteś przedstawicielem rajstopowego lobby ? Czy importerem na
      rynek polski ? :)
    • Gość: cac-tus Nie ale w lecie wskakuje w strongi ...:P IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 08.11.04, 21:17
    • Gość: Albano Boczesno Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? IP: 80.53.160.* 10.11.04, 20:58
      A ja to se nawet na głowę zakładam no i co
    • Gość: Daniel Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? IP: 216.127.68.* 07.01.05, 16:47
      Zdecydowanie wole ten rodzaj bielizny niz "kalesony" preferowane przez nasze
      babcie, jestem zwolennikiem rajstop od wielu lat popieram ten pomysł chciałbym
      by ten rodzaj bielizny wszedł na dobre w nasze życie bez skrepowania i
      fałszywego wstydu a tym bardziej bez szykanowania mężczyzn chodzących w rajstopach.
    • wadera3 Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? 07.01.05, 23:29
      ja to w męskich,trochę niedopranych......
    • Gość: mikro_ekonomia Jak mialem lat 5 ... ale to minelo : ) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 01:36
    • Gość: Lucka Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? IP: 216.127.82.* 09.01.05, 10:33
      No pewnie ze chodze.
      Kobiety i mężczyźni! Możemy nosić co chcemy. Nikt nikomu niczego nie
      zabrania.Przecież rajstopy i pończochy najpierw nosił facet i to w IVXw. Ludzie
      trochę opamiętania.Przecież na zachodzie mężczyźni noszą normalne rajstopy i
      nikt nic z tego nie robi. Co może się w tym nie podobać, że mężczyzna chce mieć
      trochę luksusu?
      • Gość: tt Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? IP: *.bialap.sdi.tpnet.pl 10.01.05, 11:19
        Ja też, w końcu rzeczywiście co komu do tego. Żona wie i zkceptuje, a to że
        noszę rajstopy nie znaczy, że stałem się "mniej męski". I tylko rzeczywiście
        nieco obaw przed nietolerancją innych- "prawdziwych macho" . A w razie wypadku-
        cóż, na dodatek żona pracuje w służbie zdrowia...byłoby pewnie
        sporo "ubawu"...Ale i tak mnie to nie powstrzymuje, no bo przecież nie tylko o
        wygodę i ciepełko chodzi- noszenie rajstop mnie po prostu kręci.
    • lenka.1 Ja osobiście chodzę... 10.01.05, 14:39
      Pozdrawiam.
    • Gość: Max A jak ci idzie w lecie? IP: *.mad.east.verizon.net 10.01.05, 14:44
      Jakas fajna kiecka w kwiatuszki i wysoki obcas?
      • Gość: ups Re: A jak ci idzie w lecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 22:03
        super! ja bym bardzo chciała zobaczyć Cię w samych rajtkach! i wcale się nie
        nabijam, jakos tak seksownie mi się to kojarzy....
    • tygrysio_misio Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? 10.01.05, 23:05
      oczywiscie ze chodze hehe

stringi zima odpadaja bo zimno
      • Gość: c.kapturek Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 23:09
        zimą to najlepsze figi ;DDDDDDDDDDDDDddddd
    • hrabia_dewalgo Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? 12.01.05, 16:18
      Pa,ietaj w sklepie pytaj o te z klinem.

Potem tylko klina na dupe i w gardlo.
      • Gość: MfG [...] IP: *.dip.t-dialin.net 12.01.05, 19:05
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Artur Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? IP: 207.44.180.* 15.01.05, 22:35
      Ja to uważam, że już dawno nie powinno się rozdzielać na męskie rajstopy lub
      damskie ewentualnie na rajstopy uniwersalne ponieważ wiemy wszyscy o tym że
      coraz więcej młodzieży /chłopaków/ i dorosłych mężczyzn rezygnuje z kaleson i
      chodzi w rajstopach
    • Gość: kid Moj ojciec pod spodnie od garnituru zaklada!!! IP: *.itpp.pl 20.01.05, 20:31
      Serio, jak spada ponizej -5, to od matki pożycza rajty! No, przyznam, ze to
      lepsze od kalsonów!
    • Gość: Yogi Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? IP: 207.44.180.* 21.01.05, 21:05
      Dlaczego noszenie rajstop przez facetów ma być czymś złym.
      10 lat temu (przed ślubem) przyszedłem do mojej nażeczonej wieczorem pogoda była
      fatalna strasznie lało byłem przemoczony pierwsze słowa jakie usłyszałem od
      mojej dziewczyny to ROZBIERAJ SIĘ wysuszę ci ubranie,wzięła moje żeczy i wyjęła
      z szafki swoje białe grube rajstopy i zmusiła mnie żebym je ubrał siedzieliśmy
      całą noc (ja w jej rajstopach) i nikomu to nie przeszkadzało od tego czasu nie
      noszę kalesonów tylko damskie rajstopy zresztą żona sama mi je kupóje
      Nie czuję sie ztego powodu inny.
    • zeenovi Re: Czy chodzicie w zimie w damskich rajstopach? 22.01.05, 03:08
      Gość portalu: nowy napisał(a):

> Spotkałem już kilku facetów,ktorzy w zimie zakładają pod spodnie rajstopy.
      > Sam też spróbowałem i było fajnie, ciepło i miło.Teraz i ja tak chodzę.
      ja tam w jakisch hajtkekoywch kalesiutach popierdzielam... rajtuzkow dawno nie
      mialem... jak bym mial to bym pomykal zapewne....
      byle do wiosny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka