george.sand 05.11.04, 13:37 1) Wasza definicja flirtu 2) lubicie flirotwać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sztr Re: flirt 05.11.04, 13:44 ... i nie żebym był taki porządny . Tylko ze strachu Odpowiedz Link Zgłoś
george.sand Re: flirt 05.11.04, 13:46 > ... i nie żebym był taki porządny . Tylko ze strachu przepraszam za pytanie, ale nie jestem żonata: z żoną flirtować się nie da? Odpowiedz Link Zgłoś
george.sand Re: flirt 05.11.04, 13:47 > i tak i nie ; nie od czasu kiedy się ożeniłem . czyli ogólnie: tak Odpowiedz Link Zgłoś
sztr Re: flirt 05.11.04, 13:52 No taaaak , ogólnie tak . Zonka to żaden tam herszt . Normalnire delikatna istota , boję sie że hamulce mogłyby nie wytrzymać a wtedy , uuuch . A flirtowanie z żoną !? Włąsną ?!?!?! Toć to nieporozumienie , a może nawet perwersja :) Odpowiedz Link Zgłoś
sztr Re: flirt 05.11.04, 13:53 No taaaak , ogólnie tak . Zonka to żaden tam herszt . Normalnire delikatna istota , boję sie że hamulce mogłyby nie wytrzymać a wtedy , uuuch . A flirtowanie z żoną !? Włąsną ?!?!?! Toć to nieporozumienie , a może nawet perwersja :) Odpowiedz Link Zgłoś
george.sand Re: flirt 05.11.04, 13:53 > A flirtowanie z żoną !? Włąsną ?!?!?! Toć to nieporozumienie , a może nawet > perwersja :) ha, stad moje pierwsze pytanie dotyczyło definicji flirtu Odpowiedz Link Zgłoś
laurka-1 Re: flirt 05.11.04, 13:50 moim zdaniem to uwodzenie ale w porę terzeba się wycofać żeby głupstwa nie zrobic bo super się zaczyna a pózniej????........ Odpowiedz Link Zgłoś
george.sand Re: flirt 05.11.04, 13:51 > moim zdaniem to uwodzenie ale w porę terzeba się wycofać żeby głupstwa nie > zrobic bo super się zaczyna a pózniej????........ no właśnie stąd pytanie o definicję flirtu czy flirt to uwodzenie, bo ja uważam że to nie są tożsame pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś
anula001 Re: flirt 05.11.04, 14:00 flirt to subtelne aluzje, nie mowienie wprost o tym co wprost mogloby brzmiec wulgarnie. To komplementy, blysk w oku i lek na chandre. Uuuuuuuuwielbiam flirtowac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
george.sand Re: flirt 05.11.04, 14:12 > flirt to subtelne aluzje, nie mowienie wprost o tym co wprost mogloby brzmiec > wulgarnie. To komplementy, blysk w oku i lek na chandre. Uuuuuuuuwielbiam > flirtowac:))) a właśnie: dla mnie to nie usubtelnianie tego co wulgarne, ale delikatność, pozostawianie czegoś między słowami (ale nie wulgarności bynajmniej), flirt wiąże się dla mnie z miłym obustronnie wysiłkiem intelektualnym, łapaniem w locie myśli drugiej osoby, nie odkrywaniem tego co jest między słowami, ważna jest umiejętność zakończenia flirtu (ktoś tam wspominał o obawie - czym to się może skończyć) - to coś niegroźnego, a przyjemnego Odpowiedz Link Zgłoś
sztr Re: flirt 05.11.04, 14:04 podstęp wyczułem , ale wiem że tworzenie definicji to nie moja branża . Podważanie to co innego ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sztr Re: flirt IP: 195.116.26.* 05.11.04, 14:08 ale coś z pogranicza zdrady to chyba jest co ? no bo niby zdrada nie , ale chwalic sie przed partnerem / ką też nie ma czym . A leciutki ładunek erotyzmu jak nic . Odpowiedz Link Zgłoś
george.sand Re: flirt 05.11.04, 14:14 > ale coś z pogranicza zdrady to chyba jest co ? no bo niby zdrada nie , ale > chwalic sie przed partnerem / ką też nie ma czym . A leciutki ładunek erotyzmu > jak nic . jak dla mnie to po prostu mocne poczucie, że ma miejsce coś damsko-męskiego czy erotyzm? to już kwestia definicji erotyzmu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katinka Re: flirt IP: *.attu.pl / *.crowley.pl 05.11.04, 14:51 flirt to delikatne dzialanie na podswiadomosc tej drugiej osoby, pobudzanie zmyslow, podchwytywanie mysli, mile niedopowiedzenia i gra gestow (cialem). kokietowanie i niezobowiazujace zarciki, zawsze z tym "czyms" w oku i zawsze z nutka cieplego erotyzmu ;) flirt odpreza, wyzwala ukrywane emocje i jest taki... mmmmm :) czy lubie flirtowac? nie wiem, chyba nie musze ;) bo jestem jaka jestem, hihi :) achh, kobietka byc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c.kapturek Re: flirt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 18:26 filtr bajeczny, ale mimo kolorów by dobrze funkcjonował, lubię gdy działają, gorzej jak nawalaja i mam wirusy, mimo osłonki. idealne filtry potrafia zrobic nieraz arcydzieło ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś