wadera3 31.12.04, 13:54 wszystkim życzę szampańskiej zabawy,jutro zapraszam do mnie na odtrucie ;DDDDD najlepszego w nowym roku! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pauli7 Re: sylwester i nowy rok 31.12.04, 18:15 hihi ja sie wprosze (chyba mam blisko;)), chociaz nie bede sie miala z czego odtruwac, lampka szampana +kieliszek wina to juz dla mnie szalenstwo;)) do zyczen tez sie dolaczam, a tym, ktorzy nigdzie nie ida - dzisiejszy wieczor rozni sie od innych tylko tym, ze ludzie mocniej pija, wiec niewiele tracicie;)) Pauli Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: sylwester i nowy rok 31.12.04, 19:25 Wpadaj-będzie wesoło,najwyżej się nie poodtruwasz ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaBiWy Re: sylwester i nowy rok IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 19:09 powodów do uśmiechu, radości z własnego istnienia Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: sylwester i nowy rok 31.12.04, 19:25 Dzięki i wzajemnie-szampańskiej zabawy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rayback Re: sylwester i nowy rok IP: *.vline.pl / *.rev.vline.pl 31.12.04, 19:27 A ja sie podlaczam do zyczen.Lepszego,bogatszego,intensywniejszego 2005. Odpowiedz Link Zgłoś