Dodaj do ulubionych

Hej, żywo na piwo! Czyli wielki test piwa

• kobieta_ze_wsi Re: Hej, żywo na piwo! Czyli wielki test piwa 19.06.05, 18:10
      a ja, w swoim prywatnym rankingu, głosuję na tequieros i polską wareczkę,o!:)
    • me-e OSTATNIO GUSTUJE W CZESKIM...))) 19.06.05, 18:15
      ...pilsner urgull...pol litrowa butelka prosto z lodowki $1.99...ostry
      wyrazisty color i smak...pozatym nie oglupia...dodam jeszcze ,ze piwa mee
      nauczyl sie pic wlasnie w czechach... w ceskich budziejowicach w 19 roku
      zycia...)))
    • razorjack a gdzie LECH ?! 19.06.05, 18:37
      nie testowaliście jednego z najpopularniejszych piw ?!?!?
      i jednego z najlepszych zarazem !?!
      wstyd......
    • kometa6 Zielony Lech !!! 19.06.05, 18:49
    • loppe Re: Hej, żywo na piwo! Czyli wielki test piwa 19.06.05, 18:54
      Poczułem się zobowiązany Kolegom (spróbuję tego Fratera, bo nie znam jeszcze):

1/na codzień - Żywiec
      2/z mocnych - Okocim Mocne
      3/z regionalnych - Łomża
    • kugliczka wielki test piwa-WIELKI SPONSOROWANY PRZEKRĘT 19.06.05, 19:12
      wielki test -wielki przekręt-wielkie gó..!
      gratulacje
      to jeden z najgorszych tekstów jakie czytałam
      kryptoreklama jest tak oczywista
      że nawet dziecko się połapie
    • zbyszek8210 Re: Hej, żywo na piwo! Czyli wielki test piwa 19.06.05, 19:15
      Tyskie za Harnasiem,Carlsbergiem???nie wiem kto testowal piwo ale raczej nie
      byli to znawcy!!!
    • gerdzia1 Re: Hej, żywo na piwo! Czyli wielki test piwa 19.06.05, 19:45
      bardzo podejrzany ten test:( mowi to Wam rodowita mieszkanka Żywca. Ps.
      Haineken i tak wykupił juz dawno browary żywieckie....
    • grali1 Re: Hej, żywo na piwo! Czyli wielki test piwa 19.06.05, 20:10
      Wiecie co możecie zrobić z takim testem. Powiedziałbym, ale nie wypada używać
      wulgaryzmów. Pojęcia nie macie jakie piwo powinno brać udział w tym programie.
      Podpowiem tylko, że piwa z browaru w Elblągu nic nie przebije i to w przypadku
      piwa prostego jak "SPECJAL" czy najlepszego tj "Heweliusza"też na specjalne
      okazje "KAPERA"! Jak ktoś te posmakuje to inne piwa w porównaniu z tymi trzema
      to tylko popłuczyny i szczyny!
    • epicki Re: Hej, żywo na piwo! Czyli wielki test piwa 19.06.05, 21:32
      taa jasne. nie ma jak to harnas pomiedzy piwami z wyzszej polki. moze jeszcze
      tak do konkursu dolozymy kramera, strzelca. co tam jeszcze. a gdzie te perelki
      rynku? chocby piwo z browaru lwowek slaski? no co panowie z centrali, gdzie
      regionalne smaki? tym bardziej trendy w dobie globalizacji.
    • hehenio W Tychach jest bagienna woda. 19.06.05, 21:51
      Z żabami, rzęsą, rzęsistkiem, pijawkami i całym syfem śląsko - zagłębiowskim, sypiącym się do niej od stuleci. Cieszę się, że test tę oczywistą prawdę potwierdza.
      Moje typy:
      Z polskich - Żywiec
      Z obcych - Budvar
    • gaga_gatek tylko Erdinger 19.06.05, 23:02
      tylko ERDINGER!!! od czasu jak posmakowalem zadne inne mu nie dorownuje!
    • maximilia Re: Hej, żywo na piwo! Czyli wielki test piwa 19.06.05, 23:25

Widze, że Heineken spada ;-)

Oddaję jeszcze raz swój głos na Heinekena :-))))
      • motyl69 Re: Hej, żywo na piwo! Czyli wielki test piwa 20.06.05, 03:49
        Spróbowałem Okocimia palonego i rzeczywiście jest OK.Co z tego ,że na raz.Gasi
        pragnienie i taka jego rola."Test" był pisany ręką licealisty z zapędami na
        dziennikarstwo(to moje odczucie)a ja dalej marzę o piwie "Kasztelańskim" w
        smukłych butelkach 0.3l.
        W Wawce w Leclerku sprzedawano takie 4 lata temu za 1.16(może odrobinę drożej)
        za but.Dzizas,kupowałem po 2-3 kartony(`a 20)ciesząc się,że jest tanie i
        smaczne,no i poręczne :-)
        Nagle szlus i piwo znikło.
        Po jakimś czasie pojawiło się znów.W puszkach.Bez namysłu kupiłem zgrzewkę.
        Stała u mnie przez miesiąc.Miałem wrażenie,że wyczuwam tam benzynę.
        A to dałem kilka gościom co przywieźli lodówkę,a to ojciec zawsze łasy na
        browar itp.....Rozlewano w Łodzi.No więc zaraz,piwo sierpeckie a tutaj Łódź?
        Jadąc kiedyś obok Sierpca na grila do znajomych zajechałem do slepiku tamże.
        Smukłego Kasztelańskiego nie było,były w "granatach".Na moje pytania o jakość
        teraźniejszego lokalnego w odpowiedzi usłyszałem o fakcie przejęcia udziałów
        przez obcą,chyba niemiecką spółkę.Kupiłem kilka.Piwo możliwe,ale to już nie to.
        Niestety prześladuje mnie Żywiec.Ma u mnie b.wysokie notowania i smakuje
        wszędzie.Niestety nie najtańsze.
        PZDR @ll GOD SAVE THE BEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • krowa86 Re: Hej, żywo na piwo! Czyli wielki test piwa 20.06.05, 04:22
          Dobra, zostanie to natychmiast uznane za kryptopseudoitd.reklamę, ale najlepszym
          i naporządniejszym piwem wg. mnie jest niewymieniony dotychczasowo GUINNESS!
          (oczywiscie podany na zimniutko i w porzadnym szkle). Z polskich - Lech jest
          rzeczywiscie calkiem niezly, o tym z Lwówka słyszalem tyle że chyba w końcu też
          spróbuję... A w konkursie na najgorsze siki sprzedawane pod nazwą handlową
          'piwo' bezapelacyjnie wygrywa u mnie Miller.
          • spaten Re: Hej, żywo na piwo! Czyli wielki test piwa 24.06.05, 21:29
            Ci panowie co testowali piwo - przepraszam ale brak im smaku.
            widać że tylko w lecie piją piwo.

Haineken i Clasberg na pewno dobrymi piwami nie są - są tylko przereklamowane.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka