kobieta_ze_wsi Re: Hej, żywo na piwo! Czyli wielki test piwa 19.06.05, 18:10 a ja, w swoim prywatnym rankingu, głosuję na tequieros i polską wareczkę,o!:) Odpowiedz Link Zgłoś
me-e OSTATNIO GUSTUJE W CZESKIM...))) 19.06.05, 18:15 ...pilsner urgull...pol litrowa butelka prosto z lodowki $1.99...ostry wyrazisty color i smak...pozatym nie oglupia...dodam jeszcze ,ze piwa mee nauczyl sie pic wlasnie w czechach... w ceskich budziejowicach w 19 roku zycia...))) Odpowiedz Link Zgłoś
razorjack a gdzie LECH ?! 19.06.05, 18:37 nie testowaliście jednego z najpopularniejszych piw ?!?!? i jednego z najlepszych zarazem !?! wstyd...... Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Hej, żywo na piwo! Czyli wielki test piwa 19.06.05, 18:54 Poczułem się zobowiązany Kolegom (spróbuję tego Fratera, bo nie znam jeszcze): 1/na codzień - Żywiec 2/z mocnych - Okocim Mocne 3/z regionalnych - Łomża Odpowiedz Link Zgłoś
kugliczka wielki test piwa-WIELKI SPONSOROWANY PRZEKRĘT 19.06.05, 19:12 wielki test -wielki przekręt-wielkie gó..! gratulacje to jeden z najgorszych tekstów jakie czytałam kryptoreklama jest tak oczywista że nawet dziecko się połapie Odpowiedz Link Zgłoś
zbyszek8210 Re: Hej, żywo na piwo! Czyli wielki test piwa 19.06.05, 19:15 Tyskie za Harnasiem,Carlsbergiem???nie wiem kto testowal piwo ale raczej nie byli to znawcy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gerdzia1 Re: Hej, żywo na piwo! Czyli wielki test piwa 19.06.05, 19:45 bardzo podejrzany ten test:( mowi to Wam rodowita mieszkanka Żywca. Ps. Haineken i tak wykupił juz dawno browary żywieckie.... Odpowiedz Link Zgłoś
grali1 Re: Hej, żywo na piwo! Czyli wielki test piwa 19.06.05, 20:10 Wiecie co możecie zrobić z takim testem. Powiedziałbym, ale nie wypada używać wulgaryzmów. Pojęcia nie macie jakie piwo powinno brać udział w tym programie. Podpowiem tylko, że piwa z browaru w Elblągu nic nie przebije i to w przypadku piwa prostego jak "SPECJAL" czy najlepszego tj "Heweliusza"też na specjalne okazje "KAPERA"! Jak ktoś te posmakuje to inne piwa w porównaniu z tymi trzema to tylko popłuczyny i szczyny! Odpowiedz Link Zgłoś
epicki Re: Hej, żywo na piwo! Czyli wielki test piwa 19.06.05, 21:32 taa jasne. nie ma jak to harnas pomiedzy piwami z wyzszej polki. moze jeszcze tak do konkursu dolozymy kramera, strzelca. co tam jeszcze. a gdzie te perelki rynku? chocby piwo z browaru lwowek slaski? no co panowie z centrali, gdzie regionalne smaki? tym bardziej trendy w dobie globalizacji. Odpowiedz Link Zgłoś
hehenio W Tychach jest bagienna woda. 19.06.05, 21:51 Z żabami, rzęsą, rzęsistkiem, pijawkami i całym syfem śląsko - zagłębiowskim, sypiącym się do niej od stuleci. Cieszę się, że test tę oczywistą prawdę potwierdza. Moje typy: Z polskich - Żywiec Z obcych - Budvar Odpowiedz Link Zgłoś
gaga_gatek tylko Erdinger 19.06.05, 23:02 tylko ERDINGER!!! od czasu jak posmakowalem zadne inne mu nie dorownuje! Odpowiedz Link Zgłoś
maximilia Re: Hej, żywo na piwo! Czyli wielki test piwa 19.06.05, 23:25 Widze, że Heineken spada ;-) Oddaję jeszcze raz swój głos na Heinekena :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
motyl69 Re: Hej, żywo na piwo! Czyli wielki test piwa 20.06.05, 03:49 Spróbowałem Okocimia palonego i rzeczywiście jest OK.Co z tego ,że na raz.Gasi pragnienie i taka jego rola."Test" był pisany ręką licealisty z zapędami na dziennikarstwo(to moje odczucie)a ja dalej marzę o piwie "Kasztelańskim" w smukłych butelkach 0.3l. W Wawce w Leclerku sprzedawano takie 4 lata temu za 1.16(może odrobinę drożej) za but.Dzizas,kupowałem po 2-3 kartony(`a 20)ciesząc się,że jest tanie i smaczne,no i poręczne :-) Nagle szlus i piwo znikło. Po jakimś czasie pojawiło się znów.W puszkach.Bez namysłu kupiłem zgrzewkę. Stała u mnie przez miesiąc.Miałem wrażenie,że wyczuwam tam benzynę. A to dałem kilka gościom co przywieźli lodówkę,a to ojciec zawsze łasy na browar itp.....Rozlewano w Łodzi.No więc zaraz,piwo sierpeckie a tutaj Łódź? Jadąc kiedyś obok Sierpca na grila do znajomych zajechałem do slepiku tamże. Smukłego Kasztelańskiego nie było,były w "granatach".Na moje pytania o jakość teraźniejszego lokalnego w odpowiedzi usłyszałem o fakcie przejęcia udziałów przez obcą,chyba niemiecką spółkę.Kupiłem kilka.Piwo możliwe,ale to już nie to. Niestety prześladuje mnie Żywiec.Ma u mnie b.wysokie notowania i smakuje wszędzie.Niestety nie najtańsze. PZDR @ll GOD SAVE THE BEER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krowa86 Re: Hej, żywo na piwo! Czyli wielki test piwa 20.06.05, 04:22 Dobra, zostanie to natychmiast uznane za kryptopseudoitd.reklamę, ale najlepszym i naporządniejszym piwem wg. mnie jest niewymieniony dotychczasowo GUINNESS! (oczywiscie podany na zimniutko i w porzadnym szkle). Z polskich - Lech jest rzeczywiscie calkiem niezly, o tym z Lwówka słyszalem tyle że chyba w końcu też spróbuję... A w konkursie na najgorsze siki sprzedawane pod nazwą handlową 'piwo' bezapelacyjnie wygrywa u mnie Miller. Odpowiedz Link Zgłoś
spaten Re: Hej, żywo na piwo! Czyli wielki test piwa 24.06.05, 21:29 Ci panowie co testowali piwo - przepraszam ale brak im smaku. widać że tylko w lecie piją piwo. Haineken i Clasberg na pewno dobrymi piwami nie są - są tylko przereklamowane. Odpowiedz Link Zgłoś