nyhed 25.06.05, 00:08 Jestem juz w prawdzie dorosly,ale zawsze mnie to nurtowalo! Mianowicie chodzi mi o to czy to normalne,ze jedno jajko jest wyzej a drogie nizej? Tez tak macie? I tylko faceci maja sie wypowiadac!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nyhed Re: jadra? 25.06.05, 00:17 tomus_andronicus napisał: > hmm...... no:D Wypowiedziec a nie stekac i wzdychac mi tutaj!!!!! no juz! Odpowiedz Link Zgłoś
wadera3 Re: jadra? 25.06.05, 00:21 jak staniesz na głowie,to będzie odwrotnie;DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nyhed Re: jadra? 25.06.05, 00:30 wadera3 napisała: > jak staniesz na głowie,to będzie odwrotnie;DDDDD Wadera-jestes The Best;) Odpowiedz Link Zgłoś
tomus_andronicus Re: jadra? 25.06.05, 00:22 a co tu wiecej mozna napisac?? tak jest i koniec. nie wiem czy u wszystkich:D nie patrzalem, nie mam zamiaru..... co jeszcze mam napisac... ile centymetrow jedno jest nizej od drugiego??:D Odpowiedz Link Zgłoś
nyhed Re: jadra? 25.06.05, 00:29 tomus_andronicus napisał: > a co tu wiecej mozna napisac?? > tak jest i koniec. > nie wiem czy u wszystkich:D nie patrzalem, nie mam zamiaru..... > co jeszcze mam napisac... ile centymetrow jedno jest nizej od drugiego??:D U mnie jakies 1 - 1½cm;)-ale znam kogos kto tez tak ma,bo pytal mnie o to;)-no ale ja sie wyparlem wtedy!!-taka swinia jestem!!!! Czyli normalka? Odpowiedz Link Zgłoś
tomus_andronicus Re: jadra? 25.06.05, 00:32 normalka... tak mi przynajmniej jakis czas temu pani doktor powiedziala:| Odpowiedz Link Zgłoś
nyhed Re: jadra? 25.06.05, 00:33 tomus_andronicus napisał: > normalka... tak mi przynajmniej jakis czas temu pani doktor powiedziala:| > no to juz jestem spokojny;) a niech se dyndaja dalej swoim rytmem;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomus_andronicus Re: jadra? 25.06.05, 00:35 nyhed napisał: > no to juz jestem spokojny;) > a niech se dyndaja dalej swoim rytmem;)))) no daj spokoj... jajami sie bedziesz przejmowal... sa jak dzwony... czasami musza sobie podyndac:D Odpowiedz Link Zgłoś
nyhed Re: jadra? 25.06.05, 00:37 tomus_andronicus napisał: > nyhed napisał: > > > no to juz jestem spokojny;) > > a niech se dyndaja dalej swoim rytmem;)))) > > no daj spokoj... jajami sie bedziesz przejmowal... sa jak dzwony... czasami > musza sobie podyndac:D Nawet slawny Zygmunt pewnego dnia przestal dyndac;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomus_andronicus Re: jadra? 25.06.05, 00:40 no...:D nasze tez kiedys przestana:P Odpowiedz Link Zgłoś
tomus_andronicus Re: jadra? 25.06.05, 00:46 azazela napisała: > bo mu serce peklo:DDDDDDD nie.... to jadro mu peklo:DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nyhed Re: jadra? 25.06.05, 00:49 tomus_andronicus napisał: > azazela napisała: > > > bo mu serce peklo:DDDDDDD > > nie.... to jadro mu peklo:DDDDD Tak,tak - bo byly na tym samym poziomie zwisu;)i sie obilo;)))) > Odpowiedz Link Zgłoś
tomus_andronicus Re: jadra? 25.06.05, 00:51 no a teraz to tylko podotykac sobie mozna:P Odpowiedz Link Zgłoś
nyhed Re: jadra? 25.06.05, 00:52 tomus_andronicus napisał: > no a teraz to tylko podotykac sobie mozna:P ale u obcego ptaka;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tomus_andronicus Re: jadra? 25.06.05, 00:54 nyhed napisał: > ale u obcego ptaka;))) fuj:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nyhed Re: jadra? 25.06.05, 00:55 tomus_andronicus napisał: > nyhed napisał: > > > ale u obcego ptaka;))) > fuj:))))) > hihi!fiufiu;)))))))))))))))))))))))))) bueeeee Odpowiedz Link Zgłoś
tomus_andronicus Re: jadra? 25.06.05, 01:00 a ciekawe czy kobiety maja ten sam problem... znaczy piersi?? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: jadra? 25.06.05, 01:03 hihi.. swietny temat .... a co do kobiet - zazwyczaj nie ma roznicy w wysokosci, jest natomiast w wielkosci tzn. czesto lewa piers jest ciut wieksza - podobno dlatego, ze nad sercem :) Odpowiedz Link Zgłoś
nyhed Re: jadra? 25.06.05, 01:06 agatka_to_ja napisała: > hihi.. swietny temat .... > a co do kobiet - zazwyczaj nie ma roznicy w wysokosci, jest natomiast w > wielkosci tzn. czesto lewa piers jest ciut wieksza - podobno dlatego, ze nad > sercem :) Tu mi ucieklas;))) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: jadra? 25.06.05, 01:08 nyhed napisał: Tu mi ucieklas;))) tam tez jestem :) Odpowiedz Link Zgłoś
nyhed Re: jadra? 25.06.05, 01:09 agatka_to_ja napisała: > nyhed napisał: > Tu mi ucieklas;))) > > tam tez jestem :) kobiety... Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: jadra? 25.06.05, 01:12 przyznaje, wymysliles bardzo interesujacy temat :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomus_andronicus Re: jadra? 25.06.05, 01:13 nie ma to jak dowiedziec sie czegos o anatomii plci przeciwnej:D Odpowiedz Link Zgłoś
bigoseczek Re: jadra? 26.06.05, 00:10 gdyby o serce w tym chodziło, to w większości by wam lewe piersi do środka wessało... Odpowiedz Link Zgłoś
nyhed Re: jadra? 25.06.05, 01:04 tomus_andronicus napisał: > a ciekawe czy kobiety maja ten sam problem... znaczy piersi?? A wiesz,ze kiedys czytalem o tym!Jestem pewien,ze maja!ale jeszcze nie wpadlem na takowa;)-no moze wpadlem a nie patrzylem na rozmieszczenie i proporcje! Odpowiedz Link Zgłoś
tomus_andronicus Re: jadra? 25.06.05, 01:11 hmm..... ja raczej tak, na ta co agatka wspominala..... dziwnie..... i tu i tam niesymetrycznie... prawa natury::: Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: jadra? 25.06.05, 01:13 a moze nas w plci przeciwnej pociaga wlasnie ta "miejscowa" asymetrycznosc? Odpowiedz Link Zgłoś
tomus_andronicus Re: jadra? 25.06.05, 01:14 hmm... nigdy nie patrzalem na to, sam tez sie nie chwalilem "dzwonem zygmunta"... no coz... moze...:| Odpowiedz Link Zgłoś
nyhed Re: jadra? 25.06.05, 01:17 tomus_andronicus napisał: > hmm... nigdy nie patrzalem na to, sam tez sie nie chwalilem "dzwonem > zygmunta"... no coz... moze...:| Ja jestem ciekaw czy dziewczyny mi to wypatrzyly?-moze tak,ale byly na tyle wychowane lub niedoinformowane,ze mi tego nie wypomnialy;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: jadra? 25.06.05, 01:20 co swiadczy o potedze "dzwonu Zygmunta"? nie jego wyglad tylko brzmienie i sila jego glosu ;) wazne jest tez, co dzwonnik z nim wyprawia :) Odpowiedz Link Zgłoś
nyhed Re: jadra? 25.06.05, 01:23 agatka_to_ja napisała: > co swiadczy o potedze "dzwonu Zygmunta"? > nie jego wyglad tylko brzmienie i sila jego glosu ;) > wazne jest tez, co dzwonnik z nim wyprawia :) Agatko powiedz to prosto z mostu! Nie rozmiar wazny...i roznice zwisu;) ;))))))))) Tak to nalezy rozumiec??? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: jadra? 25.06.05, 01:25 > Agatko powiedz to prosto z mostu! > Nie rozmiar wazny...i roznice zwisu;) > ;))))))))) > Tak to nalezy rozumiec??? no tak :) tylko ja chcialam byc taka kurde bardziej poetycka.... buahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
tomus_andronicus Re: jadra? 25.06.05, 01:23 to nie dzwonnik ma wyprawiac... dzwonniczka... i chyba ciagnie:p Odpowiedz Link Zgłoś
nyhed Re: jadra? 25.06.05, 01:30 tomus_andronicus napisał: > to nie dzwonnik ma wyprawiac... dzwonniczka... i chyba ciagnie:p ona ciagnie a jemu zwisa;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nyhed Re: jadra? 25.06.05, 01:35 Tomus-dobranoc!-Agatka mi zwiala juz! Dlaczego Ty jeszcze nie spisz!?co? Odpowiedz Link Zgłoś
tomus_andronicus Re: jadra? 25.06.05, 01:39 czekam na telefon... mam nocny kurs:D Odpowiedz Link Zgłoś
nyhed Re: jadra? 25.06.05, 01:32 Watek mial byc o powaznych wadach anatomicznych!!! A co to wyszlo?? Odpowiedz Link Zgłoś
tony82 Re: jadra? 25.06.05, 11:09 Normalne. Chodzi o to, abyś sobie jąder nie uszkodził, np. w biegu. Tak matka natura uratowała Twoje ojcostwo i mówię to poważnie. Odpowiedz Link Zgłoś
amuga Re: jadra? 25.06.05, 17:12 Przepraszam, ze zabieram glos. Ja kobieta, puch marny, ale przemawia przeze mnie ciekawosc, czy lewe jest wyzej czy prawe... jadro? Nikt nie poruszyl tego. Jeszcze! Jak wspomniala jedna z poprzedniczek wiekszosc kobiet ma lewa piers wieksza. Nie zgadza sie to z moimi obserwacjami. Zatem jak to jest! Wyzszosc lewej strony nad prawa? Odpowiedz Link Zgłoś
nyhed Re: jadra? 25.06.05, 18:22 amuga napisała: > Przepraszam, ze zabieram glos. Ja kobieta, puch marny, ale przemawia przeze > mnie ciekawosc, czy lewe jest wyzej czy prawe... jadro? Nikt nie poruszyl tego. > > Jeszcze! > Jak wspomniala jedna z poprzedniczek wiekszosc kobiet ma lewa piers wieksza. > Nie zgadza sie to z moimi obserwacjami. > Zatem jak to jest! Wyzszosc lewej strony nad prawa? W moim przypadku lewe jajko jest nizej od prawego;) Wlasnie wrocilem ze spaceru i natknalem sie w jednym parku na rzezby przedstawiajace nagich mezczyzn!-oczywiscie musialem zbadac sprawe!! -jednym slowem jestem rozczarowany!-przyrodzenia wszystkich panow byly na jednakowym poziomie!!!-idealna symetria! ZAKLAMANIE!!!!!!!!!!!!! Mam nadzieje,ze nikt nie obserwowal moich badawczych poczynan w tym parku;) Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: jadra? 25.06.05, 19:19 witaj :) nie przejmuj sie - rzeźb kobiet z niesymetrycznymi piersiami tez chyba nie ma;) Odpowiedz Link Zgłoś
hermafrodyta Re: jadra? 26.06.05, 00:50 No wiec.. tak naprawde to jest tak, ze to normalne ze jedno jadro jest troche nizej od drugiegoe, zwiazane jest to ze tzw. "schodzeniem" jader w wieku dzieciecym jedno poprostu troszke szybciej schodzi, niz drugie i stad ta asymetria... zupelnie normalne i nieszkodliwe. Zrodlo moich informacji jest dosc wiarygodne... nazywa sie studia medyczne... tam o dziwo ucza nas takich rzeczy:). Co do kobiet... tu juz jest aprawa bardziej skomplikowana.. gdyz nie ma jednoznacznych naukowych przesalnek o tym ze kobiece piersi sie czyms roznia. Ale matka natura nie przepada za symetria wiec podejrzewam ze gro kobiet zauwaza u siebie pewne subtelne roznice miedzy piersiami...moga one wynikac z pozycji w ktorej spia, ze zle dopasowanego stanika, ze zlej postawy i tym podobnych... Odpowiedz Link Zgłoś