gal32 11.09.05, 13:45 Co wedlug Was decyduje o tym, ze mozecie powiedziec, ze kogos kochacie? Po czym poznac, ze kochamy kogos? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
violcia83 Re: Miłość... co to? 11.09.05, 13:59 Kiedy za kims nieustannie tesknisz, pozadasz go, chcialbys spedzac w jego towarzystwie kazda chwile itd. jestes zakochana. Kiedy kogos naprawde kochasz do stanow w/w dochodzi jeszcze to ze jestes w stanie poswiecic sie dla tej osoby, zalezy ci na jej szczesciu (nie tylko na wspolnym), potrafisz przetrwac wiele trudnych chwil u boku ukochanej osoby i wspierac ja kiedy potrzeba. Takie jest moje zdanie, pewnie nie wszyscy sie z nim zgodza :) Odpowiedz Link Zgłoś
jula09 Re: Miłość... co to? 11.09.05, 14:02 Violcia ładnie to napisałaś. Dodam tylko że otwiersz oczy i od razu czujesz coś w sercu. Co to jest? Odpowiedz Link Zgłoś
violcia83 Re: Miłość... co to? 11.09.05, 14:09 Od zarania dziejow wszysy sie zastanawiaja co to jest "to cos" i nikt jeszcze tego nie zdefiniowal :) Zreszta chyba i dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
kominek Re: Miłość... co to? 11.09.05, 16:52 Ni cholery nie wiem. Jeszcze zadnej lasce tego nie powiedzialem. Odpowiedz Link Zgłoś