linka234 27.09.05, 13:59 Ciekawa jestem, czy można spotkać jeszcze romantycznych facetów?!Powiedzcie, czy romantyzmu należy sie wstydzić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krecilapka Nie nalezy sie wstydzic. 27.09.05, 14:05 I nie mozna juz ich spotkac. Odpowiedz Link Zgłoś
tingel-tangel Re: Romantyzm! 27.09.05, 14:17 A co twoim zdaniem znaczy że facet jest romantyczny? Odpowiedz Link Zgłoś
linka234 Re: Romantyzm! 27.09.05, 14:23 Romantyczny facet mówi od czasu do czasu, że kocha.Prawi komplementy, zabiera na długie spacery.Organizuje spontaniczne kolacje przy świecach.Kupuje kwiaty i potrafi rozmawiac o swoich uczuciach.I jeszcze wiele, wiele inyych rzeczy.Ale ich kwintesencję chyba wyraziłam:) Odpowiedz Link Zgłoś
tingel-tangel Re: Romantyzm! 27.09.05, 14:32 A to tacy to jescze się uchowali. Co innego gdybyś miała na myśli kogoś takiego, kto poszedłby w bój i oddał życie za ojczyznę, tak jak bohater literatury romantycznej - o takich to już by było trudno. Chyba że w autonomii Palestyńskiej, bo w Polsce to raczej nie. Odpowiedz Link Zgłoś
linka234 Re: Romantyzm! 27.09.05, 14:58 A mnie sie wydaje, że Ci romantyczni w moim rozumieniu są równie "niedostępni", jak Ci bohaterowie!Miałam na myśli romantyzm w relacjach damsko- męskich.Twierdzisz, że się uchowali??Pytam się: gdzie???????????????????????????:) Odpowiedz Link Zgłoś
tingel-tangel Re: Romantyzm! 27.09.05, 15:03 Nie mogę ci podać adresu, gdzie ktoś romantyczny mieszka, bo nie postrafię. Nie ma też żadnego miejsca, gdzie wzyscy romantycy się np. corocznie spotykają i można ich tam znaleźć. Raczej musisz liczyć na szczęście, nic innego ci nie pozostaje. Odpowiedz Link Zgłoś
linka234 Re: Romantyzm! 27.09.05, 16:19 A szkoda, że nie ma takiego corocznego zlotu romantyków!! Odpowiedz Link Zgłoś
bellima Re: Romantyzm! 27.09.05, 15:05 prawie kazdy żonaty facet jest taki w stosunku do kochanki i spełnia twoją potrzebe "romantyzmu". wez sie za zonatego, romantyzm gwarantowany. może nawet typowo romantyczne rozdarcie wewnetrzne bedzie wam dane. Odpowiedz Link Zgłoś
linka234 Re: Romantyzm! 27.09.05, 16:20 Myślisz, że to naprawdę funkcjonuje?ok, już szukam żonatego.Ciekawe, co na to jego żona!!na pewno nie pomyśli, że to romantyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
bellima Re: Romantyzm! 28.09.05, 09:16 linka234 napisała: > Myślisz, że to naprawdę funkcjonuje?ok, już szukam żonatego.Ciekawe, co na to > jego żona!!na pewno nie pomyśli, że to romantyczne... pozostanie jej mieć romantycznego kochanka. Odpowiedz Link Zgłoś
wild.romance Re: Romantyzm! 27.09.05, 17:21 linka234 napisała: > A mnie sie wydaje, że Ci romantyczni w moim rozumieniu są równie "niedostępni", > > jak Ci bohaterowie!Miałam na myśli romantyzm w relacjach damsko- > męskich.Twierdzisz, że się uchowali??Pytam się: > gdzie???????????????????????????:) Tak, tak uchowali się, i....zajrzyj do skrzynki..:))) w.r Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_25 Re: Romantyzm! 27.09.05, 17:28 jeśli jest ich mało, to bardziej się ucieszysz jak na takiego trafisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
linka234 Re: Romantyzm! 27.09.05, 17:40 To prawda!Na razie nie trafiłam!A jak nie trafię, to będę się miotać z cholernymi racjonalistami! Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_25 Re: Romantyzm! 27.09.05, 17:50 ale zawsze możesz zwiększyć swoje szanse obracając się w odpowiednim towarzystwie Odpowiedz Link Zgłoś
linka234 Re: Romantyzm! 27.09.05, 17:52 No to pisz szybko, gdzie można znaleźć takie towarzystwo??:) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_25 Re: Romantyzm! 27.09.05, 18:08 Takich tzw. "niepoprawnych romantyków" mnóstwo się ogłasza w randkach internetowych albo jakichś innych miejscach matrymonialnych ;-) Ale domyślam się, że oni nie są za bardzo interesujący... więc polecam górskie wycieczki - jeśli je lubisz, to w tym towarzystwie szanse na znalezienie romantycznego faceta rosną i to bardzo :) A jak nie, to może coś na wodzie - kajaki, łódka? Tu akurat jestem mniej zorientowany... Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Romantyzm! 27.09.05, 15:02 Co innego gdybyś miała na myśli kogoś takiego > , > kto poszedłby w bój i oddał życie za ojczyznę, tak jak bohater literatury > romantycznej - o takich to już by było trudno. Chyba że w autonomii > Palestyńskiej, bo w Polsce to raczej nie. No, nie. Napewno istenieje taka osoba w Polsce. "Jest gdzieś lecz nie wiadomo gdzie" Trzeba w to wierzyć! Odpowiedz Link Zgłoś
diabel-tasmanski Re: Romantyzm! 27.09.05, 16:46 linka234 napisała: > Romantyczny facet mówi od czasu do czasu, że kocha.Prawi komplementy, zabiera >na długie spacery.Organizuje spontaniczne kolacje przy świecach.Kupuje kwiaty i > potrafi rozmawiac o swoich uczuciach.I jeszcze wiele, wiele inyych rzeczy.Ale > ich kwintesencję chyba wyraziłam:) to wszystko o czym piszesz to wyuczone nawyki. Taktyka dzialan z kobietami. Wyjątiem jest gadanie o uczuciach. Zaznaczam szczere gadznie, bo takie na odczepnego to takze podciągam pod taktyke dzialań :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Romantyzm! 27.09.05, 17:01 diabel-tasmanski napisał: > to wszystko o czym piszesz to wyuczone nawyki. Taktyka dzialan z kobietami. > Wyjątiem jest gadanie o uczuciach. Zaznaczam szczere gadznie, bo takie na > odczepnego to takze podciągam pod taktyke dzialań :) Na mnie taka taktyka nie działa. Nie znosze jakis kwiatów, płytkich komplementów i gadania o uczuciach. Same pierdoły! Jeszcze nigdy nie wykrztusiłam z siebie ze kogos kocham. A jak słysze takie wyznanie to reaguje milczeniem i wielkim zdziwieniem:) Odpowiedz Link Zgłoś
linka234 Re: Romantyzm! 27.09.05, 17:03 Szczerze mówiąc, to odrobinę przykre, ale jak wolisz!A reakcja typu zdziwienie odstrasza, wierz mi!! Odpowiedz Link Zgłoś
tonya4 Re: Romantyzm! 27.09.05, 17:06 Moj maz. :) Ale nie radze sie za niego brac:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Romantyzm! 27.09.05, 20:10 linka234 napisała: > Szczerze mówiąc, to odrobinę przykre, ale jak wolisz!A reakcja typu zdziwienie > odstrasza, wierz mi!! Kiedy własnie chodzi o to aby odstraszyc!!! A po co CI facet??? Zeby dupe truł bez sensu :) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: Romantyzm! 27.09.05, 17:07 Są ale są zajęci. Romantyczni potrafią być jedynie ci, którzy chcą romansu a nie związku. Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Romantyzm! 27.09.05, 20:45 linka234 napisała: > Ciekawa jestem, czy można spotkać jeszcze romantycznych facetów?! Mozna. Ja np. jestem romantyczny jak ch..! Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Romantyzm! 27.09.05, 20:54 poprioniony napisał: > Mozna. Ja np. jestem romantyczny jak ch..! > Na forum mocny w gębie,a w domu pewnie w kapciach i fartuchu naczynia zmywasz, bo ci kobieta kazała :) Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: Romantyzm! 27.09.05, 21:02 asiulka81 napisała: > Na forum mocny w gębie, Nie pale. > a w domu pewnie w kapciach i fartuchu naczynia zmywasz, > bo ci kobieta kazała :) Bzdura. Jak przychodze do domu, czerwony dywan rosciela mi droge od samych drzwi do mieciutkiego fotela usytuowanego przed 28-calowym telewizorem a na stoliku obok stoi oszroniony kufel piwa. Taka jest prawda wysoki sadzie i tej wersji bede sie trzymal. Odpowiedz Link Zgłoś
asiulka81 Re: Romantyzm! 27.09.05, 21:03 poprioniony napisał: > Bzdura. Jak przychodze do domu, czerwony dywan rosciela mi droge > od samych drzwi do mieciutkiego fotela usytuowanego przed 28-calowym > telewizorem a na stoliku obok stoi oszroniony kufel piwa. > Taka jest prawda wysoki sadzie i tej wersji bede sie trzymal. Jasne, jasne, a swistak siedzi i zawija..... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anetta101 Re: Romantyzm! 27.09.05, 21:10 o to rzeczywiście jesteś romantyczny jak h..! z drugiej strony to nawet nie masz dla kogo skoro siedzisz sam z browarem przed telewizorem, więc co ty możesz o tym wiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
anetta101 Re: Romantyzm! 27.09.05, 21:25 jaka aluzja? znasz się na poezji, bo ja pragne żeby ktoś przed snem recytował mi wiersze o miłości haha:) Odpowiedz Link Zgłoś
linka234 Re: Romantyzm! 28.09.05, 10:21 A co złego jest w wierszach na dobranoc????????Romantyczni mężczyźni- zgłaszajcie się!!!!!!!!!Będziemy wybierać:) Odpowiedz Link Zgłoś
c.kapturek Re: Romantyzm! 28.09.05, 11:00 można. doza romantyzmu jeszcze nikomu nie zaszkodziła, a w tym zwariowanym świecie, wręcz jest potrzebna jej odrobina ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
linka234 Re: Romantyzm! 28.09.05, 11:10 Zgadzam się w 100%!!!!!!!Widzę, że wiesz, na czy rzecz polega:)Popieram! Odpowiedz Link Zgłoś