lpr_rasta 05.10.05, 18:35 gryzę je w szyję. Efekty są marne...Ale kiedyś na piękne oczy i dredy wyrwałem wypasioną śpiewaczkę operową. Niestety, związek się rozpadł bo nie umiałem po francusku :-((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
b-beagle Re: jak podrywacie kobiety? Bo ja chyba zbyt brut 05.10.05, 19:03 Ja tam nie podrywam ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chelseaa Re: jak podrywacie kobiety? Bo ja chyba zbyt brut 05.10.05, 20:30 lpr_rasta : "gryzę je w szyję. Efekty są marne..." , bo zaczynają cierpieć na niedokrwistość ? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
a-ronja Re: jak podrywacie kobiety? Bo ja chyba zbyt brut 05.10.05, 22:30 hmmm, ze mna mogloby sie udac... sama kiedys na gryzienie poderwalam jednego pana(wakacyjny romans;) ale z mezczyznami to chyba inaczej niz z kobietami Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: jak podrywacie kobiety? Bo ja chyba zbyt brut 05.10.05, 22:33 ja mam manie gryzienia facetow w noc jak sa blisko mnie zazwyczaj przy calowaniu:)) jakos jak widze przed soba taki nosek to nie moge sie powstrzymac....tylko ze to raczej jak lwica przenoszaca swoje male...chwytam je zebami:)) Odpowiedz Link Zgłoś
neder Re: jak podrywacie kobiety? Bo ja chyba zbyt brut 05.10.05, 22:48 > w noc a w dzień? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: jak podrywacie kobiety? Bo ja chyba zbyt brut 05.10.05, 22:51 nie wiem:)) chyba nie bo w nocy taki nosek wyglada inaczej...smakowiciej:)) Odpowiedz Link Zgłoś
beta100 Re: jak podrywacie kobiety? Bo ja chyba zbyt brut 05.10.05, 23:43 lpr_rasta napisał: > gryzę je w szyję. Zbyt brutalnie? Czlowieku, z ciebie to chyba wampir! Odpowiedz Link Zgłoś
anetta101 Re: jak podrywacie kobiety? Bo ja chyba zbyt brut 05.10.05, 23:45 ciekawe czy się zaszczepił przeciw wściekliznie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 E mój człowiek 06.10.05, 16:32 Masz fajną stronkę....... czemu we wrocławiu???????????? uwielbiam dredy Odpowiedz Link Zgłoś
lpr_rasta [...] 09.10.05, 12:15 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: E mój człowiek 09.10.05, 12:19 ale co jak co wlochy pod pachami sa bleee czasteczki potu sie do niech przyczepiaja i smierdzi Odpowiedz Link Zgłoś
mamba8 Re: E mój człowiek 09.10.05, 17:23 nie dredy u dziewczyn nieee :) wolę u facetów zdecydowanie. Odpowiedz Link Zgłoś