milis2 07.03.06, 22:18 O czystości, ale zupełnie innej. Dlaczego na Boga, tylu facetów ma problemy z higieną osobistą!? Boją się wody? Nie mają na mydło? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamba8 Re: Czystość bis 07.03.06, 22:29 nie wiem...ja się z takimi nie zadaje. Nie uogólniaj do płci męskiej-są brudasy i brudaski. Najgorzej to chyba jest w jakiś hipermarketach wrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: Czystość bis 10.03.06, 14:44 ja stawiam na komuniakcje miejska...czy lato czy zima, zawsze przykrosci zapachowe chyba mozna spotkac. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czystość bis 07.03.06, 23:10 wiesz co.....znam chlopakow ktorzy skarpetki 2 razy dziennie zmieniaja...a znam dziewczyny ktore raz na tydzien.... to zalezy od czlowieka a nie plci Odpowiedz Link Zgłoś
itsnotme Re: Czystość bis 10.03.06, 09:37 tygrysio_misio napisała: > wiesz co.....znam chlopakow ktorzy skarpetki 2 razy dziennie zmieniaja...a znam > > dziewczyny ktore raz na tydzien.... > > to zalezy od czlowieka a nie plci > > jeden raz zmieniają rano a drugi na siłowni?:) tylko skąd wiesz co oni robią w swojej szatni?:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Czystość bis 10.03.06, 11:32 nie..mowie o takim chlopatu co to normalnie nie na silowni.... rano jak gdzies chodzi czy cos...a potem po szkole jak wychodzi z domu... i bierze prysznic za kazdym razem jak skonczy cos typu grac w pilke... taki czyscioch z niego...ale nie az tak strasznie pedantycznie...poprostu jak sie spoci w czasei sexu to potem nie chce lezec taki smierdzacy obok dziewczyn:)) Odpowiedz Link Zgłoś
chijana Re: Czystość bis 10.03.06, 14:47 potwierdzam...znam takie dziewczyny...fuj, jak mysle o takiej jednej to az mi sie przypominaja jej tluse wlosy i kiepski zapaszek... moj ex byl straszny czyscioch, koszulki zmienial min. 3 razy dziennie, prysznic bal rownie czesto. Odpowiedz Link Zgłoś
widokzmarsa Re: Czystość bis 07.03.06, 23:50 kobiety lubią zapach mężczyzny. Po co się myć. Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: Czystość bis 08.03.06, 03:44 a ja zastanawiam się dlaczego wszystkie "śledziowe" żarty dotyczą kobiet... ja osobiście nie pozwalam się dotknąć zanim nie przejdę się do łazienki... ale z doświadczenia wiem że kobiety nie czują podobnej potrzeby Odpowiedz Link Zgłoś
modrooka Re: Czystość bis 12.03.06, 14:33 Nie, bo mnie pascal zaraz skasuje zbanuje i jeszcze nie wiadomo co :)))) A po za tym się wstydzę ;P Odpowiedz Link Zgłoś
milis2 Re: Czystość bis 09.03.06, 21:33 Hmmm, może rzeczywiście nie powinnam uogólniać, ale to w końcu FM. Też się z takimi facetami nie zadaję ale czasami, a szczególnie ostatnio pare razy zdarzyło mi się spotkać takich niezbyt świeżych panów. Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: Czystość bis 09.03.06, 22:43 a czego Ty się spodziewasz w knapie na imprezie i po paru piwach, fiołków i bzu ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
krecilapka Radze Ci, 10.03.06, 00:00 porzuc imprezowanie w Pubach z najtanszym w miescie browarem, a sie przekonasz, ze facet moze byc czystszy od Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
jaremax Re: Radze Ci, 10.03.06, 00:09 kocmołuchy ,to o kobietach czy mężczyznach ? hmmm ? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
milis2 Re: Radze Ci, 12.03.06, 14:25 A skąd ty wiesz do jakich ja pubów chodzę, rozbawiła mnie twoja wypowiedź:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
allerune Re: Radze Ci, 13.03.06, 00:00 zapewne do takich gdzie się chodzi jak się ma ochotę na loda... Odpowiedz Link Zgłoś