Dodaj do ulubionych

łysieję!!!

21.05.06, 20:12
Mam 25 lat i łysieję. Chyba mi się to nie podoba. Widzę wielu łysych facetów i może nic sie nie da zrobić. Ale może ktoś zna coś skutecznego na zachowanie resztek owłosienia? Tylko żadnych szarlatanów. Liczę na względną powagę. Z góry dzięki za porady!
Obserwuj wątek
    • frostinio jest 21.05.06, 20:15
      Przeszczep (wlasnych wlosow z tylu).
      Koszty... duze...

10 tys PLN i wiecej.

Klinika na roku Marszalkowskiej i Wilczej
      Innych recept nie ma.
      • zorroigorro Re: jest 21.05.06, 20:19
        cholera. To chyba będzie sie trzeba pogodzić. Sa większe problemy. Pozdro i dziex
    • cyberski Re: łysieję!!! 21.05.06, 21:12
      Gol głowę zupełnie...
    • allerune Re: łysieję!!! 21.05.06, 21:27
      niestety idealnie nigdy nie będzie, możesz łykać tabletki i psikać jakieś
      paskudztwa, ale to najwyżej opóźni proces. A w znalezieniu tego co łykać i czym
      psikać pomoże Ci Google (i lekarz)
    • zeberdee24 Re: łysieję!!! 21.05.06, 22:19
      Mi kumpel polecił zamaskować łysą pałę ładną klatą, i twardym brzuchem - na
      razie pakuję ostro, za pół roku dam znać odnośnie pierwszych efektów owej metody:)
    • typowy_kark Re: łysieję!!! 21.05.06, 23:29
      poblogoslaw ten dzien, w ktorym bozia postanowila cie uwolnic od fryzjerow.

na poczatku pewnie bedzie stres (tym bardziej ze jescze dosc mlody jestes), ale potem tylko lepiej. z mojej strony dwie sugestie (sam jestem juz dosc lysy, majac niespelna 24lata) :
      - golic, golic i jeszcze raz golic. do skory, zyletka. nic nie wyglada gorzej niz zaczeska, wzglednie fryz "na j.m. rokite"
      - chudzi goscie z lysymi glowami wygladaja komicznie. skoro juz nie musisz dbac o wlosy - zacznij dbac o muskulature (a jesli juz zaczniesz to absolutny mus to trening kapturow i karku).

to tyle z moich obserwacji. nos lysine z duma :)

p.s. w dalszym ciagu poszukuje specyfiku, ktory spowoduje permanetne wypadniecie wlsoow, ktore mi pozostaly na glowie. jesli ktos zna cos takiego - prosze o info.
    • agga44 Re: łysieję!!! 22.05.06, 14:14
      jeżeli to Was pocieszy, to mój utytułowany małżonek ostatnio komuś tłumaczył -
      podsłuchałam, że przeszczep niestety nie jest gwarancją sukcesu, te włosy też
      mogą wypaść - geny biorą górę!
    • b-beagle Re: łysieję!!! 22.05.06, 15:15
      To sprawa męskich genów. Musisz pokochac swoja łysinę a łysina może byc
      piękna )))
      • croyance Re: łysieję!!! 22.05.06, 20:44
        Mojemu Misiowi wloski wypadli, troszke ma ich na glowie, ale jest
        najprzystojniejszy i najseksowniejszy ze wszystkich!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka