Dodaj do ulubionych

ZAPACH KOBIETY...

02.05.03, 19:45
Mala podroz w nieuchwytny, przecudowny swiat zapachu... ;-))

Kobieta o jasnej karnacji, rudych badz rudo-blond wlosach, zielonych i
szarych oczach, typ Angielki, pachnie najsubtelniej, najdelikatniej,
najslodzej. Najlepiej na szyi, miedzy piersiami i udami. Zapach jest slodki,
ale lekki, najsubtelniejszy ze wszystkich typow kobiet..

Kobieta o zlocistej karnacji, szatynka badz blondynka, rozne kolory oczu,
opala sie na sloncu w miare latwo, ma mocna plytke paznokcia, pachnie
intensywniej i wg mnie najmniej pociagajaco. W jej zapachu wyczuwa sie cos
kwasnego, nie ma tej slodyczy.. Najlepiej pachnie w zgieciach lokci, kolan i
na karku.

Kobieta typ sniezki, tzn bladolica ale ciemne wlosy, czarne badz brazowe,
mocne owlosienie na rekach czy nogach jak i w miejscu intymnym - pachnie
zabojczo. Intensywnie ale pikantnie i slodko, zmyslowo, jezeli prowadzi
zdrowy tryb zycia i nie zatruwa swego ciala, jej zapach potrafi oszalamiac
mnostwo mezczyzn, tych lubiacych intensywne zapachy, np jasnych blondynow,
ktorzy sami roznia sie kompozycja zapachowa. Ta kobieta najlepiej pachnie we
wlosach, na szyi i miedzy udami, na podbrzuszu..

Kobieta czarnoskora, kazdy jej zapach jest inny. O wiele intensywniejszy od
jasnoskorych siostr, bardziej pikantny, odurzajacy, ciezki i slodko-pieprzny.
Zabojcza mieszanka: czarnoskora kobieta nabalsamowana olejkiem kokosowo-
waniliowym.

Najpiekniej pachna i smakuja kobiety w 7-12 dniu cyklu (czyli od 2-3 dnia po
zakonczeniu miesiaczki)

Na poczatek to na tyle. Wkrotce napisze o zapachu w zwiazku z dieta i stylem,
zycia jak i charakterem ;-))
Obserwuj wątek
    • rupaul Re: ZAPACH KOBIETY... 02.05.03, 19:54
      Amando,cudownie ze jestes.Sadzisz ze kobiety tez smierdza?Moj kolega,Latino tak mowi.Zwlaszcza te w
      Italii.Perfumy kupuja w wiadrach.Takie bez zapachu.Ale Polkom to starcza.A mezczyzni!!!Ble,ble,ble.
      Kiedy jedziesz do Italii.Zapoznam cie z moim przyjacielem.On jest taki elokwentny ze cie nie
      dotknie.Czuly,delikatny,wrazliwy,pachnacy.Drogie perfumki,dobry fryzjer,super szybkie auto.Juz widze siebie z nim
      pedzacych tym super samochodem.To nie polonez czy jakis zlom z niemieckiego pchlego targu.Buziaczki Amandko.
    • komandos57 Napisz wiecej Amando o swoim latino. 02.05.03, 20:46
      To mnie podnieca.I nie pisz o tych bezwonnych polaczkach.Szkoda slow.Ty i ja wiemy co inni traca.
    • komandos57 Re: ZAPACH KOBIETY... 02.05.03, 20:48
      Twoja pizdzisko smierdzi gnojowica.Jestes jebnieta suka.
    • hal9000 Re: ZAPACH KOBIETY... 02.05.03, 21:32
      amanda22 napisała:

> Mala podroz w nieuchwytny, przecudowny swiat zapachu... ;-))
      > ...
      > Na poczatek to na tyle. Wkrotce napisze o zapachu w zwiazku z dieta i stylem,
      > zycia jak i charakterem ;-))

Bardzo mi się podobało... Serio!
      Ale... dlaczego piszesz o tym na forum mężczyzna?

Pozdrawiam serdecznie,
      • komandos57 Do Hall9000 02.05.03, 21:52
        Bo on(a) ma miekkiego chuja.Gdy czytam taka proze,podejrzewamze autor jest polciota lib impotent.
      • Gość: lady tez da hal IP: *.prodigy.net.mx 04.05.03, 19:26
        hal9000 napisał:

>
        > Bardzo mi się podobało... Serio!
        > Ale... dlaczego piszesz o tym na forum mężczyzna?

zebys sobie wirtuozersko pobryndzlowal na swoim instrumencie;;))
        • hal9000 Re: tez da hal 04.05.03, 20:53
          Gość portalu: lady napisał(a):

> hal9000 napisał:
          >
          > >
          > > Bardzo mi się podobało... Serio!
          > > Ale... dlaczego piszesz o tym na forum mężczyzna?
          >
          > zebys sobie wirtuozersko pobryndzlowal na swoim instrumencie;;))

Widzę, że jesteś prawdziwą damą... :)))))))

Pozdrawiam serdecznie,
          • Gość: lady Re: tez da hal IP: *.prodigy.net.mx 04.05.03, 21:05
            i tu sie nie mylisz::)))
            • hal9000 Re: tez da hal 04.05.03, 21:13

> i tu sie nie mylisz::)))

Zdradził cię Twój sposób wyrażania się... Wtedy nie miałem już
              wątpliwości... :)))))

Pozdrawiam serdecznie,
        • amanda22 Re: tez da hal 05.05.03, 15:11

> hal9000 napisał:
          >
          >
          > zebys sobie wirtuozersko pobryndzlowal na swoim instrumencie;;))

Lady, uwielbiam Cie !! ;))
          • cardamon Re: tez da hal 21.08.03, 18:22
            amanda22 napisała:

> Gość portalu: lady napisał(a):
            >
            > > hal9000 napisał:
            > >
            > >
            > > zebys sobie wirtuozersko pobryndzlowal na swoim instrumencie;;))
            >
            > Lady, uwielbiam Cie !! ;))

Lady jest tbe best. Nie ma co.!
      • amanda22 Re: ZAPACH KOBIETY... 05.05.03, 15:08
        hal9000 napisał:

> amanda22 napisała:
        >
        > Bardzo mi się podobało... Serio!
        > Ale... dlaczego piszesz o tym na forum mężczyzna?
        >
        > Pozdrawiam serdecznie,

Aby sprawic przyjemnosc TOBIE MEZCZYZNO i aby uwrazliwic Wasze noski ;))
        tez pozdrawiam
        • hal9000 Re: ZAPACH KOBIETY... 06.05.03, 01:05
          amanda22 napisała:

> Aby sprawic przyjemnosc TOBIE MEZCZYZNO i aby uwrazliwic Wasze noski ;))
          > tez pozdrawiam

Dla nas i tak najważniejsze są bodźce wzrokowe... :)))))

Pozdrawiam serdecznie,
          • amanda22 Re: ZAPACH KOBIETY... 06.05.03, 22:01
            hal9000 napisał:
            >
            > Dla nas i tak najważniejsze są bodźce wzrokowe... :)))))
            >
            > Pozdrawiam serdecznie,

Mow za siebie. Poza tym nie jedyne wazne..
            p.s. Twoj link nie dziala. Bynajmniej u mnie.
            • gacus2 Re: ZAPACH KOBIETY... 07.05.03, 12:20
              amanda22 napisała:

> hal9000 napisał:
              > >
              > > Dla nas i tak najważniejsze są bodźce wzrokowe... :)))))
              > >
              > > Pozdrawiam serdecznie,
              >
              > Mow za siebie. Poza tym nie jedyne wazne..
              > p.s. Twoj link nie dziala. Bynajmniej u mnie.
              Bo jestes blondi i nie umiesz klikac...
    • rupaul Re: ZAPACH KOBIETY... 03.05.03, 21:52
      Kiedy polozylem szminke na moje usteczka,popudrowalem sie,bylem takim jak
      amanda.Latino tak lubia.Piety wyszorowalem,popachnilem.Teraz tez jestem
      seksi,jak amanda.Ale nie bede ci wchodzil w konkurencje.Moi latino lubia
      mnie.Mowia mi o tym.
      A Ty Amando kiedy jedziesz na sprzatanie do pieknej italii.A moze ty tak
      jestes.Czy pilnujesz starej wloskiej zydowki?Jak ci sie zesra to zmien pampersa.
      • Gość: ja Re: ZAPACH KOBIETY... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.03, 13:00
        rapaul, uwielbiam Cie czytac!!! ;-)))
        a Amanda to wdymana na kurwostradzie dziwka.
    • Gość: Richelieu* Re: ZAPACH KOBIETY... IP: *.localdomain / 192.168.0.* 04.05.03, 13:31
      > Kobieta typ sniezki, tzn bladolica ale ciemne wlosy, czarne badz brazowe,
      > mocne owlosienie na rekach czy nogach jak i w miejscu intymnym - pachnie
      > zabojczo. Intensywnie ale pikantnie i slodko, zmyslowo, jezeli prowadzi
      > zdrowy tryb zycia i nie zatruwa swego ciala, jej zapach potrafi oszalamiac
      > mnostwo mezczyzn, tych lubiacych intensywne zapachy, np jasnych blondynow,
      > ktorzy sami roznia sie kompozycja zapachowa. Ta kobieta najlepiej pachnie we
      > wlosach, na szyi i miedzy udami, na podbrzuszu..

No właśnie, kobieta typ śnieżki. Wiesz jak wygląda czarny i obfity zarost ;) na
      nogach, na rękach, nie mówiąc już o miejscach intymnych. I to przy bladej jak
      śnieg cerze? Całe szczęściej matka natura uchroniła mnie przed zarostem na
      twarzy, ale mam zadatki na to, za ileśtamdziesiąt lat. wtedy tylko pęseta i
      wyrywać, wyrywać, tak jak obecnie robię to z grubymi brwiami. Więc kiedy
      skończę depilację wszystkiego co powinno być wydepilowane, a to równe prawie
      obdzieraniu ze skóry, to jestem do tego stopnia poirytowana na cały przemysł
      kosmetyczny, na durną modę, na lato, które każe odsłonić mi nogi, że irytacja
      jest ponad wszelkie zapachy. Najpierw czuje się elektryzujące napięcie i to
      takkie z tych kopiących 220V niż jakiekolwiek zapachy. Tfu, że też nie można
      być delikatną blondynką z owłosieniem prawie niewidocznym więc i depilacją
      zbędną albo przynajmniej oliwkową brunetką gdzie też czerń na nogach nie rzuca
      się tak w oczy.
      Ta śnieżka miała jednak dobrze, chodząc w długich kieckach i pilnując by żaden
      krasnal jej pod nią nie zaglądał.
    • amanda22 ZAPACH Ciag Dalszy 05.05.03, 15:52
      Tym razem napisze o tym co jemy i jak zyjemy i zwiazkach z naszym zapachem.

Anioly spotykamy coraz rzadziej, slodko pachnace, delikatne, ploche i ZDROWE..
      Oczywiscie i ja jestem takim aniolem no i dlaeto jestem taka wredna i chowam
      sie przed ludzmi, ab tylko witrualnie sie z Wami czasem polaczyc. :O
      Ludzie nauczyli sie jak skutecznie zatruwac swe ciala i umysly, a co za tym
      idzie ludzie maja malo wrazliwe nosy, ich skora i slina brzydko pachna, ich
      emocje sa skazone i ich aura wydziela wokol siebie metafizyczny odor wszystkich
      ludzkich przywar: zazdrosci, zla, zawisci, egoizmu, agresji, samolubnosci,
      kretactwa.. Bedac w otoczeniu takiego czlowieka, czujac nawet wode Chanel,
      zaczyna on nam smierdziec, smierdzi bo jest zly, dziecinnie proste.. Smierdza
      nam tylko ci ludzie ktorzy sa gorsi od nas, bardziej zepsuci od nas, zas my
      smierdzimy tym na wyzszych poziomach dobroci. Zas w towarzystwie "rowniesnikow"
      zapachowych czujemy sie najlepiej, gdyz postrzegamy ich neutralnie. Dlatego tez
      ploche i delikatne anioly mecza sie w towarzystwie zlych ludzi. Po przejazdzce
      pociagiem mdleja, traca sily, musza natychmiast zanurzyc sie w chlodnej wodzie,
      aby zmyc z siebie toksyczne zapachy jakie osiadly na nim od innych ludzi. Takze
      nie latwo byc aniolem, oj nie..

Jestes tym czym jesz, mowi pewne przyslowie. To prawda. Najgorzej pachna
      (czyt.smierdza) ludzie, ktorzy pija alkohol, kawe, pala papierosy, przyjmuja
      narkotyki, objadaja sie za wiele, jedza mieso roznych stworzen i lubia cukier.
      Tak, slodki cuker, zamienia sie w wyzerajacy kwas, wyzera nasze kosci, jest
      wrogiem.. Tabletki i rozne leki, chemia, mieso, kawa i papierosy sprawiaja, ze
      ludzie smierdza tak okropnie, ze az nie do zniesienia.. jakims kwasem, octem,
      czyms ochydnie zimnym, kwasnym, plesnia. Splesnieli i zanieczyszczeni w srodku,
      na dodatek o nieczystym egoistycznym umysle, wydzielaja wokol swych cial
      toksyczna aure nieprzyjemnych woni..
      Chorzy ludzie pachna zle, niektorzy z nas potrafia podswiadomie wyczuc nosem,
      ze ktos jest chory, zanieczyszczony, i automatycznie czujemy niby bezpodstawna
      niechec do tej osoby.
      Mordercy, gwalciciele, ludzie stosujacy przemoc, ci najbardziej upadli i zli,
      pachna zle. Ich aura juz niszczy.. Jesli kiedys stojac obok kogos nagle
      poczujesz zimne dreszcze, lek, Twoj instynkt wlaczy czerwone swiatelko, to
      wlasnie byc moze dlatego, ze wyczules zapach zla.

Klamstwo ma swoj zapach.. Kiedy jakby w swoim wnetrzu czujesz, ze ktos klamie,
      choc nic na to nie wskazuje, to pewnie Twoj nos wyczul zapach klamstwa, te
      subtelna gorzko-kwasna won bijaca od osoby klamiacej, ktorej cialo i umysl
      koncentruje sie na grze i lganiu. Bo kiedy dziecko sie rodzi, najpierw widzi
      swiat nosem. Potem dostajemy oczy, i niemalze zapominamy o nosie. Anioly widza
      swiat wszystkimi zmyslami, a zmysl wzroku odgrywa mala role w postrzeganiu
      rzeczywistosci, bo oczy nie zobacza dobra, piekna, milosci, nie poczuja zapachu
      dobra i milosci. Oczy pokazuja nam wierzcholek gory lodowej, dlatego zdajcie
      sie na noski, a bedziecie wolni, madrzy i nigdy nie podejmiecie zlej decyzji.
      Zdajcie sie na instynkt, zmysly, wewnetrzny glos, a on Wam powie wiecej o
      drugim czlowieku, sytuacji niz oczy...

Jeszcze nie znalazles swojej drugiej polowki i sie wahasz..? Poloz sie na lozku
      gdzie sypia Twoj wybranek/wybranka, zamknij oczy i wdychaj jej/jego zapach,
      energie.. Jesli poczujesz sie spokojnie, bezpiecznie, "jak w domu", spokojnie i
      doznasz uczucia harmonii a zapach wyda Ci sie podniecajacy, slodki, cieply,
      rozkoszny, bijacy zyciem i radoscia, to znaczy, ze tu jest twoje miejsce przy
      tej osobie.. ze ten ktos jest dobry, czysty i pasujecie do siebie. Jesli zas
      zapach wyda Ci sie nieprzyjazny, nie poczujesz sie odprezony ale zaniepokojony
      badz po prostu cos Cie bedzie odpychac, to widocznie sa ku temu jakies powody...

Zaufaj swemu Nosowi, a bedziesz Panem swiata !!
      • matrek Re: ZAPACH Ciag Dalszy 05.05.03, 18:05
        Skąd zaczerpnęłaś te dane ?
        • gacus2 Re: ZAPACH Ciag Dalszy 05.05.03, 19:03
          matrek napisał:

> Skąd zaczerpnęłaś te dane ?

Nie wierzysz w wielka moc i umysl Naszej "Wielkiej" Amandy?????????
    • rupaul Re: ZAPACH Amandy 05.05.03, 20:48
      Jest swietny,pachnie latynka.Tak jak ja.My lubimy latino.Amando,czy nie
      przesmiardasz tym starym wloskim pierdunem ktorego pilnujesz?Ale ty lubisz
      latino z czystymi pietami.Mysle ze jemu tez je szorujesz.My lubimy latyno.A
      polaczki to bla,bla,bla.
    • amanda22 Re: ZAPACH KOBIETY... CD.. 16.05.03, 14:59
      I am what I eat. To powiedzenie wcale nie jest takie glupie. Bo faktycznie
      jestesmy tym, co jemy. Teraz typy zapachowe kobiet rozpatrywane pod katem
      odzywiania i sposobu zycia. Zaczne od najgorszych,najbrudniejszych przechodzac
      do najlepszych, najslodszych i omdlewajaco zmyslowych kombinacji zapachowych.

1. Sfrustrowana modnisia. Wiecznie zabiegana, pije drunki alkoholowe, jada fast
      foody, naduzywa cukru i jedzenia z dodatkiem chemii, smazonych potraw, glownie
      miesnych, pali papierosy, regularnie pija kawe, zdarzylo jej sie zazyc cos
      mocniejszego, stan emocjonalny: czesto podenerwowana, gdzies pedzaca, nie ma
      chwili na wyciszenie, zyje na speedzie. Jej aura nie stwarza cieplej
      harmonijnej otoczki, ale wywoluje odczucia niepokoju, niepewnosci, czasem
      zagubienia, zalezy od osoby w jej otoczeniu przebywajacej. Jej zapach jest
      kwasny, zimny, zepsuty. Jesli jeszcze klamie, jest zazdrosna i egoistyczna,
      zazywa malo ruchu, pracuje w biurze badz ma prace siedzaca, prochnice i nosi
      obcisla ugniatajaca bielizne i buty wrogie dla jej stop - to wowczas mozna
      tylko wspolczuc osobom z jej otoczenia... Ten typ niestety jest calkiem
      powszechny, szczegolnie w wiekszych miastach. I niestety, zapachowo najbardziej
      nieciekawy..

2. Chcialaby ale sie boi. To typ kobiety nie wiedzacej czego tak naprawde chce,
      niezdecydowanej, z jednej strony lubiacej swoje cialo, z drugiej strony
      zwalczajacej je, jej leki, obawy i drobne klamstewka jak i gierki na poprawe
      swego "ja" i zakladane maski na rozne okazje, negatywnie wplywaja na jej aure i
      zapach, co za tym idzie, zabijaja i niszcza slodkie czyste nuty zapachowe,
      zamieniajac je w zimne, kwasne akcenty. Do tego okazjonalnie pali czy pije,
      imprezuje, raz sie glodzi na rzecz lepszej figury, innym razem objada za troje.
      Tez czesto spotykany typ zapachowy. Niestety, bylby ladny ale taka kobieta sama
      sobie szkodzi, przez co odstrasza czasem mezczyzn, skuszonych jej glebsza,
      czystsza nuta, ktorzy jednak przy blizszym kontakcie wyczuwaja trucizny i traca
      ochote, zdecydowanie i pozadanie.

3. Nimfetka. Kobieta bardziej dobra niz zla. Delikatna, spokojna, lubi swoje
      cialo, cieplo, wlosy, jej wnetrze jest zharmonizowane z cielesna powloka,
      pogodzona z zyciem, bardzo wrazliwa, czasem uwazana w spoleczenstwie za
      dziwaczke i osobe przewrazliwiona. Nie pali, nie pije, je duzo slodkich owocow,
      pije soki owocowe, chrupie marchewke, czyta ksiazki, poezje, czesto tez gra na
      jakims instrumencie albo maluje, rzezbi itp.. Lubi spokoj, tloczne kluby i
      halasliwe miejsca doprowadzaja ja do obledu, z mezczyna szuka glebokiego
      kontaktu, niemal duchowego. Czesto nierozumiana, pachnie delikatnie, przez co
      inni wyczuwaja jej slabosci i brak wredoty, gierek, i to wykorzystuja. Pozadana
      przez mezczyzn, ktorzy z kolei sie jej boja, z jednej strony widza w niej
      zmyslowa cudownie pachnaca nimfe, delikatna i subtelna, szaleja z pozadania,
      maja ochote od razu sie z nia kochac dlugo i namietnie, z drugiej zas strony
      obawiaja sie jej innosci, tego, ze jest jakas dziwna, odmienna niz wiekszosc
      kobiet. Mezczyzna ktory choc raz zaznal rozkoszy z nimfetka (ktora jest
      rzadziej spotykanym typem) nie jest w stanie zapomniec nigdy jej harmonijnej
      aury i upojnego zapachu, nie raz w snach po wielu latach wspomina to COS i nie
      potrafi sobie powiedziec co to takiego. (wiec tlumaczy, ze to jej oczy,
      perfumy, glos itp..)

4. Anioly. Anioly sa wsrod nas.. Najrzadziej spotykany typ, najtrudniejszy do
      odnalezienia.. To nie lada wyzwanie dla mezczyzny, znalezc i zdobyc anielice.
      Nie pomoga tu ani pieniadze ani pozycja ani ladna klata. Anielice z pozoru zyja
      normalnie, ucza sie, pracuja, maja jakies hobby, ale po glebszym przyjrzeniu
      sie, dostrzezemy cos wiecej. Sa mgliste, czesto nieobecne duchem, jakby nie z
      tej epoki, romantyczne, delikatne, czesto maja dziecinny miekki glos i lubia
      tanczyc, spiewac, wirowac, nocami plywac w wodzie. Kiedy mieszkaja w miescie, z
      determinacja probuja odnalezc siebie - do wanny wrzucaja platki kwiatow,
      wlewaja olejki, ich pokoj mieni sie kolorami, hoduja mnostwo kwiatow, zbieraja
      kamienie, muszelki, daza do wewnetrznej harmonii z natura, kosmosem, najwyzszym
      eterem. Zywia sie glownie owocami, warzywami, pija slodkie soki np z kokosa,
      ananasa, brzoskwini, uwielbiaja pieprz, kardamon, cynamom, bazylie, maja
      wyczulony zmysl wechu, moga wypic nierozcienczony sok z cytryny, ale nie sa w
      stanie zjesc hamburgera czy tabliczki czekolady. Czesto medytuja, modla sie,
      wierza w magie, chroni ich jakas sila, maja
      silnie rozwiniety instynkt wewnetrzny, poczucie dobroci, odpowiedzialnosci i
      milosci. Sex do dla nich misterium, potrafia kochac sie same ze soba, a jesli
      dopuszcza jakiegos szczesliwca do siebie, sex zamienia sie w dzika, nadludzka,
      slodka, pasjonujaca, zmyslowa przygode przesaczona magia i najbardziej
      wyrafinowana forma erotyzmu.. Mezczyzna po przezyciach z anielica,
      nie potrafi sie odnalezc w swiecie rzeczywistym, czuje sie bez sil, zraniony,
      slaby i napotykane kobiety wydaja mu sie jakies puste, pozbawione czegosc.
      Dzieje sie tak dlatego, ze po spotkaniu ognia dobroci, milosci i zmyslowosci,
      po czerpaniu z kielicha nektarow najwyzszej jakosci sexualnosci i pozadania, te
      kobiety, ktore nie posiadaja tyle zaru i ognia a ich zapach i aura sa zatrute
      uzywkami i wadami charakteru, sa dla mezczyny juz malo pociagajace. Mezczyzna
      wyczuwa nieraz, ze czegos brak jego partnerce/zonie ale nie potrafi tego
      zdefiniowac, w koncu tlumi ten glos i cieszy sie tym co ma. Ale kiedy znowu
      napotka anielice na swej drodze, bedzie sie niemal wyrywal do niej, bedzie
      pragnal lezec u jej boku, dotykac jej, wdychac jej cieplo, zapach, sluchac jej
      glosu, bedzie chlonac kazdy milimetr jej ciala i zaru, poczuje sie jak w domu,
      ze osiagnal i zdobyl to, czego cale zycie szukal. Niestety.. anioly sa czesto
      bardzo niepozorne, ich delikatna aura i zapach sa najtrudniej wyczuwalne wsrod
      zatrutych woni wielkich miast, gdyz naintensywniej pachna i zwracaja swoje
      zainteresowanie nachalnymi aurami i zapachami ci ludzie, ktorzy sa najbardziej
      zatruci. Ale jesli nagle znajdziesz sie w towarzystwie kobiety i poczujesz nie
      do opanowania silna ochote ja dotknac, pocalowac, przytulic, badz w glowie
      zacznie ci sie krecic, a umyslem zawladna dotad niespotykane mysli, zapomnisz
      kim jestes i dokad idziesz i jakie klopoty wlasnie zaprzataly twa glowe, a
      poczujesz sie silny, pelen pozadania i ochoty, to moze wlasnie spotkales
      aniola... Wtedy nie daj mu uciec, bo to moze byc najpiekniejsze przezycie jakie
      moze przydarzyc sie w twym zyciu.. :))
      • aton44 Re: ZAPACH KOBIETY... CD.. 30.06.03, 18:47
        Czy da się żyć z aniołem?
        Jestem tak niedoskonały, że sam się dziwię, dlaczego tyle aniołów uwielbia
        przebywać ze mną...
        Kobiety pachną tak różnie...
        Inną aurę ma nastolatka, inną kobieta dopiero dojrzała, a inną kobieta w sile
        wieku...
        I cele w życiu kobiety mają tak różne..
        Pomimo, że wszystkie kochają się podobać.
        Seksualność jest tym dodatkiem, który może pomóc kobiecie osiągać
        najtrudniejsze cele.
        Kocham kochać anioły, one na prawdę niewiele wymagają..
      • Gość: Evasion Re: ZAPACH KOBIETY... CD.. IP: *.broker.com.pl 22.09.03, 22:37
        Acha, czyli jestem nimfetką!!
        niezupełni mi ten opis odpowiada, bo nie jestem dziwaczką, ale jestem osoba
        bardzo wrazliwa, to fakt. No i mam to cos w sobie ;)

Dzięki Amando :)
        Czekamu na cd.
    • Gość: dragonBall Re: ZAPACH KOBIETY... IP: *.dip.t-dialin.net 17.05.03, 15:21
      Ciekawe ciekawe, a u lekarza juz bylas ??
      • Gość: pomidor Re: ZAPACH KOBIETY... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 17.05.03, 16:37
        Gość portalu: dragonBall napisał(a):

> Ciekawe ciekawe, a u lekarza juz bylas ??

Była. Lekarz zalecił terapię grupową. To trudny przypadek. Pomóżmy jej :)))))
        • Gość: dragonBall Re: ZAPACH KOBIETY... IP: *.dip.t-dialin.net 18.05.03, 13:29
          Gość portalu: pomidor napisał(a):

> Gość portalu: dragonBall napisał(a):
          >
          > > Ciekawe ciekawe, a u lekarza juz bylas ??
          >
          > Była. Lekarz zalecił terapię grupową. To trudny przypadek. Pomóżmy jej :)))))

..tylko jak ? produkowac rownie ciekawe posty ?? :))))
          eh biedna dziecinka.. ;))))
          • Gość: DARO Re: ZAPACH KOBIETY... IP: *.student.pw.edu.pl 29.06.03, 00:40
            a MNIE SIE BARDZO PODOBA TEN OPIS,WIERZE W TO.POZDRAWIAM AMANDE:)))
            • amanda22 Re: ZAPACH KOBIETY... 02.07.03, 00:17
              Gość portalu: DARO napisał(a):

> a MNIE SIE BARDZO PODOBA TEN OPIS,WIERZE W TO.POZDRAWIAM AMANDE:)))

noo ktos w koncu docenil moja magie :)) prawdziwy koneser tylko docenia, inni
              sa zbyt prosci, zbyt slepi..
              • Gość: Dora do amandy IP: *.int.warszawa.sint.pl 09.07.03, 10:47
                bardzo misie spodobaly te opisy. Skad je wzielas? Bo chyba ich sama nie
                wymyslilas..
                Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie i z niecierpliwoscia czekamna dalsze posty.
                Dora
                • amanda22 Re: do amandy 09.07.03, 15:06
                  Gość portalu: Dora napisał(a):

> bardzo misie spodobaly te opisy. Skad je wzielas? Bo chyba ich sama nie
                  > wymyslilas..
                  > Pozdrawiam Cie bardzo serdecznie i z niecierpliwoscia czekamna dalsze posty.
                  > Dora

dzieki za mile slowa :))
                  opisy te, sa po czesci z lacinskich ksiag o czarownicach, magii, kobietach, po
                  czesci z nieco metafizycznych opracowan nad struktura i reakcjami, analiz
                  zachowan gatunkow ziemskich a na caloksztalt wplynely opowiesci plemienne ludow
                  koczowniczych z paru panstewek afrykanskich, gdzie mialam okazje parenascie
                  miesiecy przebywac. Brzmi jak bajka, ale wierz mi, ze jest prawdziwe. Jak
                  najbardziej staram sie przyporzadkowac do profilu anielic, i sie po woli
                  sprawdza- mezczyni czasem mimowolnie mna oddychaja, przyblizaja sie, chca
                  poczuc cieplo, niewyczuwalny zapach zmyslowosci, harmonii, dobra, radosci,
                  zdrowia, wyczuc te aure kobiecosci. Jak to owladniesz, bedziesz wiedziala co to
                  znaczy moc, wierz mi.. ;))
                  • Gość: madlaine Re: do amandy IP: 195.205.151.* 22.08.03, 18:25
                    Super temat poruszyłas, bardzo mnie to wszystko zaciekawiło i sama się tym też
                    interesuję, amgią czarownicami i Tarotem....
                    Czekam na dalszy ciąg opowieści Amandy....
                    Pozdrawiam
                    • amanda22 Re: do amandy 19.09.03, 22:15
                      Gość portalu: madlaine napisał(a):

> Super temat poruszyłas, bardzo mnie to wszystko zaciekawiło i sama się tym
                      też
                      > interesuję, amgią czarownicami i Tarotem....
                      > Czekam na dalszy ciąg opowieści Amandy....
                      > Pozdrawiam

ciesze sie, ze Ci sie temat podobal. Tez interesuje sie magiczna strona zycia.
                      Bo ona istnieje i jest wsrod nas, tak jak wiatr, wszechobecny a subtelny i
                      niezauwazalny. Moze jeszcze cos napisze, ale chyba nie na tym forum. Tutaj
                      mezczyzni to drewniane belki, szkoda energii na nich ;)
                      • Gość: lady Re: do amandy IP: 148.228.174.* 22.09.03, 22:43
                        a tak sie staralas....
    • rupaul Re: ZAPACH Amandy 02.07.03, 12:41
      Amanduniu.Uwazaj na siebie.Jak zmieniasz pampersy tym starym pierdunom latino w
      slonecznej Italii mozesz zmienic zapaszki.Ale kotku zbzikaj sie lizolem.To jest
      cos w twoim stylu.Jestes piekna.Polacy to feeeee.Latino to jest cos.Zwlaszcza
      stare wloskie pierduny.A ile ci placa?
    • Gość: Och... Re: ZAPACH KOBIETY... IP: *.range81-152.btcentralplus.com 10.07.03, 00:01
      Och to ja!
      Ach nie wypada tak na to zwracac uwagi. Oto wersja Zarozumialego Aniola.
      Wszystko sie zgadza oprocz tych hamburgerow i czekolany, ale nie ma reguly bez
      wyjatkow.
      Czy mozesz podac dokladne zrodlo tych ciekawostek ? Dziekuje
      • Gość: Och... Re: ZAPACH KOBIETY... IP: *.range217-44.btcentralplus.com 10.07.03, 22:02

Naprawde interesuja mnie te ksiazki.
    • Gość: Ach... Re: ZAPACH KOBIETY... IP: *.in-addr.btopenworld.com 14.07.03, 18:12
      Czy mozesz podac autorow i tytuly tych ksiazek (przynajmniej jednej) ?
      • amanda22 Re: ZAPACH KOBIETY... 19.09.03, 22:22
        Gość portalu: Ach... napisał(a):

> Czy mozesz podac autorow i tytuly tych ksiazek (przynajmniej jednej) ?

bardzo bym chciala ale nie pamietam ani jednego tytulu :( Wogole nie mam
        pamieci ani do kompozytorow, aktorow, autorow, rezyserow, muzykow, tytulow,
        liczb. Np nie umiem tabliczki mnozenia, nie umiem dzielic. Nie matwi mnie to,
        gdyz nie mozna byc wszystkim. Nie umiem liczyc ale umiem przezyc orgazm duchowy
        i wytwarzac wokol siebie aure jaka chce. :)
    • psotusia GDZIE JEST AMANDA22? 22.08.03, 19:38

• Gość: bon_apetit sniezki sa najlepsze! pozdrawiam moja Sniezke! n/t IP: 212.160.240.* 24.08.03, 14:11
    • diaxi hehehe 22.09.03, 22:56
      hehehehe,dobre.usmialam sie.a kiedy ci sie to przysnilo,dzieweczko?po grzybkach czy
      trawce?ekstremalna bzdura.ale na pocieszenie,znam kogos kto wydaje ksiazki
      fantasy.Moze sie zalapiesz.
      • sanis Re: hehehe 23.09.03, 22:20
        Hmm.... to już wolę Harry'ego Harrisona przeczytać, chociaż takie bajdurzenie
        tez jest całkiem fajne :)
        Malarze, dziś uznawani za wielkich artystów, także ćpali i pili, zajadali
        grzybki i ich dzieła są w cenie:)
        Amanda - zwiększ sobie dawke ;)

A tak całkiem serio: jesli sie komuś nie podobają się wątki, niech nie pisze
        postów.
        • julita333 ? 26.09.03, 14:32
          > A tak ca?kiem serio: jesli sie komuś nie podobają się wątki, niech nie pisze
          > postów.
          To bys musial polowe forum wykasowac.I to by sie nie nazywalo wtedy forum tylko
          towarzystwo wzajemnej adoracji.
          > Malarze, dziś uznawani za wielkich artystów, także ćpali i pili, zajadali
          > grzybki i ich dzie?a sa w cenie:)
          Bo chodzi o ich dziela,a nie jakies bzdety,ktore panna Amanda wypisuje.
          Mnie sie wydaje,ze ona nie ma co robic.A kariery w literaturze jej nie wroze,nawet w
          fantasy.
          • amanda22 Re: ? 08.03.04, 21:00
            julita333 napisała:

> Bo chodzi o ich dziela,a nie jakies bzdety,ktore panna Amanda wypisuje.

Masz monopol na racje ? :)

> Mnie sie wydaje,ze ona nie ma co robic.

To zle ci sie wydaje :)

A kariery w literaturze jej nie wroze,na
            > wet w
            > fantasy.

Kariere robie w innej branzy ;) A w wolnych chwilach wole malarstwo i
            skrzypce :) Sexem tez nie pogardze, ale tylko takim dobrym, upajajaco i
            zmyslowo pachnacym :)
    • Gość: bzyk Re: ZAPACH KOBIETY... IP: 5.3.1R* / 195.75.14.* 10.03.04, 06:55
      następna co przyszła i pierdoli głupoty. nic z tego co tu napisałaś nie jest
      prawdą. idz i jeszcze poliż i powąchaj. zero w tym piękna. jak przepisany
      akapit. bardziej się postaraj i więcej kobiet poniuchaj!:)
      pozdrawiam!!:)))))
      ps. najpiękniejszym zapachem szczycą się szatynki!:)
    • envi Re: ZAPACH KOBIETY... 11.03.04, 18:23
      brednie jakieś,nie jestem żadnym typem(?)żaden nie pasuje do mnie.A już
      najgordszy z tego wszystkiego to ten Anioł-zapewne omdlewa przy czytaniu
      Harlequinów i nigdy nie jest zadowolony z miłości,bo wszystko takie nudne i
      szare.Pląsa także w świetle księżyca na zroszonej łące...Ble...Typ taki pasuje
      mi raczej do osoby z zaburzeniami osobowości i faceci zamiast lgnąć uciekają.

a tak na marginesie co z mieszanymi typami?Stąpającymi twardo po
      ziemi,prowadzącymi aktywny ale zdrowy tryb życia,które nie jedzą fast
      foodów,mięsa,nie plącymi,ale też nie z innego świata,bez zamglonego
      spojrzenia,nie dziwaczkami i nie kąpiącymi się w płatkach róż?
      Chyba amanda sama tą charakterystykę wymyśliła.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka