debe12 23.03.07, 16:54 Kilka dni temu spotkalam sie z fajnym facetem. Niby do niczego nie doszlo ale on taaaak mi patrzyl w oczy... Co to moze znaczyc? Czy moze on mial na cos ochote?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elektroniczna.pomarancza Re: ??? 23.03.07, 16:56 debe12 napisała: > on taaaak mi patrzyl w oczy... Co to moze znaczyc? Ze mu piesek preriowy fikal. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: ??? 23.03.07, 17:00 gdyby mial ochote ja przeleciec to by patrzyl tak na dupe...wiec jednak nie to;] Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: ??? 23.03.07, 17:03 tygrysio_misio napisała: > gdyby mial ochote ja przeleciec to by patrzyl tak na dupe...wiec jednak nie to; > ] A może ona siedziała to nie miał jak patrzeć :D Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: ??? 23.03.07, 17:04 to by wtedy patrzyl na usta albo cycki...jak w oczy spogladal to oznacza co innego Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: ??? 23.03.07, 17:06 tygrysio_misio napisała: > to by wtedy patrzyl na usta albo cycki...jak w oczy spogladal to oznacza co > innego szukał bratniej duszy???? Cofam, to było głupie... Odpowiedz Link Zgłoś
elektroniczna.pomarancza Re: ??? 23.03.07, 17:08 myyks napisała: > szukał bratniej duszy???? > Cofam, to było głupie... Istotnie, glupie, ale odwolujace sie do metafizyki.;) Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: ??? 23.03.07, 17:11 elektroniczna.pomarancza napisała: > myyks napisała: > > szukał bratniej duszy???? > > Cofam, to było głupie... > > Istotnie, glupie, ale odwolujace sie do metafizyki.;) Chodziło o literki... w duszy mi się pomyliły.... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: ??? 23.03.07, 17:07 tygrysio_misio napisała: > to by wtedy patrzyl na usta albo cycki...jak w oczy spogladal to oznacza co > innego A może ona nie dowidzi i myślała, że o oczy :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
conqueror69 Re: ??? 23.03.07, 16:58 debe12 napisała: > Kilka dni temu spotkalam sie z fajnym facetem. Niby do niczego nie doszlo ale > on taaaak mi patrzyl w oczy... Co to moze znaczyc? Czy moze on mial na cos > ochote?? a) mialas liscia na glowie b) zawiesil sie c) dumal, jak tu nawiac nie obrazajac paskudy d) zastanawial sie, czy zdazy do toalety zanim popusci w rajtki e) inne mozliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: ??? 23.03.07, 17:03 conqueror69 napisał: > a) mialas liscia na glowie > b) zawiesil sie > c) dumal, jak tu nawiac nie obrazajac paskudy > d) zastanawial sie, czy zdazy do toalety zanim popusci w rajtki > e) inne mozliwosci Podaj te inne możliwości, bo aż się humor poprawia :D Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: ??? 23.03.07, 17:08 myyks napisała: > Był na viagrze i wbił mu się w brzyszek... To musiało być straszne :D Ciekawe czy go bolało :D Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: ??? 23.03.07, 17:13 kochanica2 napisała: > myyks napisała: > > > Był na viagrze i wbił mu się w brzyszek... > > To musiało być straszne :D Ciekawe czy go bolało :D > Dobrze, że sobie brody nie przebił...głupio by wyglądał: te oczy, i usta otwarte, a w nich... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: ??? 23.03.07, 17:17 myyks napisała: > Dobrze, że sobie brody nie przebił...głupio by wyglądał: te oczy, i usta > otwarte, a w nich... Nie tyle głupio co śmiesznie :D Odpowiedz Link Zgłoś
conqueror69 Re: ??? 23.03.07, 17:07 kochanica2 napisała: > > Podaj te inne możliwości, bo aż się humor poprawia :D > e) przez oczy podziwial jej potylice Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: ??? 23.03.07, 17:11 conqueror69 napisał: > e) przez oczy podziwial jej potylice To ona może powiedzieć "przeszył mnie wzrokiem" :D Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ??? 26.03.07, 15:29 kochanica2 napisała: > conqueror69 napisał: > > > e) przez oczy podziwial jej potylice > > To ona może powiedzieć "przeszył mnie wzrokiem" :D > I żałować, że nie czymś innym ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: ??? 23.03.07, 17:05 daggy4 napisała: > moze krotkowzroczny jest Ale węch miałe dobry.... i wąchał... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: ??? 23.03.07, 17:08 myyks napisała: > Ale węch miałe dobry.... i wąchał... I wywąchał, że się debe12 od tygodnia nie myła :D Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: ??? 23.03.07, 17:14 kochanica2 napisała: > myyks napisała: > > > Ale węch miałe dobry.... i wąchał... > > I wywąchał, że się debe12 od tygodnia nie myła :D > O, nowa opcja... z trudem powstrzymywany pawik... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: ??? 23.03.07, 17:18 myyks napisała: > O, nowa opcja... z trudem powstrzymywany pawik... Aż mnie się niedobrze zrobiło... A on wyobrażał sobie jak to będzie tu i teraz i pawik na jej twarzy :D Odpowiedz Link Zgłoś
debe12 Re: ??? 23.03.07, 17:47 czy wy nie mozecie byc choc czasem powazni? Ja sie pytam, bo jest to dla mnie wazne, a wy sobie jaja robicie ze mnie Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: ??? 23.03.07, 19:22 debe12 napisała: > czy wy nie mozecie byc choc czasem powazni? > Ja sie pytam, bo jest to dla mnie wazne, a wy sobie jaja robicie ze mnie Możemy, tylko w teorii... po przeczytaniu po raz n-ty takiego pytania , moja rozpacz zamienia się żałosny chichot z trumny...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica2 Re: ??? 23.03.07, 19:26 myyks napisała: > Możemy, tylko w teorii... po przeczytaniu po raz n-ty takiego pytania , moja > rozpacz zamienia się żałosny chichot z trumny...:) Złośliwiec ;) Dziewczyna ma poważny problem, a Ty się nabijasz :D Odpowiedz Link Zgłoś
magda505 Re: ??? 23.03.07, 19:18 faceci czasami patrzą i patrzą i puszczają wodze fantazji co nie zawsze oznacza ze akurat juz chce cie przeleciec hgehehe Odpowiedz Link Zgłoś
zielonooka_bez_ryja Re: ??? 23.03.07, 21:10 To ten był? www.gordon.com.ua/images/doc/c123-kashpirovsky110.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: ??? 23.03.07, 21:52 "...ona na mnie tak namiętnie spojrzała siedem razy, a ja bez niej żyć nie mogę... Pomóżcie! Bazyl". Sugeruję korespondencję do Lata z Radiem. Ostatecznie może być BRAVO. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: ??? 25.03.07, 16:29 Zaczynam wierzyc, ze Debe12 to ktorys z panow, ktory znalazl sobie ciekawa rozrywke w postaci przerysowanego imitowania kobiecych problemow :-) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: ??? 25.03.07, 16:50 debe12 napisała: > Kilka dni temu spotkalam sie z fajnym facetem. Niby do niczego nie doszlo ale > on taaaak mi patrzyl w oczy... Co to moze znaczyc? Czy moze on mial na cos > ochote?? Pewnie, że miał. Umierał z głodu. Spotkaliście się. Do niczego nie doszło, nic mi nie ugotowałaś. Było chociaż jakąś pizze zamówić! A On wołał wzrokiem o pożywienie! Jesteś bez serca. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
hypatia69 Re: ??? 25.03.07, 17:55 Atawizm? Zobaczył surowe mięso, które mógłby upolować i zeżreć, więc zgłodniał? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
jorane Re: ??? 27.03.07, 00:38 debe12 napisała: > Kilka dni temu spotkalam sie z fajnym facetem. Niby do niczego nie doszlo ale > on taaaak mi patrzyl w oczy... Co to moze znaczyc? Czy moze on mial na cos > ochote?? To będzie wina kabla... Tak, to na 100% będzie wina kabla Odpowiedz Link Zgłoś
zielonooka_bez_tyja Re: ??? 27.03.07, 00:41 :))) nie jarzę rozwinięcia, ale sama teza mnie się podoba;)) Odpowiedz Link Zgłoś
myyks Re: ??? 27.03.07, 09:01 zielonooka_bez_tyja napisała: > :))) nie jarzę rozwinięcia, ale sama teza mnie się podoba;)) Może kable mu sie odłączył i napięcie zanikło... Albo to był tylko screenshot... Odpowiedz Link Zgłoś