Dodaj do ulubionych

Masturbacja w pracy

IP: 10.1.100.* / *.bdm.com.pl 04.07.01, 14:13
nie wiem, czy to normalne, ale czasami w godzinach pracy, muszę iść do toalety
trzepnąć kapucyna, zdarza się że dwa razy. To że pracuje z ponętnymi laskami
nie powinno być usprawiedliwieniem.
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek Re: Masturbacja w pracy IP: 192.168.1.* / 195.205.178.* 05.07.01, 08:10
      A ile masz lat?
      • Gość: adam Re: Masturbacja w pracy IP: 10.1.100.* / *.bdm.com.pl 05.07.01, 09:30
        27
        • Gość: tomek Re: Masturbacja w pracy IP: 192.168.1.* / 195.205.178.* 05.07.01, 11:45
          jestes w moim wieku, i mnie tez sie to zdarza
      • Gość: beret Re: Masturbacja w pracy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 12:19
        pewnie trzepiesz kapucyna w akwarium, bo za ścianą śledzie
    • Gość: Kroko Re: Masturbacja w pracy IP: 194.23.88.* 05.07.01, 09:46
      "usprawiedliwieniem" ? A niby czego ??? To nie jest nic, co nalezy
      usprawiedliwiac, a wrecz przeciwnie, tylko "na zdrowie" !!!
      • Gość: camel Re: Masturbacja w pracy IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.01, 10:21
        a masz dziewczyne??
        • Gość: adam Re: Masturbacja w pracy IP: 10.1.100.* / *.bdm.com.pl 05.07.01, 11:55
          mam dziewczynę, ale panienki z pracy gdy założa mini - po prostu nie mogę
          wytrzymać.
    • mario2 Re: Masturbacja w pracy 05.07.01, 12:29
      Stary - to wez przygruchaj jakas- przeciez to takie fajne. Wykorzystaj co Ci
      los zeslal.
      Pozdrawiam i oczekuje na watek: sex w pracy
      Mario
    • Gość: OGIER Ja trzepie kapucyna 5-6 razy w pracy i ze dwa razy w autobusie ....... IP: *.orlando-03rh15rt.fl.dial-access.att.net 05.07.01, 16:05
      Adam nie martw sie, to jest normane trzepnąć
      kapucyna dwa razy w pracy.
      Ja trzepie kapucyna 5-6 razy w pracy i ze dwa
      razy w autobusie kiedy wracam do domu.
      Nie bez powodu nazywaja mnie Ogier.
      =========================
      Gość portalu: Adam napisał(a):
      > nie wiem, czy to normalne, ale czasami w godzinach pracy, muszę iść do toalety
      > trzepnąć kapucyna, zdarza się że dwa razy. To że pracuje z ponętnymi laskami
      > nie powinno być usprawiedliwieniem.

• Gość: camel do pseudoOGIERA (HANSA) IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.01, 17:08
        ty to juz pewnie stara szkapa jestes:)) buuuuuuuuuhahahahahahaha

camel
        • Gość: igor Re: do pseudoOGIERA (HANSA) IP: *.ub.ruhr-uni-bochum.de 05.07.01, 17:40
          naprawde walisz konia w autobusie?
          I nikt tego nie widzi?
          • Gość: Ogier Wale konia w autobusie I sie nie przejmuje czy ktos to widzi czy nie. IP: *.orlando-03rh15rt.fl.dial-access.att.net 05.07.01, 17:50
            No pewne ze, wale konia w autobusie.
            I sie nie przejmuje tym czy ktos to
            widzi czy nie.

Ogier
            =============
            Gość portalu: igor napisał(a):
            > naprawde walisz konia w autobusie?
            > I nikt tego nie widzi?

• wasia Re: Wale konia w autobusie I sie nie przejmuje czy ktos to widzi czy n 05.07.01, 17:55
              Gość portalu: Ogier napisał(a):

> No pewne ze, wale konia w autobusie.
              > I sie nie przejmuje tym czy ktos to
              > widzi czy nie.

Zapomniałeś Ogier/HANS że masz pozdwojenie jażni. Gdy się masturbujesz, to jakbyś
              to robił z innym facetem;)))) Fajnie pogromco pedalstwa, żydostwa i niedobitków
              bolszewizmu ukraińskiego;))))

pzdr wasia
              • suzume Re: Wale konia w autobusie I sie nie przejmuje czy ktos to widzi czy n 06.07.01, 12:25
                wasia napisał(a):

> Zapomniałeś Ogier/HANS że masz pozdwojenie jażni. Gdy się masturbujesz, to jakb
                > yś
                > to robił z innym facetem;))))

a jego kolejne psudo "Adam"? przecież to już seks grupowy ;))

pzdr suzume
                • suzume PS do mojego postu wyżej 06.07.01, 12:28
                  oczywiście mam na myśli wiadomego ADAMA (wojo!) a nie tego, który rozpoczął ten
                  wątek

pzdr
                  suzume
                  • wasia Re: PS do mojego postu wyżej 06.07.01, 12:33
                    suzume napisał(a):

> oczywiście mam na myśli wiadomego ADAMA (wojo!) a nie tego, który rozpoczął ten
                    >
                    > wątek

No i zawsze, jeśli o Hansika chodzi, to trzeba jeszcze doliczyć Janusza
                    Stybera;))) To już chyba się na orgię kwalifikuje;))))

pzdr wasia

• Gość: ramzes: Re: PS do mojego postu wyżej IP: *.dip.t-dialin.net 06.07.01, 13:52
                      n nie..janusz szytber to calkiem przyjemny gosc..a nie hansina....hansina to jego
                      najzacieklejszy wrog z uboju:))

ramzes:
    • Gość: beret Re: Masturbacja w pracy IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.01, 12:22
      pewnie trzepiesz kapucynka w akwarium, bo za ścianą śledzie
      • Gość: caha Re: Masturbacja w pracy IP: *.arcor-ip.net 10.07.01, 00:11
        wiecie co chlopcy?
        na babskiej stronie takie nudy!
        zawsze chcialam byc facetem bo wy to niczym sie nie przejmujecie i zyjecie jek
        najlepiej.poza tym faceta ktory zrobi wam dobrze macie pod reka(czy raczej przy
        rece? ;)
        • Gość: ksiądz Re: Masturbacja w pracy IP: *.se.com.pl 10.07.01, 13:26
          Ja raz musiałem podczas mszy. Nie mogłem wytrzymać bo zakonnicy podwineła się
          sutanna.
          • Gość: adam Re: Masturbacja w pracy do bereta IP: 10.1.100.* / *.bdm.com.pl 10.07.01, 16:48
            beret - jak tam twój mały "berecik". nie walisz, bo śledzie po drugiej stronie
            biura? ogólnie śledzie nie należą do najsmaczniejszych. konsumowałem lepsze.
    • Gość: Zbiggy Re: Masturbacja w pracy IP: 212.191.37.* 11.07.01, 08:46
      ja nie widze problemu tez to robie - nie codziennie ale zdarza sie...
      pracodawca powinien sie nawet cieszyc bo jesli tego nie zrobie to nie potrafie
      sie skupic na pracy :-))
      Zbyszek (lodz69@poczta.onet.pl)
    • Gość: Adam Re: Masturbacja w pracy- do Ziggy IP: 10.1.100.* / *.bdm.com.pl 11.07.01, 14:20
      To fajną masz pracę Ziggy.Pracuj w pocie czoła.
    • Gość: kolo ??? Masturbacja... IP: *.unregistered.formus.pl 11.07.01, 14:36
      Mam Pytanie Czy to następny wątek dla kochających inaczej, czy można będzie tu
      ciekawie pogadać? (nie koniecznie super serio)

pozdro, kolo
      • Gość: ADAM Re: ??? Masturbacja... IP: 10.1.100.* / 212.160.93.* 11.07.01, 15:08
        Ten wątek jest dla kochających normalnie.

• Gość: *** Re: ??? Masturbacja... IP: *.unregistered.formus.pl 11.07.01, 15:14
          test.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka