tolo3 11.12.01, 10:53 nie mam pojecie o knajpkach, nie bylem jeszcze nigdy w zadnej :(( dlatego chcialbym dowiedziec sie do ktorych lubicie chodzic, co w nich jest fajnego, co trzeba koniecznie sprobowac :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: EBO Re: fajne gejowskie knajpki :)) IP: *.dostep.pl 11.12.01, 11:16 ok - mozemy sie spotkac kiedy indziej :))) mam nadzieje, ze te nowe, ktore maja sie otworzyc w 100licy beda naprawde fajne. Natomiast: dla tych, ktorzy lubia sie snobowac polecam Utopie - sa i karty i nie wszystkich wpuszczaja i byla Manuela z Big Brothera i Alicja i ja tez. Jako przeciwwage polecam Kokon (swoja droga fatalna nazwa - poza tym jak juz jest cos takiego w Krakowie - to po co drugie u nas?!) - bo jest tam mily pawel, ktory serdecznie w calym znaczeniu tego slowa wita gosci, zajmuje sie nimi, a nawet swata!!! No i Pan Ochroniarz - az chcialoby sie troche nabroic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: md Re: fajne gejowskie knajpki :)) IP: *.bs.katowice.pl 11.12.01, 13:08 No tak,snobem napewno jesteś! :))) Miało być o fajnych gejowskich knajpkach a Ty wylatujesz z "utopią". Dla mnie fajne gejowskie lokale to takie gdzie nie wpuszczają wszystkich tz.nie ma wstępu dla kobiet (dziewczyn) A zwłaszcza dla jakiejś tam Manueli czy Alicji. (a własciwie kto to???) Twoja charakterystyka "cocona" bardziej mi przypadła do gustu. POZDRAWIAM!!!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EBO Re: fajne gejowskie knajpki :)) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.01, 14:57 OK Moze jestem snobem ale na pewno nie robie bledow ortograficznych :))) Tzn. ze podoba Ci sie Fantom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat26 Re: fajne gejowskie knajpki :)) IP: *.interserwer.pl 11.12.01, 15:12 Fantom ma bardzo fajna atmosfere. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EBO Re: fajne gejowskie knajpki :)) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.01, 15:57 tak i mozna fajnie porozmawiac, a do Paradajsu chodze, bo jest tam swietna muzyka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes:) Re: fajne gejowskie knajpki :)) IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.01, 17:53 kiedys przypadkiem znalazlem knajpke, ktora wyglada na sympatyczna... o ile dobrze pamietam to byla na ul. zurawiaj w warszawie. ramzes:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Coray Re: fajne gejowskie knajpki :)) IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 11.12.01, 23:36 w Wawce, warto pójść w piątek do PARADISE - fajna muzyka i ciekawi ludzie; można również wpaśc do UTOPII i zobaczyć snobistyczny światek stałych bywalców MIĘDZY NAMI i SZPILKI; można też pójść do COCONU na Starym Mieście; lub do najnowszej knajpki ul. Piękna 28 (dawne CAFE RYTM). Polecam goraco BASTYLIE przy Pl. Zbawiciela - pycha naleśniki i smakowita obsługa w postaci dwóch super facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
misiek767 Re: fajne gejowskie knajpki :)) 12.12.01, 15:53 ja polecam Jazz Pub w LANDzie na Służewiu. super żarcie a w weekendy obsługuje tam super kelner (aż chciałoby się deser ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
misiek767 Re: fajne gejowskie knajpki :)) 13.12.01, 18:02 przejeżdżałem wczoraj wieczorem przez pl. Zbawiciela i Bastylia jest w tym samym budynku co sklep z płytami CD. Wybieram się tam na pewno w weekend na naleśniki ;) może ktoś też ma ochote? Gość portalu: Coray napisał(a): > w Wawce, warto pójść w piątek do PARADISE - fajna muzyka i ciekawi ludzie; > można również wpaśc do UTOPII i zobaczyć snobistyczny światek stałych bywalców > MIĘDZY NAMI i SZPILKI; można też pójść do COCONU na Starym Mieście; lub do > najnowszej knajpki ul. Piękna 28 (dawne CAFE RYTM). Polecam goraco BASTYLIE > przy Pl. Zbawiciela - pycha naleśniki i smakowita obsługa w postaci dwóch super > > facetów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EBO Zurawia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 09:30 pewnie myslisz o 6/12. Maja pyszne kanapki z szynka parmenska, a najlepszy jest widok na ulice i na to co tam sie dzieje - szczegolnie wieczorem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: md Re: fajne gejowskie knajpki :)) IP: *.bs.katowice.pl 12.12.01, 09:34 Gość portalu: EBO napisał(a): > OK Moze jestem snobem ale na pewno nie robie bledow ortograficznych :))) > Tzn. ze podoba Ci sie Fantom? Sorrki za błędy-trudno ale je robie! :))) Niestety ja jestem z prowincji i w Fantomie byłem tylko raz miesiąc temu. Przyznaje-PODOBAŁO MI SIĘ!!!! A to żle o mnie swiadczy???? :))) Tak samo Cię pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EBO Re: fajne gejowskie knajpki :)) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 11:32 Nie swiadczy zle. Ale chyba czym innym jest knajpka (slowa knajpka znajduje sie w temacie) a czym innym seks klub ;))) Maja z reguly inne przeznaczenie - choc w knajpkach tez roznie bywa. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: md Re: fajne gejowskie knajpki :)) IP: *.bs.katowice.pl 12.12.01, 12:17 OKI!!! Poddaje się-może i masz rację. Jednak nawet jeżeli to ma być knajpka gejowska to niech jest gejowska.Kiedy do takowej ide to nie po to aby oglądać i słuchać piszczacych panienek. I co to za mania-im bardziej przegiety chłopak tym wiecej dziewczyn z soba przyprowadza. Dzieki za pozdrowienia i wzajemnie!!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EBO Re: fajne gejowskie knajpki :)) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 13:58 Masz racje z panienkami. A co kolesi przyprowadzajacych ze soba panny to chyba chodzi o to, ze w ten sposob chce byc bardziej "hetero" (tak mi sie wydaje). Milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panienka Re: fajne gejowskie knajpki :)) IP: 195.116.167.* 13.12.01, 10:38 Po prostu geje nie umywaja sie do hetero...pod względem zadbania i ciuchów...no i ci których znam fajni są.No i jeszcze jedno..jak z nimi wychodze wiem , że nie będzie żadnych głupich akcji z "odwożeniem do domu" , "buzi za drinka", lepkie łapy i kose , niby-uwodzicielskie spojrzenia. MOżna poczuc sie jak człowiek a nie jak kawał mięcha na wystawie. Odpowiedz Link Zgłoś
paulax27 Re: fajne gejowskie knajpki :)) - pytanie... 12.12.01, 14:59 Przy okazji tematu mam pytanie - czy inne orientacje sa tam mile widziane? chodzie o orientacje trans... Odpowiedz Link Zgłoś
wenzel Re: fajne gejowskie knajpki :)) 14.12.01, 14:51 Proponuję stronę: www.gejowo.pl. Możesz na tej stronie znaleźć wszelkie informacje dotyczące lokali jak również dezinformację na temat lokalu UTOPIA, dostępnej dla każdego i czynnej do ostatniego gościa. Ostatnio byli u mnie znajomi z Berlina. Chcieliśmy pójść do jakiegoś lokalu. Na stronie internetowej znalazłem informację o nowym lokalu: UTOPIA. Przy wejściu otrzymaliśmy informację, że wstęp jest tylko za kartą wstępu, a kartę można otrzymać u właściciela. Należy spotkać się z właścicielem, który zadecyduje o wydaniu karty. Moi niemieccy znajomi może mieliby więcej szans. Ja jako skromny Polak, musiałbym liczyć na akceptacje właściciela. A nie wiem jakie właściciel ma upodobania. Nie wiem czy decyduje tu portfel, wygląd zewnętrzny czy też „ROZMIARY”. Reasumując, gościnność gejów w Warszawie jest zaskakująca. Tworzy się knajpy dla elity i umieszcza reklamę o knajpie dostępnej dla każdego geja. GODNE POŻAŁOWANIA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezniku Re: fajne gejowskie knajpki :)) IP: 213.25.197.* 18.02.02, 03:37 wenzel napisał(a): > Proponuję stronę: www.gejowo.pl. Możesz na tej stronie znaleźć wszelkie > informacje dotyczące lokali jak również dezinformację na temat lokalu UTOPIA, > dostępnej dla każdego i czynnej do ostatniego gościa. Ostatnio byli u mnie > znajomi z Berlina. Chcieliśmy pójść do jakiegoś lokalu. Na stronie internetowej > > znalazłem informację o nowym lokalu: UTOPIA. > Przy wejściu otrzymaliśmy informację, że wstęp jest tylko za kartą wstępu, a > kartę można otrzymać u właściciela. Należy spotkać się z właścicielem, który > zadecyduje o wydaniu karty. > Moi niemieccy znajomi może mieliby więcej szans. Ja jako skromny Polak, > musiałbym liczyć na akceptacje właściciela. A nie wiem jakie właściciel ma > upodobania. Nie wiem czy decyduje tu portfel, wygląd zewnętrzny czy > też "ROZMIARY". > Reasumując, gościnność gejów w Warszawie jest zaskakująca. A czy do karty trzeba podawać również tzw. dane osobowe - tj. adres i nr telefonu? Jak parę lat temu chciałem skorzystać z informacji nt. lokali w Trójmieście zawartych na www.gejowo.pl, to po przyjeździe nad poskie morze okazało się, że hubertus w Gdańsku był w remoncie, a lokale w Sopocie i Gdyni były nieczynne już od 2 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
dostep fajne gejowskie knajpki 23.02.02, 23:34 Nie polecajcie szukanie przyjemnych lokali przez gejowo.pl - tam to się miło ogląda obrazki, czasem są ciekawe teksty informacyjne, a tak poza tym ten portal coraz mniej zachęca do zaglądania do niego ! - nie sądzicie ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop1 Re: fajne gejowskie knajpki :)) 30.12.01, 14:48 Poznaniacy, Krakowianie, Wrocławianie i z Trójmiasta !!! A u was nie ma ani jednej fajnej knajpki ??? Jedyne są tylko w Warszawie ??????? Odezwijcie się - czy możecie coś zaproponować na wieczór w swoim miescie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wkrypton Re: fajne gejowskie knajpki :)) IP: *.uni-bielefeld.de 05.01.02, 14:49 nonstop1 napisał(a): > Poznaniacy, Krakowianie, Wrocławianie i z Trójmiasta !!! > A u was nie ma ani jednej fajnej knajpki ??? > Jedyne są tylko w Warszawie ??????? > Odezwijcie się - czy możecie coś zaproponować na wieczór > w swoim miescie ? polecam SCORPIO (poznan)z pewnoscia zadziwia was darkroomy brudne i smierdzace na dole obsluga przegieta bez wzgledu na to ile zaplacicie bedzie sie do was odnosic od niechceniaby nie rzec chamsko!!! wszystko 3 razy drozsze a poziom siega dna. niewiele lepiej w barze na parterze obsluga zasadniczo wykazuje sklonnosc do wykrzywiania sie na kazdego klienta traktujac gejow jak trendowatych (trzy przyglupie blondi mizdrzace sie do przegietego szefa) zadna niespodzianka bedzie zatem pietro z dyskoteka na ktorej nie mozna oddychac w normalny sposob juz po pierwszym utworze okraszonym sowita chmura sztucznego dymu calkowicie odradzam wycieczke ze znajomymi miejscowe ciotki dostaja wtedy cieczki okraszonej miauczeniem a moze szczekaniem???:))))) niepolecam!!! zenada i chamstwo a wszystko to za malo rozsadna cene!!! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: fajne gejowskie knajpki :))TO TU SZCZECIN IP: *.skane.se 05.01.02, 23:29 W Szczecinie wpadam zawsze do To-Tu.Lokal zmienil miejsce.Ten nowy mniej elegancki od poprzedniego.Obsluga to rodzina wlasciciela.Starsi panstwo rodzice i jakies dalsze krewne. Dwie staruszki pisuardesy waruje przed toaletami pobierajac zlotowke za wstep.Trudno mowic o jakiejs wyszukanej eleganci albo uprzejmosci. Obsluga robi wrazenie szarej,przybiedzonej i bardzo zproletaryzowanej. Bawiace sie cioty wygladaja raczej na malo zamozne.Wsrod gosci nalezy uwazac na kilku cwaniakow,ktorzy poluja na frajerow.Chetnie wyprowadza w nocy z lokalu..poto aby okrasc. Atmosfera ogolnej biedy,mordowni i smutek tropikow.Odradzalbym, gdyby byla jakas inna alternatywa dla samotnego geja spedzenia wieczoru w Szczecinie. Odpowiedz Link Zgłoś
nonstop1 Re: fajne gejowskie knajpki 17.02.02, 18:26 Co inni zaproponujecie ??????? Odpowiedz Link Zgłoś