Dodaj do ulubionych

fajne gejowskie knajpki :))

11.12.01, 10:53
nie mam pojecie o knajpkach, nie bylem jeszcze nigdy w zadnej :(( dlatego
chcialbym dowiedziec sie do ktorych lubicie chodzic, co w nich jest fajnego, co
trzeba koniecznie sprobowac :))
Obserwuj wątek
    • Gość: EBO Re: fajne gejowskie knajpki :)) IP: *.dostep.pl 11.12.01, 11:16
      ok - mozemy sie spotkac kiedy indziej :)))
      mam nadzieje, ze te nowe, ktore maja sie otworzyc w 100licy beda naprawde
      fajne. Natomiast: dla tych, ktorzy lubia sie snobowac polecam Utopie - sa i
      karty i nie wszystkich wpuszczaja i byla Manuela z Big Brothera i Alicja i ja
      tez. Jako przeciwwage polecam Kokon (swoja droga fatalna nazwa - poza tym jak
      juz jest cos takiego w Krakowie - to po co drugie u nas?!) - bo jest tam mily
      pawel, ktory serdecznie w calym znaczeniu tego slowa wita gosci, zajmuje sie
      nimi, a nawet swata!!! No i Pan Ochroniarz - az chcialoby sie troche nabroic...
      • Gość: md Re: fajne gejowskie knajpki :)) IP: *.bs.katowice.pl 11.12.01, 13:08
        No tak,snobem napewno jesteś! :)))
        Miało być o fajnych gejowskich knajpkach a Ty wylatujesz z "utopią".
        Dla mnie fajne gejowskie lokale to takie gdzie nie wpuszczają wszystkich tz.nie
        ma wstępu dla kobiet (dziewczyn)
        A zwłaszcza dla jakiejś tam Manueli czy Alicji. (a własciwie kto to???)
        Twoja charakterystyka "cocona" bardziej mi przypadła do gustu.
        POZDRAWIAM!!!!! :)))
        • Gość: EBO Re: fajne gejowskie knajpki :)) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.01, 14:57
          OK Moze jestem snobem ale na pewno nie robie bledow ortograficznych :)))
          Tzn. ze podoba Ci sie Fantom?
          • Gość: mat26 Re: fajne gejowskie knajpki :)) IP: *.interserwer.pl 11.12.01, 15:12
            Fantom ma bardzo fajna atmosfere.
            • Gość: EBO Re: fajne gejowskie knajpki :)) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.12.01, 15:57
              tak i mozna fajnie porozmawiac, a do Paradajsu chodze, bo jest tam swietna
              muzyka ;)
              • Gość: ramzes:) Re: fajne gejowskie knajpki :)) IP: *.dip.t-dialin.net 11.12.01, 17:53
                kiedys przypadkiem znalazlem knajpke, ktora wyglada na sympatyczna... o ile
                dobrze pamietam to byla na ul. zurawiaj w warszawie.

ramzes:)
                • Gość: Coray Re: fajne gejowskie knajpki :)) IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 11.12.01, 23:36
                  w Wawce, warto pójść w piątek do PARADISE - fajna muzyka i ciekawi ludzie;
                  można również wpaśc do UTOPII i zobaczyć snobistyczny światek stałych bywalców
                  MIĘDZY NAMI i SZPILKI; można też pójść do COCONU na Starym Mieście; lub do
                  najnowszej knajpki ul. Piękna 28 (dawne CAFE RYTM). Polecam goraco BASTYLIE
                  przy Pl. Zbawiciela - pycha naleśniki i smakowita obsługa w postaci dwóch super
                  facetów.
                  • misiek767 Re: fajne gejowskie knajpki :)) 12.12.01, 15:53
                    ja polecam Jazz Pub w LANDzie na Służewiu. super żarcie a w weekendy obsługuje
                    tam super kelner (aż chciałoby się deser ;))
                  • misiek767 Re: fajne gejowskie knajpki :)) 13.12.01, 18:02
                    przejeżdżałem wczoraj wieczorem przez pl. Zbawiciela i Bastylia jest w tym samym
                    budynku co sklep z płytami CD. Wybieram się tam na pewno w weekend na
                    naleśniki ;) może ktoś też ma ochote?

Gość portalu: Coray napisał(a):

> w Wawce, warto pójść w piątek do PARADISE - fajna muzyka i ciekawi ludzie;
                    > można również wpaśc do UTOPII i zobaczyć snobistyczny światek stałych bywalców
                    > MIĘDZY NAMI i SZPILKI; można też pójść do COCONU na Starym Mieście; lub do
                    > najnowszej knajpki ul. Piękna 28 (dawne CAFE RYTM). Polecam goraco BASTYLIE
                    > przy Pl. Zbawiciela - pycha naleśniki i smakowita obsługa w postaci dwóch super
                    >
                    > facetów.

• Gość: EBO Zurawia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 09:30
                  pewnie myslisz o 6/12. Maja pyszne kanapki z szynka parmenska, a najlepszy jest
                  widok na ulice i na to co tam sie dzieje - szczegolnie wieczorem :)))
            • sloggi Re: fajne gejowskie knajpki :)) 18.02.02, 09:13
              Co nazwywasz atmosferą ?
          • Gość: md Re: fajne gejowskie knajpki :)) IP: *.bs.katowice.pl 12.12.01, 09:34
            Gość portalu: EBO napisał(a):

> OK Moze jestem snobem ale na pewno nie robie bledow ortograficznych :)))
            > Tzn. ze podoba Ci sie Fantom?

Sorrki za błędy-trudno ale je robie! :)))
            Niestety ja jestem z prowincji i w Fantomie byłem tylko raz miesiąc temu.
            Przyznaje-PODOBAŁO MI SIĘ!!!!
            A to żle o mnie swiadczy???? :)))
            Tak samo Cię pozdrawiam!
            • Gość: EBO Re: fajne gejowskie knajpki :)) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 11:32
              Nie swiadczy zle. Ale chyba czym innym jest knajpka (slowa knajpka znajduje sie
              w temacie) a czym innym seks klub ;))) Maja z reguly inne przeznaczenie - choc
              w knajpkach tez roznie bywa.
              Pozdrawiam
              • Gość: md Re: fajne gejowskie knajpki :)) IP: *.bs.katowice.pl 12.12.01, 12:17
                OKI!!! Poddaje się-może i masz rację.
                Jednak nawet jeżeli to ma być knajpka gejowska to niech jest gejowska.Kiedy do
                takowej ide to nie po to aby oglądać i słuchać piszczacych panienek. I co to za
                mania-im bardziej przegiety chłopak tym wiecej dziewczyn z soba przyprowadza.
                Dzieki za pozdrowienia i wzajemnie!!!! :)))))
                • Gość: EBO Re: fajne gejowskie knajpki :)) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.01, 13:58
                  Masz racje z panienkami.
                  A co kolesi przyprowadzajacych ze soba panny to chyba chodzi o to, ze w ten
                  sposob chce byc bardziej "hetero" (tak mi sie wydaje).
                  Milego dnia
                  • Gość: panienka Re: fajne gejowskie knajpki :)) IP: 195.116.167.* 13.12.01, 10:38
                    Po prostu geje nie umywaja sie do hetero...pod względem zadbania i ciuchów...no
                    i ci których znam fajni są.No i jeszcze jedno..jak z nimi wychodze wiem , że
                    nie będzie żadnych głupich akcji z "odwożeniem do domu" , "buzi za drinka",
                    lepkie łapy i kose , niby-uwodzicielskie spojrzenia. MOżna poczuc sie jak
                    człowiek a nie jak kawał mięcha na wystawie.
    • paulax27 Re: fajne gejowskie knajpki :)) - pytanie... 12.12.01, 14:59
      Przy okazji tematu mam pytanie - czy inne orientacje sa tam mile widziane?
      chodzie o orientacje trans...
    • wenzel Re: fajne gejowskie knajpki :)) 14.12.01, 14:51
      Proponuję stronę: www.gejowo.pl. Możesz na tej stronie znaleźć wszelkie
      informacje dotyczące lokali jak również dezinformację na temat lokalu UTOPIA,
      dostępnej dla każdego i czynnej do ostatniego gościa. Ostatnio byli u mnie
      znajomi z Berlina. Chcieliśmy pójść do jakiegoś lokalu. Na stronie internetowej
      znalazłem informację o nowym lokalu: UTOPIA.
      Przy wejściu otrzymaliśmy informację, że wstęp jest tylko za kartą wstępu, a
      kartę można otrzymać u właściciela. Należy spotkać się z właścicielem, który
      zadecyduje o wydaniu karty.
      Moi niemieccy znajomi może mieliby więcej szans. Ja jako skromny Polak,
      musiałbym liczyć na akceptacje właściciela. A nie wiem jakie właściciel ma
      upodobania. Nie wiem czy decyduje tu portfel, wygląd zewnętrzny czy
      też „ROZMIARY”.
      Reasumując, gościnność gejów w Warszawie jest zaskakująca.
      Tworzy się knajpy dla elity i umieszcza reklamę o knajpie dostępnej dla każdego
      geja.
      GODNE POŻAŁOWANIA.

• Gość: bezniku Re: fajne gejowskie knajpki :)) IP: 213.25.197.* 18.02.02, 03:37
        wenzel napisał(a):

> Proponuję stronę: www.gejowo.pl. Możesz na tej stronie znaleźć wszelkie
        > informacje dotyczące lokali jak również dezinformację na temat lokalu UTOPIA,
        > dostępnej dla każdego i czynnej do ostatniego gościa. Ostatnio byli u mnie
        > znajomi z Berlina. Chcieliśmy pójść do jakiegoś lokalu. Na stronie internetowej
        >
        > znalazłem informację o nowym lokalu: UTOPIA.
        > Przy wejściu otrzymaliśmy informację, że wstęp jest tylko za kartą wstępu, a
        > kartę można otrzymać u właściciela. Należy spotkać się z właścicielem, który
        > zadecyduje o wydaniu karty.
        > Moi niemieccy znajomi może mieliby więcej szans. Ja jako skromny Polak,
        > musiałbym liczyć na akceptacje właściciela. A nie wiem jakie właściciel ma
        > upodobania. Nie wiem czy decyduje tu portfel, wygląd zewnętrzny czy
        > też "ROZMIARY".
        > Reasumując, gościnność gejów w Warszawie jest zaskakująca.

A czy do karty trzeba podawać również tzw. dane osobowe - tj. adres i nr
        telefonu?

Jak parę lat temu chciałem skorzystać z informacji nt. lokali w Trójmieście
        zawartych na www.gejowo.pl, to po przyjeździe nad poskie morze okazało się, że
        hubertus w Gdańsku był w remoncie, a lokale w Sopocie i Gdyni były nieczynne już
        od 2 lat.
        • dostep fajne gejowskie knajpki 23.02.02, 23:34
          Nie polecajcie szukanie przyjemnych lokali przez gejowo.pl - tam to się miło
          ogląda obrazki, czasem są ciekawe teksty informacyjne, a tak poza tym ten
          portal coraz mniej zachęca do zaglądania do niego ! - nie sądzicie ???????
    • nonstop1 Re: fajne gejowskie knajpki :)) 30.12.01, 14:48
      Poznaniacy, Krakowianie, Wrocławianie i z Trójmiasta !!!
      A u was nie ma ani jednej fajnej knajpki ???
      Jedyne są tylko w Warszawie ???????
      Odezwijcie się - czy możecie coś zaproponować na wieczór
      w swoim miescie ?
      • Gość: wkrypton Re: fajne gejowskie knajpki :)) IP: *.uni-bielefeld.de 05.01.02, 14:49
        nonstop1 napisał(a):

> Poznaniacy, Krakowianie, Wrocławianie i z Trójmiasta !!!
        > A u was nie ma ani jednej fajnej knajpki ???
        > Jedyne są tylko w Warszawie ???????
        > Odezwijcie się - czy możecie coś zaproponować na wieczór
        > w swoim miescie ?

polecam SCORPIO (poznan)z pewnoscia zadziwia was darkroomy brudne i smierdzace na
        dole obsluga przegieta bez wzgledu na to ile zaplacicie bedzie sie do was odnosic
        od niechceniaby nie rzec chamsko!!! wszystko 3 razy drozsze a poziom siega dna.

niewiele lepiej w barze na parterze obsluga zasadniczo wykazuje sklonnosc do
        wykrzywiania sie na kazdego klienta traktujac gejow jak trendowatych (trzy
        przyglupie blondi mizdrzace sie do przegietego szefa)

zadna niespodzianka bedzie zatem pietro z dyskoteka na ktorej nie mozna oddychac
        w normalny sposob juz po pierwszym utworze okraszonym sowita chmura sztucznego
        dymu

calkowicie odradzam wycieczke ze znajomymi miejscowe ciotki dostaja wtedy cieczki
        okraszonej miauczeniem a moze szczekaniem???:)))))

niepolecam!!!
        zenada i chamstwo a wszystko to za malo rozsadna cene!!!

pozdrawiam
        • Gość: MICHAL Re: fajne gejowskie knajpki :))TO TU SZCZECIN IP: *.skane.se 05.01.02, 23:29
          W Szczecinie wpadam zawsze do To-Tu.Lokal zmienil miejsce.Ten nowy mniej
          elegancki od poprzedniego.Obsluga to rodzina wlasciciela.Starsi panstwo
          rodzice i jakies dalsze krewne.
          Dwie staruszki pisuardesy waruje przed toaletami pobierajac zlotowke
          za wstep.Trudno mowic o jakiejs wyszukanej eleganci albo uprzejmosci.
          Obsluga robi wrazenie szarej,przybiedzonej i bardzo zproletaryzowanej.
          Bawiace sie cioty wygladaja raczej na malo zamozne.Wsrod gosci nalezy
          uwazac na kilku cwaniakow,ktorzy poluja na frajerow.Chetnie wyprowadza
          w nocy z lokalu..poto aby okrasc.
          Atmosfera ogolnej biedy,mordowni i smutek tropikow.Odradzalbym,
          gdyby byla jakas inna alternatywa dla samotnego geja spedzenia wieczoru
          w Szczecinie.
          • nonstop1 Re: fajne gejowskie knajpki 17.02.02, 18:26
            Co inni zaproponujecie ???????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka