buszmen33 05.09.07, 13:51 Potraficie powiedzieć swojemu szefowi "a mi to lotto":):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kozica111 Re: Facet z jajami.. 05.09.07, 13:57 Powiedziec mozna tylko co zostanie po tych jajach potem. Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Facet z jajami.. 05.09.07, 14:00 Może nie lotto, ale ostro się postawić, jak sobie nagrabi owszem. Postawiłam się niedawno szefowej. Przyznam się, że w mojej późniejszej ocenie, nawet za ostro, ale mnie poniosło. Myślałam, że będzie z tego jakaś zadyma, ale okazało się, że układ między nami się znacznie poprawił. Jak widać nie można dać sobie wejść na głowę i mówić, że deszcz pada jak... Czyli co wynika, że jestem facet z jajami :) cieszę się, bo zawsze chciałam być chłopcem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
49-m Re: Facet z jajami.. 05.09.07, 14:04 Czy sa faceci bez jaj?? Moze to jakas wyzsza forma gatunku? Odpowiedz Link Zgłoś
ginger43 Re: Facet z jajami.. 05.09.07, 14:09 Nie jestem ekspertem jeśli chodzi o mężczyzn, ale jeśli są to chyba nie wyższa forma, tylko wręcz przeciwnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
49-m Re: Facet z jajami.. 05.09.07, 14:18 Ja nie wiem .Nie slyszlam zeby rodzili sie bez jaj :) Jak bez jaj no to dziewczynka Proste ale logiczne chyba Odpowiedz Link Zgłoś
floo77 nie ma takich facetów, widać to na tym Forum 05.09.07, 14:38 gdzie jeden z "facetów" zasłania się zasadami, a potem wyśmiewa kogoś kto pyta czy faktycznie, jeśli postąpi się wg zasad to dostanie się odpowiedź. Mogę się pytać o wątek, mogę - ale nie oznacza to, że dostanę odpowiedź. Nie mogę znaleźć wątku? Mam se założyć, to będzie wątek... nie mogę się oprzeć wrażeniu, że o ile kobiety to pieprzone suki, to faceci są przede wszystkim żałośni. wszędzie kłamstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: nie ma takich facetów, widać to na tym Forum 05.09.07, 14:43 Hej a co się stało? Nie wrzucajmy wszystkich do jednego wora Odpowiedz Link Zgłoś
lambert77 Re: Facet z jajami.. 05.09.07, 15:01 jak zgarnę kumulację jakąś porządną :D to i owszem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game No to ja, jak zwykle 05.09.07, 15:32 pojadę tekstem jednego z moich ulubionych kawałków: Nie mam jaj - by Kury Ajajaj, nie mam jaj, łojojoj, po co ci choj. Jaja przeszkadzają kobiecie, jaja uwłaczają mężczyźnie, prorocy je amputowali ranę zalewając stopionym masłem. W Babilonie zdrada, każą nosić jaja, a jaja podnoszą emocje i wywołują wojny. Ajajaj, nie mam jaj, łojojoj, po co ci choj. W jajach tkwi ambicja, jaja to zdwojone Ja, Jah je potępia, wycinamy je tępą żyletką. W Babilonie zdrada, każą nosić jaja i wąsy, a jaja nie dość, że niewygodne, w dodatku deformują spodnie. Ajajaj, nie mam jaj, łojojoj, po co ci choj. Odpowiedz Link Zgłoś
buszmen33 Re: Facet z jajami.. 05.09.07, 15:38 Czwarte zostały na zapasie...jakby co.. Odpowiedz Link Zgłoś
perlla Re: Facet z jajami.. 05.09.07, 15:40 trzeba było nie "zboczać" ;DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ulotne_piekno dzieki, Książę 05.09.07, 15:42 no nareszcie...strasznie zmęczyła mnie już ta dyskusja o jajach i nie tylko...taka bezproduktywna gadanina jest nużąca Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: dzieki, Książę 05.09.07, 17:04 ja nie wiem ;) nie można o pączkach rozmawiać, bo admin ma skojarzenia... nie można o rogalach rozmawiać, bo admin ma skojarzenia, nie można o braniu do buzi tego co wrączce się trzyma rozmawiać, bo admin ma skojarzenia ... wszystko mu się z jednym kojarzy - ciekawe czy to da się leczyć :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
perlla Re: dzieki, Książę 05.09.07, 15:48 cóż za wyrafinowyany sarkazm... ;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: dzieki, Książę 05.09.07, 17:01 a tak w ramach bezproduktywności ... czy wiecie, że kogut tez znosi jaja ? tak tak, znosi jaja ... jak schodzi po schodach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gamon1.pl Re: Facet z jajami.. 05.09.07, 17:03 Mowilem to wszystkim swoim szefom tak dlugo , az musialem przejsc na "samoutrzymanie". Odpowiedz Link Zgłoś
kookardka Re: Facet z jajami.. 05.09.07, 17:06 dobrze, że samoutrzymanie a nie samozatrudnienie, bo jak wszystkim to wszystkim - sobie też musiałbyś powiedzieć ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
gamon1.pl Re: Facet z jajami.. 05.09.07, 17:12 Oj , z tym nie mam najmniejszego problemu. :)) Nigdy nikomu nie nawrzucalem tyle jobow co sobie samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Facet z jajami.. 05.09.07, 21:42 a co jesli szefowi bardziej "lotto" niż mi :DDD Odpowiedz Link Zgłoś