Dodaj do ulubionych

do homo gosci forum

IP: *.toya.net.pl 19.07.01, 13:43
Czy udalo Wam sie kiedykolwiek w zyciu uwiesc heteroseksualnego mezczyzne?
Obserwuj wątek
    • Gość: Tomek Re: do homo gosci forum IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 14:05
      Niezupełnie, ale w 8 klasie podstawówki namówiłem kolegę (hetero) na wspólny
      onanizm. Do niczego więcej nie doszło ale i tak było bardzo fajnie. A czy
      heteroseksualićsi nie mają czasami ochoty dla odmiany spróbować jak to jest z
      mężczyzną?
      • Gość: mat25 Re: do homo gosci forum IP: *.interserwer.pl 19.07.01, 14:06
        Nawet jesli maja to sie do tego nie przyznaja.
        • Gość: T. Re: do homo gosci forum IP: *.pentor.com.pl 30.08.01, 15:57
          nie mają, bo to największe ochydztwo pod słońcem!!!!!!!!!!!!!1
          • Gość: Acalupac Re: do homo gosci forum IP: *.toya.net.pl 30.08.01, 18:15
            A nie pod ksiezycem??????(chyba takie sytuacje czesciej sie zdarzaja noca)
    • Gość: sloggi Re: do homoseksualnych gosci forum IP: *.man.polbox.pl 19.07.01, 15:43
      tak, ale to były jednorazowe przygody - potem z błaganiem w oczach prosili o
      zachowanie tajemnicy.
    • Gość: ww Re: do homo gosci forum IP: 194.202.164.* 19.07.01, 16:21
      troche nie logiczne pytanie (chyba) skoro facet idzi z innym to juz nie jest
      hetero....

poz
      ww
      • Gość: anni Re: do homo gosci forum IP: 195.117.174.* 20.07.01, 09:59
        Gość portalu: ww napisał(a):

> troche nie logiczne pytanie (chyba) skoro facet idzi z innym to juz nie jest
        > hetero....
        >
        > poz
        > ww

Nic dodać nic ująć, jak raz homo to już nigdy nie hetero...

• Gość: mat25 Re: do homo gosci forum IP: *.interserwer.pl 20.07.01, 10:19
          Gość portalu: anni napisał(a):

> Gość portalu: ww napisał(a):
          >
          > > troche nie logiczne pytanie (chyba) skoro facet idzi z innym to juz nie je
          > st
          > > hetero....
          > >
          > > poz
          > > ww
          >
          > Nic dodać nic ująć, jak raz homo to już nigdy nie hetero...
          >

Sa jeszcze biseksualisci...
          • Gość: ww Re: do homo gosci forum IP: 194.202.164.* 20.07.01, 10:26
            ale tez nie hetero....

ww
            • Gość: ramzes:) Re: do homo gosci forum IP: *.dip.t-dialin.net 22.07.01, 13:01
              a czy jak facet homo przyspi sie z kobieta to jest juz hetero???

:))

ramzes:)
              • Gość: Acalupac Re: do homo gosci forum IP: *.toya.net.pl 22.07.01, 16:23
                Heh, dobre pytanie, wiec panowie homo, wsadzcie penisy w kobiece lono i juz nie
                bedziecie lachociagami w oczach heteroseksualistow.....:)
              • Gość: WW Re: do homo gosci forum IP: 194.202.164.* 23.07.01, 09:55
                nie... ale rowniez nie 100% homo..., czyli wracajac do logiki pytania ... jak
                ktos sie przespi z hetero to nie znaczy ze hetero staje sie homo ale juz nie
                jest 100% hetero....

poz

WW
                • Gość: Max Re: do homo gosci forum IP: *.gbi.ch 23.08.01, 17:04
                  Nie wiem czy to byli hetero, tak czy inaczej byli zonaci lub zyli z kobietami.
                  Z tym uwodzeniem to tez bylo dziwnie bo nikt nikogo nie uwodzil a zdarzylo sie
                  to zwyczajnie....okolicznosci!
                  To co ktorys z moich przedmowcow pisal / o zachowaniu tego co sie zdarzylo w
                  tajemnicy jest prawda/!
                  Ba, jeden taki chcial zebym mu powiedzial ze nie jestem gejem i wtedy oddawal
                  sie szalenstwom seksualnym bez hamulcow. A ze bylo z nim zawsze bardzo ostro to
                  klamalem.
                  Jedno co moge powiedziec to seks z heterykiem jest zupelnie inny niz z gejem.
                  Dla mnie zawsze byl przyjemniejszy mimo ze nie przepadem za heterykami.
                  Byli zawsze bardzo delikatni i czuli - czasami mialem wrazenie ze traktuja mnie
                  jak kobiete.
                  Mozna sie pobawic i z heterykami dlaczego nie?
                  Z braku laku .......!
                  Dla mnie to jednak strata czasu a poza tym, ta ich falszywa poza wiernosci,
                  chec posiadania no i do tego sceny zazdrosci .....to zupelnie nie moja dzialka.

• Gość: mesco Re: do homo gosci forum IP: *.rz.uni-leipzig.de 23.08.01, 17:56
                    w sumie malo jest facetów którzy w pürzelotnych milostkach mówia czy sa zonaci itd.
                    Ostatnio mialem faceta zachowujacego sie pasywnie (ale chcial aktywnie mnie przeleciec) któremu
                    moglem to i owo wylizac czy tez wziasc do ust itd. bylo to w saunie gejowskiej!!!! gdzie w tym dniu
                    bylo okolo 30- 40 klientów (wszyscy nago, niektórzy ze stojacymi). Na koncu powiedzial mi ze nie jest
                    gejem! no comment

• Gość: ........ Re: do homo gosci forum IP: *.sympatico.ca 06.09.01, 06:40
                Gość portalu: ramzes:) napisał(a):

> a czy jak facet homo przyspi sie z kobieta to jest juz hetero???
                >
                > :))
                >
                > ramzes:)

Ramzes, to znowu ja ze swoim dorzutkiem. Wybacz ze nie pytam o
                Twoj cenny miesiac miodowy ale tutaj w tej kwastii wlasnie
                "ona" czyli kobieta najbardziej Ciebie doceni i oceni kim
                naprawde jestes. Pozdrawiam
      • Gość: Marcin All : hetero/bi/homo IP: 195.94.207.* 30.08.01, 15:20
        Gradacja hetero.......bi..........homo
        full hetero - 0/100
        slaby hetero - 25/75
        bi - 50/50
        slaby homo - 75/25
        full homo - 100/0

xx/yy xx- kontakty (sex)z tą samą płcią, yy - kontakty (sex)z odmieną płcią;
      • Gość: Marcin All : hetero/bi/homo IP: 195.94.207.* 30.08.01, 15:21
        Gradacja hetero.......bi..........homo
        full hetero - 0/100
        slaby hetero - 25/75
        bi - 50/50
        slaby homo - 75/25
        full homo - 100/0

xx/yy xx- kontakty (sex)z tą samą płcią, yy - kontakty (sex)z odmienną płcią;
    • Gość: sven Re: do homo gosci forum IP: *.ipartners.pl 24.08.01, 08:34
      denerwuje mnie ten podział na hetro, homo, bi. Jeżeli mężczyzna ma ochotę na
      seks to kieruje się pewnymi bdźcami, które kierują w takim czy innym kierunku.
      Piękno czy atrakcyjność ciała innego człowieka obojętnie jakiej płci może
      zadziałać w rózny sposób niezależnie od nas. To okoliczności kierują nas do
      takich czy innych zachowań. Oczywiście, że są osoby, które twierdzą,że są tylko
      bi lub homo. Ale to nie musi być na stałe. Może się zmienić w każdym kierunku.
      To tak jak z uczuciem do innej osoby. Dlaczego nagle zmieniamy partnera? Bo
      znalezlismy innego, bo to cos w srodku zadzialalo nie zaleznie od naszej woli,
      po prostu tak silnie, że nie mogliśmy się oprzeć. Miłość czy seks dwojga (czy
      tez wiecej, jak kto lubi)ludzi do milść ciał obojetnie jakiej płci. Dziwi mnie
      jeszcze, że ciągle istnieje ten konserwatyny podzial, to szufladkowanie. Czy
      hetero nie moze powiedziec koledze, ze poznal fajnego faceta ktorego uwaza za
      b. seksownego. A czy homo nie moze powiedzec, ze poznal atrakcyjna kobete?
      Skonczmy z tym konserwatyzmem. Seks powinien miec zdrowy charakter. powinien
      odzwierciedlac nasze bodzce. jezeli cos z gory szufladkjujemy, to sami
      utrudniamy zycie sobie i innym. Wiem, ze to nie latwe w takim kraju jak my. Ale
      to nasze mlode pokolenie moze tylko zmienic ta konserwatywna metalnosc
      katolicka. Dla prykladu: Po 8 letnim małżeństwie z kobietą (jeno dziecko)
      rozwodłem się i mieszkam razem od 5 lat z rozwiedzionym facetem. A tez mowilem
      ( nie majac zadnego kontaktu z mezczyzną bo pociagaly mnie tylko kobiety z
      duzym biustem) ze jestem hetero. Teraz mowie: kocham inna osobe, jest nia facet.
      • Gość: mat25 Re: do homo gosci forum IP: *.interserwer.pl 24.08.01, 10:11
        Czyli jestes po prostu biseksem, tylko kiedy miales zone jeszcze o tym nie
        wiedziales :)
        • Gość: Acalupac Re: do homo gosci forum IP: *.toya.net.pl 24.08.01, 15:18
          A czy osoba ,ktora zawsze sie uwazala sie za homoseksualna ,tez moze w sobie
          odkryc biseksualne sklonnosci????
          • Gość: mat25 Re: do homo gosci forum IP: *.interserwer.pl 24.08.01, 15:58
            Gość portalu: Acalupac napisał(a):

> A czy osoba ,ktora zawsze sie uwazala sie za homoseksualna ,tez moze w sobie
            > odkryc biseksualne sklonnosci????

Biseksualizm jest szerszym pojeciem niz homoseksualizm bo obejmuje pociag zarowno
            do plci wlasnej jak i przeciwnej. Dlatego trudno by chyba bylo przejsc od bi- do
            homoseksualizmu.
    • Gość: A6RE5T Re: do homo gosci forum IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.01, 02:58
      tak, nawet pijany ani nic takiego nie byl ;o]
      a poza tym uwazam, ze kazdy czlowiek jest bi, tylko niektorzy bardziej w jedna strone, a inni w druga i to z roznym nasileniem :o]
    • Gość: mikmik Re: do homo gosci forum IP: *.telenergo.pl 06.09.01, 15:21
      poznałem parę lat temu świetnego facecika, dojrzały ( tzn. rówieśnikowaty ),
      przystojniaczek z pałką taka że mi gały wyszły z orbit, zonaty z dwójką dzieci.
      Po paru spotkaniach wiedziałem o nim wszystko, mieszka nawet blisko mnie. Był
      tak bardzo ufny, że aż mnie to przeraziło, musiałem go sprowadzić na ziemię. No
      a że facet nieprawdopodobnie czuły a przy tym męski to mnie powalało z nóg.
      Tylko że z takimi ( czytaj żonaci )to nie ma przyszłości więc musiałem to
      ukrócić :)))
      Pozdrówka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka